Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez igen! <#eljen>

www.smart-bus.hu

Gunnersboy
köszi mindenki😄

(igazábol énsem, csak nem akartam simán a feliratokat odarakni, ugyhogy aláraktam ezeket az ikonokat 😊)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

zorrobomber
pöpec, de Markov-é is tetszik

Valaki nem tudja?: 576tól ha ma megrendelem holnap kiszállítják?

Fabio Capello
ezigen, szép munka! 😊

nájsz 😊

Darkon
Ez eddig a legjbb!<#eljen>

(csak azt az openoffice icont nem ertem faq mogott<#fejvakaras>)

Born to win

szép munka<#eljen>

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Water
Ja és Csacsinak nagyon nagy grat természetesen😊

Forza Juve per sempre!

Water
Na nálam is elérkezett végre a nagy pillanat de még várok a peccsre az sajna lassan jön... viszont belenéztem és az h Del Pierot a fél világ akarja, Giovincorol meg azt írja az edzõ h messze felülmúlhatja Alex képességeit, kifejezetten tetszik<#nyes> (bár ALEX a legnagyobb örökké!!!)

Forza Juve per sempre!

Csacsi
Ez bóknak veszem. Bár még van 1,5 órám, ha addig elérek a bajnokság feléig, és még mindig vezetem, akkor lehet majd arról tolok inkább képet 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fabio Capello
<#eljen> nagyon kíváncsi vagyok 😊

te übercsítergeci <#idiota>

Gunnersboy
nemsokára végzek a bannerrel ugynézki

Fabio Capello
okés 😊

Csacsi
Capello : Mivel lassan mennem kell, ezért ezzel a mostani eredményemmel jelentkeznék a Hét managere szavazásra 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fabio Capello
ahhoz hogy beléphess oda, bejelentkezve kell lenned

Mi ez a csönd?

rvn
Nem jön be az iff topik:S

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Most nézem a hátlapját.. 1.4Ghzes provit ír minimumnak... Nekem 2.4 van... Videó kártya Ge Force 7300... 2 GB RAM... szal minimum megvan.. de nem merem megrendelni ...

Eg kérdés. Van olyan akinek a demo akadt, de ez jól fut???? Mert ha van, még ma megrendelem szerintem...

Gunnersboy
haverom már a 2. fm verziót tölti amire ö aztmondja hogy az a teljes játék😄
most épp egy egy gigásat tölt amiben már bennevan a patch _A😄aSD:_aD:
tegnap amit töltött 80%nál megállt mert eltünt az oldalrol a torrent ahonnan szedte😄

Szar ide benézni, mindenki 09ezik :'(

Csacsi, Huni Grat!

Sajna én megszivtam, nem gondoltam hogy nálunk is árulja majd valamelyik bolt, ezért
külföldrõl rendeltem meg, sajna csak jövõ hét közepén jön meg.
sideris
most már én is, reszkess hétvége 😊

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

Mor3llo
ajjj....igazán felkészülhettek volna erre, a sok játékos nem erre számított, hogy megveszi lázasan a játékot, és nem tudnak vele semmit sem kezdeni...bosszantó. Próbálkozni kell, hátha beválik, nekem szerencsére sikerült !

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
nagy nagy gratula!

sideris
pont jó pillanatban nyomtad 😄😄😄 nekem semmi 😊

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

Mor3llo
nah, dvd meghajtót levágom vissza szomszédnak, jön a jól megérdemelt cigi, és utána reszkess hollandia 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

sideris
kicsit sem szánalmas, már nem azért a 20 konvertibilis forintért...ááááhhhh faxom

Mor3llo
n yugi srácok, alighogy leírtam a dolgot, a vonalak újra élnek! tessék csak most megpróbálni, nekem már elfogadta 😊

5w0rdf15h
faszkivan....gondolom az idióták nem készültek fel rá hogy több ezren akarják majd aktiváltatni

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Mor3llo
hát igen, ki kellene bírni egy ilyen szervernek a sok aktivációt!

adeex7
nekemis ezt írja ki,pedig én a kalózt bütykölgetem 😄DDdd

Mor3llo
ejha, gratula 😊

sideris
Aham, szintén zenész.... azért nem kicsikét bosszantó hogy megveszed X ezerért, és még csak elindítani sem lehet, kicsit mintha túl lenne biztosítva a dolog....és már órák óta 😞

Huni92
" A Newcastle szurkolói abban biznak, hogy csapatuk valahogy csak túljut ezen a nehéz idegenbeli összecsapáson, bár, mivel esélytelennek számitanak, az sem lenne meglepetés ha üres kézzel térnének haz"

Juventus elleni visszavágó elõtt....😄DDDD

Mor3llo
sigames oldala meg bevan halva....kezd érdekessé válni 😄

Csacsi
Nah, megvolt a debütálásunk az UEFA kupában. Azaz az elsõ nemzetközi szereplésünk. Lehet, hogy most senkit nem érdekel a 2009-es láz miatt, de azért beteszem...hátha 😊

Mor3llo
ugyanez a problémám. lassan kezdek idegesedni 😄

zyndar
Hasonló bajom van. Ilyen üzenetet kapok.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Azt szeretném kérdezni, hogy vette valaki a steam-est?Van valami különbség?
Huni92
Pool elleni Fa kupa elõdöntõtn yertük, de Céer és Sagna 2-2, mig Corluka 1 hnapra sérült került partvonalon kivûlre 😊

sideris
Sziasztok Srácok! Lécci aki tud, segítsen picit, mert nekem is azt írja ki, hogy nem sikerült csatlakozni a nethez, és stb....aktiválás sikertelen....talán azért mert az sigames.com sem mûkszik? Elõre is köszi!

Huni92
Olyan szinten megszerettem a csapatot, ezt a karriert, h nem vagyok képes abbahagyni. Ettõl függetlenül ez lesz az utolsó szezonom.

Mor3llo
Gratula, de azért megkérdezem: ebben van még valami élvezet ?

inter94
Csítergeci<#idiota> nagygrat

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92