104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zaki
    Nalam is jol toljak
  • Matyko92
    Kis érdekesség, mintha csak valami FM-ből kiszedett siker lenne:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sport2-n hetedosztályú csapat játszik az FA kupában
  • Zenszkij
    Ne aggódj az eredmény miatt, én akkor buktam el a BL döntőt a PSG ellen az FM 2012-ben, mikor hazai pályán 7-0ra, idegenben 3-0ra vertem a Real Madridot a Fradival :). Épp ezért tartom az FM 12-t könnyű játéknak.
  • korbin555

2.Szezon.

A lényeg.
    Azért nem volt egyszerű.De a sajtó hiába okoskodott,hogy az utolsó fordulóban feltétlenül nyernünk kell a Vidi ellen,akkor már bajnokok voltunk.Akár ki is kaphattunk volna.Ha az Újpest nyer(ahogy meg is tette),a győzelmek számában utolér bennünket.A gólarányunk viszont sokkal jobb volt,mint az Újpesté.Hiába fm,azért 20 góllal csak nem nyernek meccset.De mindegy volt,döntetlent játszottunk,így pontelőnnyel győztünk.
    Meccsek,tabella,és a kupadöntő.
    Ez még mindig nem volt az igazi,tényleg ki kellene szórnom már a koloncokat.De nehezen bírok megszabadulni tőlük,mert az új büdzsé éppoly szar,mint a tavalyi.Ráadásul valami bug lehet,mert sem tavaly,sem idén nem kaptuk meg a pénzdíjat a helyezés után.Tavaly csak később kezdtem gyanakodni,de idén már figyeltem.Nem kaptuk meg,pedig ott van.Így szépen megyünk le koldusba,megint veszteséges volt a szezon.Edzőt is csak azért hozhatok egyet,mert Kuttornak lejár a szerződése.
    Pénzügyek,és a klubjaink anyagi helyzete.Ez is csak azért van,mert a háttér fejlesztve lett.Konkrétan olyan hogy pénz,az itt nincs.Ami volt,az is eltűnt.Jelenleg kb. a bérkeret felét használom,de ezt sokáig nem tudom tartani.Nem is akarom.
    Más.Nyáron két új fiatal tehetség csatlakozik,egy harmadik meg télen.Ez már biztos,de lehet még több is.A 93 YR ellenére használható ifit megint nem kaptam,nem is maradhatott egy sem.Országosan sem jött elő senki sehol.Mint közben kiderült,Halmosi mellett Fehér is visszavonul.Tök mindegy,alig játszottak.Medina pedig 2 góllal maradt le Nikolics(21) mögött a góllövőlistán.De később jött,csak 20 bajnokin játszott.(Rocchi elnyűhetetlen,16 góllal segítette a Lokit.Az év játékosa Németh Márió lett,az év menedzsere pedig én.
    A következő szezonra a tervem ugyanaz amit idén elértünk,csak kicsit kevésbé fejfájósan.De a fő cél a BL csoport.A bajnokok ágán leszünk,nem megoldhatatlan.Egy osztrák,román,lengyel,izraeli bajnok nem hozza rám a frászt.Ha nem sikerül,marad a nyomor tovább.

Összességében megint nem vagyok teljesen elégedett.Erősebb lett a csapat,de csak 5 ponttal voltunk többre képesek,mint tavaly.Annak azért örülök,hogy 19 góllal kevesebbet szedtünk be.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.12.05. 20:30:39
  • korbin555
    Egy újabb hónap gólja,ezúttal Bertelsen volt az elkövető.

