Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán még annyit,hogy Rooney nem jó példa,mert ő középpályás is.Az első Evertonos évében játszott is a középpályán.Ha valóban oda kerül,nem lesz neki újdonság.(Az fm szerint is egészen jól elboldogul a középpályán.)Van Gaal dilemmája pedig nem érdekel,mert én jobban ismerem a játékot,mint ő.
Fulham 4.szezon
Egy hihetetlen éven vagyunk túl, ahol végül 1 ponttal de végül megszereztük a klub első bajnoki címét. Ritka nehéz szülés volt mivel az utolsó előtti fordulóban elért Everton elleni döntetlennel lett meg ez az előny. Amúgy nem könnyítettük meg a saját dolgunk mivel a hajrában sikerült döntetlenezni a Chelsea,Everton,Sunderland trióval is, de ha azt nézzük h szeptembertől egészen februárig mi vezettük a bajnokságot akkor így nézve megérdemeltük. Egyetlen csalódás a szezonban h idén is hiába jutottunk be a Liga Kupa döntőbe, mert idén is sikerült elveszteni most a Stoke ellen 11sekkel. A keretbe még van potenciál szóval szép jövő elé nézzük, bár az nem jó ómen h eddig a 4 év alatt 4 különböző bajnok volt (Chelsea,Everton,Liverpool,Fulham).
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
De hogy megint Rooney példájával éljek, nagy valószínűséggel az idei szezonban LVG középpályára fogja visszatolni huzamosabb ideig, mert bizony a csatárposzt és a támadó részleg rendkívül produktív játékosokkal van teletűzdelve. Mindig azt szokták mondani, az a jó menedzser, aki váratlant mer húzni, és hosszú távon be is válik. Én igyekszem ennek eleget tenni, és az eredmények jelenleg igazolják is Maccari más szerepkörben játszatását.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Megállja a helyét?Persze,mert fejben rendben van,a végsőkig eltökélt,és egész jó csapatember is.De ennyi erővel a középhátvédem is játszhatna pl. csatárt.A középpálya tömné labdákkal,és biztos rúgatnának vele egy tucat gólt.Akkor én is elmondhatnám,hogy megállta a helyét.De én nem hozok ilyen,óvatosan fogalmazva is érthetetlen menedzseri döntéseket.Minden poszthoz megvannak az oda tartozó alapkövetelmények.Ha valaki ezeknek nem felel meg,akkor a T.menedzser úr az eredményességet veszélyezteti.Jelen esetben a középpálya bal oldala védekezésben sebezhető,támadásban pedig gyenge,mert nem szerencsétlen Maccari fogja röptetni a forintos beadásokat.A 17-es fejelésével,és a 18-as befejezésével neki kellene várni azokat.(gondolom én)
Más.Nemrég vettem észre,hogy az egyik korábbi magyar játékosom áttért a muzulmán hitre.Még 19 éves korában igazolt Katarba,most a Szaúdi ligában játszik.Már negyvenszeres Katari válogatott,és Scholl megtette csapatkapitánynak is.A Lekhwiya csapatával kétszeres Ázsiai BL győztes,2026 és 2027-ből.Szép karrier,aminek örülök.Még akkor is,ha nálam a négy év alatt nem játszott egyetlen percet sem.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Más: Amit ígértem:
- Hoztam egy képet Maccariról (védekezés 9, de mint mondtam, a posztra "kényszer" helyzet okán is, de tökéletesen helyt áll ott is) Maccari
- Jelenlegi felállás az odaigazolt játékosokkal, ami lemaradt a taktikai elemzésből ---> Friss keret, oda való játékosokkal 😊
- Illetve a taktika, amit ígértem, hogy megosztok, hátha valaki kedvet kap ahhoz, hogy kipróbálja Taktika
Köszi.
A letöltési linkek.
A mezekkel már nem volt kedvem foglalkozni,de bónuszként itt a magyar NB1.
Jó szórakozást.
De léteznek más csomagok is,körülnézhetsz itt is.A feltöltéssel kapcsolatban én nem ismerek olyan megoldást,ahol 7 gigát nem egy fél napig tart feltölteni.Mondjuk ezen a téren nem vagyok tájékozott,ez tény.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Valakinek nincs meg logo arc mez pack és feltenné valahova rar.-ba?
Azt nem tudom mennyi ramot eszik a gépem,mert még sosem néztem.Igazából azt sem tudom,hol kell megnézni.Ha a feladatkezelőt nézem,akkor ezt látom.
De Solt kolléga jól mondja.Függetlenül az fm-től,egy új gépnek "kijár" a 4 magos processzor,és a 8Gb ram.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.09.03. 21:52:19
www.smart-bus.hu
Ramból mennyit eszik neked? Nekem a facepack és egyéb grafikus cuccok mellett simán 3 giga fölött.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De talán lesz itt valaki,akinek hasonló konfigja van,én csak saccolni tudok.
Szóval kéne egy-két tapasztalat, milyen gépet vegyek. Nem kell erőmű, meg 57 liga, de vagy 20-30 liga+large database jó lenne ha simán menne.
2maggal és 4giga rammal hány ligát lehet kényelmesen futtatni?
Köszi
Ha megvan a 14,akkor miért ne kezdenéd el?Ha nincs,akkor akkor szerintem már nem nagyon érdemes megvenni.Tavaly október 17-én jelent meg a Beta,ha idén is így lesz,akkor 6 hét múlva már lehet játszani.
Kinek mi a véleménye a 2014-es FM-röl?
Érdemes e belekezdeni-
De ha csak az illusztráció miatt random felszórtad őket a pályára,akkor nem szóltam semmit.
Logokat, skineket, mezeket, arcokat, honnan tudok letölteni a 2014-eshez, Volt egy jó oldal de nem jut eszembe a neve?
