Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
Az munka 😄DDD 3 rúgott gól 6 meccs alatt 😄SA_D:A?S_DA

BBeno2
msot nézem csak hogy a Sahtar 3 rûgott góllal jutott tovább 😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

BBeno2

<#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>

Huni92
4-0 a Depor ellen. Szezon végére összehoztam egy irtó jó taktikot, ahogy elnézem 😊 Kár, h a Barca is nyeri a meccseit -igaz ugyan, h ny9gvenyelõsen 1 góllal, mindig, de az is 3 pontot ér-.
3 forduló, 5 pont. esélytelen a helyzetünk. az kellene, h 2x kapjanak ki, mi meg mind3 meccsünket behúzzuk. de ez elérhetetlen(nek tûnik).

Na, éjjelre ennyi. Majd délelõtt/délután letolom a maradék 3 bajnokit, vmint a Király Kupa és a BL döntõt.

Jó8!

Hát remélem javítják... Hazai pályán 1-2, nem valami fényes... Hiába lõttem többet kapura... ( végén természetesen halál pontosan lefújta... )

Huni92
Naigen, szvsz ez lesz az 1ik dolog, amit a9.0.2-s patch javitani fog. H ne az legyen h 4 perc a hosszabbitás, aztn még 6ot rábasz a biró....

Huni92
köszi 😊 Adebayor lesz az ellenfél a döntõben.
Bajnokság úgy tûnik, elúszott, hiszen 5 meccsel a vége elõtt 5 pont a hátrányunk 😞

Btw a Bayern az elsõ meccsen, Madridban megvert 0-1re, és ezzel megszakitotta a36 meccses veretlenségi sorozatunkat 😞

félidõben 2-1 a Feyenoordnak.. Elmehet a picsába a játék, félidõbe 2 perc hosszabítás, gólt lõnek a 45+5 (!!!) percben...

grat!

Huni92
Méghozzá ily módon 😊

még egy kicsit vagyok

Huni92
van vki? tolom még Madridot....

InfoMester
nem..Juventus meccs közbe..kiirtam cdre a mentéseket..windows reinstall aztán game reinstall és bemásoltam..és játzsottam is vele vagy 2 meccset..aztán rámentettem..és most nem jön be az amit rámentettem..pedig jól lezajlott a mentés meg minden jó volt..de hibajelentést ad és ki lép mikor betölti a mentést..de megyek fexem aludni majd holnap megcsinálom..

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

vmvr
na szevasztok

visszajövök a topikba aktívan is, mostanság csak olvasgattam(egész fm2008idején kb😄),de játszottam, csak valahogy lusta voltam nyomni be az eredményeket stb😄
jelenleg a QPR-el vagyok, cél a feljutás, aztán majd onnatól lehet tervezgetni.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

mikor volt az áram szünet? mentés közben? Ja és próbálj úgy menteni, hogy közben legyen egy biztosnsági mentés is...

InfoMester
megjöttem baglyozni..megint nem betöléthetõ a mentésem..nem tudja valaki mi leheta probléma??az áramszünet ezt is megette??

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Fio ellen hazai pályán teljesen megérdemelten szenvedünk vereséget.

soma22
na ennek majd nekibujok

viszont nekem a baglyozás ennyi volt, hivtak vizipipás filmnézésre haverok ugyhogy még egy barimeccs és mennem kell

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Darkon
FM tactical articles--->Tactic Bible 08 Target man

(most latom hogy a direktlink nem arra mutat)

Born to win

Darkon

Nah en is ezzel babralok itt van
(Nem kell hozza sok angol tudas)

Born to win

soma22
<#eljen>

1; sose cseréltem, nagycsapatnál (esélyes) lehet róla szó, ha szoros emberfogást csinál az ellenfél.
2; Van, ha pl. egy magas torony és egy gyors befejezõ csatárod van. Célembernek a magasat, aztán fejre, õ meg megpróbálja lefejelni a másiknak.
3; Kiugratások az azt jelenti, hogy õ próbáljon kiugratni, csatároknál az elõrefutást érdemes magasra állítani.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

soma22
csõcsõ skacok, remélem nyugodtabb hangvételben leszünk eme csodás havas éjjelen. csatárbeállításokra ötletetek van e?
értem ezalatt hogy:
-bejön e a csatárok helycseréje meccs közben
-van e értelme célembernek megjelölni valakit két csatáros rendszerben
-az egyéni beállitásoknál a kiugratások azt jeletni hogy Õ vagy azt hogy ÕT ugratják ki.

