Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most jövök az angol szuper kupa meccsrõl, parádés volt, nagyon megszenvedtünk, de csak meglett
tobias88
nekem is 6 sérültem van épp (bár Jorquera és Milito alapban sérült)
GTheo
Menjen el a k***a anyjába ez a játék. Múlt héten Xavi sérült le 5 hónapra, most Iniesta sérült le 5 hónapra...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

tobias88
amúgy van egyáltalán 6 csillagos játékos alapban? Mert Messi nálam csak 5 csillagot kapott!
Sziasztok

Egy kérdés. 2 hónapja vezetem a WHU-t, és másodszor csinálja hogy egy igazolásnál szarakodik a munkaváll. engedéllyel. Miért? Nem lehet vkit megkenni?? 😊))

köszi
G.
Melyik lenne ez a progi?érdekelne!köszi

Üdvözlet!

😮 de játék elején nem lehet:S

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Forza Italia
én 4 m ért megvettem a muba januárba érkezik😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

tobias88
pedig belõle még 5 csillagot is kinéznék
InfoMester
kraawz te hogy állsz az udinesevel??

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

InfoMester
készvagyok a reinstallal, folytatom az udineset..

Markov
sokakat.

una volta per sempre INTER!

inter94
naaa ezt vártam,új szerzõdést kínáltak nekem úgy kb 4-5meccsel ezelõtt már folytak a találgatások hogy ki veheti át a helyemet,de szerencsére maradok😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

jah, csak kiváncsiságból is.😊

de semmi:S kulcsjátékosként 140 ezres fizuval max aláiráspénz meg gól-pályáralépési prémiumokkal se

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

adeex7
már próbáltad?? uccsó csoportmeccsén adott 1 gólpasszt,lõtt 1 gólt,és 60 passz kisérletbõl 59 célba ért 😮

inter94
4.-ik hely meglehet még😊

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

nemhagyja ott az ajaxot a real, mu kedvéért se.

adeex7
vélemények?? most találtam az olimpián,elég jól teljesít,2 meccs 2 GP,8.30-as átlag telj.

adeex7
szerintem nem kell ebbõl nagy ügyet csinálni,ez legyen a legnagyobb off a topikban....egymás hurrogása helyett 😄

5w0rdf15h
és ki a nyavaját érdekel ez az FM topikban?

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Mor3llo
a magyarosítás csak úgy mûködik, ha az adatbázis is lemagyarosítod. Nem véletlen a magyarosítás 3 fájlból áll. Énsem magyarosítottam le elsõnek az adatbázis, és ugyanezt írta ki.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Danka88
ohh, semmi, köszi megvan. nem töltöttem le az events file-t , köszi még1x , 1000 hála 😄

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

Mor3llo
Eddig sem csináltad, eztán is felesleges ezt csinálnod. Persze esélyes h odafigyelnél egy Real Barca-nál h berakd a FOOTBALL MANAGER 2009 fórumba. Haggyál már 😄 na végeztem

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Danka88
igen beraktam, de csak a german.ltc-t másoltam be a data/languages/-hez. Kitöröljem?

Markov
Beraktad a magyarítást? mert a Match events.file az az a téma sztem.

Markov
Jajaj, szó nincs itt a "kedvenc csapata aktuális mecsérõl" eddig hászor láttad hogy ezt csináltam?? ennyi. a Real - Barca lenne azt is betenném.Mivel ez nem csak egy aktuális meccs!

Danka88

ezt miért irja ki? nem engedi elkezdeni sem a játékot...pliiiz help ::S

Forza Italia
elfér😄 Megnézem énis mert ilyen meccset kihagyni bûn lenne.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Mor3llo
Figyi, akit érdekel, az úgyis tudja hogy ma van. Senki sem szokta kedvenc csapata aktuális meccsét reklámozni.

szabocsaba1983
Hy & Grat all!

Hirdetést hol tudok feladni, hogy edzõt keresek?
FAQ-ba nincs benne.
Nyomjátok csak Düsseldorffal, jó szopatós!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Markov
Jaaj nem kell a duma, márcsak elfér egy ilyen figyelemfelkeltõ a mai meccsre ami biztos vok benne hogy a FM fórumozók 80% át érdekli!

És ha a sok egymás ocsárlása elfér itt akkor EZ is!

Mor3llo
lol, ez nem az a topic!

Markov
Derby d'Italia

INTER - JUVENTUS

Sport2. 20:30.

hali! Rafael Sóbis megér nekem 11,7 millió dollárt???
Vírusfertõzés 8-9 hónap? Mi az HIV? <#fejvakaras>

www.smart-bus.hu

Huni92
InfoMester
am mindenhol esik a hó???

InfoMester
Juventus Udinese 2-2 félidõ és közben egy áramszünet..most reinstall windows..sérült az egész..ha készlessz jövök..addig is byby FM

InfoMester
nah otthon fogad minket az újonc juventus :SSS

InfoMester
Floro jó playa ajánlom midenkinek..
nem tétmeccs:8 meccs 10 gól 2 gólpassz
bajnoki:4 meccs 3 gól 1 gólpassz
kupa:1 meccs 2 gól 1 gólpassz
összesen:6 meccs 5 gól 2 gólpassz

sztem elég jó..csak nem mindig játszatom..

InfoMester
düsseldorf?? 😄D

InfoMester
udinese chievo 3-0

Kössz Huni de valaki má megelözött msn-en 😊
am abbahagyom a 08-as Middlesbrough-s karrierem és nekivágok valamelyik csapattal az fm 09-nek...
Water
Hi all! Pihentetem a Juvét! (Csapatot keres...)

Forza Juve per sempre!

Grat mindenkinek!

Napolival folytatom a mentést ( kiszedtem egy memoriat... ) , Intertotoba továbbjutottam.

Az nem meccs hanem valami jégkorong lehet, kiváncsi vagyok van-e olyan külföldi pálya, ami ilyen posványul néz ki egy kis hó esetén, pff

Huni92
szedd le a directx sdk nevû progit és telepitsd.

InfoMester
reggelt...töltöm udineset...

BBeno2
bocs az OFF-ért de kapcsolgassatok a sport klub és a sport 1 között 😄 nem csak a pályaviszonyok de a nézõk száma sem semmi.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

inter94