Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trnokikoma
én sem kartam 3d-s nézetet de sztem sikkal jobban szemlélrteti a felállásokat

trnokikoma
nekem az asztali gépemen(p4 3000mhz,2giga ram,radeon x1650pro 256 ddr3 és fent van a bet framework 3.5) NINCS duplázódás,szaggatás semmi hiba a sok sérülésen kívül.
a laptomom(core duo 2000 mhz,2 giga ram,integrált s3 256mb videokari net fram. 3.5)alig észrevehetõen szaggat 3d és 2d nézetben is,ha lejjeb verszem a felbontást akkor javul.

Pozitivum:

A meccs közbeni Man.Ass. elemzés. Rendkivül jól rámutat ki hibázik, hol gyenge a csapat és miben erõs a másik. Eszméletlen jó.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Darthmushroom
tölti demot!!!😛

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Scouser
Már leírtam egyszer, de úgy látszik nincs foganatja. Ez a demó a játék GOLD verziójáról készült, ami azt jelenti, hogy innentõl csak a sokszorosítás van hátra, tehát a benne lévõ hibák benne is maradnak a kiadásig. Ezeket már csak patch formájában javítják ki.

Ami az én véleményemet illeti eddig csak pár dolgot vettem észre ami nem tetszik:
-a gépelési hiba
-az irreálisan sok sérülés (ez majdnem minden évben így volt elõször)
-az engine fejlõdött, nézzétek meg a 2d-ben is a játékot, szerintem jobb mint eddig volt, de ez csak eddigi vélemény nem biztos, hogy így fogom gondolni 20+ meccs után is
-a taktikai lehetõségek picit leszûkültek azzal, hogy középre nem lehet nyilazni, illetve semmi plusz beállítási lehetõséget nem kapunk. Azért ez egy nagyon fontos része lenne a játéknak
-meg még egy olyan apróság, hogy 3d módban nem látom, ha egy játékosom zöld keresztes sérült, ezért nem cserélem le azonnal, ahogy szoktam eddig.

You\'ll Never Walk Alone

Ngeri
de 768 mb ram nem hiszem h kevés lenne

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Fabio Capello
továbbra is memória a legvalószínûbb hibaok... olvass kicsit vissza, ott írtak páran lehetõséget

Ngeri
sziasztok
segitsetek pls!letöltöttem a vanilias demot telepitem ,frissitetm a dx-t. inditanám el és kiirja h fm.exe hibát észlelt..pls help

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

rvn

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

A betûduplázódásra megoldás ha ablakban indítjátok el a játékot.

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Csacsi
Nah. Szóval a 3d nekem nem megy, de ahogy olvasom, nem maradtam le semmirõl. Tetszenek, hogy sokkal több a mozgás az átigazolái piacon, mégha kicsit irreális is, és nem változik semennyire sem. Ez talán csak a Demo hibája, a Quick start miatt. ía rengeteg sérülést megint elbaszták, de arra jönni fog biztos javítás. A újítások jók, és tetszenek. De azthiszem elõször én is illegális úton fogom beszerezni. És ha majd 3 pecc után megéri megvenni, akkor bizto megveszem, mert félek nagyon.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

szabocsaba1983
. .
-

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Fabio Capello
<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

nem basztatok senkit, hülye mondatra ugyanolyan válasz.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Te meg örülj , hogy neked faszán meg, s ne a többit basztasd.

játsz másik játékkal ennyi

szabocsaba1983
különbözõgép-nemtudhatjákkinekmilyenvan-szegénytesztelõk téma:

más számítógépes játékoknál nincs ilyen probléma. ennyi.

ha a tesztelõdnek nincs ugyanolyan gépe mint neked, akkor baszhatod a tesztet...

Hmm... Átállítottam a felbontást, valamivel kevésbé akadozott...