• geo91
    király gabi - diósgyőr
    kovács norvégvagyok péter - felcsút
  • geo91
    bazsikaaaaa :D

• geo91
    nem futott be nagy karriert a milanban de még a kölcsöncsapataiban sem brillírozott, így az sem csoda hogy átadón volt. perememberekből meg nem igen lesz válogatott. az a baj, hogy nálam sem lesz több... :D

Utoljára szerkesztette: geo91, 2014.12.05. 15:20:56
  • Darthmushroom
    kérdésem lenne azokhoz akik már előre haladtak jó pár szezon a játékban, másoknál is cheat csapat a Samp? egyik ismerősnél olasz top csapat lett és az első évi 5. hely a legrosszabb helyezésük, utána 3szor lettek 2.ak meg 4.ek.
  • korbin555
    Alakulnak a dolgok,elégedett lehetek.Még nem tudunk dominálni,de idén még nem is vártam.Ennél úgyis csak jobbak leszünk.Októberben megjött Krutov,és elkápráztatott mindenkit(még engem is).Pedig jobbszélsőt játszik,az igazi posztja pedig jobb oldali kp. lenne.

Szezon végén Halmosi visszavonul.Ideje,már Radó nyomába sem ér.Medina jól beilleszkedett,8 meccs 5 gól,2 gólpassz.Bár ennél is többet várok majd tőle.Még mindig nem mondtam le róla hogy felállást váltsak,de egyenlőre marad ez.Különben Radót el kellene adnom,Németh Márió meg nem tudom mire lenne képes a középpálya közepén.Most mindkettő lubickol,mint hal a vízben.De a vége úgyis az lesz,hogy mennek,mert 3 év múlva már ők lesznek a gyenge láncszemek.A többi magyarról nem is beszélek.Csak azért vannak itt,mert még nehéz igazolnom.

Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.12.05. 12:26:31
  • korbin555
    Nem mindig.Tavaly volt,idén nem.Most ott voltak az EL selejtezők,az volt a 6 felkészülési meccs.Ha télen hozok még 1-2 embert,akkor februárban beiktatok pár meccset.Aztán úgyis minden nyáron,télen túrázni megyünk.
  • korbin555
    Petkovic megkapta edzésnek az ugrást,mert a 11 az sovány egy kapusnak.
    Medina az előző szezonban még játszott a Chilei bajnokságban(San Marcos de Arica).
  • zaki
    Grat. Felkeszulesi meccseket nem szoktal jatszani a szezon elott?
  • zyndar
    Az, hogy meccsenként kapunk kettőt, nem az ő hibája, amit lehet, kifogja, nem lepkézik.
    Medina régóta volt klub nélkül?
  • korbin555
    Van benne még tartalék,elsőre is igen jó fogásnak tűnt.Ha meg a Bundásban is jó,akkor itt császár lesz.
  • korbin555
    Sikerült is.Medina.Az fm pedig mindig meg tud lepni.Nála sokkal rosszabb játékosok is visszautasítottak,vagy 4-5k fizetést kértek.
  • zyndar
    Petkovic a kapusom már 3. éve, Bundásban is megbízhatóan teljesít.
  • korbin555
    Az új szezonban is szórjuk a gólokat.Bár a Kecskemét ellen Kopunek nem tudom,mit művelt.Egy heti fizetése bánta.
    A lehetőségeimhez képest jól erősítettem.
    Bertelsen.(Ő még áprilisban jött.)
    Popkhadze.
    Delgadillo.
    Petkovic.
    Transfers.
    Egy belorusz srác csatlakozik majd októberben,és próbálok hízelegni néhány csatárnak.Egyet csak rá tudok dumálni valahogy.A tartalékokat elzavartam,az sem érdekelt,hogy fizetnem kellett nekik 4-8K körüli összegeket.Az EL selejtezőért kaptunk 300k-t,belefért.
  • Darthmushroom
    Nekem ismerős volt a neve netről h tehetséges, +valamelyik fm fórumon láttam a nevét azért kérdeztem h Ő e az :D
  • zaki
    Jaja. Sosem hallottam meg rola korabban, de nagyon jo pleja lesz.
  • zyndar
    Azigen!
  • Darthmushroom
    az a river-es argentin alapból? mert akkor ismerem.
  • zaki
    En ezt a Kranevitter gyereket megvettem az Evertonba 6 millaert, aztan par ev mulva 40 millaert vasarolta ki a szerzodesebol a Bayern :D
  • zaki
    Lol, most kezdtem el a 7. evemet, es most volt az elso 11es, amit kihagyott Lukaku, pedig mindig o lovi :D
    35bol 35ot belott eddig, a 36. kimaradt :D
    De a kipattanot azert belotte :D
    Utoljára szerkesztette: zaki, 2014.12.04. 23:49:45
  • Darthmushroom
    LOL Kovacic DM pozícióba, az az igazi pocséklás. végül is a játék egyik legjobb AMC-je.

