Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
gúút 😄

webibebi
felraktam azt azzal is ugyanazt csinálja😞 mitõl lehet?

msn:[email protected] bárki felvehet

fsgh
😄 Grat!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fabio Capello
gúúúúút 😄

adeex7
amit felajánl a telepités után,általába újabb játákoknál ha nem rakod fel,akkor baja lesz,szal rakd fel!!

zorrobomber
Ráadásul Juhásznak 14es a befejezés <#eljen><#hehe>

webibebi
meik direct X et rakjam fel hozzá?^o9

adeex7
Hajnal egész jó,de hogy Juhász jó sokat ér.

zorrobomber
Németh lehet alapember volt, de Simon az biztos hogy nem.

Át is vettem fiainkat^^

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

adeex7
😮 nézd már meg Hajnalt 😊

5w0rdf15h
lol 😄😄😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

webibebi
a telepeítésnél amit kért?

Air SANYI !!! MIJÓ😮OO Vesszük is meg😊

adeex7
directX-et felraktad?

adeex7
mér ilyen gyengére csinálták szegényt...Némethel végig alapemberek voltak tavaly a reserve-be 😮O

webibebi
nekem miért nem megy a game?😞 elindítom és újraindul a gép magától:S ati 9600os kártyám van 128megás 1giga ramom van. lehet h nem jó a vga-m?^o)

Fabio Capello
nekem nincs benne pedig be van töltve minden magyar....

zorrobomber
pölöskei zsolt is ott van poolban, és az mtk is fiókcsapat

Ezt már nem hiszem.
Rászántam magam, hogy végre eredetiben megveszem egyszer a kedvenc játékomat, de egyszerûen nem tudom beszerezni sehonnan. A boltokban már vagy elfogyott vagy még nem árulják, így gondoltam leszedem a steamrõl, erre ott meg nem enged új regisztrációt csinálni valamiért, azt írja állandóan hogy próbáljam meg késõbb...
Ezek bele akarnak kényszeríteni a warezbe? 😄 A tököm kivan már...

zorrobomber
parancsolj:

adeex7
<#merges2> lehet be kell tölteni az összes magyart nem? :S

Fabio Capello
ésmellesleg valaki árulja már el hogy mér nincs benn simon (pool) a játékban

5w0rdf15h
csinálj egyet vazze 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Fabio Capello
remélem gyorsan kijön egy logopack 😄

zorrobomber

inter94
sztem se,remélem nekem nem fog szaggatni

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Scouser
A 2d szaggat😊

A 3d tökéletes😊

Szerintem itt nem a gépemben van a hiba😊

You\'ll Never Walk Alone

inter94
ilyen grafkártyán nem kéne szaggatnia

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

AdaKiller
remélem csak átmeneti idõszak volt nálam 😊

Steam Nick: adakiller

a zinternetrõl!!!
Eredetim van és notebook-on szeretnék játszani, azon nincs net. De most nagy az öröm, kb. 12 óra telefonálás után tovább ment😊 Azért köszi a segítséget. 😊
adeex7
offtopik-ba kellett volna írnod,mer ezért sztem bann lesz :S

hét képe szavazás:

Csacsira tenném a voksomat.... Igaz mindegyik szép eredmény, de szerintem övé az egyik legnagyobb eredmény ( viszon kwaarzé se kutya, meg Sóbis se semmi, viszont úgy érzem, hogy õ tette a legtöbbet azzal a kis csapattal, hogy idáig eljusson.... )

Fabio Capello
lál 😄

BBeno2
nah és ezt a game csinálta. félidõben cserélte, erre ezt tolja nekem😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

BBeno2
vigyázat csalok 😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

na a 3 bari meccsemen elösször(és utoljára) dorogon nyertünk 2-0ra majd jött hozzánk a KTE és 1 bombagollal le is gyözött 1-0ra majd szolnokon 2-0ás eredméynrõl áltunk fel és hoztuk 2-2re... bizakodó vagyok,és várom a kvölgye elleni meccsemet.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

a netes aktiválás miért nem jó neked?

miért nem aktiválod neten?
ha tudsz ide írni, akkor szerintem tudnád azt is aktiválni, vagy tévedek?
adeex7
eredetid van?

Huni92
Nekem még sérülésmentes az egész. Eltelt több mint egy hónap, és 3 barimeccset is letoltam. Senki sem sérült meg.

Sziasztok! 2 napja megvan az fm, de egy percet sem tudtam még vele játszani. Telefonon próbálom aktiválni, ma végre sikerült felhívnom. Viszont amikor a 3. kódot kéri és bepötyögöm, azt mondja, hogy szar a kód és vége a hívásnak. Összesen amúgy 8 kód kell. Valakinek valami ötlet, hogy mit lehet csinálni? Lehet-e valakinek szólni, jelezni vagy mit tudom én? Valakinek sikerült telefonon aktiválni? Korán reggel már szétbasz az ideg, hihetetlen.
Darthmushroom
hm remélem este én is eltom kezdeni..

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

adeex7
mármint a teljesbe? O

pinnacle,

Helyes cselekedet. 😉

Huni92
AdaKiller
nahh kreáltam egy újat a reggeli idegeskedés után, hát mit mondjak... 3 nap alatt 2 sérülés...

Steam Nick: adakiller

Scouser
Nekem a 3d tökéletes, de a 2d szaggat.... 4850HD-m van. Lehet nem elég neki a 512 MB video ram... Bár ha már megcsinálták a 3d-t lehet azzal fogok játszani...

Ja meg még valami ami vicces: automata video beállításom van és a játék úgy érzi, hogy a low a legmegfelelõbb a videokártyámhoz... Mondjuk hozzátartozik, hogy low-on jobban is néz ki, mert magasabbon vannak árnyékok és azok meg olyan recés szélûek, hogy valami borzasztó. Szóval jó is nekem a low😊

You\'ll Never Walk Alone