- én és sokan mások nem akartak 3d-t, mert a 2d is tökéletes volt, sose a megjelenitésen volt a hangsúly. Aztán jött a sok vérpistike szerte a világon (nem rád gondolok, és senkire se konkrétan) és nyávogtak, hogy "nézdmármeg a fikamenedzsernek is van 3d-je, ennek is legyen má, mer' ha nincs az milyen gáááz". Erre a piaci!!!!!! igényekhez igazodva elkezdték a 3d-t, mert az a menõ. Aztán a sok vérpisti atomgrafikára, atom motion capture-ra számitott, reális fizikával és miegymással, nem kapták meg, erre megy a duzzogás.
- A játék kiadója pedig mástészta. Mivel jön a karácsony és akkor sok játékot vesznek, tehát kiadjuk az FM-et... miközbe rohadtul nincsm ég kész teljesen.
-Demo tehát nem kell a játékot a gépigény-futás-szaggatás témakörbe 100%-osnak venni, de a játék "belsõ értéke" az ilyen lesz. Patch-re várni kell, ahogyan az FM05-06-07-08 esetébe mindig. 06-07 esetébe csak a 3.-2. peccs után lett jó. Tehát a tendencia folytatódik, ezért nem kell felháborodni és minden évbe eljátszani a sértõdést.
- A lokalizáció (deszépszó ezis) mástészta. Lesz gondolom ennek is magyarositása. Ugyanúgy, ahogy eddigis. Az ingyenmeló az nem megoldás mert szerintem azt igy nem lehet megcsinálni. Másrészt akik csinálják a magyarositást azok szabadidejükben kötetlen idõben. Miközbe itt azért nagyon-nagyon kötött a határidõ.

Ezért (is) vannak a tesztelõk.

Gunnersboy
csak érdekességnek

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

elõre tudják a világ összes számitógépének a konfigurációját, egyéni beállításait, tuningját? biztos...

gondolkozzunk már kéremszépen.

gondolom akkor mindegyik demoba ugyanúgy van minden..: De ezzel az erõvel az igazi sorsolást is megcsinálhatták volna... Akkor már tudom, miért lehet ily gyorsan új játékot kezdeni

De érdekes, ÉN IS!

szabocsaba1983
Optimalizálódjunk (deszépszó) 1máshoz:

-ok, hogy nem kell hozzá erõgép, de az eddigiek mentek egy erõs (Core 2 Duo) laptopon, az integrált videokártyájával, itt a 3D nem megy, pedig ebben a minõségben akár még mehetne is.
-senki sem várt FIFA09 szintû grafikát, de ez szvsz olyan lehengoló lett
-magyar és a többi kis piac tényleg kicsinek tûnik, fõleg ha ilyen a demo, nemsokan veszik meg. de könyörgöm, mennyi munka megcsinálni még 7-8 európai nyelvet? szerintem minden (kis)országból találtak volna 50-50 embert, akik ingyen is megcsinálták volna.

Amit írtam, az az én véleményem. Vannak más vélemények is.

Gunnersboy
aha..

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Hogy nem figyelmeztettek erre a hibára a készítõk.

Gunnersboy
persze Nasri 3 hónapra lesérült.....

Tottenham ellen lesz a következõ meccsed...?

láthatod, mondtak eg lehetséges hibátm, ami több mint valószinû, hogy amiatt szarakodik.

akkor hol a baj?

Gunnersboy
na elsõ bajnokim:
Sunderland - Arsenal 1:2
Bendtner 2x

Zsolti9014
Mester, nekem ezt írja:

Hajrá Magyarország!

5w0rdf15h
nah megvolt elsõ fura gól 😄
hosszabbítás 4. percében Murphy eleresztett egy jó 30 méteres lövést, ami felsõ lécrõl a kapusra onnan meg a kapuba ment 😊))

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

😄DDDDDDDDD

GeForce 7300 m van, lehet kevés neki...? Nem hiszem... memoria is van, bár arra azt mondták, lehet túl van tuningolva. ... ja és én megveszem... legálisan. Viszont a sérüls mondhat bármit , el van túlozva... Ha megnézzük az Arsenalt nyáron IRL, nem sérült le a háromnegyed csapat....

szabocsaba1983
Téllleg, a tippek rovatba beírhatnák:

Ha gyengébb csapattal játszol, jó ötlet vérengzõs taktikát alkalmazni, így könnyen lerúghatod az ellenfél 6-8 játékosát, és 4 ember ellen kiderül, nem is olyan rossz a csatárod

