Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asafderg
Nos az elhangzottak alapján, várakozó álláspontot alakítok ki. Ha letöltöm a demót, azt is csak azért, hogy belekukkantsak, szûnni nem akaró kíváncsiságom mérsékléséért.
Egyébként ha nem válik be (mint ahogy a FM'08 sem), akkor én nagyon jól elvagyok a 2007-es kiadással.
Szerintem úgyis az számít. hogy az embert lekösse a játék és élvezze. Ha ezt egy régebbi verzióval sikerül, na bumm, talán nagyobb tragédia is érte már az embert. Én biztos nem fogok agyvérzést kapni miatta.

Inkább visszacsattogok Funchalba. Ott hibátlan minden😊

http://i21.photobucket.com/albums/b256/Lilarc0r/3dengine.jpg

Üdvözlet!

http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://i21.photobucket.com/albums/b256/Lilarc0r/3dengine.jpg&imgrefurl=http://www.footballforums.net/forums/showthread.php%3Fp%3D3519786&h=789&w=1033&sz=129&hl=hu&start=5&um=1&usg=__iKiFQEDakjl1U8Luc_y6SbOJDJA=&tbnid=o6natoLiwfU7CM:&tbnh=115&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Dfootball%2Bmanager%2B2009%26um%3D1%26hl%3Dhu%26sa%3DN ezt mire véljem?látott valaki ilyesmit?

Üdvözlet!

asafderg
- A nyilazás a taktikából eltûnik, ugyanis a forward runs és a mentality csuszka állítása ugyanazt a hatást éri el.

Innen.

zorrobomber
sok-sok pihenés után már nem bírom a 2009re várakozást, vagy tolok ma este egy új gamét vagy kipróbálom a fifa ma...á dehogy, új game 2008ban 😄

Legend Killer
FM 2008-nak 512 MB RAM is elég, nekem annyim van. Gondolom a 09-nek valóban kell minimum1giga.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

zyndar
Üdv Urak!
Én is kipróbáltam, nekem tetszik. Nem tapasztalok sérüléseket, elsõ keretbõl 2 hónap alatt 2 emberem esett ki 1-2 hétre. A dupla írás ablakos módban nincs. A játékosok elevation (vagymi) kameranézetben nem toporognak labdaátvétel elõtt. Egy kicsit dolgozik az elsõ helyzet megmutatása elõtt, de nem veszélyes. Én megveszem, az tuti. Szaggatást sem tapasztalok, pedig nem mai a vasam: ASUS A8N alaplapon 2200 MHZes proci, 7600 GT videókártya, 2 GB ram. Ui: Mondjuk kicsit sokat kérdeznek az újságírók <#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Erre próbáltam én is rávilágítani... Ne várjanak csodákat 5-6 éves konfigoktól... 😊

www.smart-bus.hu

soma22
van változás persze, de az 1 giga még az a szint ami nem zavaró.elhiszem hogy minél több annál jobb.a lényeg hogy mindenki a maga gépének engedjen az igényeinek

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Én nem igazán ezt vettem észre... nálam a 2 gigáról 4 gigára való váltás is elég nagy változást hozott.

Elhiszem, hogy jól elvan, de az nem ugyanaz mint amikor szinte észre sem veszed mikor tölt!

Mindenesetre ezen nem fogunk össze veszni... hiszek neked! 😉

www.smart-bus.hu

soma22
ugyanebben a gépben volt 4 giga ram, és nem mondaném hogy megtáltosodott volna a 2008, 14 bejelölt lgával nagy adatbázissal. az 1 gigával teljesen jól elvan.

Nem haragszom, de egy szóval nem mondtam, hogy a ram miatt szaggat! 😊 A celeron, és a gyenge amd processzorok miatt szaggat, viszont az, hogy 1 giga ram simán elég, az több mint túlzás! Pontosabban az a kérdés, hogy mire elég? Egy ligára, small database-el biztos elég. No, de próbáltál már legalább 10 ligát betöltve játszani? Mondjuk az összes kelet európai ország, plusz top ligák? Tudod milyen élmény? Mennyivel másabb mint amikor "inaktívak" ezek a ligák? 1 giga rammal soha nem fogod megtudni... Biztos elketyeg, de, ha egyszer kipróbálhatnád jó géppel, akkor nem mondanád, hogy simán elég... 😉

www.smart-bus.hu

soma22
ne haragudj, de 1 giga ennek a játéknak simán elég. az én gépemben is az van, és tökéletesen futnak a játékok, pedig egy laptop.mint kraawz kollega is írta, az elavult amd proci a ludas mindezért. kevés ramtol nem szaggat a manageres játék hanem sokat tölt.

mostmár teljesen elegem van a játékból! elkezdtem a 2. szezont is (Sobist tudtam csak leigazolni, másra már nem futotta) a felállást is megváltoztattam, 4-4-2, 2 csatár elöl, 2 támadó szélsõ, 1 védekezõ és 1 támadóbb kp...de semmi! :@ már elegem van! nem tudok eljutni az ellenfél kapujáig sem, a 2 belsõ kp-om passzolgat, és elöbb utóbb elvesztik a labdát...kb. ennyi támadásban! védekezésben meg mind a 2 szélen simán átmennek és a beívelésekbõl meg jönnek a gólhelyzetek! én nem tudom mit cseszek el, de Van der vaart ide vagy oda, Robinho célembernek ide vagy oda, Sobis, új támadóbb felállás...stb.stb.stb. de semmi! a morálok aránylag rendben vannak, de nyerni nem nagyon kell! úgy látszik ez nem az én játékom, valamit elrontok, pedig nagyon szeretném ha jól menne...! :'( legutóbb kikaptam simán 3-0-ra az espanyoltól, lesérült metzelder, robben és robinho is...szóval elegem van teljesen! szerinte vagy kezdek egy újat és ezt a mentést törlöm, vagy az egész játékot, mert nagyon fel tudja b@**ni az agyamat!

