Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudtam, hogy csak eredeti FM09 LOGO kell és alá a 4 menüpontot felírni.<#worship>#worship> grafikailag akkor is én vállatam a legtöbbet <#beka3>#beka3>
üdv,
a 2.banner tulajdonosa!<#wave>#wave>
una volta per sempre INTER!
A steam-nél az elsõ választásnál az alsót kellett választani, nem a felsõt!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
1.
2.
3.
4.
A választott banner számát kéretik holnap hatig elküldeni, amelyik a legtöbbet kapja, az kerül be. Éjfél után felkerülnek a hét képe jelöltek is, még lehet küldeni a hsz számokat, képeket!
Kezdek egyet vhol Angliába😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
www.smart-bus.hu
csaba: sztem csináld meg újra, mert nekem seperc alatt megvolt az accom.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
10bajnoki cím
8 FA kupa
7 ligakupa
11 community shield
8 BL cím
7 Európai szuperkupa
8 klub vb

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

És, megy a 08 is 😄D Még van 2 meccs. FA és BL döntõ. Arsenal & Madrid.
Sóbis az utsó bajnokira felépült, 86%osan kezdõbe tettem, h lõjje meg az 50. bajnoki gólját az idényben. 12. percben megtette, és jöhetett is le 😄D Ez volt a 100. gólja az idén. Mindjárt teszek pár képet.

honnantöltitek gyerkõcök ?<#worship>#worship>
ha egy kis ötletet adhatok: a kék fm logót vedd ki, sg logót pedig jobb fentre told át. Úgy még jobban ütne

Forza Juve per sempre!
Üdvözlet!
Jóhir, h épülgetnek fel a játékosok. Sagna, CéeR, Corluka is rendbejött. A 2 kupadöntõre majdnem teljes lesz a keret.

Lassan de biztosan közeledik a szezon vége. 4 meccs van még. 2 bajnoki, egy kupadöntõ, vmint egy BL döntõ a Real ellen :9
Ugyanis a 3-1es hazai siker után idegenben 2-3ra kikaptunk ugyan a Milantól, de 5-4gyel továbbmentünk. Nincs túl jó formában a csapat ( a 6-1 ellenére). Sóbis lassan felépül, de van még legalább 6 sérült.