Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber

zorrobomber
Reyes meg Podolski állandóan sír hgy játszani akar, Soldado-nak meg elvileg 3. számú csatárnak kellenie, mert David Villa is csak rúgott vagy 26 gólt tavaly... Nem teszik könnyûvé a dolgomat ezek a fiúk, nem tudom abbahagyni ezt a Leeds-es mentést<#vigyor1>

zorrobomber
Sztem semmi, csak a doboz

Üdv!
Azon gondolkozom, hogy lehet, hogy megtámogatom az FM készítõit idén, és beszerzem eredetiben a játékot. Hosszú évek óta ez az egyetlen játék amivel el tudok lenni órákat, úgy hogy észre se veszem az idõ múlását 😊, és mivel most össze tudnék rakni rá pénzt, lehet rászánom magam elsõ alkalommal erre. 😊
Az lenne a kérdésem, hogy mi a különbség a boltban megvásárolt DVD és a Steamrõl vásárolt/letöltött verzió között? Valaki aki tudja, az lenne szíves részletezni nekem?
Elõre is köszi!

Scouser
Eddig a CPU csapatok kiválasztottak maguknak egy játékost egy posztra és õt akatrák megvenni. Ha nem sikerült, akkor nem vettek helyette senkit, mert nem volt második kiszemeltjük. Ezért ha nem azt ajánlottad nekik aki kellett nekik akkor nem vették meg. Most az átdolgozott transfer szerint minden csapat egy 4-5 emberes listát állít össze minden posztra, mint ahogy mi tesszük. Ez azt fogja eredményezni, hogy a gép is sokat fog igazolni és nem lesz az, hogy az 5ödik szezon után amikor a te csapatod már fullra kicserélõdött, akkor a MU még mindíg Gary Nevillel fog bohóckodni😊

You\'ll Never Walk Alone

Huni92
Kb egyetértek 😊 Heinze rendre megmutatja nekünk, hogy nem Real Madrid szint. Ezt a szintet Metzelder is hozná.

On: törõdj bele abba, ha játékosokat 99%ban áron alul tudod eladni. Ez a 08 egyik hibája.

miért csak áron alul tudom eladni a játékosokat? ha kirakom egy játékost átadóra az értékéért, akkor nem kell senkinek, meg hiába ajánlom a csapatoknak, akkor sem kell senkinek...pedig nem rossz játékosok, a szezon elején eladtam Cannavarot, Saviolát, Baptistát és Soldadot is, és az összeset jócskán áron alul...! ezzel lehet valamit csinálni?

VAMOS MADRID!

Gunnersboy
Garay jó persze 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

"Higuain - Malaga 4-3"
nagyon gyengék vagyunk, én nem tudom, hogy Heinze mit keres a Real Madridban, újra és újra bizonyítja, hogy egyértelmûen meg sem közelíti a Real Madrid szintjét! Cannavaro sem az igazi...hála istennek jövõre összeáll a Ramos, Pape,Garay,Marcelo védõsor, ami eléggé jól hangzik...Higuain meg szenzációs, ez egyértelmû! 😊 bocs az offért, de ez kellett, mert leigazoltam én is Garayt, és azt szeretném kérdezni, hogy õ jó igazolás-e?
és még azt, hogy most Robinho a célember, a "labdához" utasítással, de majd ha érkezik Agüero akkor ki legyen, õ vagy a brazil? 😊

VAMOS MADRID!

Huni92
Pontosan. De amúgy akkor sem számitja a lövést kapura tartónak a játék, ha megpattan egy védõn, vagy ha öngól történetesen.

inter94
az egyik gólt kapufáról szerezte

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

maffi
Az hogy lehet, hogy 2 lövésed ment kapura és 3 gólt lõttél? 😄

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

Huni92
maffi
Egyet értek! Sokkal könnyebb nyomon követni a taktikai változásokat és a hibákat is.