Krejci nem tudom ideibe milyen de tavalyi állat volt, Bonazzoli meg az ideibe az.
  • Darthmushroom
    hogy lehet h nem volt még válogatott?
  • zaki
    Everton 6. ev

A 92. percben szerzett gollal lettunk bajnokok, ilyen sem volt meg nalam :D Ligakupa begyujtve, FA kupa szinten, BL-ben a 8 kozott estunk ki (5 angol csapat volt a 8 kozott, lol).
  • zyndar
    Az Internél valami korszakalkotóval próbálkoznak...

• zyndar
    27 éves és még nem borotválkozik? :)

Megjegyzés: szerintem a góljaim 40%-át úgy kapom, hogy egy középtávoli lövés kipattan a kapusról és azt beverik.
  • korbin555
    Vége is a nemzetközi kirándulásnak.Pedig még ez a bolgár 3.helyezett sem lett volna megoldhatatlan feladat.
    Mindegy,jöhet a hazai kötelező.
  • geo91
    mastour és az esélyünk a bl-re a 12. szezonban

• pancho5
    Azt tudom, hogy csak 18 évesen csatlakozhat. És köszi a magyarázatot.
  • korbin555
    Mert még szinte újonc vagy a klubnál,és a bizalmat ki kell érdemelni.És nem kérhetsz külön pénzt az ügynökök feneketlen zsebébe,fix átigazolási keret van.Ahogy egyre több pénzt kapsz átigazolásra,és a bizalom is nő,egyre nagyobb teret kapsz.Később már nem nagyon fognak korlátozni.Bár ha 200M lesz az átigazolási keret,akkor sem engedik,hogy 100M-t fizess egy ügynöknek.

Ezt a gyereket meg jól kifogtad.Most néztem meg vagy 50 Ghánai srácot,és csak kettőnek van ügynöke.Azok is már 18 évesek.Erős a gyanúm,hogy ez az ifi profi lelőszerződést kötött már,azért van ügynöke.Akárhogy is,ha leigazolod,akkor is csak 18 évesen csatlakozik majd.
  • geo91
    crash dump miatt újra kellet játszani, így is kiestünk (igaz, ha így jutottunk volna döntőbe, újrajátszottam volna kiesésig. persze fordított esetben is, ha crash dump előtt továbbjutottam volna, akkor hasonló eredményig újrajátszom, a gép/játék hibája miatt ne bukjak már semmit...)

• geo91
    megint idegenben lőtt góllal buktuk a bl döntőt...

• pancho5
    Miért van az, hogyha le akarok igazolni egy 16 éves Afrikai ifit akkor csak key player státuszban tudok agent fee-t ajánlani, többiben nem engedi a vezetőség. Így pedig nem tudom a játékost leigazolni. Hol tudom kérvényezni, hogy adhassak több pénzt az ügynöknek?
  • zyndar
    dettó
  • korbin555

1.szezon.

Röviden-elkúrtam.
    Hosszabban-Azért nem volt túl egyszerű.Ez a csapat tényleg gyengébb,mint a tavalyi.És nem csak a valóságban,hanem a játékban is.Néhány embernek még ezen a szinten sincs semmi keresnivalója.Meccsek.Az utolsó fordulóban is volt még esélyünk,de a Fradi elleni x miatt lépéshátrányban voltunk az Újpesttel szemben.Hiába tömtük ki a Kecskemétet,kevés volt.

