Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
én nem nagy nevekbõl építettem csapatot, meg nem a játékosokra gondoltam éppen
"faszom, 19es fejelése van ennek a pöcsnek, és egy labdát nem tud eltalálni a fejével" 😄DD
elsõ bajnoki a dvsc 2 ellen. ahhoz képest milyen csapattal jöttek szépen lejáratták magukat.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Govou és Velosso a mi oldalunkról, illetve Pujol hazai oldalról... Owen csereként állt be, de csak egy fejese volt...
Huni, Neked is grat, ránézek énis erre a Cardozo srácra. Bár megvenni úgysem fogom 😄
Mike: tudni kell vele játszani...volt kb 20 játékos(gondolok itt Van der Vaart-ra, Sobis, Palacio, Aquino), akit kb mindenki megvett így vagy úgy. Ezek meg csiterjátékosok, nem nehéz velük nyerni!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
nem úgy vót, h 6ig van szavazás bannerre? Nem látom az aktuálisat <#nezze>#nezze><#nezze>#nezze>
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Sevilla ellen is vágott 3 gólt, most 4et, egy istencsászár. Megvan a taktika is immáron, szóval...😄 rettegj vilgá, jövüüüüüüüüüüünk!
csak tudni kellett vele játszani, ezt kápellónak már kifejtettem
Na, ehhez az FM értékelés témához pár szót. Casillas hibát hibára halmozott, és mégis 7eseket hozott (Juve ellen 7,7), holott nem volt 40 lövés, amit védett volna. Sõt. Tehát ez nem épp tiszta.
Lekúrás lehet h meglesz, bár a Malaga ellen visszaraktam kezdõbe. Amúgy félidõben 4-0. Cardozo tripla 😄
8.25 misiért😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Közbe tõlem is kicsi:
Arsenal
Bajnokság 2/2 egyik MU elleni hazai rangadó. Igazolás csak 2 komoly volt, egyik Osvaldo a Fioból, másik pedig Zambelli a Brescia-ból.
BL: Selejtezõ a Rapid Wien ellen volt, 5-0-al hoztuk.
Sérülések: Almunia 3 hónap és kész. Ezen kivül alapból sérültek.: Rosicky,Fabri,Diaby,Eduardo.
közben tolom a karriert. Juve ellen 3-4, az eladott Cannavaro vert egy gólt ellenem jó 25rõl, majd Legrotagglie csatárt játszva is betalált. Np. Casillas kikerült a kapuból, eszméletlen nagy hibákat vétett.
Barca elleni 0-3ban is benne volt.
Dudeket beraktam, 3-0 a Sevilla ellen (Cardozo tripla) és 3-1 a Mallorca ellen 😊
4 forduló után 3. helyen állunk, azonos pontszámmal, mint a Barca és a Getafe (9)
Sérülések elkerülnek, csak néhány van, de azok is rövidek. Kivétel VdV, aki 2 hónapra kidõlt.
Tavalyi FM-be az volt, ha oda-visszavágós meccset játszttunk, akkor a második meccs végén az összesített eredményt vette figyelembe a meccsvégi teamtalknál, most ez igy van, vagy változtattak rajta?
VAMOS MADRID!
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
na mindegy, lehúzom megint, aztán majd kipróbálom ezzel is 😄
köszi.
Hajrá Magyarország!
amúgy miért nem tudok szabadságra menni?
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
VAMOS MADRID!