Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tedd fel újra a dx9c-t, mást nem tudok :S

Letöltöttem ami hozzá járt de erre ezt irja ki
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20081102165705szar.JPG
Beno rolad inkább nem mondok semmit ...

Nuno88

ezt írja <#fejvakaras>

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

inter94
de okos vagy😊

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

BBeno2

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Fabio Capello
Emberek!

Akinek fm.exe hibát észlelt hibája adódik, ne csak ezt írja, mert ennek sokféle oka lehet. Ha segítséget kértek, akkor adjátok meg a hibakódot is (részletek...), úgy könnyebben tudunk segíteni 😊

\windows\system mappa asszem, de le is van írva az inófjába
Huni92
Innen töltsd le a filet és másold be a helyére (amit nemtok h hol van.) Ezután mennie kell.

ja köszi fiuk akkor csinálom jobban

Fabio Capello
directX probléma

dllfiles.com
Huni92
Amúgy nagyon kiváncsi vagyok arra, hogy meddig birja az idegrendszerem ezt. Azaz a rengeteg sérülést.

és ezt miérte ?

valaki tudta orvosolni azt a hibát hogy az fm exe hibát észlel? Ha igen hogy?
Nuno88
Hi emberek!
Leszedtem a 09 demoját de vmi miatt nem indul el és mindig azt írja ki h az fm.exe hibát észlelt ezért leáll....
Valaki tud rá megoldást?

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Szerintem is az lehet, amit Billywood írt, rosszul optimalizálták ( de hülye szó... )

Huni92
Nos, kivettem a 256os RAMot, és úgysem ment, szóval felejtõs.
Annyira meg nem avgyok infozseni, h biosban kutakodjak. Mind1 is, tolom tovább (amig fel enm basz teljesen)

na küldtem, elõre is kösz a segítséget.

billywood
Biztos jobban volt optimalizálva. Egyébként passz...

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Azt nem értem, a 08ban ez miért nem jött elõ.

billywood
betü duplázódás (triplázódás 😊) és az akadás meccs közben: Szvsz maga a játék akad, így hiába nézed 2D-ben, ott is ugyanúgy jelentkezik, mint 3D-ben. Ez magyarázat lehet a beírásnál jelentkezõ gondra is, ha a lenyomás pillanatában "akad be" a játék, akkor kettõ vagy három karaktert ír utána be.

A lent javasolt .NET Framework megoldás sem mûködik, legalábbis nálam.

Viszont az fura, hogy egyeseknél állítólag semmi gond nincs, míg másoknál viszont van. Ez elvileg azt jelenti, hogy nem a játékkal van a hiba.

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

BBeno2
na srácok mondom nekem mim van és hogy eddig semmilyen hibával nem találkoztam:

dx10

2 giga ram

c2d

.net 3.5

legfrissebb nvidia forceware

vista 64 bit

=

semmi crash dumps, semmi duplaírás, semmi nem indul el a játék. nincs semmi probléma.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

A fejemmel játszol! 😊))

Attól lesz gyorsabb, de nem úgy, hogy kevés és lassú modult túlhajtasz! Ha lecserélnéd ezeket például 2x1GB 800mhz-s kitre, akkor látnál változást... persze ez proci függõ is...

Szóval ez bonyolult dolog... memória topik, vagy pedig privátban keress meg, ha tudok, akkor szívesen segítek...

www.smart-bus.hu

De nem a RAmtól lesz gyorsabb ez gecimááá? Jaj, már teljesen össze vagyok zavarodva <#idiota>

Érzem a súlyát... lapítok! <#kuss><#worship>

www.smart-bus.hu

Fabio Capello
Damoklész kardja csüng fejed felett ifjú halandó... 😄😄:d

Figyelek ám... 😛

Így is kevés... a tuning nem segít annyit, mintha több ramod lenne... nem fogod érezni a különbséget!

Próbáld ki, tedd vissza defaultra, és hidd el, hogy nem lesz crash dump...

www.smart-bus.hu

Alap lap biosában beállítod azokat az idõzítéseket és feszültség adatokat amiket a gyártó ajánl... ezeket fõleg akkor kell fixálni, ha tuningolsz!

Ha össze vissza vannak a ramok a gépünkben, akkor mindig a leggyengébb modul beállításait fixáljuk...