Hajrá...! Én is leszek, csak én Nápolyból jelentkezem

Markov
én is vok<#wave>csá Soma

una volta per sempre INTER!

vagyok, épp kezdek vkivel, szal leszek.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

soma22
jóestét!

bagolyzónában valaki pár órára?

megpróbálom a fradis elbaszott 1. idényemet helyrehozni, és feljutni ebbõl a retek nb2bõl.tudom van akiknek sikerült elsõre, sõt az nb1et is bezúzták, de én nem vagyok ekkora spíler😊

Fabio Capello
kicsit visszafogottabban az ilyen jellegû kommentekkel

Markov: minden fórumon van ilyen, talán kicsit tényleg túl lett reagálva az elsõ ilyen jellegû kommented, a második viszont abszolút mértékben elítélendõ és nem vagyok az a fajta hogy eltûrjem az ilyen jellegû hozzászólásokat

minden évben kétszer van rangadó, eddig mindig sikerült kultúrált formában kommentálni ezeket a meccseket, a továbbiakban is maradjon ez így...

Uefa kupában Mor3llo csapatát kaptam, a Feyenoordot..

Csacsi
Nem szoktam személyeskedni, és nem is szokásom. De most nem hagyhatom ki. Ahogy a Real szopott, oda-vissza 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

BBeno2
ne legyél ilyen ideges. az a lényeg hogy a juve szopott mint a kismalac.

Markov
2005-óta vok olvasója és résztvevõje a FM topicnak, de ma eléggé MEGDÖBBENTETT ahogy egyesek itt viselkednek, és engem "rosszfényben" próbálnak feltüntetni a BELEKÖTÕS hozzászólásaikkal!

Történt ugyan is, hogy merészeltem beírni hogy Inter-Juventus meccs ma TVbe, képpel szépen megszerkesztve kedveskedvén a foci rajongóknak mivel EZ EGY FM topic ami a FOOTBALLRA ÉPÜL emberek!
DE vannak olyan jólelkü társaink itt akik nem csinálnak mást mit ülnek egésznap a topicon és várják mikor kibe milyen aprópóból lehet BELEKÖTNI, hogy <#wilting>"ez nem ide illik, menj a picsába innne stb...<#wilting>
Mindez ELSÕRE!!!
OK mostmár akkor látom, hogy megy ez itt NEM fogok többet semmit se berakni ide...de az(ok) is SZÁLLJANAK MAGUKBA akirõl szó van! elkeserítõ.

Markov
NYUGODJÁL már meg te nyomoronc! mit bazdmegolsz te itt, ne játszad az eszed mert az sem menõ!

BBeno2
torrest én is azért szeretem ( de csak az FM-ben ) mert jobb-ball oldalra betehetõ csereként. annyira nme is vészes. Opare-t fejlesztem jobboldalra. levante-ben van kölcsönben minden meccsen játszatják remélem bejön.

mondana nekem valaki egy olyan jobb vagy bal oldali védõt aki a cseréje lehet Ramosnak vagy Marcelonak?! Salgado állandóan nyávog, hogy játszani akar, lesérült Ramos, mondom berakom az öreget, de hibát hibára halmoz! :S Miguel Torres jól játszik ha be kell ugrani, rakhatom jobbra is meg balra is...egy hasonló játékosra lenne szükségem mint õ...! valakinek tipp? 😊

VAMOS MADRID!

inter94
thx
és persze neked is a bl továbbjutásért

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
Hátúgyenyhén gyõztél. De nem volt vmi magabiztos siker. Lényge a 3 pont 😄DD Gratula!

És dubinak meg jolesynek is jár a grat 😊

tobias88
nem a documents and settingsbe kell? mert nekem ott van, ott mûködik
Huni92
inter94
köszi

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

daver88
program files/sports interactiv/fm2009/data/graphic/pictures

<#integet2>

inter94
széép,grat😊

inter94
tegnap belinkeltél egy facepackot,és hova kell másolni a fájlokat?hogy menjen

daver88
http://www.directupload.net/

nincs mit... a legeslegutolsó linket kell kimásolni (HOTLINK)

"Feltöltéseid naplózzuk, amennyiben nem a PirateClub.hu fórumához használod a szolgáltatást, az eddigi összes általad feltöltött képet töröljük!"

keresni kéne egy új helyet 😛

Amúgy a játékosok klónozódására nincs megoldás????

daver88
ez asszem rendbe van... 😄 😄 😄

ez itt kajak nem menõ:S
menjé inter topikba örülni vagy erre kifejezetten ott az OFF-topik

BAZDMEG!

Markov
apa KEZDÕÕDIK!!!

a macth eventset másold be a match events mappába

hali feltettem a magyarositást de ezt a hibaüzenetet kapom: error in match events configuration file on line 487, No text was found for event