Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
igen, megvan de még nem volt idõm sem energiám felpakolni, épp ,most lövöm be a telepítõt

Darkon
Egyaltalan megy valakinek?! Annyian irtak hogy megvettek. Kep meg egy se

Born to win

Csacsi
Capello: Neked megvan már a játék? Tgenap mintha azt íratad volna.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fabio Capello
mondjuk ez nekem is nagy rejtély, miért nem lehet a nullát áthúzni

zyndar
Köszi Magic, ez nagyon hasznos link. Az elsõ 0 volt az áruló 😊

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Oh köszi, most szerzek egy nagyítót és szarozok a nullákal. Van belõle 3. Ez nevetséges.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Fabio Capello
ehj... örömmel látom hogy (még) nem tombol a honnan töltsem le korszak... Ugyanakkor kérek mindenkit hogy az aktiválási gondok, peccselt demó, stb dolgokat is az offtopikban tárgyaljátok ki!

Köszönöm

Magic Boy
Miért nem rakod fel ide is?
Itt nagyobb jogosultsága van szerintem, mint ott.

Zyndar: Hátha ez segít: Itt automatikusan kijavítja az o 0 tévesztést!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Legyen kedves átfáradni az off topikba, és kb 20 hozzászólást visszaolvasni! 😉

www.smart-bus.hu

zyndar
Meghozta a futár a játékot. Install meg minden. Regisztrálni kell ugyebár. Kérdez, hogy Steam vagy Uniloc. Mondom Steam. Meg se kérdezi, hogy hova akarom rakni a gammát és már teszi fel a Steamet. Új acc, FM 2009 keycode és nem fogadja el. Van benne I meg 0 , ilyen igénytelen nyomtatásban ugyan, de ezek még véletlenül sem 1esek vagy Ok. Na jó, akkor újra, most Uniloc. Ekkor legalább felteszi és most a keycode beírása után 'Sending Activation Request' feliratom van kb 15 perce. Eddig nem kezdõdik valami túl jól.... <#falbav>

Csacsi
Gratula. ha jól sejtem ez az elsõ szezonod a játékban, nem csak a real Madriddal az elsõ. Szóval elsõ játéknak szép eredmény. Majd belejössz, és minden menni fog. Még a Realt is megunod majd 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Huni92
gratula, szép volt ez. Azért a Barcelona kicsit csiterkeci 😄D

RvN miatt ne aggódj, 2. szezonja mindig elég ratyi. Legalábbis eddigi tapasztalataim szerint.

giorgio81
Elvileg ma jelent meg

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

megjelent már az FM 09 HIVATALOSAN????

gratu hozzá,már 3.forduló alatt többet értél el mint én tavaly 50 meccs alatt😄

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Azt látom, hogy itt most mindenki az FM 2009-el van elfoglalva, de azért én írok egy kis összegzést az elsõ szezonomról, hátha valaki elolvassa! 😊

Az igazság az, hogy felemás szezont tudhatok magam mögött, de ha teljes egészében nézem, az elejétõl a végéig akkor azt kell, hogy mondjam elégedett kell, hogy legyek ezekkel az eredményekkel...! Haladjunk szépen sorban.
A szezont sikerült egy Spanyol Szuperkupa gyõzelemmel kezdeni, a Sevilla ellen 5-4-es összesítéssel sikerült elhódítanunk a Trófeát:
http://kepfeltolto.hu/i/?286649
Ezek után térjünk át a Priméra Divisiónra.
Az õsz gyakorlatilag egy Real Madridhoz képest pocsék volt, az élbóly nagyon elhúzott, én idegeskedtem a nyeretlen meccsek miatt, össze-vissza változtatgattam a taktikát...szóval így nem is lehetett jó eredményeket elérni! Aztán jött a fordulópont, hiszen itt a fórumon kértem segítséget, és az új taktikával szépen, meccsrõl-meccsre jöttem fel a táblázaton, és szorgosan gyûjtögettem a 3 pontokat, és ez a végeredményben is megmutatkozott! Január környékén még 10-15 pontos hátrányom volt a Barcelonával,az Atletico Madriddal és a Valenciával szemben, de az Espanyol is elöttem volt, és azt hiszem a Villarreal is...szóval a tavasz az eléggé jóra sikerült, egész pontosan így, a bajnokságban: 21 meccs, 15 gyõzelem, 5 döntetlen, 1 vereség!
ez a tavaszi menetelés (ami mellesleg még december végén kezdõdött) erre volt elég a végelszámolást illetõen:
http://kepfeltolto.hu/i/?286654
Bajnokok Ligája:
A csoportból könnyedén sikerült a továbbjutás, a Werder Bremen, a PSV és a Toulouse ellen (errõl nem tudok képet feltenni, mert már lekéstem róla, mert már nem írja ki a csoportokat)
A nyolcaddöntõben az Intert kaptuk...hát elõzetesen nem sok esélyt láttam a továbbjutásra, még az 1-1-es idegenbeli döntetlen után sem, de aztán a visszavágón a következõ eredmény született:
http://kepfeltolto.hu/i/?286657 😊
A negyeddöntõben az Ajaxot kaptuk, és az idegenbeli 1-0-s sikert követõen jött meg igazán az "étvágyam" és a visszavágón kötelezõ volt bebiztosítani a továbbjutást, ez sikerült is, bár a meccs szoros lett a végére:
http://kepfeltolto.hu/i/?286658
Következett az elõdöntõ, az Arsenal ellen! Az Emiratesben meg tudtuk nyerni a meccset 1-0-ra, és már azt hittem, hogy meglesz a döntõbejutás, de aztán jött a hideg zuhany és a kiesés...:
http://kepfeltolto.hu/i/?286668
Talán lett volna még esély a meccsen ha Marcelo belövi a 11-est 0-2-nél, de ott hibáztam, hogy nem állítottam át, hogy ki lõje a büntetõt!
A Copa Del Rey-ben a "B" csapattal bejutottam a döntõbe, ahol a Barcelonával játszottam és Eto'o el is intézte a sorsunkat...:
http://kepfeltolto.hu/i/?286669

