104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
kicsit erősnek érzem így az első évbe egy WHUval. -
korbin555 #98832 Miért?Nem ott vagy,ahol lenni szerettél volna? -
korbin555 #98831 Igen,az.Vannak még kisebb hiányosságai,de a világos háttér miatt megbékéltem vele. -
korbin555 #98830 Azt én is észrevettem,hogy nem mindig lehet megfelelően reagálni egyes szituációkra.A sok hülyeség között gyakran nem találni megfelelő választ.Néha olyan ígéretet kell tenni,amit aztán nem mindig lehet betartani.Vagy nem kell vele szóba állni.Elvégre nem kötelező.
Én a Bradford-nál egy idő után nem foglalkoztam a panaszkodóval.Elégedetlen?Szar neki.Akkor sem ígértem neki semmit.Ha nem játszott valaki,annak nyomós oka volt.Ha a sajtóhoz ment,átadólistára tettem.Ha ebből nem találja ki,hogy mi a beosztása,akkor sajnálom.A többi ember meg oda sem figyelt,nem szegtem ígéretet.Ha meg jött a sajtó(mert az mindig jön),megmondtam,hogy nem vagyok xy kerítője,engem nem azért fizetnek,hogy csapatot keressek neki.Ha menni akar,tőlem mehet.
Bár ilyen helyzetbe nem kerültem gyakran,az update óta meg egyszer sem.Most a Halinál lassan itt a szezon vége,és vannak olyan embereim,akik 6-7 meccset játszottak.Egy sem panaszkodott idáig.Iszlai próbált új szerződést kizsarolni,de megmondtam,hogy nincs rá pénz.Elfogadta.3 hónap múlva újra jött az ügynöke,már szóba sem álltam vele.Elutasítottam,nem reklamált.Ha megteszi,listára került volna.(úgyis oda kerül) -
Ez az updatelt Helvetica Lite skin? Az előző verziót néztem, de siralmas volt, akárcsak az összes skin, ami eddig készült. Talán még a Scorpio lehetne használható, de azon meg kifolyik a szemem, hiába változtatom a hátteret meg a világosságot. Tényleg csak az a 10 skin elérhető, ami fent van fmscout-on? Vagy tudtok máshol? -
yamato41 #98827 Nem, azt mondtam neki, hogy megkapja a lehetőséget. Volt két olyan sérülés, ami miatt láttam, hogy szükség lesz a játékára.
De igazából az is gond, hogy egy ilyen esetben (ha mégis valami miatt az eladás felmerült volna és nem bug), nem lehet az ígéretről tárgyalni vele, hogy: "I don't want to let you go rather you will play regularly here.", vagy valami hasonló. Teljesen életszerű lenne, hogy egy eladási ígéretet megpróbálhatok visszavonni, mert változtak a körülmények. -
korbin555 #98826 Nesze neked Rocchi,meg a képességeidhez illő klub!Hali-Loki.Visszavágtunk az őszi 3-5-ért is.Van még hátra 12 meccs,ezt gyorsan lezavarom. -
:D Öreg Rokki nem vén Rokki -
korbin555 #98824 Kösz.
Úgy látom két héttel előrehozták az ifik megjelenését.Február 23-án jött 16 selejt gyerek.Szerződést egyik sem kap.
Az átigazolási szezon lezárult,senkit nem hoztam.Rocchi viszont nem volt hajlandó tárgyalni,és decemberben lelépett.Szerinte a Haladás messze van az ő képességeitől.Hamar talált a képességeihez illő klubot.Közben már a komplett tartalék,és ificsapat listán van.Bárkit vihetnek 0€-ért,de senkitől nem tudtam megszabadulni.Ellenben állandóan kölcsön akarják venni a kezdőimet(?).
Szóval Rocchival elment 15 gól.Normális csatárt meg nem tudtam hozni,így inkább nem hoztam senkit.Maradt Városi V. és Czafit,de inkább Németh Márió fog csatárt játszani.Kopunekkel hosszabbítottam egy évet,Radó felépült,de nehéz dolgom lesz.Innen folytatjuk.Azért az esélyeink így sem rosszak.
