Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki nem tudja mi lehet a gond?
Elõre is köszi
EEE 1899

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
http://kepfeltolto.hu/i/?288522
mit csináljak, hogy be tudjon illeszkedni illetve mit rontottam el? 😞
VAMOS MADRID!
Tedd fel ezt és utána próbáld meg, Utley-nek is ugyanez a hibája volt és már megy neki😉
Hajrá Magyarország!
Cannot set up the graphics system on this computer.
Szóval azt hiszem a videokártyám nem jó neki.
Sajnos ez a játék (is) nekem kimarad az életembõl.
Hajrá Magyarország!
Nagyon durva lesz az uj csapat teli del-amerikaival<#eljen>#eljen>
Born to win
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Forza Juve per sempre!
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Diegot a werder brementõl akartam elhozni de 65milliót nem tudok kiadni érte
elsõ meccs a teljessel. se a 2d se a 3d nem szaggat, nincs sérült, pedig igencsak erõs az edzésterv.
Gól: Öngól, Juninho
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
www.genie.fm
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC