Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Nehezebb meccseken túl estünk egyenlõre az empolival Roma,Genoa,Juve,Inter
Empoli 3-3 Roma
Empoli 3-1 Genoa
Empoli 0-0 Juve
Empoli 2-1 Inter
eddig 7 meccsbõl 3gyõzelem 3döntetlen és 1vereség
most pedig 3könnyeb meccs jön rimini,atalanta,cagliari
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
This limit is reached.
-
nincs egy orája hogy felraktad már 10en letöltötték 😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
www.smart-bus.hu
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
You\'ll Never Walk Alone
nem mûkszik a FAQ
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
gyõzelem az éllovas ellen

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Elkapott az ihlet, és kitaláltam egy új taktikát (pár rossz eredmény miatt, és mint a statisztika mutatja, nem gyengén bejött!
A végeredményrõl csak annyit, hogy ez egy vicc!!!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
egy hét
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
mikor jön az efem?
Üdvözlet!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Egy jobb csapat simán lekontráz szerintem. De különben Grat az eredményekért 😉
Én soha nem mertem ilyen támadó taktikával játszani, azért kérdezem. Szépen kicserélted az egész Newcastle keretét, ahogy látom csak Taylor és Nzogbia maradt ?
[ visssza, vissza téregetek 😄 ]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Adriano
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Üdvözlet!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Üdvözlet!
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Na de majd egy két játékos nyer velük nagyokat szerintem és IRL is sokkal jobbak.
Akár még tovább is mehetnek, ha verik a Roma-t otthon.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

látom adriano mesterhármast rúgott a realnak😊pls adriánóról egy képet
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
FA Kupa. Nagyon kemény meccs volt és szerencsém is volt.
Fúúú de elvertük a Realt😄
És az idény játékosa
Üdvözlet!