Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
😄S_AD:AD_ASD?A_S

Mor3llo
Huh, hazaérek, látom meghozta a futár, ittvan az asztalomon...mondom kurvajó, baszom be dvd meghajtóba azonnal a játékot. Erre elkezd kattogni a dvd olvasóm...kattog kattog nem olvassa be.Mondom leszopom magam. Szomszédhoz le, dvd-be berak, neki beolvasta.Gyorsan kikaptuk, belevágtam a dvd-t, felraktam, töltöm le a peccset, utána veretem neki. Kissé érdekes volt ez a procedúra 😄DD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darkon
Ok koszi de szerntem addig "megjon" nekem is a jatek remelem.

Born to win

Markov
Hát jó rendbem.

De hogy ne kelljen idõtlen idõkig vérni kiírhatnál vmi határidõt...<#nezze> vagy fél év múlva fugjuk lecserélni a 2008 as bannert ?<#taps>

una volta per sempre INTER!

Huni92
Sztem megnyugodhatsz, nem hajt a tatár. Miért kellene 3 perc alatt dönteni a bannerrõl? Fõleg, h nem is láttuk a többiek véleményét.....

Közben BL negyeddöntõ, Newcastle - Juventus 5-0, félidõnél járunk :x

Magic Boy
Sajnos már így is késésben vagyok, de ha hétfõig nem rak senki akkor ígérem rakok.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Amúgy szerintem is nagyon jó lett.<#eljen>

Darkon
Dobhatnal kepet Villarreal-rol. Kivancsi vagyok mennyi penzunk lesz😛

Born to win

Magic Boy
Nagyon jó a tied is és a mostaninál tényleg jobb, de ne kettõbõl válaszzunk már. Várjuk meg a többi jelentkezõt.

Fabio Capello
türelem rózsát terem, nem olyan könnyû procedúra ez, nyugi nem feledkeztem meg rólad 😄

Csacsi
Nekem Tetszik.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Markov
Akár ideiglenesen is.

Markov
Akkor újra megkérdezem BANNERnak????

Csacsi
Úgy értve, hogy játékon belül. Én sem mindig vagyok a Juventussal.

Capello : Köszi, akkor ebbõl leht vétel lesz ma 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fabio Capello
öt gépre teheted fel

a 2008-ban az elsõ szezonom volt, igen! elötte egyet lehúztam a 2007-el is...!

"Még a Realt is megunod majd"
attól nem félek, ez az amit soha nem fogok megunni! 😉 elõbb unom meg a csajomat mint a Realt, ebben biztos vagyok! 😉 FOREVER REAL MADRID, ez az ami örökké tart, minden más elmúlhat, de ez nem fog...

VAMOS MADRID!

Csacsi
Tényleg. Még mindig úgy van, hogy egy játékot több gépre is fel lehet rakni? Mert akkor bátyámmal felesbe vennénk meg, hogyha nem kell játékhoz a lemeznek bent lennie 😊

Markov
õõ de nem írnak véleményt, de sztem ideiglenesen mibõl áll betenni? a mostani FM 2008 -nál bármi jobb sztem <#vigyor2>
Aztán ha lesz jobb váltunk.

Huni92
ok, addig meglesz. addig kockulok, ameddig végig nem érek 😄 már április kezdõdik, szóval nincs sok hátra.

Markov
kössz, akkor ha megfelel betehetnétek!

Persze, ezt tökéletesen értem! 😊

Én csak azért gondoltam önszorgalomból, hogy inkább ezt ne a fõ topikban tárgyaljuk, hogy aki a 08-al tolja még, vagy az aki már a 09-bõl tenne be képet, annak a hozzászólásai ne vesszenek el a "hogyan" kezdetû mondatok közt! 😊

www.smart-bus.hu

Fabio Capello
láttam, a döntés a tiétek, nem az enyém 😊

Huni92
na, látod, h tudsz te a igényes munkát csinálni 😊

zyndar
Kéri a Product Code-ot.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Csacsi
Akkor töltöm a Dorchestert 😊

Markov
nem tudom feltünt e de ujra csináltam BANNERt mi legyen ??

Csacsi
Nah, kit ütöttem ki?

Fabio Capello
hivatalosan éjfélig ráér

Csacsi
Annyira izgat a gondolat, hogy lehet lassan elballagok, és megveszem 😊

Fabio Capello
nekem is mindegy lenne de a warez súlyos szankcionálása fentrõl jövõ utasítás...

Huni92
Kb hányig ér rá? Mert szeretném befejezni, és utána nevezni, de ha esetleg nem tudom, az sem akkora gond.

Magic Boy
Próbáld indítani a játékot akkor mit ír?

Van aki nem tudja megvenni... de végül is nekem mindegy hol beszélik ki, hogy miért nem sikerül az aktiválás...

www.smart-bus.hu

Magic Boy
Bocsi nem néztem meg a képet figyelmesen.<#szomoru1>

zyndar
Kikapcsolva.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Magic Boy
1. Sikerült aktiválnod.
2. Nyomj Back-ot.
3. Patch-eld.
4. Jó játékot.
5. Rakj sok képet.

Markov
Hali

Csacsi
Tûzfal?

Fabio Capello
na kész a dekoráció, bannerba betettem a detektáló oldalt.

Mivel itt a péntek, lassacskán megindulhatna a PM özön, hogy ki melyik képét szeretné nevezni a héten!

Csacsi
Max azokét, akik a Warezre várnak, mert aki akarja, az már akár most is megveheti.

Magic Boy
Nézd aki akarta annak már megvan.
Aki meg le akarja tölteni és azért nincs még meg neki az magára vessen.

zyndar
Na most itt tartok :S

Ugyan, ez a legkevesebb Uram! 😊

www.smart-bus.hu

Pont azért raktam legelõször is az off-ba, és azért ajánlottam másnak is azt, hogy ott keresgéljen, hogy ne itt menjen a maszatolás ezzel. Arról nem is beszélve, hogy legalább nem fájdítjuk a többiek szívét akinek még nincs meg! 😉

www.smart-bus.hu

Magic Boy
Érthetõ, hiszen nem kevés munkád van ebben a mentésben.
Grat<#eljen>

zyndar
Köszi Solt! 😊

Magic Boy
Ne nekem köszönd, hanem Solt-nak.
Én csak beraktam ide, mert szerintem itt a helye.
De örülök, hogy segített.

Huni92
Nos, annak ellenére, h mindenki 09 lázban ég, én beszeretném fejezeni ezt az utolsó karriert immáron.
2014. március 29. szombat. történelmi nap. Ugyanis a West Bromwich Albion elleni bajnokin (32. forduló, eldõlt, h bajnokok vagyunk) Rafael Sóbis meglõtte a 178. bajnoki gólját a Szarkák mezében. Ezzel az õ rekordját adta át a múltnak. Mindezt 6 év és 2 hónap alatt vitte véghez. 202 bajnoki meccs kellett hozzá.
Összességében pedig már 300on is túl jár.

Jaés, h ne legyen felhõtlen a szezon vége, VdV lábtörés, 5 hónap pihi.

Fabio Capello
megjegyzés: a sortitoutsi.net egy ideig nem lesz még elérhetõ, új arculatot terveznek az új játék mellé

Magic Boy
Nekem megy és képet is raktam már.<#vigyor0>