Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://kepfeltolto.hu/i/?286149
VAMOS MADRID!
lehet, hogy nekem túl nagyok az igényeim, vagy korai még ez, de Van der Vaart teljesítménye elég gyenge...írtátok, hogy brutális támadó kp-ként, csomó gólpasszt ad, sok távoli bombagól...stb.stb.stb. hát eddig eléggé "gyenge" vannak nagyon nagy passzai, meg viszonylag sokat lõ távolról is, de ennél azért biztos többre képes...lehet, hogy a köv. szezonban már jobb lesz és én vártam tõle mindjárt "nagyot" de akkor is szúrja/szúrta a szememet a "gyenge" játéka...! vele is türelmesnek kell lenni, mint Sóbissal? vele az leszek, ha ilyenekre lesz képes 1-2 szezon múlva...😊
így játszik nálam Van der Vaart:
VAMOS MADRID!
2008/09-frissen feljutóként sztem elég szép eredmény
Olasz kupából az Inter búcsúztatott:S
A bajnokságba elért eredmény klubrekord eddigi legjobb eredmény 7.-ik hely volt
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Hát még ha Goltom berúgja azt a büntetõt.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
http://kepfeltolto.hu/i/?286163&t=img
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
thx
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Üdvözlet!
Közben belefutottam egy vereségbe. West Ham : Dorchester - 1:0
10 kapuralövésünk volt és 1 sem találta el a kaput 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Közben egyéni csúcs dõlt meg. A nálunk töltött 3. szezonjában Sóbis 63 találatig jutott. Nos, 2014. január 30-án ezt sikerelt überelnie (igen, január 30.). Immáron 64 találata van. És még 5 hónap van a szezonból. Félelmetes. Mindez 40 meccsen. És már csak néhány gólra van a klubrekordtól (177 gól). 2-3 hét, és sztem meglesz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Üdvözlet!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Agliardi
Cristaldo (Argentín csatár)
Kiket igazoltál a nyáron?
Dorchester - Liverpool : 5-4
Chelsea - Dorchester : 0-1
Dorchester - Tottenham : 3-0
Remélem folytatják a srácok 😄
www.smart-bus.hu
gyula: lapozz vissza, raktam képet sóbis utasitásairól. és szvsz agüero legyen a célember.
Üdvözlet!
Üdvözlet!
Mindenesetre köszönöm az infót.
Remélhetõleg éjfélkor tényleg elindítják és holnap már játszhatunk. (sokan holnapra várják)
megvettem Sobist és Agüerot (még vége sincs a szezonnak, de már megvan mind2t!) és azt szeretném kérdezni, hogy ki tegyek be célembernek és milyen utasítással? a 2 játékos együtt nem fog játszani, viszont eddig Robinho volt a célember, vagy Robben...most Agüero/Sobis legyen? és ugyanúgy "a labdához" utasítással?
VAMOS MADRID!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Lenne pár mondani valóm:
1.nek is hogy:-bocsi hogy itt hagytam mindent és elmentem a bajnokságról is de kiutaztam külföldre ahonnan nemtudtam netezni
2.-azóta nem FM-eztem ugyhogy akarom élni magam
Három az FM 09-et már nagyon várom 😄D
Hull-al kezdtem idényt FM 08 ban..mig megnem vehetõ lessz a 09 pár oldalon 😄DD
www.smart-bus.hu