104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
McEachran3 #104181 Az igen, ezt nevezem! :) Szép kis karrier mindkettőtöktől :)
Az elején, az igazolásoknál, hogy oldottátok meg, ha egy játékost mind a kettőtök akart? :) -
G.Freeman #104180 Sziasztok! Felraknék pár képet multiról. Még 2014-ben Balageb-el kezdtünk egyet FM15-el, 1 évig játszottuk, 20 idény ment le a német bajnokságban. Ez után áttértünk FM16-ra és az angol bajnokságra. Másfél év alatt értük el a 20 idényt, a játékot 2015. december 15-én kezdtük el, és ma este egy BL döntővel (kikaptam :D ) fejeztük be. Másfél év multizás egy mentéssel, nekem a végén már szinte csak club grown játékosom volt (két belső védő kivételével a teljes 25ös keret).
-
smylie #104179
Ő az. -
smylie #104178 Ja -
#104177 A játékos statjáról. -
smylie #104176 Ott a kép, én látom. -
bacsa23 #104175 Képet légyszives , erre kiváncsi vagyok :-) -
#104174 képet róla :D -
smylie #104173 Magyar aranycipős. :)
Utoljára szerkesztette: smylie, 2017.05.17. 16:21:14 -
ozbom #104172 Tegnap este befejeztem a szezont. A 4. helyen sikerült végeznünk, így a play-off kört sikerült kivívni, ahol csak az elődöntőben kellett játszanunk. Ott a Vicenza lett az ellenfelünk, ahol egy sima idegenbeli 2-0-ás vereség után otthon is sikerült kikapnunk 1-3-ra. Tudtam, hogy nem reális a feljutás és nem is vagyok annyira csalódott, mert a kiesés elkerülése volt a cél, azt meg bőven túlteljesítettük ezzel a 4. hellyel.
Meccsek
Tabella
Simone Palombi
Palombi a Lazio-tól van kölcsönbe és jövőre is maradni fog, ami jó hír a csapatnak. Ő volt idén a legjobb játékosom. -
ozbom #104171 Comunale
Mérkőzések
Tabella
Elnézést ezt az előző hsz-hez akartam, de valahogy nem jött össze. A stadionon kívül a klub címere is felhívta a figyelmem rájuk. Kis aranyos ördöggel a közepén. :D
Utoljára szerkesztette: ozbom, 2017.05.14. 12:05:58 -
ozbom #104170 Sziasztok!
Már jó ideje nem sokat játszom az FM-el, de pár napja úgy döntöttem ismét előveszem. Sokáig keresgéltem a csapatok között, de nem igazán találtam nekem megfelelőt. Aztán megakadt a szemem egy olasz 2. osztályú csapaton. Genova-tól nem messze található kisváros Chiavari csapatát választottam. A klub neve Virtus Entella. Semmi kimagasló eredményük nem volt a történelem során. Kis barátságos stadionjuk van, ami elsőre megtetszett.
Igazolni volt pár százezer euró, de konkrét erősítést nem tudtam volna rajta szerezni. Ezért kölcsön játékosokkal próbálom meg kiharcolni a jövő évi tagságot is. A tabella alapján eddig sikerrel. Majd a szezon végén is írok egy kis beszámolót, ha lesz rá időm. Igaz majd próbálok rá szakítani.
