Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

576

ez a helyben topi nálam is van, akadni nem akad....pedig meg van a hardwer szükségletem....nem értem miért....
ez a válasz kitõl jött? cd galaxis v. 576?
Mor3llo
Na pl, ilyen a 09-ben már nincsen...már lenyomtam pedig kb 13-15 meccset.Kaptam is ki, de mégsem idegesítõ 08-as módon!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

nah felraktam öcsém gépére is ezt a demót, hát ott semmi hiba azok közül amit az én gépemen tapasztaltam

mondjuk az jó pár fokkal jobb gép mint az enyém úgy hogy ez a játék sem kerül a kosaramba, mert az én gépemmel nem elég élvezhetõ :S

ígyvan 😄

Csacsi

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

na akkor kiérdemlem a pöcsedék nevet

-small_screen -windowed"

ezt kell tán beírni a parancsikonhoz az elérési út után
😄 fuuu akkor valami az ikonjánál a tulajdonságokba kell beírni hogy small_screen oda a végére de nemtom pontosan hogy mit ugyhogy jó lenne ha valamelyik PÖCSEDÉK válaszolna neked 😄

inter94
Elsõ meccsünk Udinese ellen volt és nyertünk 4-3ra😊

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

de leptopra vmi speckót is kell nem cseszkóbá? 😄

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

inter94
Hi all!
Töltöm az Empolit!
keretem a seria A-ra remélem,nemfogunk kiesni

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

szval jobb oldalon 😄

gondolom a 08 érdekel

beállítások/ kép és hang vagy valami ilyesmi és ott valahol bal oldalon 😛

kraawz
most teszem még fel. max nézem only commentatoryval 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Tisztelt Uram!

Elnézést a késõi válaszért, de mostanra tudtunk meg információkat a Football Manager 09 megjelenésével kapcsolatban. Elméletileg November 14.-én fog megjelenni nálunk PC-re és PSP-re. Árat még nem tudok mondani.

Válasz, ajáték megrendelésével kapcsolatban

bocsi, nem jön be a faq :S

hogy lehet a laptopon ablak modban futtatni elfelejtettem segiccstek pliz :}}}

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Huni92
Csak részlegesen. Állitólag a meccskommentár jórésze mûködik a demoban is, viszont természetesen az új funkciók, sajtótájékoztatók, stb rész nem. Tehát nagyon kevés %-ban mûködik.

érdekes egy kérdés
08 magyarosítás jó lesz a 09???

Mor3llo
Elsõ BL meccsem, Benzema 2. gólja brutálisan nagy volt 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
Hi!

_DSA😄:AS

Én tolom a 08as Kastélyomat. Sóbis pöppet jó. 11 meccsen 22gólnál jár 😊

nekem se helybenfutás, se akadozás.
sok sérültem sincs.

Ennyire szerencsés nem lehetek, hameg igen, akkor meg EZVAN😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

zorrobomber
mik a konkrét hibák? a sok sérülés?

Darkon
Én is gondolkodom a CM-re váltáson.

Ez már nem igaz hogy ennyire igénytelenek! Ennyi hibával kidobnak valamit?!
Milyen üzletpolitika hogy majd 1hónapra rá kijavítjuk a hibákat utólag?! Ezért fizetni?
Ezzel a 3d-s versenybe való beszállással is csak a saját sírjukat ássák. Miért nem lehetett arra koncentrálni amibe erõsek voltak: adatbázis, meccsmotor(régebben) stb.

Born to win

Water
Sziasztok, én is kipróbálhattam végre a demót és nem lett olyan rossz sztem... Viszont lenne 1 kérdésem: a meccs akadozása(nem vészesen) és a helybenfutás a game hibája vagy a gépemé? Többeknél láttam de most nemtudom h egy petch tud-e javítani rajta!? (2.4 GHz, 1GB RAM, a kártya meg vitt eddig mindent nem hiszem h gond lehet...)A játékmenet ahogy látom olyan nagyban nem változott de a sok sérülés miatt nem is tudtam olyan sokat játszani vele...

Forza Juve per sempre!

MrIncredible
Srácok hiba üzenetet ír ki a Demo indításkor. megnézné valaki a képet mi lehet a hiba oka?kiszeretném próbálni a demot én is<#nemtudom><#conf>

ha azt akarom, hogy a csapatom sokat birtokolja a labdát, akkor azt kell beállítanom a játékosoknak, hogy a labda megtartása?
kezdtem egy újat a 2008-al...!

VAMOS MADRID!

zorrobomber
inter94
Hi all!
történt valami új?vagy csak a játékról írtatok?nemakaródzik végigolvasni 100hsz:S

Csacsi
Bocsi az offért, de a cm2008-ról nincs valami magyarnyelvû stuff? Vagy végül is angol is jó lenne, ahol taktikák, edzéstervek, ajánlott játékosok vannak?

Köszi elõre is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Nem felesleges, csak nem oldották meg. A 3d is jó ötlet, mert egyre inkább olyan, mintha tényleg a kispadon lennénk... csak oldják meg rendesen, ne csináljon hülyeséget... vagy, ha nem megy, akkor ne erõltessék! 😊

Egyébként jogos, szöveges leírásnál valóban nem voltak ilyen gondok! 😄

www.smart-bus.hu

zorrobomber
Így már érthetõ. Egyébként pont ezért fölösleges a 2d nézet is. A szöveges leírásnál nem voltak ilyen gondok <#idiota>.

Ajaj... nöm érjük ögymást kolléga! 😊)

Megverhet a gyengébb csapat, nincs ezzel gond. Az a gáz, hogy lemos a pályáról egy olyan csapat, aki amellett, hogy osztály különbség van köztünk, még ráadásul rossz formában is van. Az 5-s gyorsaságú és 5-s cselezõ képességû csatár lefutja a 18-s gyorsaságú szélsõ hátvédemet, elfektet még két világ klasszis védõt, majd 20-ról fel varja úgy sarokba, hogy a kapusom csak néz. Emellett konkrétan minden statisztikai adatba kétszer jobb mint én. Nyerjen, én nem bánom... legyen nehéz a játék... azt kifejezetten élvezem, csak ne legyen irreális. A régi FM sorozatokban ezt úgy oldották meg, hogy kapott egy büntetõt, vagy fejelt egy gólt szögletbõl, esetleg eladtam egy labdát hátul amit elcsentek és egy az egyben ment a kapura. De nem nõt fölém játékban 90 percen keresztül úgy egy jóval gyengébb csapat, hogy bármit tegyek is, nem reagálnak rá az aranylábú gyermekeim. Ilyen nincs... még az angol, vagy spanyol bajnokságban sem... lehet, hogy rossz napjuk van, de ettõl még az ellenfél csatárából nem lesz sprinter, ha egyszer az adottságai alapján erre nem képes...

www.smart-bus.hu

zorrobomber
Én nem vagyok a magyarítások híve, de mivel ez a szakmám ezért nem bánnám ha mindent 100 nyelvre lokalizálnának 😊 -> több lesz a munkalehetõségem .)

Gunnersboy
fake 😊

Colchester - Braintree tartalékok meccs, és a képen meg egy New York - Galaxy meccsböl van kép 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

zorrobomber
apró vihart azért érzek az erõben..miért ne lehetne olyan hogy egy kiscsapat lemos a pályáról? Spanyol harmadosztályú csapatok mostanában mûvelnek érdekes dolgokat...akkor az övék jobb csapat mint a Villareal, csak mer a real life az tökéletes és nem egy bugos game? Én óvatosan fikáznék egy olyan játékot amit nehéz kézzel fogható érvekkel fikázni. Esetleg azt mondhatjátok hogy idegesítõen nehéz lett. Én nem éreztem sokkal nehezebbnek mint az eddigieket. "Szöglettaktik" sztem nyilvánvalóbb bug volt mint az idegesítõ kiscsapatok.

Magic Boy
Ezt nem tudtam.
De köszönöm az infót.
Akkor már csak abban reménykedhetünk, hogy a fejlesztõk és a kiadó bállnak a sorba és kiadják magyarul is.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Fabio Capello
itt a probléma azzal van, hogy az FMnek butított nyelvi adatbázisa van, a CM viszont egy legalább hat fájlból álló, összetett komplexum, ha valamelyikben egy sort elrontasz, kuka a többi is.

Magic Boy
Tudom, hogy nehéz, de szerencsére egyre több kiadó kapcsol és így egyre több játék jön ki Magyar-ul is.

Magic Boy
Na látod ezt én se értem fõleg, hogy utána nagyon hamar kijön egy csomó honosítás az adott nyelvre az FM-bõl is pl.

soma22
neeem, jóból is megárt a soKKK😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Magic Boy
A fifa manager szerintem se managerjáték, mert a sallang sokkal nagyobb szerepet kap benne, mint a managerkedés.

soma22
tudom mire gondolsz, ez egy undorito dolog lett az ideiben.

Fabio Capello
bármikor visszapasszolom neked a jogot ha ilyen igényeid vannak... 😛😄

Magic: az a négy magyar bétateszter aki bennevan, lobbizik erõsen, dehát...

soma22
"Ha pedig elintézitek, hogy legyen benne Magyar nyelv is..."

hát én azt nem értem, hogy miért nem lehet alapbol olyan nyelvet is belerakni amiknek a ligáit játszhatod.nem hiszem hogy baromi nagy plusz munka lenne annak a fejlesztõ gárdának, bár lehet hogy túl nagyok az elvárásaim

No igen... a legnagyobb bajom az a 08-l, hogy teljesen az az érzésem, hogy függetleníti tõlem magát a játék. Sokszor mindegy mit állítok... ha õ eldönti, hogy most gólt kapok, akkor akár a fejem tetejére is állhatok, akkor is gólt kapok.

A másik, hogy a régebbi FM sorozatokban velem nem volt olyan, hogy a 2.-3. év után lejátszottak volna a pályáról. Kikaptam akkor is... egy kamu büntetõvel, egy kontrával... játszottam döntetlent, hogy majd felborult a pálya, de olyan nem volt, hogy egy tudásban és játékos állományban nálam gyengébb csapat lemosson a pályáról... ez nagyon irritál...

www.smart-bus.hu

Magic Boy
"Szerintem egy minõségi játékért megéri ennyit várni."

Itt a kulcsmondat.

Ha tényleg minõségi lesz akkor természetesen megéri.
Ha pedig elintézitek, hogy legyen benne Magyar nyelv is...<#vigyor0>

soma22
pontosan, bár én a fifa managert egy viccnek nevezném😊

soma22
én nem is vártam a 09-et😊bezzeg a 08 demojánál itt gubbasztottam a gép elõtt, és mire másnap egyesek letöltötték, nekem már megvolt egy beszámolóm róla😊akkor még jo hg voltam😄