Közben egyre jobb a Scouting knowledge is.Van már orosz,ukrán,lengyel,horvát,egyiptomi scoutom.Bár ez utóbbit még nem tudom hazaküldeni,meg egyébként is gyenge képességűek ezek a megfigyelők.De már rengeteg elérhető játékos lenne,csak se pénzem,se reputációm.
Ja meg új szerződést kaptam,és elfogadták a Youth recruitment fejlesztését. -
Sok sikert hozzá ismét! :)
-
korbin555 #98822 Eddig abban a hitben voltam,hogy a csoportos balhézást kivették a játékból.Az új update óta nem is találkoztam vele.Előfordulhat,hogy valami ígéretet mégsem tartottál be?Ha mégis bug,az nem túl biztató.
A szögletek tényleg ki lettek javítva.Most éppen 8-4 a javamra.Az update előtt ez elképzelhetetlen lett volna. -
yamato41 #98821 A 15.1.4 nagyon jó. Szögletből alig kapok gól, minden jól működik, alig találkoztam buggal. De azért egyet megosztok.
Van egy kb. 5. számú MC-m, akinek a fizetése kb. a 3. a csapatban first team státusszal. Az elején keveset játszott., kb. minden 3-4. meccsen kezdett csak. Nekiállt rinyálni, hogy játszani akar. Mondtam neki, hogy meg fogja kapni a lehetőséget. Így is lett, sérülések és erőnlét miatt sokat játszik (az MC-k közül második legtöbbet), minden második meccsen kezdő, egészen jól is játszik. A téli átigazolási szezon vége felé elkezd rinyálni az assistant, hogy azt ígértem neki, hogy eladom. Persze erre nem lehet reagálni, megmondani neki, hogy szükség van rá. Néhány nap múlva meg jön a csapattól követség, hogy miért vagyok ilyen szemét szegénnyel, mert az ígértem, hogy eladom. Megnyugtattam őket, hogy játszani fog. Mindenki happy, sötétzöld reakciók. Erre a követség játékosainak a morálja Superbről poora ugrott le, pedig van köztük olyan, akinek kedvenc managere vagyok. Érdekes módon a kérdéses játékosnál is bekerültem a kedvencek közé. Azóta kb. 5 sikeres meccs óta nem megy feljebb a morál.
Találkozott valaki ilyennel? A játék 15.1.4-gyel lett generálva, nem virágbolti. -
korbin555 #98820 Na jó,mára ennyi elég volt.Ezt már nem foghatom a tartalékokra.FTC-Haladás.A sérült Radón kívül mindenki játszott.Januárban szereznem kell egy balhátvédet,mert Katona miatt elmegy a szezon.Csak az nem csinál hülyét belőle,aki nem akar.Már 12 gólban benne van legalább.Bár ezen a meccsen mindenki szar volt,de ő csak azért sem hagyja magát alulmúlni. -
korbin555 #98819 Jól ráb@sztam a nagy pihentetésre.Az utolsó előtti Kecskemét elvert bennünket.Az sem gyógyír,hogy megint a miénk a hónap legszebb gólja.Ez nem tetszik annyira,mint amit Rocchi lőtt.Vagy csak mérges vagyok.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.12.03. 21:47:34 -
korbin555 #98818 Ha nem megy,még akkor is mázlink van(vagy a menedzser arany keze?).A két csere hozta vissza a meccset.Aztán vágóhídra küldtem szerencsétlen tartalékokat a kupában.Három nap múlva bajnoki,az fontosabb.Bajnok akarok lenni,a kupa nem érdekel.A két fronthoz még nem vagyunk elegen.Minőségben főleg.
