Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
msn:[email protected] bárki felvehet
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Rászántam magam, hogy végre eredetiben megveszem egyszer a kedvenc játékomat, de egyszerûen nem tudom beszerezni sehonnan. A boltokban már vagy elfogyott vagy még nem árulják, így gondoltam leszedem a steamrõl, erre ott meg nem enged új regisztrációt csinálni valamiért, azt írja állandóan hogy próbáljam meg késõbb...
Ezek bele akarnak kényszeríteni a warezbe? 😄 A tököm kivan már...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
A 3d tökéletes😊
Szerintem itt nem a gépemben van a hiba😊
You\'ll Never Walk Alone
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Csacsira tenném a voksomat.... Igaz mindegyik szép eredmény, de szerintem övé az egyik legnagyobb eredmény ( viszon kwaarzé se kutya, meg Sóbis se semmi, viszont úgy érzem, hogy õ tette a legtöbbet azzal a kis csapattal, hogy idáig eljusson.... )
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
ha tudsz ide írni, akkor szerintem tudnád azt is aktiválni, vagy tévedek?
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Helyes cselekedet. 😉
Steam Nick: adakiller
Ja meg még valami ami vicces: automata video beállításom van és a játék úgy érzi, hogy a low a legmegfelelõbb a videokártyámhoz... Mondjuk hozzátartozik, hogy low-on jobban is néz ki, mert magasabbon vannak árnyékok és azok meg olyan recés szélûek, hogy valami borzasztó. Szóval jó is nekem a low😊
You\'ll Never Walk Alone