Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bexinho
november 12-14?

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

bexinho
Pontosan mikor is jelenik meg az FM 2009 USA-ban, EU-ban?

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

John Cena
xD nekem nemakar vissza jönni a mencseszterhez..😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

inter94
Hi all!
Nehezebb meccseken túl estünk egyenlõre az empolival Roma,Genoa,Juve,Inter
Empoli 3-3 Roma
Empoli 3-1 Genoa
Empoli 0-0 Juve
Empoli 2-1 Inter
eddig 7 meccsbõl 3gyõzelem 3döntetlen és 1vereség
most pedig 3könnyeb meccs jön rimini,atalanta,cagliari

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

na ez meg milyen már<#beka2><#beka2><#beka2>

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

ezt nyugodtan rakhattad volna speedyshare is 😊

Mor3llo
az fajin 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Gunnersboy
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.
-
nincs egy orája hogy felraktad már 10en letöltötték 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Csacsi
Köszönöm szépen.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ez nekem sem ártott! 😊 Köszönöm!

www.smart-bus.hu

Mor3llo
Tess, feltöltöttem neked.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Csacsi
Nem tudja valaki, hogy hol található meg az a bizonyos Tactics Bible magyar fordíátsa? Mert ha jól tudom, akkor van elég sok részéhez. Köszi elõre is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Mor3llo
persze h jáccok a 09-cel, ez nem kérdés 😄

Scouser
De a 09-el folytatod nem? Én egyedül attól félek, hogy jövõ pénteken nem fogom tudni megállni és ha nem kapok az 576-ból vagy a cdgalaxis-ból egy FM09-et akkor megveszem a STEAM-en, mert már annyira szeretnk vele játszani😊

You\'ll Never Walk Alone

Mor3llo
és a mai nap elköszönök az FM08-tól, letörlöm 😊 tegnap végeztem a demo-val is...😞

soma22
mivel megszünt a cwi mint tárhelyszolgáltató😞

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

szabocsaba1983

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

szabocsaba1983
Úgy látszik, tényleg jó az új taktic:

gyõzelem az éllovas ellen

zyndar
Urak, ez a 'show onto weaker foot' utasítás mi a túrórudit jelent pontosan? Értem én, hogy motor, de mi hajtja?

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Magic Boy
Hali & Grat All!<#eljen>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

szabocsaba1983
Ja, persze 3-3 lett...

szabocsaba1983
Hy & Grat!

Elkapott az ihlet, és kitaláltam egy új taktikát (pár rossz eredmény miatt, és mint a statisztika mutatja, nem gyengén bejött!
A végeredményrõl csak annyit, hogy ez egy vicc!!!

gabber_saviola
szia pina 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
fudejóóóó <#worship>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fabio Capello
😄😄😄

5w0rdf15h
kecseg -.-

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

szasz makk

egy hét

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

5w0rdf15h
november 14. az official release date 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Fabio Capello
még 7 azaz hét nap

gabber_saviola
szasztok gyíkok 😊
mikor jön az efem?

nincs középpálya?09-ben tuti h igy nem lesz jo

Üdvözlet!

Forza Italia
még egyketten vannak a tartalékoknál. AZért használom ezt a taktikát mert sok akció és kapuralövés van. Ha sikerûl gólt szerezni akkor nem kell tartanunk egy MU vagy Egy Realtol ahogy a képek is mutatják😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

GTheo
Nem túl támadó ez a taktika ?
Egy jobb csapat simán lekontráz szerintem. De különben Grat az eredményekért 😉
Én soha nem mertem ilyen támadó taktikával játszani, azért kérdezem. Szépen kicserélted az egész Newcastle keretét, ahogy látom csak Taylor és Nzogbia maradt ?
[ visssza, vissza téregetek 😄 ]

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Forza Italia
Keret

Adriano

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

de igen

Üdvözlet!

szerintem nem -.-
Maximus4
Kurta nagy grat<#worship>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

photoshopban huztam rá,sztm jól néz ki. www.Zsil-works.deviantart.com

Üdvözlet!

BBeno2
mozgasd meg picit az RGB beállításokat mert igy nem frankó😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Magic Boy
Hát igen szerintem lebecsülték õket a készítõk.
Na de majd egy két játékos nyer velük nagyokat szerintem és IRL is sokkal jobbak.
Akár még tovább is mehetnek, ha verik a Roma-t otthon.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Mor3llo
hopsz a kép

Mor3llo
Szegény Kolozsvár...nem nagyon ment neki...0 rúgott gól, 17 kapott..

inter94
Grat,keci jó vagy
látom adriano mesterhármast rúgott a realnak😊pls adriánóról egy képet

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

szabocsaba1983
Taktikát, keretet, igazolásokat!!!

szabocsaba1983
Nagyon szép, GRAT

Fabio Capello
3d-ben

Forza Italia
Bajnokság. Sok gólt kaptunk de attól még jó évünk volt😄

FA Kupa. Nagyon kemény meccs volt és szerencsém is volt.

Fúúú de elvertük a Realt😄

És az idény játékosa

szabocsaba1983
Nagyon nagy: 3 kapufát lõttünk, erre tessék

olvastam,hogy 09-ben rengeteg animáció lesz a játékosokhoz-ezen mit is kell értenünk?

Üdvözlet!

Forza Italia
Utolsó forduló elött 4. voltam 2 pont hátrányba a 3. chelseaval szemben. Everton ellen játszottam az utolsó fordulót idegenbe és nyertem 4-3 ra. A chelsea az arsenalal játszott és kikapott 1-0 ra. ÍGY 3. LETTEM😄