Utoljára szerkesztette: ozbom, 2017.05.14. 12:00:06 -
smylie #104169 Ez pont így van, a kettős állampolgár légiósnak számít. -
#104168 Lehet ott a kettős állampolgárok még légiósnak számitanak,nézz utána a bajnokság szabályzatában -
Utley #104167 Parádés búgot találtam... Orosz 3.ligából sikerült a 2.évben feljutni (2.ligába) a Szpartak Vlagyikavkaz-al, és itt csak 3 légiós játszhat a kezdő 11-ben. Ezzel még semmi gond nincs, viszont igazoltam 2 Örmény-Orosz állampolgárt, de légiósnak számítanak.. A gond ezzel meg az, hogy légiósból regisztrálni csak 5 lehet, és nekem így már 8 van.. Ergo 3 fickót nevezni sem tudok a bajnokságra... Kapják be! -
ozbom #104166 Nekem már sikerült fordítanom 90.+ percben vagy döntetlenre menteni a meccset. Viszont az is igaz, hogy többször vesztettem így pontokat. Ettől függetlenül, ha kedvem van játszom vele. Igaz nem minden nap. -
Vorangee #104165 Nem azt mondom hogy nem történhet meg, de én túlzónak érzem azt a mennyiséget amivel a játék operál. Ráadásul fordítva, soha nem sikerül, amióta játszom egyszer tudtam 85'+-ban fordítani.
Persze lehet azzal viccelődni hogy én nem vagyok jó edző, de ahhoz túl sok bajnokság, csapat és szituációban történt meg hogy magamban keressem a hibát.
Semmi baj nincs ezzel hiszen az egyik elgszuperebb dolog mondjuk nézőént (de játékosként is) átélni élőben egy ilyet és azt hiszem ennek az előfordulási rátáját a játék készítők kicsit túltolták az AI-ban. -
#104164 Tegnap bekapcsoltam a tévét és rögtön egy utolsó pár perces fordításos meccs tolódott be elém:
SUN, 07 MAY 2017 SCOTTISH PREMIERSHIP
Partick Thistle - Rangers 1:2
Doolan (14' minutes)
McKay (83' minutes), Garner (90'+4 minutes) -
Vorangee #104163 Utolsó perces gólok, nálam is rengetegszer előjönnek, jóval többször mint reális lenne... -
#104162 Persze a 4 éves Tottenham hegemónia csak akkor reális ha játékos csinálja, ha gép akkor már csalás? :) Ezek közül a legneccesebb ha nem játszik a csúcsgázsit kereső játékos.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.05.10. 11:49:31 -
Jimbo #104161 Steamen a legtöbb kritika a transzfereket (kedvenc klubtól eligazoló játékosok, BL-győzelem után eligazolni akaró játékosok) a szerződéseket (lehetetlen megtartani a jó játékosokat), bénázó kapusokat és a rossz AI-t kvázi csalással kompenzáló eseményeket éri (utolsó perces gólok, sérüléshullám, játszani elfelejtő szuperjátékosok, akik nem tudnak passzolni vagy kapura lőni) Ezek közül igaz valami, vagy csak rinya? -
#104160 )BL-ben elég sokszor nyernek olyan klubok,amik IRL nem rosszak,de max a legjobb 16 ami bennük van. Mostani játékomban (2. szezon Monaco) a Saktar megnyerte a BL-t,a csoportkörben a PSG 3 ponttal zúgott ki tökutolsóként. Első szezonban kevesebb a random eredmény,de ahogy a gép elkezd össze-vissza igazolni felborulnak a viszonyok,beleszaladtam már 4 éves Tottenham hegemóniába is a PL-ben,úgy hogy a BL-ben meg 16 között zugtak ki zsinórban. Ezek szerintem irreális dolgok. A transzferekről nem is beszélve,amikor tőlem elvitte a Juve Bernardo Silvat (a játék egyik legjobb AMR-je,aranylabda szint) 60 millióért,aztán tavasszal ránézek a statjára,és kapott kemény 3 bajnokit,még sérült se volt,és a klub legjobban fizetett játékosa! Ezek a dolgok azért neccesek. És nagyon sok ilyen van,ami például régebbi FM-ekben nem voltak. Én ahogy észrevettem az FM13 óta vannak ezek a dolgok,abban jelent meg először a second season syndrome is. Persze ezektől függetlenül még mindig etalon,és naponta pörög nálam is a játék...:D -
#104159 Mondasz példát arra amikor túllépi a realitás határait? -
#104158 Bátran vedd meg a 17-et,jobb élményt nyújt mint a 14,de sajnos ebben is vannak össze-vissza eredmények,sőt évről évre egyre nagyobb a játék random faktora,ami egyrészről nem baj,mert játékról van szó,de sokszor túllépi már a realitás határát. -
geo91 #104157 ilyen az amikor a bl elődöntősnek selejteznie kell a csoportkörbe jutásért :D jövőre már nem kell szerencsére, végre emelkedett egy nagyot a bajnokság uefa együtthatója
bekezdtünk a bajnokságban is :D
-
Jimbo #104156 Sziasztok!