A Fradira meg ráfért egy kis sikerélmény.Doll már szeptemberben repült,most Gellei próbálkozik.Mondjuk Carillo sincs már a Vidinél,Garamit vitték oda helyette. -
eladás nekem se megy, se az AEKnál se a WHU-nál, gyakorlatilag ingyen se kell senki senkinek. ott valamit nagyon elronthattak mert a WHUnál 4,5mérő Vaz Tezt még kölcsön se akarták elvinni úgy h a fizetését is én álom. AEKnél meg kb. 10 átadólistásból 3t tudtam eladni (kb.féláron) többi rajtam maradt. -
korbin555 #98816 Én is nekiveselkedtem.Bár mostanában az a furcsaság történik velem,hogy mintha minden jobban érdekelne,mint az fm.Valami bajom lehet,mert ez nem normális.
Kezdésnek töröltem a Ligakupát,és emeltem a Youth Rating-en.A cseh (94),és a román (91) közé állítottam be.
Betöltöttem 23 ország 24 ligáját,advanced beállításokkal.(A sárgával kiemeltek új országok.)Bár Afrika nem számít nálam Uniósnak,de szemmel tartom,mert 5 Unión kívüli így is lehet majd a keretben.
Pénzem persze nincs.Annyit tehettem,hogy egy free fitness trainer-t hoztam.Közben 9 emberem már listán van,de a kutyának sem kellenek,így sajnos nem nagyon tudtam bért felszabadítani.3 embert kölcsönadtam,Zamostnyt hazazavartam,de ez sokat nem segített.Az eredeti kerettel vágtam neki a szezonnak.Szezon végén vagy 15 ember szerződése lejár,de senkivel nem akarok hosszabbítani.Úgyis igen dicsérgetnek,hogy sok a magyar.Ezután majd nem lesz.Addig biztosan,amíg az első ifik elég jók nem lesznek.
Edzők.Kuttort felmentettem,több kakaó marad neki az ifikre.Taktika.Ez nem végeges,de ezzel a kerettel mást nem tudok játszani.
Közben a szezon harmadánál járok,és jó szokásom szerint rengeteg gólt rúgunk.Meccsek,és a tabella.Viszont két kupameccsen is hajszálon múlt,hogy nem égtünk orbitálisat.A Mohács ellen tényleg majdnem beütött a vész.A 121 percben menekültünk meg a büntetőktől.
A húzóemberek mind a támadó szekcióban vannak: Németh Márió,Radó,Halmosi,Rocchi.Hátul nem állunk ilyen jól,a balbekk Katona pl.egy tragédia.Sajnos elég nagy baj,hogy Radó kidőlt 3 hónapra.Rocchi papa szépen termel,volt mesterhármasa,a Dunaújváros ellen meg egyenesen négyet rámolt be.Augusztusban pedig övé lett a hónap gólja.Még a kameraman is majdnem lemaradt róla. -
Ez kb. annyi hogy leszeded a steam beta klienst(settings menüben egy pipa) beállítasz egy privacy setting-et, és bárki csatlakozhat, pofonegyszerű. -
WHU vs MU -
geo91 #98813 karácsony előtt és két ünnep között lesz időm lesz ilyesmikre, szabadságon leszek, akkor lehet hogy kipróbálom ezt vagy a twitch-et. -
eddig szép és jó minden :D
West Ham 3:1 West Brom
Burnley 0:3 West Ham
Sheff.Wed 4:5 West Ham (cserék megszenvedtek a liga kupába :D )
West Ham 3:1 Newcastle -
Mivel elég kevés időm van mostanában, ezért úgy döntöttem az AEK-et félre rakom egy kicsit és egy könnyebb bajnokságban bohóckodok mikor tudok. Választott csapatom a West Ham lett a szimpatikus keret és jó utánpótlás képzés miatt. Szerény személyem pedig nem más mint egy általam anno nagyon kedvelt WHU játékos Dean Ashton aki sajnos komoly sérülések miatt hamar visszavonult. -
A szokásos mederben zajlik az éves FM próbálkozásom... előszezonban fitness tréning fostalicska ellenfeleket bedarálom, erősebbekkel mondjuk egy X, első tétmeccsemet szoros csatában elbukom(most épp Újpest szuperkupa hosszabbításban 9 emberrel 3-6, 1-1 piros, végén sérülés), első Bl pofozógépet kiverem, aztán az NB1-ben elkezdődik a balszerencse áradat. Masszívan játszunk, de a hátvédek mindig összehoznak kb. ugyanannyi helyzetet az ellenfélnek, azok belövik én meg folyton bele a kapusba, 93. percben egyenlít, fordít, stb...
