Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze, én is nyertem már hosszabításban... Bár nem sokszor, legtöbbször akkor pontokat vesztettem...

soma22
jaja, nem szaroztam😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Mor3llo
ez 3 játékos volt...és mondom volt vagy 20-25. meg igazából 100 emberbõl 99 mondta, h nem a taktikán meg az ilyesmiken múlik az eredmény. Valószínûleg Te vagy a maradék 1 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

InfoMester

Sierra bemutatkozott 😄DD
Stancu 1 hétre sérült,Alex-et a Vascobol veszem még csatár posztra ha van munkavállalásia...aquino nemjön..

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

zorrobomber
bár szerintem is fílingesebb a 09, de azért én is védeném 08at, én nem egyszer nyertem abban is hosszabbításban

Mor3llo
ejha, gratula ! látom most gyorsan belefogtál a Fradiba, még mielõtt mindenkit egyszerre kapna el a Fradi-láz 😄 egyébként majd Feyenoord után valszeg énis imádott csapatkámmal kezdek!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mike94
nálam boroba csak Aquino volt a felsoroltak közül 😊
én nem nagy nevekbõl építettem csapatot, meg nem a játékosokra gondoltam éppen

Mor3llo
jaj tudom ki õ, Gunners kedvence 😄
"faszom, 19es fejelése van ennek a pöcsnek, és egy labdát nem tud eltalálni a fejével" 😄DD

soma22

elsõ bajnoki a dvsc 2 ellen. ahhoz képest milyen csapattal jöttek szépen lejáratták magukat.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Valenciennes - Lyon 1-2...

Govou és Velosso a mi oldalunkról, illetve Pujol hazai oldalról... Owen csereként állt be, de csak egy fejese volt...

Fabio Capello
emléke galériámban örökre megmarad! 😄

Mike94
akkor itt az ideje érzelmes búcsút vennem a banneremtõl<#rinya>

Mor3llo
mákos, a legkönnyebb csoport 😄 hajrá 😊
Huni, Neked is grat, ránézek énis erre a Cardozo srácra. Bár megvenni úgysem fogom 😄
Mike: tudni kell vele játszani...volt kb 20 játékos(gondolok itt Van der Vaart-ra, Sobis, Palacio, Aquino), akit kb mindenki megvett így vagy úgy. Ezek meg csiterjátékosok, nem nehéz velük nyerni!

Nah Pool elleni idegenbeli rangadó 0-0. Voltak helyzetek de sajnos kimaradtak, aztán meg a meccs pikantériája, hogy az ex Poolos Owen beállt a meccsen, ezzel debütált nálunk.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Fabio Capello
még fel köll darabolni és linkelni, kistürelem 😄

Huni92
Héjj Boss!

nem úgy vót, h 6ig van szavazás bannerre? Nem látom az aktuálisat <#nezze><#nezze>

inter94
utolsó bari meccsem Sparta Rotterdam ellen 6-0 cambiasso eszméletlenül lövi a bombagólokat,új fiatal 20éves tehetségem Buonanotte 4meccs 4gól,10sérültem van ebbõl 5-6alapból sérült volt és 7nap múlva kezdõdik a szezon elsõ meccs egy olasz szuper kupa

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
Ahhoz hasonlit az enyém is, annyi különbséggel, h AtMa helyett Fenerbáhcse van. Szal nem egyszerû azért.

Huni92
egyébként 5 meccs/9 gól a statja Oscarnak. megérte fáradozni érte. ti. 3 nappal az igazolási szezon vége elõtt tettem érte ajánlatot. elfogadták, szerzõdés, nincs elég pénzem.....miatta adtam el m. torres és cannavarot.aztán szept. 1-jén megérkezett, és mostmár formába is lendült.

Mike94
b csoport odab@sz

Attól függetlenül jobban tetszik, mint a 08, azért az egy kicsit ellett szúrva szerintem..: Ez viszont sok-sok újítás miatt tetszik.

Huni92
Cardozo-só

Sevilla ellen is vágott 3 gólt, most 4et, egy istencsászár. Megvan a taktika is immáron, szóval...😄 rettegj vilgá, jövüüüüüüüüüüünk!

Mike94
nem tom mi a baj, sztem a 08 volt eddig a legjobb fm (09 még nincs meg), pedig az összes meg volt (és most lehet anyázni h h mertem ilyet mondani)
csak tudni kellett vele játszani, ezt kápellónak már kifejtettem

Simán tovább kell benned 😊

Srry

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Na eljött, ugyan nem bevethetõ , mert még 3 napig sérült :] De muszáj volt valakit vennem, mert csak 3 csatárom volt.

