Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most nézem hogy a Realnak 4 csapata van 😮
A teljest elõször lefogom tölteni... Ha nem megy jól, nem veszem meg

nincs optimalizálva, láttunk már ilyet...
Magic Boy
Én szóltam, hogy tele van hibával és már készítik a patch-t.
Csak azért jön ki, mert a kiadó verte az asztalt.
A készítõk legalább egy hónappal késõbb akarták kiadni.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Azért nem egy PES 9.... az röhögve elfut

csak egy ütõs gép kell hozzá :S

van der Vaart most hintett egy négyest a Malagának 😄
a játékosok más részének meg nem megy.

szerintem nem, nekem az asztali gépen megy tökéletesen
Hm, azért kösz.... Ez eddig szerintem bukás

Mor3llo
beszarok komolyan, mostmeg mutuval hoztak szóba 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Fabio Capello
passz

Mor3llo
aztageci...vessetek csak 1 pillantást Martin Demichelis-re! rendesen felturbózták a SI-s srácok, tavaly elég krumpli értékei voltak! bár a tavalyi szezon élõben kétségkívül az õ szezonja volt!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Amúgy nem tudod mikorra ígérték a közleményt...?

Mor3llo
hát akkor a 08-cal még úgyse 😄

Szerintem nem a 09 demojával tolod 😛

Kösz mindkettõtöknek 😄

Mor3llo
Sziasztok!
Nálam semmi probléma nincs a játékkal(szerencsére), jelenleg van 5 sérültem, amibõl 1 már a legelején sérült volt.Most kezdõdött a bajnokság...remélem nem is lesz több!
akinek meg nem tetszik a 3d, az nézze 2d-ben, ilyen kurvaegyszerû!Nekem bejön, fõleg ha belegondolok hogy a stadionokat még peccsekkel jobban felturbózzák!

Fabio Capello
No vége az off idõnek, Damoklész kardja ismét fejetek felett csüng 😄😄

hamary: ha valakik egyszerre nyomják le a mehet gombot, akkor az egyik üzenet felülírja a másikat, és az üzenet kétszer jelenik meg --> ez a kiütés

Egyszerre küldtük el a hozzászólást, de az övé ért célba, az enyém meg megsemmisült! 😊

www.smart-bus.hu

Mi ez a kiütés? :?

Áááá... valaki kiütött! Kutyák! 😄

Egyébként, ha a magyar bajnokságban a ligakupa sorsolása megint híg kaki lesz, akkor elõször a beta tesztereket keresem meg, aztán az SI-t, de a kard nem lesz a hüvelyében! 😄

www.smart-bus.hu

Csacsi
Még az is megvan. De most pihentetem egy kicsit. Majd dobok képet róla. Egész jól állunk a Premier Ligában, de valahogy most viszahúzott a zívem kedvenc csapatom élére. 😊 Jah és Dorchester 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Zsolti9014
köszönöm a tippet!
mondjuk nekem 1 gb ramom van, 3 modulból, de azt hiszem, most nem bányászok ki belõle kettõt, hogy utána más játéknak visszategyem.
sajnos ez egy ilyen nap: nem fut a demo, bréarc a vb az f1-ben (Kiminek szurkolok amúgy, de idén Massa érdemelte volna meg legjobban- ez csak az én véleményem).

Hajrá Magyarország!

fsgh
Én is folytatom az Atletico-s mentésem...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Mi van a Doncesterrel?

Csacsi
Nah. A nagy csalódottságom hatására. Kezdtem inkább egyet a Juventussal a 2008-ban új adatbázissal.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fabio Capello
ez most engedélyezett, a kard a hüvelyében van... 😄

méég... 17 percig 😄

Huni: nyilvánvalóan le kell tisztázni a szabályokat... abban is elég gond volt idén...

www.smart-bus.hu

Huni92
NEm irtam én le. Csak elmondtam a véleményem, miszerint Vettelt többre tartom. Viszont ha átolvasod még1x a hsz-em, láthatod, h irtam , h nem akarom elvenni az érdemeit.

Capello: a szabály legyen szabály. Akkor is ha VB cimrõl dönt 1 eset, akkor is ha nem. És errõl jut eszembe, irjanak már egy normális szabálykönyvet, ahol nincs ilyen SC-nál boxutca nyitva-zárva eset ködösitése, meg leszoritás, pályáról való kitessékelés téma igy és úgy való megitélése.

Jó8 mindenkinek!

VB szempontból számitott mikor megbaszták a Snickerst, de persze akkor senki nem szólt, hogy értelmetlen az egész dolog... Igy a FIA magát járatta le, hogy akkor megbüntették Snickerst és most Trullit nem, mert akkor nem szabály alapján büntetnek, hanem pofára, ami egy technikai sportba eléggé gáz.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Fabio Capello
VB cím szempontjából nem számított, uccsó futamon már nem foglalkoznak ilyesmivel, nem oszt nem szoroz. Ha ezen múlt volna Lewis vb-címe, vszeg megkapta volna utólag a büntetést, de így lássuk be, értelmetlen.

