Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
dontfix?

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

lejjebb azt írtad, hogy 9 meccsbõl 9et nyertél meg a Barcaval..

feltettem de még mindig azt írja ki!

This Application has Unexpectedly QUit
Invocation of this Java Appalication has caused an invocation TargetExeotion. This application will now esxit.(lax)
EZT ÍRJA KI

apa kezdõdik....

Water
Hi, grat mindenkinek!Juve 2009 izzítva!! 3-1 elsõ bajnoki Genova ellen (Trez 3). Gondok a csatárposzton:kijátszon-kijátszon..... Alex alap ofkorsz!

Forza Juve per sempre!

Meg volt az elsõ tét meccs a lyoni fiúk számára. A Bordeux ellen kellet bizonyítani a Francia Szuper kupában

A Lyon egy 4-1-2-2-1 es felállást alkalmazott. A kezdõbe Lloris , Révelliére , Cris , Bodmer, Grosso - Veloso - Govou , Juninho - Éderson, Källström - Benzema volt jelölve. Az elsõ félidõ kiegyenlített játékot hozott, nem túl sok helyzettel, s a helyzetek nagy része is pontatlan volt. A félidõbe a vendég csapat cserélt, taktikai célból. Éderson helyére jött be csatár Piqiuonne , aki a 47. percben megszerezte a vezetést a Lyonnak. Innentõl hatalmas nyomás nehezedett a vendég gárdára, akik már inkább beálltak védekezni, ezt bizonyította az is, hogy Källströmöt Makoun váltotta. A 3 perc hosszabbításban egy hatalmas Bordeux lövés csattant a felsõlécen, de a meccset végül a Lyon nyerte a csereember góljával cool

Bordeux - Lyon 0-1

zorrobomber
tróger öngóllal:

Darthmushroom
hi és grat all
nekem még nincs meg!:S

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

adeex7
Détári "mágus" csodát tesz<#idiota>

zorrobomber
Az milyen má' hogy 5-0-0-ás stattal áll a tabella élén a Siófok??? <#idiota>

zorrobomber

soma22
telepits fel java környezetet a gépedre

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

az mé van amikor elkezdem telepíteni és ki írja, hogy error és valami javas szart ír ki és okézom és kilép.

Huni92
x-es meccs volt. nem is ez ami idegesit, sokkalinkább casillas "teljesitménye". egyik gól: albiol elõrerúgja, a labda elgurul a 16os és az alapvonal találkozásáig, megáll a sarokban, iker kimegy, áll mellette, jön silva 30 méterrõl, simán elveszi, azt beteszi középre, villa gól.....3 lövés meg gyakorlatilag a keze mellett ment el..

zorrobomber
Nekem nagyon bejön az új meccs engine egyelõre, aztán meglátjuk kitart e a lelkesedés.

Megérdemelt volt "legalább" ?

Huni92
Valencia - Real Madrid 4-2. Iker mind a 4 gólban vastagon benne volt. Egyszerûen szar.

ez delol... 2d Classic akad, sima 2d ( az új ) nem..: Nem mintha bánnám 😊

Csacsi
Elkészült az új stadionom. Annak viszont nem örüök, hogy nm nyertünk ott az elsõ meccen <#boxer>

Amúgy 6000-es volt, és 25000-es lett <#taps>

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

😛

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

a patchet a full game-re is fel kell rakni am?

mivel nem eredeti ezért a crakc miat t bukó a dolog, valszeg sok ilyen lesz benne:_D

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

zorrobomber

egy szögletgól, egy Tisza szabadrugás, meg egy 11es 😊

jo hát nemtom mi van, nem tok elmenni holidayre gecijo....

zorrobomber
tápos

Mor3llo
tényleg 😄DD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Ezt a srácot hoztam el csatárnak a Feyenoordba. Gyors, fiatal, pont valami ilyesmi kellett a két nagyöreg mellé(Makaay, Tomasson).Remélem beválik!

Bár ha minden meccsen ilyen teljesítmény nyújt 😄 mellesleg ez volt az utolsó felkészülési mérközés! Elég hosszú volt ez az elõszezon, összesen 9 barátságos meccset játszottam le, de egyelõre úgyérzem hogy jólmegvannak a srácok!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

azért sanyinál már most ott van egy eltiltás
jólvan
valós a játék
nem demo :}

Lyonba leigazoltam Velosot ( valahogy megfogott ez a kiadás, pedig a Demo után azt hittem, nem fog 😊 )

9 mérkõzés 9 gyõzelem a Barcelonával 😊 27 pont <#nevetes1>

Huni92
Engem nem zavar, sõt 😊 hajráhajrá!

Huni92
Azér szépen elfelejtettem nyomni neked egy nyomorult gratot 😄 na, most pótlom: GRAT, te csiterkeci <#idiota>

Amúgy a gyémántot is próbáltam, 2-0 ilyen mantova ellen.

Csacsi
Köszönöm szépen.

Látom már mindenki 09-cezik. Én Töltöm a Dorchestert. Remélem nem gond, ha még arról számolok be pár idényig.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

jah én is így vagyok vele

hát ez a 3D elég ratyi lett, inkább maradok a 2Dnél, sokkal jobb
adeex7
szerintem meg ez így reálisabb!

5w0rdf15h
Ez érdekes...akkor most nem is mezek lesznek hanem a csapatok logói az eredményeknél? O.o

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Darkon
KEPET!

Born to win

zorrobomber

AdaKiller
bari meccs elõtt én is el akartam menni arra az 1 napra szabira, de nekem sem engedte

Steam Nick: adakiller

Fabio Capello
mer nem eredeti? 😄

pozitívan csalódtam a játékban a demóhoz képest, ezt most azér szépen rendberakták az si-s srácok

5w0rdf15h
csak a demoba nem lehetett

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

mérnem tudok holidayre menni? :\

Sziasztok!

2 kép még 2008-ból szögletbug plusz szabadrúgások. Totti és Mexes durva. Mexes képével indulnék is a szavazáson, ha lehet. A jövõ hetin mondjuk😊

Fabio Capello
tetszik,hogy a tavalyi lehúzása után Del Piero újra szárnyal

(és nemmellesleg ide is beültették a harmincrólúgymegsuhintomhogykiakadaszemed góljait 😄)

Fabio Capello
#31822 😄

zorrobomber
egyetértek, ezen a taktikon is van mit csiszolni

Fabio Capello
diamond attacking

Huni92
Hát, nekem egyelõre nem megy igy. Az Ejido elleni 6-0t leszámitva kevésgólos meccseink vtak. Keresem a taktikákat, na. 08-asok nemigazán mûködnek.