Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
mondjuk az jó pár fokkal jobb gép mint az enyém úgy hogy ez a játék sem kerül a kosaramba, mert az én gépemmel nem elég élvezhetõ :S

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
-small_screen -windowed"
ezt kell tán beírni a parancsikonhoz az elérési út után
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Töltöm az Empolit!
keretem a seria A-ra remélem,nemfogunk kiesni

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
beállítások/ kép és hang vagy valami ilyesmi és ott valahol bal oldalon 😛
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Elnézést a késõi válaszért, de mostanra tudtunk meg információkat a Football Manager 09 megjelenésével kapcsolatban. Elméletileg November 14.-én fog megjelenni nálunk PC-re és PSP-re. Árat még nem tudok mondani.
Válasz, ajáték megrendelésével kapcsolatban
hogy lehet a laptopon ablak modban futtatni elfelejtettem segiccstek pliz :}}}
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
sok sérültem sincs.
Ennyire szerencsés nem lehetek, hameg igen, akkor meg EZVAN😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Ez már nem igaz hogy ennyire igénytelenek! Ennyi hibával kidobnak valamit?!
Milyen üzletpolitika hogy majd 1hónapra rá kijavítjuk a hibákat utólag?! Ezért fizetni?
Ezzel a 3d-s versenybe való beszállással is csak a saját sírjukat ássák. Miért nem lehetett arra koncentrálni amibe erõsek voltak: adatbázis, meccsmotor(régebben) stb.
Born to win
Forza Juve per sempre!
kezdtem egy újat a 2008-al...!
VAMOS MADRID!
történt valami új?vagy csak a játékról írtatok?nemakaródzik végigolvasni 100hsz:S
Köszi elõre is.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Egyébként jogos, szöveges leírásnál valóban nem voltak ilyen gondok! 😄
www.smart-bus.hu
Megverhet a gyengébb csapat, nincs ezzel gond. Az a gáz, hogy lemos a pályáról egy olyan csapat, aki amellett, hogy osztály különbség van köztünk, még ráadásul rossz formában is van. Az 5-s gyorsaságú és 5-s cselezõ képességû csatár lefutja a 18-s gyorsaságú szélsõ hátvédemet, elfektet még két világ klasszis védõt, majd 20-ról fel varja úgy sarokba, hogy a kapusom csak néz. Emellett konkrétan minden statisztikai adatba kétszer jobb mint én. Nyerjen, én nem bánom... legyen nehéz a játék... azt kifejezetten élvezem, csak ne legyen irreális. A régi FM sorozatokban ezt úgy oldották meg, hogy kapott egy büntetõt, vagy fejelt egy gólt szögletbõl, esetleg eladtam egy labdát hátul amit elcsentek és egy az egyben ment a kapura. De nem nõt fölém játékban 90 percen keresztül úgy egy jóval gyengébb csapat, hogy bármit tegyek is, nem reagálnak rá az aranylábú gyermekeim. Ilyen nincs... még az angol, vagy spanyol bajnokságban sem... lehet, hogy rossz napjuk van, de ettõl még az ellenfél csatárából nem lesz sprinter, ha egyszer az adottságai alapján erre nem képes...
www.smart-bus.hu
Colchester - Braintree tartalékok meccs, és a képen meg egy New York - Galaxy meccsböl van kép 😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
De köszönöm az infót.
Akkor már csak abban reménykedhetünk, hogy a fejlesztõk és a kiadó bállnak a sorba és kiadják magyarul is.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Magic: az a négy magyar bétateszter aki bennevan, lobbizik erõsen, dehát...
hát én azt nem értem, hogy miért nem lehet alapbol olyan nyelvet is belerakni amiknek a ligáit játszhatod.nem hiszem hogy baromi nagy plusz munka lenne annak a fejlesztõ gárdának, bár lehet hogy túl nagyok az elvárásaim
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
A másik, hogy a régebbi FM sorozatokban velem nem volt olyan, hogy a 2.-3. év után lejátszottak volna a pályáról. Kikaptam akkor is... egy kamu büntetõvel, egy kontrával... játszottam döntetlent, hogy majd felborult a pálya, de olyan nem volt, hogy egy tudásban és játékos állományban nálam gyengébb csapat lemosson a pályáról... ez nagyon irritál...
www.smart-bus.hu
Itt a kulcsmondat.
Ha tényleg minõségi lesz akkor természetesen megéri.
Ha pedig elintézitek, hogy legyen benne Magyar nyelv is...<#vigyor0>#vigyor0>