Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Köszönöm
Itt nagyobb jogosultsága van szerintem, mint ott.
Zyndar: Hátha ez segít: Itt automatikusan kijavítja az o 0 tévesztést!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
www.smart-bus.hu
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
RvN miatt ne aggódj, 2. szezonja mindig elég ratyi. Legalábbis eddigi tapasztalataim szerint.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Az igazság az, hogy felemás szezont tudhatok magam mögött, de ha teljes egészében nézem, az elejétõl a végéig akkor azt kell, hogy mondjam elégedett kell, hogy legyek ezekkel az eredményekkel...! Haladjunk szépen sorban.
A szezont sikerült egy Spanyol Szuperkupa gyõzelemmel kezdeni, a Sevilla ellen 5-4-es összesítéssel sikerült elhódítanunk a Trófeát:
http://kepfeltolto.hu/i/?286649
Ezek után térjünk át a Priméra Divisiónra.
Az õsz gyakorlatilag egy Real Madridhoz képest pocsék volt, az élbóly nagyon elhúzott, én idegeskedtem a nyeretlen meccsek miatt, össze-vissza változtatgattam a taktikát...szóval így nem is lehetett jó eredményeket elérni! Aztán jött a fordulópont, hiszen itt a fórumon kértem segítséget, és az új taktikával szépen, meccsrõl-meccsre jöttem fel a táblázaton, és szorgosan gyûjtögettem a 3 pontokat, és ez a végeredményben is megmutatkozott! Január környékén még 10-15 pontos hátrányom volt a Barcelonával,az Atletico Madriddal és a Valenciával szemben, de az Espanyol is elöttem volt, és azt hiszem a Villarreal is...szóval a tavasz az eléggé jóra sikerült, egész pontosan így, a bajnokságban: 21 meccs, 15 gyõzelem, 5 döntetlen, 1 vereség!
ez a tavaszi menetelés (ami mellesleg még december végén kezdõdött) erre volt elég a végelszámolást illetõen:
http://kepfeltolto.hu/i/?286654
Bajnokok Ligája:
A csoportból könnyedén sikerült a továbbjutás, a Werder Bremen, a PSV és a Toulouse ellen (errõl nem tudok képet feltenni, mert már lekéstem róla, mert már nem írja ki a csoportokat)
A nyolcaddöntõben az Intert kaptuk...hát elõzetesen nem sok esélyt láttam a továbbjutásra, még az 1-1-es idegenbeli döntetlen után sem, de aztán a visszavágón a következõ eredmény született:
http://kepfeltolto.hu/i/?286657 😊
A negyeddöntõben az Ajaxot kaptuk, és az idegenbeli 1-0-s sikert követõen jött meg igazán az "étvágyam" és a visszavágón kötelezõ volt bebiztosítani a továbbjutást, ez sikerült is, bár a meccs szoros lett a végére:
http://kepfeltolto.hu/i/?286658
Következett az elõdöntõ, az Arsenal ellen! Az Emiratesben meg tudtuk nyerni a meccset 1-0-ra, és már azt hittem, hogy meglesz a döntõbejutás, de aztán jött a hideg zuhany és a kiesés...:
http://kepfeltolto.hu/i/?286668
Talán lett volna még esély a meccsen ha Marcelo belövi a 11-est 0-2-nél, de ott hibáztam, hogy nem állítottam át, hogy ki lõje a büntetõt!
A Copa Del Rey-ben a "B" csapattal bejutottam a döntõbe, ahol a Barcelonával játszottam és Eto'o el is intézte a sorsunkat...:
http://kepfeltolto.hu/i/?286669
Ez lett volna dióhéjban az elsõ szezonom! Összegezve talán elégedett lehetek ezekkel az eredményekkel (pláne a gyenge õsz miatt) és hiszem, hogy a következõ szezonban, Garay-al a védelemben, Hamsikkal a középpályán és Sobissal illetve Agüeroval a támadósorban több esélyem lesz a Priméra Divisiónban, és a Bajnokok Ligájában is a végsõ gyõzelemre. Amit igazából sajnálok az az, hogy meg kell válnom Ruud van Nistelrooytól, mivel érkezett Sobis és Agüero! A hollandnak nagyon jó szezonja volt, de hosszú távon akarok sikeres lenni, így meg kell tennem ezt a lépést!
Õ volt Nistelrooy az elsõ szezonban:
http://kepfeltolto.hu/i/?286677
Kicsit hosszú lett, és a képeket sem így szerettem volna közzé tenni, de linkelni még nem tudok, mert még nem vagyok regisztrálva egy hónapja, és nem engedi. A képek beszúrása meg valami miatt nem akar összejönni!
Köszönöm aki/akik végigolvasta/végigolvasták! Minden jót! 😊
VAMOS MADRID!
Üdvözlet!
You\'ll Never Walk Alone
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Üdvözlet!
Üdvözlet!
-WOW WOTLK
-FM09
-Fallout 3
A WOW veszített😊
You\'ll Never Walk Alone
De azt hiszem már valaki korábban feltette: a Galaxisban rendelve most 9k-ért meg lehet venni. Ennyit azért megér szemben a FIFA Manager 11-12k-jával szemben
Mint ahogy meg is lepett amikor azt mondtátok, hogy sikerült.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Viszont, ha bárkinek bármilyen kép kérése van (csapat, játékos, stb...) akkor azt örömmel teljesítem, ha nem viszitek túlzásba.
Ma kb. 13.30-ig leszek itthon (és a játék csak nálam van fönn) utána megyek a menyasszonyomékhoz hétvégére és csak hétfõn leszek újra itthon.
Én meg itt várok a GLS-re, hogy hozza már a játékot...
You\'ll Never Walk Alone
Elõre is köszönöm.
keret:
személyzet:
információ:
anya egyesület:
Remélem ilyesmire gondoltál.
- Adjusted friendly attendances for matches involving big clubs or rival clubs
- Stopped manager who sets "International Player" experience having more caps and/or goals than the record holder(s) of that nation
- Any player sent off whilst the user is changing tactics is now removed from the pitch panel
- Can no longer train goalkeepers to rifle in free-kicks unless they are a free-kick taking goalie (e.g. Rogerio Ceni)
- Stopped people from having to interrupt their Christmas dinners to take a press conference
- Stopped Chairmen inappropriately accepting bids because they are "too good to refuse" at high reputation clubs
- Fixed a bug when managing Tottenham, scout reports on Jermain Defoe would suggest he "would be a good signing for most League One sides
- Players can now gain Hong Kong citizenship
Az FM még most is tartogat meglepetéseket. A 90. percben az Arsenal átállt egy 2-3-5ös felállásra. Néztem, hogy akkor most mivaan?! 😄D
Elsõ mondat a patch javításában. Pont ilyen grafikus kártyám van 😄
Õszintén szólva nem olvastam át az egészet, csak néhány dolgot, de a mennyiségbõl kitûnik, h tényleg van amin javitani 😄😄😄😄
VAMOS MADRID!