Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabocsaba1983
Betis, 2. szezon, szezonkezdet:

a tavalyi 11. hely után nem gondoltam volna ennek még a felét se. 80% új keret, új taktika.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Forza Italia
Nagy hajrá van a bajnokság 4. helyéért😄 Nagyon kellett ez a gyõzelem. N'Zogbia egy állat._D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Magic Boy
Attól még szép.
Grat!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Na már várom,addig gyakorolgatok kicsit!

Üdvözlet!

Mor3llo
azta! nemsemmi! gratula!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Sikeres 2. félidei játékunkkal megvan a továbbjutás(bár tök8, úgyse tudom már lejátszani a kiesési köröket 😄)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
Szééép 😊

Egész napom szabad volt, szal tolhattam volna a gémmel, de nem jött az ihlet....

zorrobomber
Grat! <#worship>

(jönnemárki...)

Magic Boy
Hali és Grat all!

Forza Italia
Hogy mondják ezt?? Á megvan K.O 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Üdvözlet!

szép napot!jönne már ki...

Üdvözlet!

zyndar
Üdv Urak!
A 'show onto weaker foot' utasítás mit jelent pontosan? Mit akar csinálni a gyengébbik lábával? <#fejvakaras>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Gunnersboy
gratula😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Maximus4
Bocs fõnök de továbbra is csítergeci vagy<#idiota>Persze grat mindenkinek<#worship>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

5w0rdf15h
elsõ rangadó ^^

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

kraawz
sok sikert arra a fél évre is

végre a játék azt csinálja néha,amit mondok. Csodahajrá a Barcelona ellen. 2:0ról a 82. és 95. percben felálltunk és 2:2

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Pl Roger, Karimi is eljött kölcsönbe😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

09!

Sao Paolo:

Leigazoltam Gravesent-Ljunberget, kölcsönvettem Qatarból brazilokat.😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

John Cena

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

szabocsaba1983
Betis, elsõ szezon, igazolások:

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

kraawz
Villarreal : Athletic 2:0 G: Nihat , Pires

kraawz
nekem amd 1800+ al megy..

Magic Boy
Ha azt a Masszív csapatot meglepted (Jézusom mennyit röhögtünk a City masszívságán az Origo Manchester United FanClub-ján) akkor a többiek se lehetnek probléma. <#vigyor0>

Capello: Én reagálok egybe is, de akkor mitõl pörög a fórum. <#ravasz1>

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

amd k7 xp 2600+?

nem lesz jó. akármennyi ramod van mellé, a hajadra kenheted. a proci már múzeumi darab.
ha redukálod az adatbázis méretét (pl. nem az összes játszható liga), akkor talán. de akkor is ajánlott lesz mellé valami vastag könyv beszerzése.
elfutni el fog rajta, ahogy a 08 is elfut, csak éppen megunod közben az életedet.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Fabio Capello
remélem 😊

Közben beindultunk a bajnokságban, egy 4-0 és egy 3-0 gyõzelem van a mérlegünkön, ezzel már 35 meccs óta veretlenek vagyunk a bajnokságban 😊

inter94
simán továbbjutsz😊

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Fabio Capello
BL csoportom: Inter, Shaktar, Dinamo Bucarest

Huni92
Sziasztok!

Átolvastam ezt a rengeteg hsz-t, amit 3 nap alatt produkáltatok 😄 Most nem folynék bele a véleményezésekbe, mert egyrészt nem szeretném a flémet életre kelteni, másrészt meg túl sok apró dolgo van 😊
talán csak annyit jegyeznék meg, hogy egyetértek a sérüléses dologgal. Mármint, mivel az eddigi részekben is benne volt ez a bug, illett volna kijavitnai. Nade fátylat rá, ha a patch megoldja, nem lesz gond.

Természetesen gratula mindnekinek, BL gyõzelemért, bajnokság megnyeréséért, kupagyõzelemért, elsõ osztályban maradásért ésatöbbiésatöbbiért 😊

Fabio Capello
ha több hozzászólásra reagálsz egymás után, kérlek próbáld meg egy hozzászólásban, személyenként megemlítve tenni. 😊 Köszönöm!

inter94
Keci jó vagy

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Csacsi
Köszi szépen

Magic Boy : Nem lenne rossz, de szerintem inkább csak szerencsésen megleptük õket. A többi csapat már készülni fog ellenem 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Magic Boy
Ha mindenkinek rúgsz 4-et akkor meglesz az a európai kupaszereplést érõ hely. <#kacsint><#vigyor0>

Maximus4
Föltöltöttem inkább ide.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Csacsi
Nem tudom megnyitni, küldök privit emailcímmel.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Maximus4
Ok,sok sikert<#eljen>

Csacsi
Köszi, megnézem azt is. Valahogy el kéne érnem egy európai kupaszereplést érõ helyet, hiszen 3 elég komoly játékos érkezett...és a többiek is segíthetnek. Hála az égnek, elég sok pénzt kaptam igazolásokra, és szerencsére bejött az is, hogy bárkit eladtam, kértem a következõ eladás 50%-át, így legalább 10.000.000 Fontot tudtam szerezni pluszban. 😄

Csacsi
Nah végülis hosszasz szöszmötölés, és apró lépések után összeállt a kép. Most úgy néz ki, hogy 4-1-2-2-1-es felállást sikerült talánom ami eléggé fekszik a csapatnak. Elsõ meccsen mingyárt 4-0 al hazaküldtük a Manchester Cityt 😊

Maximus4
Privibe elküldtem<#integet2>

zorrobomber
lengyelekKEL <#email>

zorrobomber
utána toltam egy 0-0-t is a lengyelekrõl, de arról már nem volt kedvem képet tolni <#idiota>

Csacsi
Szia. Azt megköszönném. Igazából van két jó csatárom. Két kiemelkedõ szélsõ középpályásom, és két nagyon jó támadó középpályásom. A védelmem is jó, de nem kiemelkedõ, (ezen már nem tudok javítani), így gondoltam hogy egy jó védekezõ középpályással megtámagotm a védelmet.

Magic Boy
Abból szerintem könnyen lehet 4-4-2 Diamond-ot csonálni.
De ez a ti dolgotok.

Magic Boy
A lényeg, hogy nem kaptál még ki és a végén te nyerj nem?<#vigyor0>

Magic Boy
Lehet, hogy régi hír és a bennfentesek meg mégrégebben tudják, de biztos sokaknak újy úgyhogy jó, hogy beraktad.<#eljen>

Magic Boy
Nagy meccs lehetett.
Grat!

Magic Boy
Szépen lefociztad õket.
Grat!

Maximus4
Jaj bocsi most olvastam csak a felállásodat,nekem 4-3-1-2 van.