3d userspecifikus- kell neki egy átlagos VGA (voodoo 2-essel már nem megy...😞 )
3d alatt mindenki FIFA-PES szintû grafikát várt 0 gépigénnyel (GRATULA)
átigazolások eddig is igy voltak
magyar piac alatt van kb 1000 ember aki megveszi... (LEGÁLISAN)
sérülések OK (mondjuk ez nálam se egetverdesõ - faszparaszt vidéki tahók perze, hogy lerúgják az embereimet)
hibák nálam nincsenek.

nem tudom, de ezen jót röhögtem 😄

Bálam a 2dét is tölti egy ideig... hihhetetlen

szabocsaba1983
Szóval az elsõ 18 óra eseményei távirati stílusban:

1. perc->
-nagy várakozás-tõtttés 1000rel

30.perc->
-és elindult (márakinek)

31.perc és 18.óra között->
-sok apró jópofa újítás
-hoppá, a 3D nem megy, nemgáz, végül is csak a
legnagyobb/legjobban várt ujítás idén, pont ez volt
eddig az egyik nagy elõny, hogy nemkellett erõgép ehhez
a gammához, ok, ennek vége. vagycsak laptopon nem megy
senkinek, nemgáz, csak felhasználók felének van...
-azért csak megnéztük a 3D-t, másik gépen = 1000%
mosolylefagyás!!! ahogy mások is említették, jégen
lépkednek??? tiszta vicc! olyan commodoros érzésem van,
prince of castle, ilyesmi.
-átigazolások, mindenkinél ugyanazok
-magyar nyelv most sincs, persze ez csak egy 8 milliós
piac, párezer eladással, bár annyi lenne a megoldás,
hogy a fejlesztés alatt fel kéne venni 2 emberrel
többet, akik megcsinálják...
-átigazolási rendszer jobb lett
-meccsnézés alatt jópofa az asszisztens ajánlásai opció
-sérülések, minha egy K1 managerrel játszanék...
-hibák futás közben, akadozások, stb.

18.óra 1.perc->
-hatalmas csalódottság, és pofáraesés!!!

Huni92
Na ja. És a vicc, hogy nem az edzéssel van a gond. Hiszen aki épp nem volt sérült, fejlõdött. Vmint túlterhelés sem volt. Közepes erõsségû edzést csináltam nekik. Emellett olyan erõnléti edzõk, mint Di Salvo, meg Joao Aroso voltak, akik azér a jók közé tartoznak. És 17 edzõ volt, szóval õket sem terheltem túl. Namind1, megvárom a teljest. Addig meg tolom Újkastélyt a 08-cal 😊

5w0rdf15h
csak nálam kezdõdik a meccs folyton a 3. percben? mert hogy addigra sikerül belõnie a 3d-t...nem igaz

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Forza Italia
ezt nagyon elkurták. Ennyi sérûlt egy vonatbaleset után van.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Urak!

EXE és crash dump hibával az elsõ teendõ, hogy, ha tuningolt a gép, akkor mindent vissza alapra. Ha így is csinálja, akkor tessék csinálni egy Orthos 9-s blend stress-t legalább 20 percig... ez még mindig nem garancia, de szûkül a kõr... Akinek különbözõ ramok vannak a gépben, az próbálja meg 1db modullal is, tehát egy darab ram legyen a gépben.

DLL hiba valószínûleg régi directx miatt van... elõször tessék telepíteni a legújabbat, illetve nem árthat a legfrissebb VGA driver sem...

www.smart-bus.hu

Huni92
Nos, asszem befejeztem a játékot az Injury Manager 2009 Demojával. Szeptember 14-e van, és eddigi sérültek: Tevez (3x), Senna, Bodmer (2x), M. Rodriguez, Robben, Adriano, Diarra, Gago(2x), Higuain (3x), RvN, VdV (2x), Metzelder, De la Red (2x), Dudek, Salgado + alapból Cannavaro és Sneijder

Fabio Capello
az elég soványka én megvárnám a laptopot...

fos egy gép ez , 256 mg ram
a laptop szervizben

Fabio Capello
konfigurációd?

Fabio Capello
memóriahibára tippelnék, de állítólag még a mai nap jön ki egy hivatalos álláspont, meglátjuk õk mit mondanak