A Radó,Németh Márió,Halmosi trió remekelt.Jó volt még Schimmer,Iszlai.Nagy Olivér,és Kopunek.Szegény Rózsa értékelhetetlen,mert nem volt előtte védelem.Tavasszal a Rocchi helyére betett Czafit meglepően jól megállta a helyét,bár jöhet egy rekesz sörrel a szélsőknek.A többi egy rakás hulladék.Ez a "többi" listára fog kerülni,de óvatosnak kell lennem.Az új büdzsé is siralmas,normális fizetéseket ezután sem tudok adni.29k lett a bérkeret,mert lenulláztam az átigazolási pénzt.Talán még emelnek rajta,ha közlöm,hogy a bajnoki cím a cél.Nyáron megyek horgászni free player-ek után.Az EL indulás talán idecsábít néhány tűrhető játékost.Több ide nem is kell,és jövőre már nem lesz pardon.És valahogy meg kell szabadulnom a 16 átadólistástól.Talán néhány belemegy a közös megegyezésbe,ha felfogják,hogy a kölcsön lehetőségét is bezártam előttük.
    Összességében egyáltalán nem vagyok elégedett.Eddig meg voltam róla győződve,hogy az NB1-et bármelyik középcsapattal meg lehet nyerni.Egy világ dőlt össze bennem.
    Rocchi pedig gólkirály lett.Tavasszal Debrecenben még hozzátett nyolcat a nálunk rúgott 15-höz.
  • pancho5
    Videoton 2. szezon féltávnál.
    Elérkezett a téli szünet. Felemásak az érzéseim, ugyanis sikerült bejutni a Bl-csoportkörbe, ott epdig messze túlszárnyaltuk az elvárásokat, ugyanis elcsíptük a harmadik helyet. Azonban a bajnokságban nem megy annyira a szekér. Nagyon sok az ellenfél által az utolsó percekben kiharcolt döntetlen. Azt hiszem a taktikán változtatnom kell, illetve a keretet is szűkíteni szeretném. Az új igazolások felemásan sikerültek. Caneria helyére sikerült megfelelő pótlást találnom, illetve Brachi helyére sikerült egy szintel jobb embert találnom, így a spanyolon túladtam. Jött a középpályára Filkor, illetve kölcsönből visszaérkező Tóth Balázst is megtartottam aki végül bejátszotta magát a kezdőbe. Jobb középpályásokat nem sikerült találnom. Augusztus végén jött egy ajánlat Sándorért, így túladtam rajta. A legnagyobb igazolás az ingyen megszerzett Marinkovic. Alapból a jobb szélre jött, illetve pontrúgónak, de aztán csatár mögött és bal szélen is játszott a sérülések miatt. Elég hullámzó a teljesítménye, de szépen termeli a gólpasszokat, gólokat. Holender és Sallai eddig nem vált be, de nekik talán még idő kell, bár Holendert utólag már nem hiszem hogy leigazolnám. Kicsit finomítottam a taktikán, tavasszal az Ajax ellen kezdünk az El-ben, de sok reményt nem fűzök a továbbjutáshoz.
    Keret1 Keret2 Meccsek1 Meccsek2 Meccsek Vidi-Galata 1-0 Galata-Vidi 2-2 Vidi-PSG 1-2. Ibrahimovic a 93. percben vágta be a büntetőt. Alapvetően nem egy rossz szezon eddig, bajnokságban a végére felhoztuk magunkat, amennyire pechesek voltunk ott, annyira szerencsések a Bl-ben. Innen folytatom.

Utoljára szerkesztette: pancho5, 2014.12.04. 14:24:21
  • korbin555
    Jön a hajrá,még bármi lehet.Tabella.Ha az Újpest ellen nem égünk mint a rongy,akkor már szinte bajnokok lennénk.Haladás-Újpest.