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

Eleinte a 2d-nél ugyanez volt amikor az megjelent! A szöveg után idegen volt, de most már nem tudnám anélkül elképzelni! Ugyanez lesz a 3d-vel is! Ha el tudsz vonatkoztatni a butuska mozgásuktól, akkor nagyon jól lehet követni mind a saját, mind az ellenfél taktikáját rajta... sokkal több információt ad már ránézésre is mint a 2d... szerintem nagyon hasznos... remélem ez idõvel egyre jobb lesz...

www.smart-bus.hu

grat!és nekem is szimpatikus a 9,uj 2d-t favorizálom,valahogy 3d-t nem látom át és nem is tetszik a mozgás.De a demoba nem tudom beleélni magam!ugyhogy már nagyom várom!

Üdvözlet!

Nem hiszem, még korai lenne, bár lényegi különbség nincs az eddigiekhez képest. Egy biztos, sokkal inkább viszontlátom a pályán amit beállítok, mint eddig! Ez nagyon tetszik... én pl legalább 3 taktikát variálok egy meccs alatt... élvezet, hogy látszik is a hatása... remélem ezt nem cseszik el!

8 meccs után 17 ponttal 2. vagyok a Seria A-ban a Sampdoriával! 😊 5 gyõzelem, 2 döntetlen, 1 vereség, 11-2-s gólkülönbség! Imádom! 😊

www.smart-bus.hu

köszönöm!nincs valami taktik.biblia"09hez,addig szivesen olvasgatnék valamit!

Üdvözlet!

Beállítod, hogy mondjuk havonta legyen autó mentés, rolling módban! Ez azt jelenti, hogy három fájlba menti a játékot, és a legfrissebbel mindig a legrégebbit írja felül. Így több helyet foglal, viszont biztonságosabb... tulajdonképpen így az utolsó három hónapod 3 különbözõ fájlban van meg. Ha a harmadik hét végén fingik ki az kellemetlen, de még mindig jobb 3 hetet újra játszani, mint 5-6 évet! 😄

www.smart-bus.hu

kölcsön,ha elfogadja-simán jegeldd egy ideig,de tudod ha menni akar valaki akkor go!!!add el jól!

Üdvözlet!

mi a rolling save pontosan?idõzített mentés?

Üdvözlet!

valaki légy szives válaszoljon arra amit írtam pár hsz-el lejjebb! megköszönném!

VAMOS MADRID!

Ezt a programot nem ismerem, de a hiba leírásod alapján bizony a mentés szállt el! Hülyén hangzik, de örülj neki, hogy nem hardver hiba! 😊

Bizony kezdheted elõröl! 😞 Tessék a rolling save-t használni... pont emiatt van! 😉

www.smart-bus.hu

mindig ugyanott 2015 január 1 19:00 ennél tovább nem megy a játék amikor ideér egybõl kilép õprobáltam már sok féleképenn tul jutni rajta, visszavonmultam, szabadságra mentem már mindenhogy. régebbi fm-ekben használtam egy lyan progit ami kijavitotta a Save game fájlokat. és utána jó lett. fm 2008-hoz van ilyne progi?

Én is kezdem várni a 09et... 😊 Bár tisztába vagyok vele., hogy nem fog tökéletesen futni, de mégis :| ( bár kitudja...? 😊 )

Õõõ... amíg a leírtakat nem zongorázod le, akkor addig nem tudom! Ha mindig ugyanott lép ki, akkor az lehet a mentés hibája! (ezért kell a rolling save) Ha fagy, de nem ugyanott, akkor az hardver hiba!

www.smart-bus.hu

és szerinted ha uninstalálom a játékot majd vissza, és ezt a mentést betöltöm akkor megjavulhat? vagy alapbol a mentésben van a hiba?