Ne offoljatok, inkább vegyetek nekem egy új gépet <#idiota>

inter94
Azért hamiltont nem kell leírni,mert õ is kurv@ra tehetséges pilóta
+most asszem trulit simán megbüntethették volna úgy mint anno hamiltont,de hát nemtették

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Fabio Capello
semmit, mindkettejüket megelõzte így nem avatkozott bele a párharcba...

Srácok arra is emlékezetek hogy hány pontot vettek el Hamiltontól. Ja a végén a pöcs Kubica mit kevert ott?
NIGGGGAAA FOOOORRR PREZIDENTTTT!!! 😄

OFF OVER

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Huni92
"szánalmas volt az idei boxuk"

Ez teljes mértékben igaz. A lámpa eleve egy elég érdekes ötlet volt. Ha bejött volna, nyertek vna 1 mp-et kiállásonként. De elõször sem jött be, asszem lábtörés lett a vége, 2.szor pedig (mint utóbb kiderült) Massa VB cime ennek köszönhetõen (is) ment el.

Na meg a Hungaroringen történtek miatt. Elképesztõ, h mennyire instabil volt az idei Ferrari, úgy ámblokk. A Meki meg lehozta az idényt úgy, h Hamilton alatt nem romlott el a vas.

Huni92
Akkor viszont még offolok.

Osztom a véleményed. Vettel vmi elképesztõ nagy tehetség. És most ha elgondolom, h az egyre jobb Torro Rossoból átkell ülnie a gyenge RedBullRöbóba....sajnálom...lehet h azt a csapatot is "összekapja" úgymond....de õ ennél sokkal többet érdemel. Alonso mellett talán a mezõny legtehetségesebb és legjobb pilótája. Mert én sokkal többre tartom azt, h Monzaban képes volt futamot nyerni, meg egyre inkább stabil pontszerzõ egy közepes(nek titulált) autóval, mint Hamilton VB cimét. Mert õ kapott egy nagyon jó kocsit maga alá, amit nem mellesleg úgy, hogy amig meg enm érkezett, Alonso folyamatosan segitett a fejlesztésben. Nem akarom elvenni az érdemeit Lewisnak, de nem tartom oylan jó pilótának mint Vettelt.

Amúgy most látom, h Glock 1 kör alatt 18, azaz tizennyolc másodpercet adott el.

Remélem h ez volt a brit elsõ és egyben utolsó vb cime. Ámen.

billywood
igen, ezt a ferrari bukta el (boxban a hibák, elfüstölt motorok)...
Én viszont szeretme sz összeesküvés elméleteket 😊 Utolsó körben elbukott 10+ mp azért elég érdekes

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

komolyan mondom, minél többet játszok vele, annál jobban kezdem elfogadni, ha kijavítják a sok sérülést ki is egyezek vele
John Cena

6-0 chelsea ellen 4 Rooney 1 Ronaldo 1D.Wellbeck

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Fabio Capello
megcsusszant a kocsi a vizen, jóhogy nem repült ki, nemhogy még megmentette a versenyét...

de! Akárhogyis, Massa VB címét nem Glock baszta el hanem az idei szerelõgárdájuk... szánalmas volt az idei boxuk

Huni92
Nem hibáztatom Kimit. egyáltalán. Csak Vettel szimpatikusabb, és szivesebben nézném piros overállban.
Glock meg...hát...nemtom...9 mp elõnye volt, és szárazpályás gumi ide, szárazpályás gumi oda.....namind1. nem szándékozom összeesküvés elméleteket gyártani.
am a ferrari az idén szar volt, mint csapat.

ON

Fabio Capello
Viszont Vettelnek a legnagyobb respect jár, hihetetlen mit mûvelt ma...

5w0rdf15h
hát igen sajnos a mûszaki része miatt nem lett világbajnoki, nem a kis negro nyerte meg.....pl ha nincs az a tankolásos manõver ott is simán nyer és esélye nem lett volna a csokinak...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Darthmushroom
szintén utálom

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Fabio Capello
bírom hogy õt hibáztatjátok... a kocsi szart be alatta, sajnos... Raikkonen meg remekül csinálta ami a feladata volt, mindettõl függetlenül sajnálom hogy nem massa lett a bajnok, már csak azért is mert utálom a csokkert...

Darthmushroom
nemigaz pedig majdnem megvolt ááá de idegesit
és még az fm is lassan jön

Huni92
neeeee 😞 omfg......VETTELT A FERRARIBA BAZDMEG!!! ÕT! Kimi helyére.....áááá....nemigaz 😞

Darthmushroom
off: Buzi glock ... Hamilton a világbajnok...:@