Nem feltétlen a játékot hibáztatom, csak én szoktam el már tőle. Ja, majd elfelejtettem, Lokival vagyok.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.12.03. 09:07:15 -
korbin555 #98809 Nehéz,de nem véletlenül vagy ott közöttük.Valamelyiket talán sikerül elcsípni. -
Megvolt a sorsolás a BL-ben....köszbzdmg 
-
A Bayern hőtérképe ellenünk 
6-2 lett oda. -
Nevetséges!
-
Legközelebb szólhatnál ha van a kieséses meccseidről közvetítés :) -> Steam Broadcast -
Na mondom szerzek egy ifjú németet.... Nos, ennyiért nem :) -
@zaki és geo: jövőre mindkettőtöknek BL döntőt hozzon a nyuszi! :) -
Gerdzso #98802 Gratula! Nagyon szép eredmény, remélem hamarosan én is hasonlókat érhetek el. :) -
geo91 #98801 az ajax nyerte a bl-t
-
korbin555 #98800 Kösz.Olyan 40% körül emelkedett a 9 év alatt.Hamarosan én is kezdem a hazai karriert,azért érdeklődök.Az első néhány évben ez még fontos bevétel lesz.Aztán ahogy majd jön a BL csoport,és kezdi eladni az ember az első milliós játékosokat is,ki sem lesz mutatható a büdzsében.
A BL elődöntőért pedig gratulálok.Jó látni a Honvédot,ahogy kipofoz egy Chelsea-t.Azt is láttam korábban,hogyan húztad fel az NB1 reputációját a 12.helyre.Mindent bele! -
Köszi, kipróbálom! :) -
geo91 #98798 a chelsea kiejtése után a barca ellen egy hajszálon múlt a döntőbe jutás :(
-
geo91 #98797 így
azt nem tudom mennyi volt kezdésnél, mert nem néztem. -
geo91 #98796 nem túl logikus, de marha egyszerű a megoldás amit találtam rá: mielőtt feltöltöd, nézd meg a preview-t. amint ez megvolt és rákattintottál a feltöltésre figyeld a háttérben a pályát hogy halad e képkockáról képkockára a videó feldolgozása. ha igen, nyert ügyed van és jó lesz a feltöltött videó, ha viszont végig áll a kép, akkor hibás lesz a feltöltés. -
Everton, 5. ev. Tavalyi bajnoki arany utan lecsusztunk a 2. helyre sajnos. Ligakupaban elodontoben estunk ki, BL-ben szinten, de az FA kupat behuztuk. Ev elejen a szuperkupat is elb@sztuk. Keret sokat valtozott, mert brutal penzekert eladtam nehany jatekosomat. Uj stadion is bejelentve. Lukaku meg Baines egy vadallat. Lukaku 38 gollal golkiraly, Baines meg ontja a golpasszokat balhatvedkent, elsosorban pontrugasokbol persze. Mar 34, de meg 1-2 ev van benne.
5. ev tabella
Egy magyar tehetseg a Videotonbol
Keret
Uj, 66 ezres stadion -
korbin555 #98794 Most hibátlanul megcsinált egy 8 gólos,1 perc 48 mp-es videót..De nem vagyok meggyőződve róla,hogy nem volt-e éppen szerencsém.
1080p-ben kb. 13 perc alatt végzett vele.Ebből 11 percig kódolt,2 perc meg a feltöltés volt a YT-ra.Ez felháborítóan lassú.Leginkább azért,mert amíg tököl,nem lehet játszani.Ezért inkább csak egy-egy gól feltöltésére használom,azzal hamar végez.A hosszúakat pedig lementem valós időben,és 2 perc múlva már játszhatok tovább. -
Nekem relatíve kevés idő volt mindkettő, pár perc. Persze lehet hogy pont a bug miatt tart ilyen rövid ideig.