Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Vannak sejtéseim azért, mert az ismerõseim körében is sokan játszottak vele (én is kipróbáltam, de nekem is gyenge az Angol-om) idõszakosan.

Ha a Football Manager és a FIFA Manager nem javul a jövõben gyökeresen akkor a Championship Manager befuthat éveken belül, mint nevetõ harmadik és onnantól a másik kettõnek nagyon nehéz dolga lesz, ha keresni akar valamit.

Nade ahogy írtam ez a verseny csak nekünk Managerfanoknak jöhet jól.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Fabio Capello
már mondtam, azért késik mert mint látszik az FM most jó nagyot bukott az elkapkodott meccsmotorral és 3d-vel, a BGS tutira megy, nemvéletlenül van kétszer annyi bétatesztere (többekközt én), mint az FM-nek. Szerintem egy minõségi játékért megéri ennyit várni.

soma22
egy kis segítség, amit összeszedtek:
team talk forditások

nem az összes de jópár

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Mor3llo
nekem egyáltalán nem jött be a CM08...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

soma22
hát, a 08hoz is kiadtak pár peccset, de a lényegen, hogy alapjában véve szar, semmit sem változtatott.nem is tudod hányan toltuk sokáig a cm-el...ha szar lesz letojom a szivemhez nõtt mentésemet, mert élvezni akarom a játékot, nem pedig kiidegelni magam egy rosszul megirt program miatt😊

Nekem sem az erõsségem... néha még a magyar is gondot okoz! 😄 Bár én mindig úgy játszom, hogy fut a szótár is a háttérben! 😊

www.smart-bus.hu

Magic Boy
Közben én is utánanéztem a Championship Manager 2009-nek. Jónak tûnik csak egy a baj vele. Túl késõn jön. Addigra már az FM-hez kijön kb. 2 patch és nem lesz vele baj így viszont az emberek többségének már lesz egy mentése ami a szívéhez nõtt és nem szívesen hagyna abba csak azért, hogy újat kezdjen a CM-el akármilyen jó is lesz.

soma22
nem fogsz csalódni, ha az angol nem okoz gondot. nekem azért nem feküdt annyira, mert gyenge vagyok belõle.
sok sikert!

Fabio Capello
az FM a 08-as körben 20%ot esett népszerûségileg, Angliában a CM szó szerint feltörölte velük a padlót.

Asszem ki is próbálom...

www.smart-bus.hu

Csak tudod mi a user elsõ szava, ha valami nem tökéletes?! "Mi ez a szar ennyi pénzért?" 😄

De csak egyszer, ami idõvel pótolható... fõleg, ha konkurencia is tele van hibákkal. Egyik kiadó sem meri meglépni ezt, így egymást kergetik bele a hülyeségekbe. Én az SI helyében ezt a verziót csak letöltõs formában adtam volna ki féláron, jelezvén, hogy "félkész" a játék! Aki megveszi, az kapott volna 20% kedvezményt a véglegesbõl, amit DVD-n, egy póló kíséretében megkapott volna a tavasszal postán. Így a kecske is jól lakik, és a káposzta is megmarad... 😊)

www.smart-bus.hu

soma22
csak gyengének tünt, de teljesen más az értékrendje a cm-nek

zorrobomber
csak kíváncsiságból 😊

soma22
mér a 2008as cm is elérte az efem szintjét, talán picivel jobb is lett, nem voltak benne idegesítõ dolgok.
ha ezen tudtak javitani, és a jo vonalat továbbvitték, akár robbanthatnak is. most kezdek játszani a demoval, de ebbõl nem fogok sokat levonni pont a quickstart mivolta miatt.

Magic Boy
Ebben igazad van csakhogy, ha az egyik kiadja akkor a másiknak is lépnie kell, mert jelentõs vásárlóerõt veszít, ha nem teszi.

Magic Boy
Ha ennek a fele igaz akkor sokan kipróbálják és ha az adatbázissal nem lesz nagyobb baj és a gépigénye se lesz nagy akkor újra verseny lesz a manager játékok piacán végre.
Addigra mondjuk az FM is túl lesz legalább két pach-on.

Hmmm... jól hangzik, bár az adatbázisra kíváncsi leszek... No és a játékos tulajdonságok... az elég gyengécske volt eddig. 😞

Egyébként kíváncsi vagyok mikor jönnek rá a kiadók, hogy az ideje korán kiadott játékok nagyobb veszteséget okoznak, mint, ha várnának még pár hónapot... ennek így annyira izzadság szaga van.

www.smart-bus.hu

utánnanéztem egy kicsit, hogy milyen is lesz 😄
ha tesznek bele NB2-õt hibátlan barcikai játékoskerettel, engem megvettek kilóra 😄
Magic Boy
Igen én, de voltak benne hibák, mert az átigazolási idõszak nagy részének az eseményei nem voltak benne. (én elküldtem, de már nem került bele)

A 2009-be is, de nem tudom, hogy mennyire az van benne amit én küldtem, ha dobsz egy keretet megmondom.

Amúgy miért kérded?

Fabio Capello
meg fogsz lepõdni... 😊

Solt: titok 😉 😄 egyébként tanulván az FM már most jelentkezõ hibáiból, majd fél évvel kitolták a megjelenést, így tutira mennek azzal, hogy ne legyen zûr semmivel. Teljesen átszabott meccsmotor, rengeteg aprócska bõvítés ami csak jól sülhet el, és teljes licensz majdnem minden ország ligájában így minden országban lehet majd bajnokságot kezdeni valószínûleg

zorrobomber
erre én is kíváncsi vagyok

Magic Boy: úgy rémlett hogy Békéscsabát te kreáltad 2008ba(?)

