Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Egy kérdés. 2 hónapja vezetem a WHU-t, és másodszor csinálja hogy egy igazolásnál szarakodik a munkaváll. engedéllyel. Miért? Nem lehet vkit megkenni?? 😊))
köszi
G.
Üdvözlet!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
de semmi:S kulcsjátékosként 140 ezres fizuval max aláiráspénz meg gól-pályáralépési prémiumokkal se
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
una volta per sempre INTER!
ezt miért irja ki? nem engedi elkezdeni sem a játékot...pliiiz help ::S
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Hirdetést hol tudok feladni, hogy edzõt keresek?
FAQ-ba nincs benne.
Nyomjátok csak Düsseldorffal, jó szopatós!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
És ha a sok egymás ocsárlása elfér itt akkor EZ is!
www.smart-bus.hu

nem tétmeccs:8 meccs 10 gól 2 gólpassz
bajnoki:4 meccs 3 gól 1 gólpassz
kupa:1 meccs 2 gól 1 gólpassz
összesen:6 meccs 5 gól 2 gólpassz
sztem elég jó..csak nem mindig játszatom..
am abbahagyom a 08-as Middlesbrough-s karrierem és nekivágok valamelyik csapattal az fm 09-nek...
Napolival folytatom a mentést ( kiszedtem egy memoriat... ) , Intertotoba továbbjutottam.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.