Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zyndar
Megrendeltem 09'et <#hawaii>
Addig is melegítek rá kicsit. Még örülhettem a 92.percben kapott tizinek...

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zorrobomber
A 40/10es gólarány se semmi <#taps>

Huni92

Huni92
EZ szokásos. 2015 környékére csõdbe megy a csapat. Láttam már olyant, h számûzték a 2. ligába.

Amúgy 3-2 a Tottenham ellen, 14. meccsem volt ellenük amióta elkezdtem a karriert, és ebbõl 14 win :x

Magic Boy
A foci alaptörvénye, hogy végy egy jó kapust.

Kameni-t amúgy idõrõl idõre hírbe hozzák a fél világgal épp ezért nem értem, hogy miért nem vitte még el valami nagyobb csapat.

Amúgy grat csak így tovább.<#eljen>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

zorrobomber
<#wow1> Most nézem hogy Manchester 12. a bajnokságban, és 9 pontot levontak tõlük, csõdben vannak <#vigyor2>

zorrobomber
huh, Podolski szép góljával vezettem Arsenal ellen idegenben 1-0ra, a második félidõben felborították a pályát az Ágyúsok, de Kameni szép napot kifogva mindent kivédett, amit meg nem az lesgól<#buck>/leshelyzet volt 😊
Mivel elõzõ fordulóban sima 3-0 küldtem haza a 'Poolt - most pedig x-eltek a Portsmouth-al - sikeresen visszavettem ami nekem jogosan jár, az elsõ helyet a bajnokságban 😄

szabocsaba1983
Megrendelve

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

szabocsaba1983
Nagy grat!

És a keret:

fsgh
Most hagyd abba mert a játék nemsokára ennek az ellenkezõjét hozza majd😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zorrobomber
Leeds - Tottenham 2:0
Elsõ(!) Ligakupa gyõzelmem 2015 február 22 😄

szabocsaba1983
Most nézem, Sóbis (jelenleg 40 meccs/30 gól) elengedési záradéka 5.75 millió font, nosza rajta, vegyük meg.
Persze, hogy a Sao Paulo is egybõl megadta neki, és Õ oda írt alá, és vicces módon egybõl benyomtak neki egy 153.000.000-ós elengedési záradékot 😊
Egyenek zabot! (miután a sósav megvakarta a gyomrukat)

szabocsaba1983
Szép, szép!!!!

Ez nekem csak azért volt meglepõ, mert már 8 meccse nyeretlenek voltunk, aztán új taktika, és zsinórban 3 gyõzelem, többek között Villareal ellen idegenben! És mind3 meccsen úgy 20-25 lövés, amibõl 10-15 kapura. Elõtte meg 8 meccsen 4 gólt szereztünk, nemrossz kerettel szvsz, bár nagyon csikó a csapat.

Huni92
csiter :/ 😄DDDDDDD Azér ez nemsemmi sorozat 😄 xD

zorrobomber

Most volt 3 meccsem 08-ba.

1. Meccs egyenlõen áll statisztikák szerint, meg úgy általában. 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 2-3, 3-3, 4-3 ide. Ebbõl a 3-3 az egy 91. p. BÜNTETÕ IDE!! Aztán a 4-3 94. p egy öngól. 😄

2. Meccsen nyomunk, de veszélyes az ellen is. 0-0 végig, majd a 3 perces hosszabitás 4. percében BÜNTETÕ ide. Berúgtuk 1-0.

3. Meccs szintén egyenlõ, 1-1. Jobbak vagyunk. 92. p 1-0 ide.

Ezt igy zsinorba. 😊 0 taktikai utasitás változtatással😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Mor3llo
Effect of Football Manager08 😄
So waiting for Friday 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Just B
Elég jutányos az ára, lehet beszerzem eredetiben... ez lenne az elsõ. 😄

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

5w0rdf15h

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Huni92
kurtanagygrat. nemvagysemmi 😊

Csaba: azért kicsit támadtál, ahogy elnézem 😄D De az eredmény szép 😊
Viszont ezen a meccsen a mi kapuratartó lövéseink száma annyi volt, mint a ti összes lövéseitek száma 😄 Amúgy dobhatsz egy képet a keretedrõl 😊 köfipufi.

Közben BL sorsolás, Valenciat kaptuk.
Elég böszme támadósoruk van. Villa, Palacio és a 2 járókeretes, Adriano vmint Zigic.

zorrobomber
A lényeg látszik 😄 táp <#eljen>

szabocsaba1983
A képen nem a végeredmény a lényeg!

Csacsi
És ahogy látom jó szar is lett. Mind1. A lényeg látszik 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Itt a tegnapról ígért kép. Második évem a PL-ben. Bocs, hogy most csak ennyi, de még friss a rendszer, és nincs még fent semmilyen képzerkesztõ progi. Ezt is Paintbe hoztam össze.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

InfoMester
hy..itt a visszatérés szép pillanata 😄DD

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

adeex7
oks,bocs...<#wink>

Fabio Capello
elég legyen mostmár

adeex7
ott a pont,fifáknál megoldották,meg sokkal nagyobb kaliberû játéknál,akkor ennél is megfogják😊)

BBeno2
off: nincs olyan játék amit ne lehetne feltörni . majd pont egy SI vagy SAGA fogja átverni a REALOADED vagy FLT stb team-eket. haggyuk már.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Csacsi
Update : Nah csak elindult. Akinek problémája volt az indítással, az próbálja meg a .net frameworkot telepíteni. Az megoldhatja a problémát. jah, és XP-n, ne állítgassátok a kompatibilitást sem.