Miben akarnak nagyot domborítani?

www.smart-bus.hu

Magic Boy
Na erre kíváncsi leszek.
De legyen igazad, mert akkor végre lesz konkurencia harc amibõl mi managgerfanok csak jól jöhetünk ki.
A CM-nek amúgy eddig is a legnagyobb baja az volt, hogy gyenge volt az adatbázisa amin szerintem idénre se javíthattak olyan sokat.

Fabio Capello
ez nem a demo hibája, hanem a quickstarté. pont erre találták ki, minden le van benne elõre rögzítve, nem habzsolja az erõforrásokat a legenerálással.

Fabio Capello
ezt már most megcáfolom neked, a 2009-es CM robbanni fog, idén egyértelmû céllal padlóra akarják küldeni az FM-et és egyelõre sikerülni is fog nekik

Magic Boy
zorrobomber: Tessék?

Csacsi: A sérülést az elsõ patch javítani szokta és az akrdáson is javitanak szerintem a patch-al. Az meg szerintem a demó hibája, hogy le vannak benne fixálva bizonyos dolgok.

Csacsi
Egyelõre két dologra vágyom. Tûntessék el a sok sérülést, és menjen akadozás nélkül a 2d mód(magyarul optimalizáljanak már egy kicsit). És akkor nem lesz gond.

Talán még annyi, hogy legyen változatosabb. Bár ez szerintem a Demo hibája, hogy tök ugyanaz történik, minden újrakezdésnél 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

zorrobomber
most is kontribútoltál?

Magic Boy
Én is ezt mondtam lényegében még a megjelenés elõtt.
Ha emlékeztek többször szóltam, hogy aki teheti várja meg az elsõ pach-t.

zorrobomber
ezért is mondtam hogy elsõ patchet meg kell várni, aztán ítélkezni. szidni meg kiadót kell vagy azt sem, mert ha nem jön ki idõben, buktáznak akkor nem lesz sok pénzük csinálni egy még jobb következõ részt 😊 szóval õket is meg lehet érteni.

Mor3llo
Egyébként vki nem tudja, hogy a játékosoknak hogyan kell ajánlani különféle cselekvéseket ? (Preferred moves) gondolok itt a betörni a 16osra, feldobni magát, cselezések erõltetése...stbstb!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
<#eljen><#eljen><#eljen>

Magic Boy
Az FM 2009 nagy lépés elõre szerintem az újításaival.
Vannak benne hibák ez tagadhatatlan, de ez annak köszönhetõ, hogy elõbb kellett kiadni, mint elkészült volna és ennek ellenére még mindig a legjobb managgerjáték a piacon.

asafderg
Nekem az rémlik, hogy az eddig sem volt, mert a premiership licensz az EA tulajdona.

Mor3llo
Angliában csak a Premiership licensze nincs meg.Alsóbb ligáké rendben van.

Fabio Capello
max áprilisban...

Sword: passz, én úgy tudom hogy az angol FA nem adta meg a kellõ licenszeket...

5w0rdf15h
hm ez érdekes mert pl az angol championship logói pl benne vannak már a demoban is

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Csacsi
Lehet idén áttérek a championship managerhez? 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Integrált videókártyám van. Engem nem zavarna, ha nincs 3d, mert eddig sem érdekelt. Dehogy a 2d is szagasson. Pont ezért szerettem ezt a játékot. Mert Laptopon hordozgatva, bárhol tudtam vele játszani. Emiatt nem fogok új laptopot venni.De ettõl függetlenül eléggé vicces ez a dolog. Csak az összehasonlítás kedvéért írtam le. Ha ennyire nem tudnak 3d-t készíteni, akkor minek erõltetik? Mint mondottam. A fifa manager 08 futott. Pedig az sokkal szebb. A mellett, hogy egy nagy trágya az a játék még mindig.

zorrobomber
sebaj, I'm back <#vigyor1>
demo-t viszont hagyom békibe, majd teljest, sõt 1sõ patchig igyekszem nem fikázni semmit majd 😊

Fabio Capello
már nem emlékszem, de vagy 128as vagy 256os videokari alatt állítólag köszönõviszonyba se leszel a 3d-vel 😄

Csacsi
Mondjuk azért elég vicces, hogy a Fifa manaher 2008-as változata is elindult a gépemen, sõt a meccset is tudtam nézni. Igaz picit akadozva. A 2009-es fm manager meg nem hajlandó megjeleníteni a 3d módot, holott azért grafikailag jóval gyengébb, és a 2d mód is szaggat. 😄

Fabio Capello
hát feltûnt... 😄

én láttam...
zorrobomber
relief, az akkor gyorsan pótolva lesz 😊
látszik mennyire eltûntem, azt se tudtam hogy már van demo(?)

Fabio Capello
ez csak annyit takar, hogy nem lesznek benne az angol bajnokságok, csapatok logoi és mezei

Fabio Capello
valószínûleg valaki mesterien összepakolta fotoshoppal...

zorrobomber
" - Nincs angol liga licence."

heh? <#wow1>

meglátjuk

Üdvözlet!