Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Nem szaggat.

volté nkitöröltem a gecibe elsõnek😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Akinek megvan a cucc, vessen erre a dologra már egy pillantást.

adeex7
szaggat a 3d?

Fabio Capello
gondolom igen

zorrobomber
háhá, elsõ meccsem, Simon Attila gólöröme a 93. percben 😊

A 2009-ben is van fake.inc? 😊

kraawz
almunia ?

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

fabianski?

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

a 9.1 patch mit tartalmaz???

InfoMester
Reggelt!
Valaki nemtud egy jó kapust aki le is igazolna a Hull-hoz..
Lobont,enemyema,skleetenburg,boruc,lloris,foster,almunia,ochoa,scheimel nemjön...

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Forza Italia
Hihetetlen. Ebben az évben semmi se sikerült. A Pl-ben az utolsó forduló elött vezettem a tabellát jobb gólkülönbséggel az Arsenal és a Mu elött. Erre utolsó forduló Chelsea. 2-2 lett a Mu nyert de az arsenal is és így csak 3. lettem:S. A bl-döntöbe jutásért az Interrel játszottam és 3-2 nyertem othon. Idegenbe 1-1 volt erre 94. perc 11-est kap az Inter és 2-1 re nyert. Katasztrófális lett az idény vége. Csatársorom szinte egész szezonba sérült volt. Most meg kell erõsítenem a csapatom. Megis kezdtem. Drogba jobb szerzõdést akart amit a chelsea nem adott meg én meg lecsaptam rá. Így 1 hónap múlva már Drogba a Newcastle csapatát erõsíti. Huszti is jön. Átadólistán volt így olcsón elhoztam. Most a Liverpooli játékosokra hajtok hiszen a liverpool csak 11. lett és sokan elvágyodnak. Röviden ennyi. JObb szezont remélek majd mint amilyen ez volt.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Huni92
Sérülés nincs nálam, viszont a 2D is szaggat. Demo verzsön, tuningolva 😄

zorrobomber

kraawz
köfi

Fabio Capello
mea culpa, le volt mentve, de valamiért nem került be... sorry!

11. kraawz képe

köszi hogy besorsoltál!

Üdvözlet!

kraawz
#31747 <#conf>

adeex7
reggelt!! aki már játszik vele,attól szeretném kérdezni,hogy tényleg eltûnt-e a sérülés bug,meg a 3d-s szaggatás? kösz!!

Fabio Capello
Kicsit kibõvítettem az idõkeretet, így a heti jelöltek:

Hét Képe:

1. Csacsi képe

2. Forza Italia képe

3. Huni képe

4. InfoMester képe

5. Inter94 képe

6. John Cena képe

7. Szabocsaba képe

8. Zorrobomber képe

9. Zyndar képe

10. Zsil képe

Szavazni ma éjfélig lehet PM-ben, képszámmal, és a szerinted legjobb manager nevével (hét managere).

inkább magyar torrentoldalakat használj,oda csak müködöket tesznek.

Nem tudja valaki hogy miért nem tudom window modban játszani?

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

kraawz
éjszaka lejött ez a szar, visszatöltöttem 5 gigát nekik, erre nem mûködik. Pedig azt szedtem,amit mki, ez volt mininovan meg piratebayen..

kraawz
hét képére, köszi 😊

AdaKiller
nekem meg 3. napon carrizo 3 hónapra lesérült. én még várok asszem

Steam Nick: adakiller

Huni92
Köszi, csak olvastam egy fórumon h 13 sérültje volt a tagnak. na, töltöm.

Mor3llo
dehogynem javították......egy sérültem van szeptember szept. elején, Tomasson 1 hónap!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
gyáááh...pedig mekkora meccs volt! nagyon sajnálom, hogy elvesztettünk, csak lesgólig jutottunk 😞

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
Meglesz, holnap feltöltöm. Azazhogy ma. Nade most bájbáj, jóéjt mindenkinek!

(na meg a hyperkockáknak jó FMezést ^^)

Huni92
Indult ilyen kezdeményezés tegnap az FMHungaryn... szóval, h aki szeretne, az adhatna x összeget, amelyet saját maga dönt el. És igy egy annyit legalább ellehetne érni, h a játékot megvegyék eredetiben, de nekik ne kerüljön pénzbe (marco már meg is rendelte, de ugye saját zsebbõl fizeti). Mindemellett hangsúlyozták, h hobbiból, amolyan kihivás gyanánt csinálják, nem vártak, és nem is várnak el semmiféle jutattást.

Na ez kicsit off vót, de sebaj.

Azt olvastam, h a sérülések nem lettek javitva. Tapasznyalat?

egy sör egy félre azért összepótolhatnánk majd nekik 😛
Simán jó lenne, ha ilyen lelkes fordítókat felvenne a Sports Interactive (vagy nem tom kik csinálják) és jöhetne magyarul is az FM! 😊

Huni92
Magyarositást december közepére-végére igértek Marcoék. Aztán ez persze csúszhat. Örüljünk, h kapunk egyáltalán. A 2 forditó minden szabadidejét ezzel tölti, vmint szabadságot is most vettek ki, csak emiatt....

hát nem holnapra :S
1-2 hónap kb.
fergusonpapa
Huni én nagyon örülnék ha feltöltenéd a mentésed😊Am midig olvasoma forumot csak most határoztam el h irjak😄Grat midenkinek nagyok vagytok😄
Am data.hu ra gyorsan lehet feltölteni =)
és a 102gol😮OOOez 2008ban???😮

www.icewebhu

tuti?
mikorra várható a magyarosítás?<#confused>

Mor3llo
nem mûködik hozzá

Huni92
Nem kell átnevezni tudtommal semmit, viszont a 08 magyarositása csak a meccskommentárt és néhány kisebb részt fog honositani, köszönhetõen a sok új szövegnek, amelyet a 09-ben találunk.