Továbbiakban memória topik... 😊

Nem akarom itt szét offolni a topikot, mert kapunk a fejünkre...

www.smart-bus.hu

Hmm köszi.... De mondom, ha leveszek a tuningból, nagyon kevés lesz a memo...

Forza Italia
és pontosan mit kell állítani?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Nálam ugyanazokkal a memória beállításokkal a 07 simán ment, a 08 crash dump hibával megállt. Vissza vettem a tuningból, azóta jó...

Minél nagyobb munkát kell végezni a memóriának, annál nagyobb az esélye, hogy hibázik, ha nincs minden jól beállítva, illetve, ha különbözõ órajelû, más gyártótól van... stb...

Gondolom a 09 még memória igényesebb mint a 08, és ezért jelentkezik a hiba... figyeld majd meg, hogy aki crash dump hiba miatt ír majd, annak mind a memóriával lesz majd gondja...

www.smart-bus.hu

Üdv!
Kipróbáltam én is a demót. Játszottam vele kb egy hónapot, amiben volt két felkészülési meccs. Ennyi idõ alatt 7 játékosom sérült le 2hét és 3 hónap közötti idõre, úgyhogy én a továbbiakban hanyagolom ezt, és inkább megvárom a teljes játékot, hátha addigra javul a dolog.

AdaKiller
nála szerencsére nem szagatott, de már uninstalloztam is a sok sérülés miatt... majd ha kijön a fullhoz az elsõ aptch akkor madj elgondolkodok a 09-en

Steam Nick: adakiller

Ígérem át fogok menni, ha a teljes is ilyen fosul megy. De eddig miért volt jó?

mármint hogy sima 9.0 vagy konkrétan ez, amit leszedtem ?
Hivatalos oldalról letöltöd a legfrissebb directx-et, és telepíted... mennie kell....

www.smart-bus.hu

Gyere át a ram topikba és segítünk! Azért van ez sokaknál, mert sokan tuningolnak... más játékok simán elmennek órákat, de az FM nagyon érzékeny a memória hibátlan mûködésére, ergo ami máshol egy pillanatnyi lagban jelentkezik, az itt fagyást okoz...

www.smart-bus.hu

dx9 kell neki, ha nem tudod felrakni akkor bukta

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

meg sok máséban is, ezekszerint 😛 Most vegyem ki az 1 gigás memoriát és maradjon 700 ?

remek. örömködve, boldogan letöltöttem a demót reggel. el is kezdtem feltelepíteni, amikor nagyhirtelen szüksége lett a directX 9.0c -re. rendben, letöltöttem mellé azt is, elkezdtem telepíteni erre a következõ tanulságos üzenetet dobta a képernyõre: a telepítés alatt álló szoftver nem ment át a Windows Logo tesztelésen, amely a Windows XP-vel kompatibilitást vizsgálja.

bemásoltam a hibaüzenetet googlbe, kaptam is egy elemzést és egy megoldókulcsot mely szerint a Windows XP gyorsjavítás - KB823559 elemet távolítsam el elsõ körben. megpróbáltam, nem találtam ilyet.

egyébként ha elindítom a programot azért nem indul, mert nem talál egy bizonyos d3dx9_37.dll fájlt ...

nos, nem tudja esetleg valaki, hogy ilyenkor mit lehet tenni ?
A rendszer üresjárati folyamatai 90 % Ezt nem lövöm ki 😛

menejne az fm és menjen a meccs is, nyisd meg a feladatkezelõt és nézd meg melyik alkalmazás zabálja az erõforrásokat, hány %-ot.
Azt kilövöd és talán jó lesz,.

Nálam 08 ba ezvolt.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

De a hiba az ön készülékében van! 😄

www.smart-bus.hu

Ha sok panasz érkezik, remélem tesznek valamit 😊

az, hogy hány mhz-es 😄
Azért remélem azt elhiszed, hogy kissé zavaró, ha a mérkõzést akadások tûzdelik, valamint 15 játékosod sérült...

Huni92
Nálam ezek az igazolások nem voltak meg oO Kivéve Modricot persze.

Ez nem teljes, vagy demo kérdése! 😊)

www.smart-bus.hu

Megvan az elsõ hibám!!!!
Kukába vele!!!

A labdaikon maradt a kurzurom... de az elsõ Space-re eltünt😊