Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
This Application has Unexpectedly QUit
Invocation of this Java Appalication has caused an invocation TargetExeotion. This application will now esxit.(lax)
EZT ÍRJA KI
Forza Juve per sempre!
A Lyon egy 4-1-2-2-1 es felállást alkalmazott. A kezdõbe Lloris , Révelliére , Cris , Bodmer, Grosso - Veloso - Govou , Juninho - Éderson, Källström - Benzema volt jelölve. Az elsõ félidõ kiegyenlített játékot hozott, nem túl sok helyzettel, s a helyzetek nagy része is pontatlan volt. A félidõbe a vendég csapat cserélt, taktikai célból. Éderson helyére jött be csatár Piqiuonne , aki a 47. percben megszerezte a vezetést a Lyonnak. Innentõl hatalmas nyomás nehezedett a vendég gárdára, akik már inkább beálltak védekezni, ezt bizonyította az is, hogy Källströmöt Makoun váltotta. A 3 perc hosszabbításban egy hatalmas Bordeux lövés csattant a felsõlécen, de a meccset végül a Lyon nyerte a csereember góljával cool
Bordeux - Lyon 0-1
nekem még nincs meg!:S
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Amúgy 6000-es volt, és 25000-es lett <#taps>#taps>
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Bár ha minden meccsen ilyen teljesítmény nyújt 😄 mellesleg ez volt az utolsó felkészülési mérközés! Elég hosszú volt ez az elõszezon, összesen 9 barátságos meccset játszottam le, de egyelõre úgyérzem hogy jólmegvannak a srácok!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
jólvan
valós a játék
Amúgy a gyémántot is próbáltam, 2-0 ilyen mantova ellen.
Látom már mindenki 09-cezik. Én Töltöm a Dorchestert. Remélem nem gond, ha még arról számolok be pár idényig.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Steam Nick: adakiller
pozitívan csalódtam a játékban a demóhoz képest, ezt most azér szépen rendberakták az si-s srácok
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
2 kép még 2008-ból szögletbug plusz szabadrúgások. Totti és Mexes durva. Mexes képével indulnék is a szavazáson, ha lehet. A jövõ hetin mondjuk😊
(és nemmellesleg ide is beültették a harmincrólúgymegsuhintomhogykiakadaszemed góljait 😄)