Huni92
köszi mindnekinek.

most ez a 102 gól kikúrt módon nagy szám. és talán sok emberben felvetõdik a gondolat, h ezt nem lehet elérni "tiszta" eszközökkel.
Õszintén szólva amikor pár hete megláttam 1 fórumozónál Guilherme szezonbéli 75 gólját, azt mondtam, h ilyen nincs. Nem létezik, fake, mittomén. Aztán kicsivel késõbb Sóbis termelt 63 gólt, és rájöttem, h ez FM, itt minden meglehet.
Aztán jött ez a 6. szezon, és mindent felûlmúlt. Sóbis laposan kapja a labdát 16-20-22-25 méterre a kaputól, rálövi, laposan, gól....rálövi félmagasan, gól....rálövi magasan, ficak.....szóval ez a titka nékije. nameg az, h alig volt sérült. hihetetlenül makkos fickó, h nem törték el a lábát, v hasonló.
mint az adataiból láthatjuk, szabikat nem tud jól lõni (erre ott volt VdV, Aquino, Mathieu, Garay), szögire meg nem alkalmas a 7-9 értékeivel. Naés erre az idényre a szögit ki is vettem, csak néhány kósza labdából születtek gólok ilyenfajta pontrúgás után.
Kb 15 tizenegyesgólt azért feljegyezhetünk a neve mellé, mert ha VdV épp nem volt pályán, õ lõtte a büntetõket.

Na, ezzel csak azt szerettem volna kifejteni, hogy ez az irreális 102 gól nem vmi külsõ proginak az eredménye. és csak elébe akartam menni a 'ez tuti nem igaz...', meg a 'milyen progit használtál' és hasonló észrevételeknek 😊

megjegyzem, ha vki igényt tart rá, és van sok-sok óra szabadideje, feltöltöm a mentést, és megnézheti mind a 320-330 gólt, amit Newcastle mezben szerzett 😄DD

pár perce megnéztem a genieben, és a CA-ja 2vel elmarad a PA-jatól.

megvan az FM09 és szeretném betenni a 08 magyarosítást valamit át kell nevezni???

oks, kösz.

Fabio Capello
ketten mondták meg konkrétan, hogy melyiket nevezik, szóval szortírozás alatt

eddig hány kép nevezett a hét képpére? Mondjuk már megvan a jelöltem.

Markov
Jólvanna. nem célom hogy közellenség legyek itt, csak a csalódóttság egy emberi tulajdonság sajnos vagy nem sajnos.<#worship>

una volta per sempre INTER!

kraawz
amúgy kettes.. bármint nem a bioszévvégim, hanem a banner.
azt az apró változtatást meg megcsinálnám a készítõ helyében !

kraawz
ez a sóbis enyhén beszarás, nekem a kimaxolt 199es csatárom nem termelt 60nál többet egy évben. Nagyon szép eredmények és a skin is bejövõs. Grat !

Grat, te csítergeci <#mf1><#idiota><#ravasz1>

Fabio Capello
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Huni92
Szvsz itt nem az dönt, h ki vállalt grafikailag többet, avagy kevesebbet, sokkal inkább az, hogy melyik banner tetszik jobban, melyik az, amelyiket egy éven át nézné(n)k. Elárulom azt, h miért a 2. és a 4. számú között gondolkodtam. Azért, mert alapvetõen jobban bejönnek a 'nyugodtabb' szinek, mint az úm. 'keményebbek'. Akár azt is mondhatnám, h a meleg szineket részesitem elõnyben. Ez nem jelenti azt, h rossz munkát végeztél. Sõt. Csakhát izlések és pofonok.

BBeno2
most a minimal stílus a divat😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Huni92
Nehéz dönteni......de 4es.
2es és a 4es között gondolkodtam, de aztán utóbbira voksoltam 😊

Naésakkor, az est fénypontja (az egyik) (számomra). Képáradat.
Végetért az utolsó karrierem a Football Manager 2008-cal. Newcastle, 2013-'14.
Mitmondjak.....elképesztõ mûdon beleszerettem a karrierbe. Kicsit fáj, h leteszem. Mentést nem törlöm, talán egyszer még elõveszem 😊 talááán....

És akkor az utolsó szezonról pár szó.
Bezsebeltünk MINDEN létezõ trófeát és cimet. Egyéni dijakban sem volt hiány, azon túl, h Sóbis Aranylasztit, Richards év védõje, Lloris év kapusa dijat nyert, a bajnokságban is jeleskedtünk egyéni kitüntetésekben. Ezeket energia hiányában nem sorolnám fel, de lényeg, h majdnem mindent besöpörtünk.
BL-t A Real Madrid ellen nyertük 1-0ra, FA Kupát Arsenal ellen 4-2re, többi látszik ezen a képen.
Igazolások
Pénzügyek
Bajnoki tabella
Játékos statisztika
Év csapata
Klub eredményességi történelme
Rekordok
A CSAPAT

És a végére hagytam, szándékosan, FM karrierem legnagyobb játékosát, Rafael 'GÓLVÁGÓ' Sóbist, aki azt hiszem, rászolgált arra a bizonyos jelzõre, amelyet a 3. szezonjában kapott. Rekordot rekordra halmozott, a hátán vitte a csapatot. Több mint 300 lõtt gól a csapatban (320 körül lehet kb), kb 180 találat bajnoki meccsen, Aranylabda többszöri gyõztese, év játékosa, gólkirály, aranycipõs ésatöbbiésatöbbi.

Nemmellesleg ezt a képet nevezem a hét képe szavazásra.

Bye-bye 08! <#integet2><#law>