Huni92
Közben folytatom a Demoval a Madridos karrierem. Celticet a BL csop.körben 3-2re vertük (52. perctõl 10, 67.tõl 9 emberrel játszottunk, a 2 gólt ezután szerezték), Adriano duplával mutatkozott be. Aztán bajnokságban 0-1 a Betis ellen, megvertünk egy másik csapatot (nemjuteszembeanév) és 1-1 a Malaga ellen (17/7 vs 1/1 ^^). Sérülések szempontjából úgy állunk, h mindig van jópár. Jelenleg VdV, Maxi Rdoriguez 1-1 hónapra, Robben 2re, Bodmer, Adriano 2-2 hétre, Senna ugyancsak 1 hónapra van a felépüléstõl.
Ablakos futtatásból átraktam teljes képernyõre, 1024*768-as felbontásba, és nem szaggat a 2D.

Heinzét nem játszattam eddig nagyon, "bevágta a durcát" és most el akarja hagyni a csapatot! a morálja "nagyon gyenge" pedig a legutóbbi 10 meccsen játszott mindig! mit csináljak, hogy "visszaszeressen" a csapatba? mert azért meg szeretném tartani, Marceloval felváltva azért simán meg van oldva a bal bekk poszt...

VAMOS MADRID!

Ha menetközben tuningoltál a gépeden, akkor tuti, hogy az a ludas! Próbáld meg visszatölteni, és, ha mindig ugyanott fagy ki, akkor próbálj meg szabadságra menni, hátha úgy tovább megy! Ha visszatöltés után kb azonos idõn belül fagy meg, de nem mindig ugyanannál a pontnál, akkor az 90%, hogy memória hiba! Új játék generál, és, ha az is fagy, betöltés, vagy kezdés után bizonyos idõn belül, akkor már 100%, hogy memória hiba!

Tuning vissza, vagy egyik memória modul kivesz... orthos futtatás, imádkozás, kellõ esetben beruházás, közvetlenül a hatalmas káromkodás után! 😄

www.smart-bus.hu

Huni92
Nemrég az 'infozsenik' azt mondták itt a topikban, h ha vkinek crash dumps hiba jön elõ, az a memória miatt lehet. Nekem anno egyszer volt, még amikor a 08-cal kezdetm játszani, és a mentésemnek lõttek akkor. Azóta nem fordult elõ. Segitséggel sajnos nem tudok szolgálni.

Hello! Segitségetekre lenne szükségem. Most vagyok a játékidõ szerint 2015. Január 1. 19:00-nál. ha rányomok a folytatás gommbra akkor a játék kidob engem a képen látható hiba üzenettel. Ezt a szezont nagyopn szeretném még befejezni az U21-es EB miatt. ha valaki tudja mi lehet a gond vagy ha nálatok is volt ilyen nagyon megköszönném a segitségeteket.

MINI SE!!!!!!légyszives-jó lenne ha mire kijön lenne minden hozzá,ezek után ez elvárható!

Üdvözlet!

Mor3llo
ez nem a védelmed hibája, hanem az FM08-é 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

BBeno2
nah eljutottam félévig. bajonkságban elsõ helyen vagyok. BL ben a Lyon-t kaptam, valszeg folytatom majd ezt a mentésemet. csinálhatnák a miniSE-t majd .

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

myl0
Bocsi a középsõ képért valamiért nem csinált róla BBC-t.

myl0
Félidõhöz érkezett a LaLiga 2008-2009es szezonja:

A BL csoportból így mentünk tovább:

A következõ ellenfél az AS Róma lesz.
És végül egy kép az igazolásokról:

Céceres-t és Gódint eladta a qrva elnök 😞
Sajnos a védelem még mindig egy kalap ... Van h vezetek a félidõben 2 góllal a vége mégis döntetlen. A Getafe ellen pl 3-0ra vezetek a végén mégis 4-3 vereség 😞
Végülis nincs okom panaszra jó ez a 3. hely remélem marad a végére is.

BBeno2
nov. 30-ra elértem, hogy egy darab sérültem sem legyen. tetszik hogy a meccs közbeni taktika váltásra jól reagál a gamma.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

ToTiTa
Hi!Mikor beleakarok lépni a játékba kiír egy ilyen hibaüzenetet:összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel .Nem tudom hogy mit tegyek.Crack-elni kell???<#help>

lol

"ti. brutál irányitó"
Van der Vaartnál is jobb?

