Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Addig is melegítek rá kicsit. Még örülhettem a 92.percben kapott tizinek...

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Amúgy 3-2 a Tottenham ellen, 14. meccsem volt ellenük amióta elkezdtem a karriert, és ebbõl 14 win :x
Kameni-t amúgy idõrõl idõre hírbe hozzák a fél világgal épp ezért nem értem, hogy miért nem vitte még el valami nagyobb csapat.
Amúgy grat csak így tovább.<#eljen>#eljen>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Mivel elõzõ fordulóban sima 3-0 küldtem haza a 'Poolt - most pedig x-eltek a Portsmouth-al - sikeresen visszavettem ami nekem jogosan jár, az elsõ helyet a bajnokságban 😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Persze, hogy a Sao Paulo is egybõl megadta neki, és Õ oda írt alá, és vicces módon egybõl benyomtak neki egy 153.000.000-ós elengedési záradékot 😊
Egyenek zabot! (miután a sósav megvakarta a gyomrukat)
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Ez nekem csak azért volt meglepõ, mert már 8 meccse nyeretlenek voltunk, aztán új taktika, és zsinórban 3 gyõzelem, többek között Villareal ellen idegenben! És mind3 meccsen úgy 20-25 lövés, amibõl 10-15 kapura. Elõtte meg 8 meccsen 4 gólt szereztünk, nemrossz kerettel szvsz, bár nagyon csikó a csapat.
1. Meccs egyenlõen áll statisztikák szerint, meg úgy általában. 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 2-3, 3-3, 4-3 ide. Ebbõl a 3-3 az egy 91. p. BÜNTETÕ IDE!! Aztán a 4-3 94. p egy öngól. 😄
2. Meccsen nyomunk, de veszélyes az ellen is. 0-0 végig, majd a 3 perces hosszabitás 4. percében BÜNTETÕ ide. Berúgtuk 1-0.
3. Meccs szintén egyenlõ, 1-1. Jobbak vagyunk. 92. p 1-0 ide.
Ezt igy zsinorba. 😊 0 taktikai utasitás változtatással😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
So waiting for Friday 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Csaba: azért kicsit támadtál, ahogy elnézem 😄D De az eredmény szép 😊
Viszont ezen a meccsen a mi kapuratartó lövéseink száma annyi volt, mint a ti összes lövéseitek száma 😄 Amúgy dobhatsz egy képet a keretedrõl 😊 köfipufi.
Közben BL sorsolás, Valenciat kaptuk.
Elég böszme támadósoruk van. Villa, Palacio és a 2 járókeretes, Adriano vmint Zigic.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
most az ebayt ajánlottam ledernek, tûrhetõen hangzik az ajánlatuk
A patchrõl meg annyit, h ha mittom, 1 hét késéssel is, vagy 2vel, de ccsinálnak a törthöz is. De pénteken kiderül az is, h a hivatalos, ESETLEG mûködik-e a tört játékkal.
btw, itt szériaszámhoz kötött telepítés és frissítés van, telepítésnél meg kell adni a serialt, amit leellenõriz kapásból online, és ha gáz van, buktad. Patchelni is csak így lehet majd
A torrentesek a Patch-el is szívni fognak és anélkül vannak benne hibák. (Pl. sok sérülés)"
ez kapásból nem igaz,08-nál is meglehetett oldani a patchelést crack nélkül,pl YASU vagy egyéb emulátorokkal,de ez off!
www.smart-bus.hu
on:
Leeds-et nyomtam kicsit reggel 2 meccs 2 vereség mérleggel, szóval kõkemény válság van. Öregednek, égnek kifele a sztárok, úgyhogy eldöntöttem hogy teljes kiárusítást fogok tartani év végén(most féltávnál járok), õket biztos lapátra teszem:
Kaká, CR, Maduro, Zuiverloon, Reyes, Villa, Atouba, Pasquale, Park-Ji-Sung, D'Alessandro
Ennek fényében próbáltam ingyen igazolni, több kevesebb sikerrel, jön:
Maor Bozaglo, Antonio Nocerino, Tye Taiwo, Ricardo Faty, Eduardo Ratinho
Jó, hogy ezt idõben tisztáztad.
A torrentesek a Patch-el is szívni fognak és anélkül vannak benne hibák. (Pl. sok sérülés)
Irigyellek az ilyen ismerõsök miatt.
A rendeléssel kapcsolatban meg röhej, hogy külföldrõl szállítással együtt olcsóbban megvehetõ, mint Magyarországon és ez sajbos általános tendencia.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Tisztázzunk valamit: ha megjelenik, ha nem WAREZ ITT NEM LESZ! Tessék erre az offtopikot használni, vagy pm-ben lerendezni!
Másrészrõl lehet reménykedni a torrentben, de ne felejtsétek el, hogy újfajta másolásvédelem lesz, ergo most nem valószínû hogy elõbb kijön a torrent, mint a játék, lehet feltelepíteni se tudjátok majd (de ez majd elválik).
Az enyémet külföldi ismerõs intézte, szóval a részletekrõl nem tudok túl sokat hogy honnan rendelte, de azt mondta holnapra megjön... remélem nem basz át mer akkor kicsinálom 😄
Leder: a legtöbb szállító azt ígéri hogy péntek reggelre kiszállítják.
aki rendelni akar, annak:
ShopTo - 25 font
Amazon - 27 font
Play - 30 font
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
köszi! <#wave>#wave>