Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Valaki nemtud egy jó kapust aki le is igazolna a Hull-hoz..
Lobont,enemyema,skleetenburg,boruc,lloris,foster,almunia,ochoa,scheimel nemjön...
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Üdvözlet!
Hét Képe:
1. Csacsi képe
2. Forza Italia képe
3. Huni képe
4. InfoMester képe
5. Inter94 képe
6. John Cena képe
7. Szabocsaba képe
8. Zorrobomber képe
9. Zyndar képe
10. Zsil képe
Szavazni ma éjfélig lehet PM-ben, képszámmal, és a szerinted legjobb manager nevével (hét managere).
Nem tudja valaki hogy miért nem tudom window modban játszani?
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
(na meg a hyperkockáknak jó FMezést ^^)
Na ez kicsit off vót, de sebaj.
Azt olvastam, h a sérülések nem lettek javitva. Tapasznyalat?
1-2 hónap kb.
Am data.hu ra gyorsan lehet feltölteni =)
és a 102gol😮OOOez 2008ban???😮
www.icewebhu
mikorra várható a magyarosítás?<#confused>#confused>
most ez a 102 gól kikúrt módon nagy szám. és talán sok emberben felvetõdik a gondolat, h ezt nem lehet elérni "tiszta" eszközökkel.
Õszintén szólva amikor pár hete megláttam 1 fórumozónál Guilherme szezonbéli 75 gólját, azt mondtam, h ilyen nincs. Nem létezik, fake, mittomén. Aztán kicsivel késõbb Sóbis termelt 63 gólt, és rájöttem, h ez FM, itt minden meglehet.
Aztán jött ez a 6. szezon, és mindent felûlmúlt. Sóbis laposan kapja a labdát 16-20-22-25 méterre a kaputól, rálövi, laposan, gól....rálövi félmagasan, gól....rálövi magasan, ficak.....szóval ez a titka nékije. nameg az, h alig volt sérült. hihetetlenül makkos fickó, h nem törték el a lábát, v hasonló.
mint az adataiból láthatjuk, szabikat nem tud jól lõni (erre ott volt VdV, Aquino, Mathieu, Garay), szögire meg nem alkalmas a 7-9 értékeivel. Naés erre az idényre a szögit ki is vettem, csak néhány kósza labdából születtek gólok ilyenfajta pontrúgás után.
Kb 15 tizenegyesgólt azért feljegyezhetünk a neve mellé, mert ha VdV épp nem volt pályán, õ lõtte a büntetõket.
Na, ezzel csak azt szerettem volna kifejteni, hogy ez az irreális 102 gól nem vmi külsõ proginak az eredménye. és csak elébe akartam menni a 'ez tuti nem igaz...', meg a 'milyen progit használtál' és hasonló észrevételeknek 😊
megjegyzem, ha vki igényt tart rá, és van sok-sok óra szabadideje, feltöltöm a mentést, és megnézheti mind a 320-330 gólt, amit Newcastle mezben szerzett 😄DD
pár perce megnéztem a genieben, és a CA-ja 2vel elmarad a PA-jatól.
una volta per sempre INTER!
azt az apró változtatást meg megcsinálnám a készítõ helyében !
2es és a 4es között gondolkodtam, de aztán utóbbira voksoltam 😊
Naésakkor, az est fénypontja (az egyik) (számomra). Képáradat.
Végetért az utolsó karrierem a Football Manager 2008-cal. Newcastle, 2013-'14.
Mitmondjak.....elképesztõ mûdon beleszerettem a karrierbe. Kicsit fáj, h leteszem. Mentést nem törlöm, talán egyszer még elõveszem 😊 talááán....
És akkor az utolsó szezonról pár szó.
Bezsebeltünk MINDEN létezõ trófeát és cimet. Egyéni dijakban sem volt hiány, azon túl, h Sóbis Aranylasztit, Richards év védõje, Lloris év kapusa dijat nyert, a bajnokságban is jeleskedtünk egyéni kitüntetésekben. Ezeket energia hiányában nem sorolnám fel, de lényeg, h majdnem mindent besöpörtünk.
BL-t A Real Madrid ellen nyertük 1-0ra, FA Kupát Arsenal ellen 4-2re, többi látszik ezen a képen.
Igazolások
Pénzügyek
Bajnoki tabella
Játékos statisztika
Év csapata
Klub eredményességi történelme
Rekordok
A CSAPAT
És a végére hagytam, szándékosan, FM karrierem legnagyobb játékosát, Rafael 'GÓLVÁGÓ' Sóbist, aki azt hiszem, rászolgált arra a bizonyos jelzõre, amelyet a 3. szezonjában kapott. Rekordot rekordra halmozott, a hátán vitte a csapatot. Több mint 300 lõtt gól a csapatban (320 körül lehet kb), kb 180 találat bajnoki meccsen, Aranylabda többszöri gyõztese, év játékosa, gólkirály, aranycipõs ésatöbbiésatöbbi.
Nemmellesleg ezt a képet nevezem a hét képe szavazásra.
Bye-bye 08! <#integet2>#integet2><#law>#law>