Csacsi
Hát elõször kiírt valamit. Aztán most ott tartok, hogy most már nem ír ki semmit. Se hibaüzenet. Se semmi. Pedig amikor még Vista volt fent, akkor még ment. Most megint találtam pár xp frissitést, azokat épp feltettem. Frissítettem a .net frameworkot is, mert úgy olvastam, hogy az is lehet a baj. Szóval most épp nem tudom mi van 😊

zorrobomber
Sorold a tényeket 😊

Csacsi
Nah. Zsír új rendszer, most nem windows Vista, hanem xp van fent, és nem indul el a demo 😄 Egyelõre még jó hogy nem rendeltem meg. De tény é való, hogy nagyon sok mindent elbasztak idén. Eddig ilyn rossz demo, még soha nem jött ki. Azért ez eléggé figyelmeztetõ jellegû.

Fabio Capello
mint kiderült kecsegek és magyarországra nem szállítanak mer sokszor baszták át õket

most az ebayt ajánlottam ledernek, tûrhetõen hangzik az ajánlatuk

5w0rdf15h
Amazonról rendeltél már vagy esetleg valaki más? Megbízható oldal?

Huni92
Ez most ésszerû volt. grat. Amúgysem raktam volna be ide, hiszen tudom mi a szabály 😊

A patchrõl meg annyit, h ha mittom, 1 hét késéssel is, vagy 2vel, de ccsinálnak a törthöz is. De pénteken kiderül az is, h a hivatalos, ESETLEG mûködik-e a tört játékkal.

adeex7
értem,akkor vagy megoldották 1 hét alatt a sérüléses bugot,vagy meg kell vennem :S de ha jó(a bugot leszámítva) akkor megveszem!!

Fabio Capello
off bizony

btw, itt szériaszámhoz kötött telepítés és frissítés van, telepítésnél meg kell adni a serialt, amit leellenõriz kapásból online, és ha gáz van, buktad. Patchelni is csak így lehet majd

adeex7
"
A torrentesek a Patch-el is szívni fognak és anélkül vannak benne hibák. (Pl. sok sérülés)"
ez kapásból nem igaz,08-nál is meglehetett oldani a patchelést crack nélkül,pl YASU vagy egyéb emulátorokkal,de ez off!

Mi hír a peccsrõl? Addig nem rendelem, amíg nem derül ki, hogy kapásból mihez nyúlnak hozzá! A 08-al elég volt ráfázni... 😞

www.smart-bus.hu

zorrobomber
agreed, sõt vastaps

on:
Leeds-et nyomtam kicsit reggel 2 meccs 2 vereség mérleggel, szóval kõkemény válság van. Öregednek, égnek kifele a sztárok, úgyhogy eldöntöttem hogy teljes kiárusítást fogok tartani év végén(most féltávnál járok), õket biztos lapátra teszem:
Kaká, CR, Maduro, Zuiverloon, Reyes, Villa, Atouba, Pasquale, Park-Ji-Sung, D'Alessandro
Ennek fényében próbáltam ingyen igazolni, több kevesebb sikerrel, jön:
Maor Bozaglo, Antonio Nocerino, Tye Taiwo, Ricardo Faty, Eduardo Ratinho

mennyi játéknál hallottuk már ezt...másolásvédelem....patch-et is megoldják majd....olyan még nem volt amit ne oldottak volna meg....lásd: microsoft windows-k <#circling>
Magic Boy
"Tisztázzunk valamit: ha megjelenik, ha nem WAREZ ITT NEM LESZ! Tessék erre az offtopikot használni, vagy pm-ben lerendezni!"

Jó, hogy ezt idõben tisztáztad.

A torrentesek a Patch-el is szívni fognak és anélkül vannak benne hibák. (Pl. sok sérülés)

Irigyellek az ilyen ismerõsök miatt.

A rendeléssel kapcsolatban meg röhej, hogy külföldrõl szállítással együtt olcsóbban megvehetõ, mint Magyarországon és ez sajbos általános tendencia.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Fabio Capello
kezdõdik...

Tisztázzunk valamit: ha megjelenik, ha nem WAREZ ITT NEM LESZ! Tessék erre az offtopikot használni, vagy pm-ben lerendezni!

Másrészrõl lehet reménykedni a torrentben, de ne felejtsétek el, hogy újfajta másolásvédelem lesz, ergo most nem valószínû hogy elõbb kijön a torrent, mint a játék, lehet feltelepíteni se tudjátok majd (de ez majd elválik).

Az enyémet külföldi ismerõs intézte, szóval a részletekrõl nem tudok túl sokat hogy honnan rendelte, de azt mondta holnapra megjön... remélem nem basz át mer akkor kicsinálom 😄

Leder: a legtöbb szállító azt ígéri hogy péntek reggelre kiszállítják.

aki rendelni akar, annak:

ShopTo - 25 font
Amazon - 27 font
Play - 30 font

5w0rdf15h
Mi az hogy holnap? Még ma hozzák ki! :p

Mor3llo
Természetesen olyan linket, ami már holnap, vagy péntekre meghozza! Sry h kétszer írok, csak már nem vagyok VIP 😞

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Csatlakozom, adj 1 linkt, hogy honnan rendelted meg 😄

de ha tudsz valami torrentrõl szólhatnál <#beka2>
köszi! <#wave>
adeex7
na az jó lenne<#vigyor2>

Huni92
preorder = elõrendelés.
Tehát a tisztelt Fõnök Úr vmelyik külföldi honlapról megrendelte elõvételben, és holnap szállitják neki 😄

Am sztem már ma, avgy hnap fent lesz torrent formájában....