Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azon gondolkozom, hogy lehet, hogy megtámogatom az FM készítõit idén, és beszerzem eredetiben a játékot. Hosszú évek óta ez az egyetlen játék amivel el tudok lenni órákat, úgy hogy észre se veszem az idõ múlását 😊, és mivel most össze tudnék rakni rá pénzt, lehet rászánom magam elsõ alkalommal erre. 😊
Az lenne a kérdésem, hogy mi a különbség a boltban megvásárolt DVD és a Steamrõl vásárolt/letöltött verzió között? Valaki aki tudja, az lenne szíves részletezni nekem?
Elõre is köszi!
You\'ll Never Walk Alone
On: törõdj bele abba, ha játékosokat 99%ban áron alul tudod eladni. Ez a 08 egyik hibája.
VAMOS MADRID!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
nagyon gyengék vagyunk, én nem tudom, hogy Heinze mit keres a Real Madridban, újra és újra bizonyítja, hogy egyértelmûen meg sem közelíti a Real Madrid szintjét! Cannavaro sem az igazi...hála istennek jövõre összeáll a Ramos, Pape,Garay,Marcelo védõsor, ami eléggé jól hangzik...Higuain meg szenzációs, ez egyértelmû! 😊 bocs az offért, de ez kellett, mert leigazoltam én is Garayt, és azt szeretném kérdezni, hogy õ jó igazolás-e?
és még azt, hogy most Robinho a célember, a "labdához" utasítással, de majd ha érkezik Agüero akkor ki legyen, õ vagy a brazil? 😊
VAMOS MADRID!
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
www.smart-bus.hu
Üdvözlet!
8 meccs után 17 ponttal 2. vagyok a Seria A-ban a Sampdoriával! 😊 5 gyõzelem, 2 döntetlen, 1 vereség, 11-2-s gólkülönbség! Imádom! 😊
www.smart-bus.hu
Üdvözlet!
www.smart-bus.hu
Üdvözlet!
Üdvözlet!
VAMOS MADRID!
Bizony kezdheted elõröl! 😞 Tessék a rolling save-t használni... pont emiatt van! 😉
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ablakos futtatásból átraktam teljes képernyõre, 1024*768-as felbontásba, és nem szaggat a 2D.
VAMOS MADRID!
Tuning vissza, vagy egyik memória modul kivesz... orthos futtatás, imádkozás, kellõ esetben beruházás, közvetlenül a hatalmas káromkodás után! 😄
www.smart-bus.hu
Üdvözlet!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
A BL csoportból így mentünk tovább:
A következõ ellenfél az AS Róma lesz.
És végül egy kép az igazolásokról:
Céceres-t és Gódint eladta a qrva elnök 😞
Sajnos a védelem még mindig egy kalap ... Van h vezetek a félidõben 2 góllal a vége mégis döntetlen. A Getafe ellen pl 3-0ra vezetek a végén mégis 4-3 vereség 😞
Végülis nincs okom panaszra jó ez a 3. hely remélem marad a végére is.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
lol
Van der Vaartnál is jobb?
VAMOS MADRID!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Feltettem én is a demo-t, csak úgy kiváncsiságból, hogy elindul e normálisan.
Laptopon nyomulok megosztom a konfigom, ha esetleg valaki erõsebb géppel próbálkozna és nem menne neki normálisan, akkor az õ gépében van a hiba.
1,7Ghz intel 1 magos proci, 1 Giga Ram (2X512) ATI X200M vidkari. A többi asszem lényegtelen. A 3D mód kicsit akad, de nem is bánom, mert nem igazán teccik. A 2D mód viszont akadás mentes. "Kántinyúzás" 😄 után nem tölt többet, mint a 2008. Szal nekem ugyanolyan jól megy mint az elõd. Várom a magyarítást (nameg a teljest), mert az idegen nyelv tudásom elég hiányos... Addig marad a 08 és a Villarreal (délután sztem képek a 2. szezonról). Remélem nem voltak haszontalanok az infoim.
Üdv Mindenkinek!
Ez szép és jó, csak ha megsérül Agüero (Atletico Madridos karrierem 2. szezonjában 4 és fél hónapot volt sérült, de igy is gólkirály lett), teszem azt hosszabb idõre, és netán Robinho is kiesik, tényleg kevés lesz a 3 csatár. Bueno még gyenge/gyengécske elsõ két évben egy Madridhoz meglátásom szerint, Raúl meg egyre idõsebb.
Summa summarum, azt tanácsolom, h sem Robbent, sem Robinhot ne add el. Majd ha jön Silva, akkor õ középen is tud játszani, ha a helyzet úgy követeli (ti. brutál irányitó).
VAMOS MADRID!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

újat kezdtem, mert elegem lett a másik mentésbõl, de most sem valami fényes a szereplésem...megvettem Van der Vaartot, Agüero a szezon végén csatlakozik és most Silván "dolgozok"...ezzel kapcsoltaban pedig az lenne a kérdésem, hogy ha jön Silva akkor Robbent vagy Robinhot adjam el? mert elöl lesz Agüero (Nistelrooy eladom) a cseréje lesz Raúl (ha szükség van rá akkor még Bueno is ott van) a szélekre pedig 4 játékos kell, Silva adott, Higuain biztos, hogy marad, Drenhte is marad még (Aquino jön majd helyette...) és a 4. Robinho vagy Robben legyen? melyik a jobb? (sztem Robinho)
VAMOS MADRID!