Utoljára szerkesztette: puskas84, 2014.09.03. 17:55:05
A Ligakupából az első körben kiestem a Forest ellen, Nottinghamben tizenegyesekkel, az FA Kupában a második fordulóban a Derby vert meg az újrajátszás hosszabbításában, a BL-ben meg sikerült továbbmenni a Juventus - Benfica - Steaua csoportból a 2. helyen, jött a kieséses rendszerben a Dortmund, Manchesterben nyertünk 2-0-ra, Dortmundban meg kikaptunk 3-0-ra, így az is annyi volt.
A bajnokság viszont óriási izgalmakat hozott. Az viszonylag hamar eldőlt, hogy a Chelsea és mi fogunk küzdeni a bajnoki címért, de ilyen izgalmakra nem számítottam. Volt amikor én vezettem 5-6 pont előnnyel, volt, hogy a Chelsea, de az igazi küzdelem, az utolsó 4 fordulóban kezdődött.
Eredmények:
West Brom (kieső) - Chelsea 3-0
Sunderland (kieső) - Chelsea 0-1
CHELSEA - MANCHESTER CITY 1-1
Chelsea - Arsenal 4-2
Az egymás elleni 1-1-es meccs, azt jelentette, hogy 2 pont előnnyel fordultunk az első helyen az utolsó körbe. Mi a Swansea ellen játszottunk. Előtte azonban az én utolsó négy meccsem:
Manchester City - Tottenham 1-1
Manchester City - Norwich 0-0
CHELSEA - MANCHESTER CITY 1-1
Swansea - Manchester City 0-1
A Norwich kupainduló, mert odaértek a 6. helyre. Persze, már a Spurs ellen meg kellett volna nyerni a bajnokságot kis túlzással.
Szóval akkor Angol bajnokság, 2013/14 utolsó forduló:
2014.05.11 15:00, a bajnokság utolsó fordulójában útjára indul a labda. A mérkőzések most kezdődtek, az eredmény mindenhol 0-0, bajnok a Manchester City.
2014.05.11 15:05, ünnepel London kékebb fele, John Terry megszerzi a vezetést a Chelseanek! Ezzel jelenleg első a Chelsea!
2014.05.11 15:13, Lukas Podolski! Most Manchester ünnepelhet, hisz egyenlítenek az Ágyúsok, ezzel marad minden a régiben.
2014.05.11 15:20, Willian! Ismét előnyben a Chelsea, ezzel ők vezetnek virtuálisan.
2014.05.11 15:25, Santi Cazorla! Úgy fest, hogy Wengerék akarják kikaparni a mazsolát a Citynek, újra egál Londonban, bajnok a City.
2014.05.11 15:44, Willian ismét! Mourinho nem akarja a véletlenre bízni, még a szünet előtt előnyben a Chelsea, Swanseaben, pedig továbbra is 0-0 és a jelentések szerint szenved a City...
2014.05.11 16:24, Frank Lampard, a Chelsea eldönti a meccset, most már minden a Citytől függ, illetve a Swanseatől. Tudni kell, hogy amennyiben a Swansea pontot szerez, övék az EL indulás...
és BAAAAMMMMM!
2014.05.11 16:41, EDIIIN DZEKOOO! Jovetic centerezésére érkezik a bosnyák óriás és közvetlen közelről a kapuba pofozza a labdát! Az eredmény sem Londonban, sem Manchesterben már nem változik, bajnok a City!
(a BL döntőt a Real játssza a PSG-vel, az FA Kupában Fulham - Man UTD döntő lesz, a Liga Kupát a MU nyerte az Arsenal ellen
a legjobb játékos Európában: 1. Iniesta 2. Ronaldo 3. Messi
Aranylabda: 1. Ronaldo 2. Messi 3. Falcao
World Player of the year: 1. Ronaldo 2. Messi 3. Falcao)
És végül két kép a végére... 😊
A bajnokság végeredménye.
Ünnep Walesben! 😊
Utoljára szerkesztette: Pettersson, 2014.09.03. 16:18:40
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.09.03. 15:08:14
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
York City - taktikám vol.2
Kategóriánként pedig valahogy így:
GK handling, shot stopping: Goalkeepers + Mental coaching
Fittness: Fittness coaching
Attacking: Attack coaching + Tactical coaching
Defending: Defense + Tactical coaching
Tactics: Tactical coaching + Tactical knowledge
Shooting: Technique coaching + Attack coaching
Ball control: Technique coaching + Mental coaching
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
De szerintem megvárom a 2015-öst, lehet lesz benne magyar nyelv ha pedig nem inkább azzal tolnám.
Kiegészitőket, mezek arcok, logok honnan lehet letölteni, ahol sok van fent?
Régen voltam már ezen a fórumon, a 2014-es játékhoz van e magyarosítás?
Bocs ha valakit felzaklattam a kérdésemmel.
Fulham 3.szezon
A rengeteg sérülés ellenére a csapat nagyon jól helyt állt idén, végig harcban ivoltunk a dobogóért amit végül az utolsó fordulóban sikerült is bebiztosítani így a csapat az eddigi legjobb helyezését érte el a bajnokságban a 3.hellyel, de amint látszik irtó szoros volt szóval egy botlással a végén simán 7. is lehettünk volna. Kupákban is jól helyt állt a csapat, mind2 hazai kupában döntőt játszottunk, bár a liga kupába a MU nem sok esélyt adott (4:7 oda), az FA kupát végül ha nehezen is de 11sekkel elhódítottuk, bár itt is magunknak nehezítettük meg a dolgot. Am érdekes az Everton idei szereplése mivel még tavaly bajnokok voltak. A keret továbbra is fiatal szóval még elméletileg bőven tudunk fejlődni.