Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Én meg már kezdtem azt hinni, hogy én basztam el valamit.<#ravasz1>#ravasz1>
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
www.smart-bus.hu
Most megyek telepítem és bekészítek egy havi hidegélelmet addig is jó fórumozást mindenkinek.<#vigyor0>#vigyor0>
Az ilyenek is részei az FM-nek. Ahogy az életnek is.<#vigyor0>#vigyor0>
Komolyan mondom, ha nem lennének ilyenek a játékban akkor hiányoznának.
zorro: sztem azért, mert nem emelkedik ki senki a csapatból, viszont egységben jól dolgoznak. 😊
Osztom a véleményed, ez a megoldás tényleg megfelelõ lenne mindenki számára.
Jaés gogo a BL helyért!
Töltöm Kastélyt.
Utley : majd meglátod, hogy menni fog az a BL 😄 Eléggé ütõs kis csapatom van. 😄
Csak hogy a nagyobb neveket említsem. Wijnaldum, Matías Fernandez, Foti, Huszti, Agliardi kapuban. SZóval nem lesz itt gond.
You\'ll Never Walk Alone
Támogatott - Nvidia FX 5900 Ultra vagy jobb; ATI Radeon 9800 vagy jobb; Intel 82915G/82910GL vagy jobb.
Régebbi kártyák lehet hogy csak 2d-ben jelenítik meg, nem támogtottak. A felsoroltak laptop-verziói is jók, de ezek sem támogatottak.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
www.smart-bus.hu
eddig egy munkát kaptam másfél hónap alatt össz...
Nem kell. Banner csere kene es ott jollathatova tenni.
Born to win
(mostanába rámjött, hogy fm-ezni kéne)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
egyébként sem most, sem semelyik korábbi házigazda nem tûrte itt a warezt, nem fogom hagyni, hogy itt menjen a töltsd le innét a reloaded torrentet ez a zsír meg úristen mitcsináljak holvan crack, hogy bontsam ki, stb hozzászólásokat...
Lehet hogy durván hangzik, de a hol lehet letölteni, tessék itt egy link innen töltsd le, melyik verziót húzzam le, stb kérdésekért, hozzászólásokért repülni fog a ban, ezt nyugodtan lehet készpénznek venni.
De ez csak személyes vélemény.
You\'ll Never Walk Alone
más: megvettem Sobist és Agüerot (még vége sincs a szezonnak, de már megvan mind2!) és azt szeretném kérdezni, hogy ki tegyek be célembernek és milyen utasítással? a 2 játékos együtt nem fog játszani, viszont eddig Robinho volt a célember, vagy Robben...most Agüero/Sobis legyen? és ugyanúgy "a labdához" utasítással?
VAMOS MADRID!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
bár tudom hogy naponta többször is benéztek a topikba, és zavaró lehet, ám ritkán erre járó társaink helyes fórumozásának érdekében szeretnék betenni egy felugró ablakot a topikba
a lényeg az, hogy amikor megnyitod a topikot, egy felugró ablak figyelmeztet a szokványos dolgokra (FAQ, nincs warez, és így tovább...), egyszeri ablak, megnyitáskor, ok gombra kattintva túl is lehet lépni rajta
Kérdésem, mennyire zavarná a tisztelt fórumozókat egy ilyen ablak, mennyire zavaró számotokra, ha ezt betenném?
Azért mindent bele 😄