VAMOS MADRID!

Egy giga ram semmire nem elég... egy dolog, hogy megy vele... na, de hogy. Akinek ilyen gyenge gépe van, az komolyan nem értem, hogy miért van azon meglepõdve, hogy szaggat. Ne abból induljatok ki, hogy mi a minimum gépigény... az csak duma... a minimum gépigény arra jó, hogy egy bajnokság, small database mellett ne kelljen 10 percet várni két töltés közt...

Nem bántani akarom azt akinek gyenge a gépe, csak ne várjuk már egy trabant-tól, hogy úgy menjen hegynek felfelé, mint egy versenyautó...

www.smart-bus.hu

kraawz
1 giga ram csak elég, a procim egy kalap szar (2 ghz amd)

a sérülés meg a peccs elõtt mindig így van. lekapom azért én is, majd ránézek valamikor.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

ha van hozzá géped, akkor csak annyi a probléma, hogy kicsit bugyuta de megszokható a 3D és irreálisan sok a sérülés
Szerintem kevés a procink... De remélem nem így van 😊

remélem

Üdvözlet!

hogy veszed le?1024alá?vagy low-ra?

Üdvözlet!

eddig nem volt akkora hatása az egyéni beállításoknak, most nagyobb és fontosabb szerepük van.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

kraawz
de nagy lett a pangás

vélemények ? 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

:S leveszem a felbontást akkor nem akad meccs közben, viszont úgy nem lehet ablakban futtatni :SSS

ezt nem értem,mivel komplexebb?sztm ugyan azok az opciok.vagy?

Üdvözlet!

thx

Üdvözlet!

nem, csak a taktika kidolgozása komplexebb, egyénre szabható. vagyis máshogy kell a taktikot megcsinálni

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

ott van baloldalt classic nézetbe, a stat felett.

de az eddig is volt,tehát a nyilkakkal szegényebb lett?

Üdvözlet!

és hogy kérsz meccs közben elemzést az aszisztenstõl?csak nem a kipipálgatós ablak az?

Üdvözlet!

egyéni játékos beállításokkal...

felfutás, futás labdával... stb stb

nem mivel nem TV nézetbe tolom hanem classicba igy jó, de TV-be se toporognak

nyilazást hogy orvoslod?

Üdvözlet!

és ha kulcs jelenetekben nézed a meccset,akkor a köztes idõben áll a kép?

Üdvözlet!

érdekes, nekem nincs toporgás...

akkor most 08?szánalmas az egész,igy?

Üdvözlet!

5w0rdf15h
mesterhármas is volt? 😄 sunderland meg spurs meccs?

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

ja és a legviccesebb 3d-nézetnél a-laba elõtti toporgás,vagyis inkább helybenfutás,komolyan ez a gyalogkakukk mozgás.kurva primitiv

Üdvözlet!

Mor3llo
Azért, na, van 1 pár sérült 😄 szerencsére csak kiegészítõ emberek :AS😄AS😄:AS

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Nem sikerült feltörni a védelmet? Ohhh... 😊

www.smart-bus.hu

+akadozás elég zavaró,nem kéne-grafikai megterhelés?nem hinném!asszem 08 is rosszabbul futott a demoban.

Üdvözlet!

nem találok sok ujítást nagyon!meccs közben hogy kérsz elemzést az aszisztenstõl?olvastam ilyet

Üdvözlet!

igen?és mi lenne ez az uj beállítás?remélem nem arra gondolsz h kötetlen poszt,megy ilyenek,meg elõre futás!?mert akkor nem helyettesíti.akkor oszdd meg velem is köszi

Üdvözlet!

Gunnersboy
háháháháá én 4:0ra nyertem 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Magic Boy
Grat!

Csak így tovább.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Nem lehet felnyilazni, mert a játékosbeállítások helyettesítik a nyilazást.

Magic Boy
Teszteljétek minél többen, hogy mire kijön a végleges senkit se érjenek meglepetések. Hogy tudják az emberek, hogy ki mire számíthat.

Az viszont tény, hogy már a 2008-nál se sikerült feltörni a védelmet és a 2009-re ezt a védelmet továbbfejlesztették.

a jázékos felnyilazást elkurták?vagy máshogy kell belõni?nagyon gáz

Üdvözlet!

5w0rdf15h
eslõ büntetõ(k) és mesterhármas <#gonosz1>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

jó hát, én csak saját tapasztalatból mondtam, mert az 1,7 ghz-es 1 giga memórás integrált videokártyás laptopon akad, viszont a core 2 duo e7200, 2 giga ram, hd4850-esen kifogástalanul fut
ez nem igaz.😊

3000+ 512 ram 6600 GT és tökkéletesen fut