Nemrég vettem meg az FM 2014-t (tudom, kicstt le vagyok maradva, de pár évig nem játszottam FM-mel:D) és arra lennék kiváncsi, hogy érdemes-e még játszani vele, vagy az FM 2017 sokkal jobb élményt nyújt? Nyilván minden játékban vannak bugok, de a 2014 elég instabilnak tűnik nekem, össze-vissza eredmények jönnek. FM 2017-ben is vannak ilyen gondok, vagy az nagyjából bugmentes? Köszi! -
#104155 szuerintem meg eladtad a meccset..... :D -
geo91 #104154 először jutottunk el a bl döntő kapujába, az elődöntőbe. agyfaszos kiesés lett a vége... :( 5-5-ös összesítéssel és idegenben lőtt több góllal ment tovább az arsenal... :(
-
#104153 Nem sokban. Ha kirúgnak, lejár szerződés és új klubot keresel magadnak, akkor milyen kluboknál van lehetőséged. Intercontinentalis licence-szel akár a Barcához is felvesznek 0 tapasztalattal... -
gamling3 #104152 A coaching badges (milyen edző licenced van) miben befolyásolja a játékot? Csak a játék elején elosztható pontokban? "Játszható" marad a játék akkor is ha nagyon alacsonyra állítom, vagy aránytalanul megnehezíti a dolgom? :) -
Lancelot1983 #104151 Erre, már jött ki patch, újra "gyors" lett a játék, vagy még tapasztalható a lassulás? -
lemegyanap #104150 hát sok sikert, de esetleg vmelyik kollega nem tudja az előbb tárgyalt skin nevét? :D -
ozbom #104149 A skint fejből nem tudom melyik. Amúgy meg fm 16. Végül maradtam, igaz figyelmeztettek, hogy ideje lenne valamit alkotni. 8 fordulóval a vége előtt már a kieső zóna felett vagyunk. Stabil középcsapatként, de nem tervezem sokáig húzni, ahogy lehet lelépek máshova. A jamaikai válogatott a fontosabb most. Ha hazáérek rakok fel képet. -
lemegyanap #104148 jó kérdés, ez sok mindentől függ, de egyébként ez milyen skin ? és melyik fm? -
ozbom #104147 Szerintetek érdemes tovább maradni? Meccsek -
geo91 #104146 aranycipő 20 évesen, asszem ő sem marad már sokáig...
-
geo91 #104145 közben már a kövi szezont nyomom, itt valszeg a nyolcaddöntő lesz a vége, mert 5-0-ra sikerült kikapni a barcától az odavágón...
emellett három kulcsjátékosom távozik idén, a legjobb jobbhátvédem még a télen a realhoz 13 milláért, mert a kőgazdag tulaj szerint jó deal, két másik alapemberem pedig nem akart szerződést hosszabbítani...
lassan, de emelkedik az nb1 nívója a folyamatos bl csoportkörben szereplésektől. remélem néhány szezonon belül megszűnnek ezek a tömeges eligazolások, mert ha nem, akkor semmi értelme ennek a karriernek...
-
#104144 -
geo91 #104143 először sikerült túljutni a nyolcaddöntőn, nem is akárhogy
-
McEachran3 #104142 Grat. Szép munka! :)