VAMOS MADRID!

szabocsaba1983
Jah, a futás télleg gyors, nekem is a 3D nem megy(laptop), de nem is baj, mert szvsz ez így nem javít a hangulaton.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

myl0
Hi!
Feltettem én is a demo-t, csak úgy kiváncsiságból, hogy elindul e normálisan.
Laptopon nyomulok megosztom a konfigom, ha esetleg valaki erõsebb géppel próbálkozna és nem menne neki normálisan, akkor az õ gépében van a hiba.
1,7Ghz intel 1 magos proci, 1 Giga Ram (2X512) ATI X200M vidkari. A többi asszem lényegtelen. A 3D mód kicsit akad, de nem is bánom, mert nem igazán teccik. A 2D mód viszont akadás mentes. "Kántinyúzás" 😄 után nem tölt többet, mint a 2008. Szal nekem ugyanolyan jól megy mint az elõd. Várom a magyarítást (nameg a teljest), mert az idegen nyelv tudásom elég hiányos... Addig marad a 08 és a Villarreal (délután sztem képek a 2. szezonról). Remélem nem voltak haszontalanok az infoim.
Üdv Mindenkinek!

Huni92
Hi & grat all!

Ez szép és jó, csak ha megsérül Agüero (Atletico Madridos karrierem 2. szezonjában 4 és fél hónapot volt sérült, de igy is gólkirály lett), teszem azt hosszabb idõre, és netán Robinho is kiesik, tényleg kevés lesz a 3 csatár. Bueno még gyenge/gyengécske elsõ két évben egy Madridhoz meglátásom szerint, Raúl meg egyre idõsebb.
Summa summarum, azt tanácsolom, h sem Robbent, sem Robinhot ne add el. Majd ha jön Silva, akkor õ középen is tud játszani, ha a helyzet úgy követeli (ti. brutál irányitó).

1 csatárral játszok, mögötte Van der Vaart, a 2 szélen meg 2 olyan "szélsõ" aki fel van nyilazva a csatár mellé...szóval támadásban szinte 3 csatár...! így szerintem elég az a 2 csatár, mert úgyis csak egy lesz pályán, ha meg valami nagy sérüléshullám van akkor Robinho is tud játszani csatárt...

VAMOS MADRID!

Gunnersboy
Agüero, Raul, Bueno kevés lesz csatárposztra

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

spanyol kupa elsõ fordulóban tovább mentünk 😊

remélem az fm09 ben sok játékos képe benne lesz mint a demóban.

olyan kérdésem lenne, hogy amikor tölti a játékos, vagy az eredményeket frissíti, akkor szoktak kiírva lenni ilyen tippek és trükkök, meg pl. olyan h egy jó kapusnak melyek a fõbb tulajdonságai...stb meg ilyenek! azokat nem lehet valahol megnézni? vagy nincs meg valakinek az összes? mert biztos találnék valami használhatót...! amúgy a 2008-al tolom, a 2009 aligha futna a gépemen!
újat kezdtem, mert elegem lett a másik mentésbõl, de most sem valami fényes a szereplésem...megvettem Van der Vaartot, Agüero a szezon végén csatlakozik és most Silván "dolgozok"...ezzel kapcsoltaban pedig az lenne a kérdésem, hogy ha jön Silva akkor Robbent vagy Robinhot adjam el? mert elöl lesz Agüero (Nistelrooy eladom) a cseréje lesz Raúl (ha szükség van rá akkor még Bueno is ott van) a szélekre pedig 4 játékos kell, Silva adott, Higuain biztos, hogy marad, Drenhte is marad még (Aquino jön majd helyette...) és a 4. Robinho vagy Robben legyen? melyik a jobb? (sztem Robinho)

VAMOS MADRID!

elnézést a túl méretért...
kurva sérülések... elsõ bajnoki rögtön két játékosom...