Ez lett volna dióhéjban az elsõ szezonom! Összegezve talán elégedett lehetek ezekkel az eredményekkel (pláne a gyenge õsz miatt) és hiszem, hogy a következõ szezonban, Garay-al a védelemben, Hamsikkal a középpályán és Sobissal illetve Agüeroval a támadósorban több esélyem lesz a Priméra Divisiónban, és a Bajnokok Ligájában is a végsõ gyõzelemre. Amit igazából sajnálok az az, hogy meg kell válnom Ruud van Nistelrooytól, mivel érkezett Sobis és Agüero! A hollandnak nagyon jó szezonja volt, de hosszú távon akarok sikeres lenni, így meg kell tennem ezt a lépést!
Õ volt Nistelrooy az elsõ szezonban:
http://kepfeltolto.hu/i/?286677

Kicsit hosszú lett, és a képeket sem így szerettem volna közzé tenni, de linkelni még nem tudok, mert még nem vagyok regisztrálva egy hónapja, és nem engedi. A képek beszúrása meg valami miatt nem akar összejönni!
Köszönöm aki/akik végigolvasta/végigolvasták! Minden jót! 😊

VAMOS MADRID!

sztm nem igy van.

Üdvözlet!

Scouser
Na jó, de hát ha belegondolsz, ennél a játéknál a demonak mindent tartalmaznia kell, csak idõkorlát van rajta... De nem akarok Warezolni, szal nem próbálom ki. Nemsokára úgyis ideér a GLS😊

You\'ll Never Walk Alone

giorgio81
A legjobban döntöttél 😊

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

ez lehetetlen és élrtelmetlen,vagy volt már rá pl hogy demoból teljeset csináltál?mert akkor guru vagy

Üdvözlet!

Magic Boy
Akkor is lóg 200 MB. 😊<#vigyor0>

akkor is kevesebb,tehát hiányos!nem hiszek ebben a demoból-teljes game-ügyben

Üdvözlet!

Scouser
Nekem most volt 20k-m játékra és választanom kellett 3 játék közül:

-WOW WOTLK
-FM09
-Fallout 3

A WOW veszített😊

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
STEAM demóm van és az 1,5 GB

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
Havernál azért írta ezt ki mert nem patchelte...

You\'ll Never Walk Alone

giorgio81
Hát nem tudom ez a demo crackelés már azért sem müködne, mert az eper demo kb. 1GB a teljes meg ha jól tudom 1,7GB
De azt hiszem már valaki korábban feltette: a Galaxisban rendelve most 9k-ért meg lehet venni. Ennyit azért megér szemben a FIFA Manager 11-12k-jával szemben

Darkon
Mondjuk ott az offtopic itt ne legyen crack-rol meg ilyenekrol szo.

Born to win

Magic Boy
Meglepett volna, ha ilyen könnyû föltörni a játék védelmét. <#ravasz1>
Mint ahogy meg is lepett amikor azt mondtátok, hogy sikerült.

