Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a Football Manager és a FIFA Manager nem javul a jövõben gyökeresen akkor a Championship Manager befuthat éveken belül, mint nevetõ harmadik és onnantól a másik kettõnek nagyon nehéz dolga lesz, ha keresni akar valamit.
Nade ahogy írtam ez a verseny csak nekünk Managerfanoknak jöhet jól.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
www.smart-bus.hu
sok sikert!
www.smart-bus.hu
De csak egyszer, ami idõvel pótolható... fõleg, ha konkurencia is tele van hibákkal. Egyik kiadó sem meri meglépni ezt, így egymást kergetik bele a hülyeségekbe. Én az SI helyében ezt a verziót csak letöltõs formában adtam volna ki féláron, jelezvén, hogy "félkész" a játék! Aki megveszi, az kapott volna 20% kedvezményt a véglegesbõl, amit DVD-n, egy póló kíséretében megkapott volna a tavasszal postán. Így a kecske is jól lakik, és a káposzta is megmarad... 😊)
www.smart-bus.hu
ha ezen tudtak javitani, és a jo vonalat továbbvitték, akár robbanthatnak is. most kezdek játszani a demoval, de ebbõl nem fogok sokat levonni pont a quickstart mivolta miatt.
Addigra mondjuk az FM is túl lesz legalább két pach-on.
Egyébként kíváncsi vagyok mikor jönnek rá a kiadók, hogy az ideje korán kiadott játékok nagyobb veszteséget okoznak, mint, ha várnának még pár hónapot... ennek így annyira izzadság szaga van.
www.smart-bus.hu
ha tesznek bele NB2-õt hibátlan barcikai játékoskerettel, engem megvettek kilóra 😄
A 2009-be is, de nem tudom, hogy mennyire az van benne amit én küldtem, ha dobsz egy keretet megmondom.
Amúgy miért kérded?
Solt: titok 😉 😄 egyébként tanulván az FM már most jelentkezõ hibáiból, majd fél évvel kitolták a megjelenést, így tutira mennek azzal, hogy ne legyen zûr semmivel. Teljesen átszabott meccsmotor, rengeteg aprócska bõvítés ami csak jól sülhet el, és teljes licensz majdnem minden ország ligájában így minden országban lehet majd bajnokságot kezdeni valószínûleg
www.smart-bus.hu
De legyen igazad, mert akkor végre lesz konkurencia harc amibõl mi managgerfanok csak jól jöhetünk ki.
A CM-nek amúgy eddig is a legnagyobb baja az volt, hogy gyenge volt az adatbázisa amin szerintem idénre se javíthattak olyan sokat.
Csacsi: A sérülést az elsõ patch javítani szokta és az akrdáson is javitanak szerintem a patch-al. Az meg szerintem a demó hibája, hogy le vannak benne fixálva bizonyos dolgok.
Talán még annyi, hogy legyen változatosabb. Bár ez szerintem a Demo hibája, hogy tök ugyanaz történik, minden újrakezdésnél 😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ha emlékeztek többször szóltam, hogy aki teheti várja meg az elsõ pach-t.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Vannak benne hibák ez tagadhatatlan, de ez annak köszönhetõ, hogy elõbb kellett kiadni, mint elkészült volna és ennek ellenére még mindig a legjobb managgerjáték a piacon.
Sword: passz, én úgy tudom hogy az angol FA nem adta meg a kellõ licenszeket...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
demo-t viszont hagyom békibe, majd teljest, sõt 1sõ patchig igyekszem nem fikázni semmit majd 😊

látszik mennyire eltûntem, azt se tudtam hogy már van demo(?)
Üdvözlet!