Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
3 forduló, 5 pont. esélytelen a helyzetünk. az kellene, h 2x kapjanak ki, mi meg mind3 meccsünket behúzzuk. de ez elérhetetlen(nek tûnik).
Na, éjjelre ennyi. Majd délelõtt/délután letolom a maradék 3 bajnokit, vmint a Király Kupa és a BL döntõt.
Jó8!
Bajnokság úgy tûnik, elúszott, hiszen 5 meccsel a vége elõtt 5 pont a hátrányunk 😞
Btw a Bayern az elsõ meccsen, Madridban megvert 0-1re, és ezzel megszakitotta a36 meccses veretlenségi sorozatunkat 😞
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
visszajövök a topikba aktívan is, mostanság csak olvasgattam(egész fm2008idején kb😄),de játszottam, csak valahogy lusta voltam nyomni be az eredményeket stb😄
jelenleg a QPR-el vagyok, cél a feljutás, aztán majd onnatól lehet tervezgetni.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
viszont nekem a baglyozás ennyi volt, hivtak vizipipás filmnézésre haverok ugyhogy még egy barimeccs és mennem kell
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
(most latom hogy a direktlink nem arra mutat)
Born to win
Born to win
2; Van, ha pl. egy magas torony és egy gyors befejezõ csatárod van. Célembernek a magasat, aztán fejre, õ meg megpróbálja lefejelni a másiknak.
3; Kiugratások az azt jelenti, hogy õ próbáljon kiugratni, csatároknál az elõrefutást érdemes magasra állítani.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
értem ezalatt hogy:
-bejön e a csatárok helycseréje meccs közben
-van e értelme célembernek megjelölni valakit két csatáros rendszerben
-az egyéni beállitásoknál a kiugratások azt jeletni hogy Õ vagy azt hogy ÕT ugratják ki.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
bagolyzónában valaki pár órára?
megpróbálom a fradis elbaszott 1. idényemet helyrehozni, és feljutni ebbõl a retek nb2bõl.tudom van akiknek sikerült elsõre, sõt az nb1et is bezúzták, de én nem vagyok ekkora spíler😊
Markov: minden fórumon van ilyen, talán kicsit tényleg túl lett reagálva az elsõ ilyen jellegû kommented, a második viszont abszolút mértékben elítélendõ és nem vagyok az a fajta hogy eltûrjem az ilyen jellegû hozzászólásokat
minden évben kétszer van rangadó, eddig mindig sikerült kultúrált formában kommentálni ezeket a meccseket, a továbbiakban is maradjon ez így...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Történt ugyan is, hogy merészeltem beírni hogy Inter-Juventus meccs ma TVbe, képpel szépen megszerkesztve kedveskedvén a foci rajongóknak mivel EZ EGY FM topic ami a FOOTBALLRA ÉPÜL emberek!
DE vannak olyan jólelkü társaink itt akik nem csinálnak mást mit ülnek egésznap a topicon és várják mikor kibe milyen aprópóból lehet BELEKÖTNI, hogy <#wilting>#wilting>"ez nem ide illik, menj a picsába innne stb...<#wilting>#wilting>
Mindez ELSÕRE!!!
OK mostmár akkor látom, hogy megy ez itt NEM fogok többet semmit se berakni ide...de az(ok) is SZÁLLJANAK MAGUKBA akirõl szó van! elkeserítõ.
una volta per sempre INTER!
una volta per sempre INTER!
VAMOS MADRID!
és persze neked is a bl továbbjutásért
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
És dubinak meg jolesynek is jár a grat 😊
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
keresni kéne egy új helyet 😛
Amúgy a játékosok klónozódására nincs megoldás????
menjé inter topikba örülni vagy erre kifejezetten ott az OFF-topik
BAZDMEG!