😮
Csacsi
Mégsem 😄 Nah mind1. Majd decemberben visszatérek rá 😄

Huni92
Havernál ezt irta ki.

Elmondod a menetét, ahogy csináltad?

Csacsi
Halkan jegyzem meg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elindult, és mûködik.....ki tudja meddig 😄

Magic Boy
Azt ne mond, hogy évente nincs max. 10000 Ft-d egy olyan programra ami odaláncol a képernyõ elé, kikapcsol, levezeti a stresszt (meg néha okozza <#ravasz1>), stb...

ugyanigy volt az eastside hockey managerrel is, szoval ez vmi maradandó hiba lehet náluk

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

csak angliában a betanított melós 1500 2000 € keres, magya meg jó ha negyedét....megtudja venni <#vigyor5>
de angliában szinte mindenki megveszi és hónapokig vezeti a toplistát,megéri nekik csinálni és az elmult években is simán megtörtént ez,igaz nem igy😊

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Magic Boy
Érdekes kiskapu és, ha ez igaz akkor nagy pofon a cégnek, hogy ilyen könnyen kijátszották a játék védelmét.

Magic Boy
Megdolgoztam érte. <#vigyor0>

Viszont, ha bárkinek bármilyen kép kérése van (csapat, játékos, stb...) akkor azt örömmel teljesítem, ha nem viszitek túlzásba.
Ma kb. 13.30-ig leszek itthon (és a játék csak nálam van fönn) utána megyek a menyasszonyomékhoz hétvégére és csak hétfõn leszek újra itthon.

köszi szépen, pontosan ilyenre gondoltam 😄
Scouser
Érdekes dologra akadtam ma reggel... Ugyebár a DEMO-ra felmegy a patch és utána aktiválással teljes játékot lehet belõle csinálni. Magyarán a demo is teljes játék, csak le van véde benne fél év után minden. Sokan azt csinálják, hogy felteszik a demo, patchelik és letöltik a piratebay-rõl a crack-et és máris teljes játékuk van. És játszanak...

Én meg itt várok a GLS-re, hogy hozza már a játékot...

You\'ll Never Walk Alone

Óh de irigyellek most te "Bitang"😊))
Magic Boy
Valaki lefordítaná a fontosabb dolgokat magyarra amiket javít a patch?

Elõre is köszönöm.

Magic Boy
Kazincbarcika az FM 2009-ben:
keret:

személyzet:

információ:

anya egyesület:

Remélem ilyesmire gondoltál.

zyndar
Csipegettem a javításokból:<#hawaii>
- Adjusted friendly attendances for matches involving big clubs or rival clubs
- Stopped manager who sets "International Player" experience having more caps and/or goals than the record holder(s) of that nation
- Any player sent off whilst the user is changing tactics is now removed from the pitch panel
- Can no longer train goalkeepers to rifle in free-kicks unless they are a free-kick taking goalie (e.g. Rogerio Ceni)
- Stopped people from having to interrupt their Christmas dinners to take a press conference
- Stopped Chairmen inappropriately accepting bids because they are "too good to refuse" at high reputation clubs
- Fixed a bug when managing Tottenham, scout reports on Jermain Defoe would suggest he "would be a good signing for most League One sides
- Players can now gain Hong Kong citizenship

Darkon
Van mar valami? Kepeket!

Born to win

Huni92
Az Arsenal ellen 2-1re megnyert meccsen Sóbis 2. gólja azt jelentette, h gyakorlatilag 6 év alatt elérte a 300 gólos álomhatárt, minden sorozatot figyelembe véve. Ésakkor még van hátra 3 hónap a szezonból. Remélem meglesz a 100 gólja ebben az idényben.

Az FM még most is tartogat meglepetéseket. A 90. percben az Arsenal átállt egy 2-3-5ös felállásra. Néztem, hogy akkor most mivaan?! 😄D

Csacsi
"Fixed Intel 900 series not being able to run in 3D (including the Intel 950 GMA chipset)"

Elsõ mondat a patch javításában. Pont ilyen grafikus kártyám van 😄

Huni92
Ezeket javitja a patch
Õszintén szólva nem olvastam át az egészet, csak néhány dolgot, de a mennyiségbõl kitûnik, h tényleg van amin javitani 😄😄😄😄

akartam írni egy összegzést, mert vége a szezonomnak, de képeket nem tudok beletenni, mert "biztonsági okokból" nem linkelhetek! :S na mind1, akkor majd simán kimásolom a linket...!

VAMOS MADRID!

szabocsaba1983
Azért ez jó érzés:

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!