BL csoport:

Huni92
OFF Topik

Na, ehhez az FM értékelés témához pár szót. Casillas hibát hibára halmozott, és mégis 7eseket hozott (Juve ellen 7,7), holott nem volt 40 lövés, amit védett volna. Sõt. Tehát ez nem épp tiszta.

Lekúrás lehet h meglesz, bár a Malaga ellen visszaraktam kezdõbe. Amúgy félidõben 4-0. Cardozo tripla 😄

Én azt hiszem 10et ajánlottam érte -.-'

Owent most igazoltam le én is😊

8.25 misiért😊

ez szerintem a 2008ba nem let volna meg... Valahogy sokkal jobb játszani az egésszel, jobb a fííííííling.

Mor3llo
gratula Huni(sztem is próbáld meg lecseszni Casillast, bár a kapusok soxor a bakik ellenére is oktalannak érzik a letolást), és gratula Pinnacle, majd csoportról képet 😛

Mor3llo
Gyáh, abból a sok helyzetbõl azt hittem már sosem találunk be.De aztán Maki beállt, és be is köszönt 😊 ezzel benntvagyunk az UEFA csoportkörben!

Na, asszem leigazolom Owent 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ngeri
hol az offtopik?

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Grat Huni, Casillast meg baszd le sajtón keresztül.

Közbe tõlem is kicsi:

Arsenal

Bajnokság 2/2 egyik MU elleni hazai rangadó. Igazolás csak 2 komoly volt, egyik Osvaldo a Fioból, másik pedig Zambelli a Brescia-ból.
BL: Selejtezõ a Rapid Wien ellen volt, 5-0-al hoztuk.

Sérülések: Almunia 3 hónap és kész. Ezen kivül alapból sérültek.: Rosicky,Fabri,Diaby,Eduardo.

Mike94
real szint, megnyugtatlak

Huni92
Tyûûû....jükérdés. õszintén szólva nem figyeltem erre a SZK meccsek után.

Huni92
OFF topikba bemásoltam a megoldást, elég sok embernél használt is.

közben tolom a karriert. Juve ellen 3-4, az eladott Cannavaro vert egy gólt ellenem jó 25rõl, majd Legrotagglie csatárt játszva is betalált. Np. Casillas kikerült a kapuból, eszméletlen nagy hibákat vétett.
Barca elleni 0-3ban is benne volt.
Dudeket beraktam, 3-0 a Sevilla ellen (Cardozo tripla) és 3-1 a Mallorca ellen 😊
4 forduló után 3. helyen állunk, azonos pontszámmal, mint a Barca és a Getafe (9)

Sérülések elkerülnek, csak néhány van, de azok is rövidek. Kivétel VdV, aki 2 hónapra kidõlt.

EGy kérdés!:
Tavalyi FM-be az volt, ha oda-visszavágós meccset játszttunk, akkor a második meccs végén az összesített eredményt vette figyelembe a meccsvégi teamtalknál, most ez igy van, vagy változtattak rajta?

Skrtelt ajánlotta Hamsik...! elég durva képességei vannak (pl. 20-as szerelés), érdemes lenne leigazolni? Real szint? 😊 mondjuk ott van Pepe és Garay is a védelem közepére, de ha "Real szint" akkor elhozom és Metzelder mehet!

VAMOS MADRID!

Zsolti9014
mármint újra feltelepítem a boltban vásárolt, jogtiszta DVD- lemezemrõl.

Hajrá Magyarország!

InfoMester
Jourden-t igazoltam le kapus posztra..szerintetek??

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Zsolti9014
bazz, már letöröltem. 😄
na mindegy, lehúzom megint, aztán majd kipróbálom ezzel is 😄
köszi.

Hajrá Magyarország!

zorrobomber
vagy legalább hozzál egy azonos nemzetiségû csapattársat neki

inter94
nekem csak 3liga van betöltve
amúgy miért nem tudok szabadságra menni?

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

kérd, hogy javasoljon játékost. ( játékos ráhatásnál )

Láthatod, még így is kilép nálam :'(... Mindegy, amíg nincs magyarosítás, addig ezzel a mentéssel tolom, utána sztem meglesz a RAM is, szal tolhatok egy kissebb csapattal is nagyobb mentést

nincs kedvence...! :S akkor ilyenkor mi van? megszokja majd valahogy?

VAMOS MADRID!

Mor3llo
Miért mindenki csak ilyen 6-7 ligát tölt be ? Nekem 39 van betöltve, és gondtalanul megy. Anno 08-ban Nürnbergnél is akörül volt, de 4 év után is élvezhetõ volt. Az más kérdés, hogy maga a mentés fél gigát foglalt már el 😄DD