Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
Nagygrat Dubi és sok sikert az Uefaban!

BBeno: heinzet én is utálom, az ok ua mint nálad 😄 Balotellit hozzám még 30ért sem akarták engedni 😊 Rossival mákom volt.

Közben vége az idei BL szezonnak. Arsenal elleni döntõben De la Piros góljával nyertünk 1-0ra. Apropó Rubén. Az utóbbi 4 meccsen (VIllarreal, Villarreal, Almeria, Arsenal) kivétel nélkül betalált 😄
A BL Drimitimbe Ramos, Robben, Lovacska és Cardozo került be. Cardozo a BL gólkirálya 13m/12góllal, RvN pedig 8/7tel a 3. lett.
Vmint Cardozo gólja lett a szezon gólja a BLben.

Jön az utsó forduló, Vaelncia ellen. Az ALmeria ellen debütáló Szalai és Bueno itt is kezdõ lesz.

InfoMester
gondolom ugy 23 óra hogy egy meccs 90 perc..nem igazi napokba...nem??

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

GTheo
Ez nagyon kemény 😄DD
23 óra az nem kevés...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Mor3llo
faszom, aszittem már sosem talál be...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darkon
<#eljen>

Born to win

Fabio Capello
gratól

inter94
köszi,38helyet léptünk elõre a klubranglistán és így most jelenleg az 50.helyen állunk

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

😄

Az enyémben nem vásárolta meg 😊

BBeno2
igen. mindig elkezdesz egyet a fehérvárral jön valami gyökér arab és már hirtelen költeni sem tudsz annyi pénzed van :😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Hát igen, a magyart se szeretem, unalmas nekem... Mindig elkezdek egyet a Fehérvárral, de megunom... :/

Dubi, neked meg nagy grat, sok sikert az Európai Ligában.

BBeno2
én a magyarban éreztem mikor a GYÕRI ETO-val aláztam mindenkit és árjöttem hogy ez egy mekkora szar bajnokság és hogy mennyira "okosan" lett kitalálva a ligakupa ...
fradival egy év alatt 92 rangadót játszottunk kb minden évben. nagyon idegesített.

inter94
Na nekem is véget ért az elsõ szezonom a Sampdoriaval.
Néhány kép

Keret

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Nem tudom, ti már éreztétek-e úgy, hogy ez nem a ti bajnopkságotok... Én így érzem az olasszal, igazából sem nagyon szeretem..: Szerintem visszatérek Angliába , úgyis az a kedvenc bajnokságom. Hogy kivel még meglátom.

BBeno2
elfogadom és nagy irigységgel nézem ahogy valaki balotellit megvette 13-ért asszem ugyhogy 20 ról indult. nekem meg a 20-at is egybõl elutasítja. valamint hogy rossi-val te is jobban jöttél ki mint én. és Heinze-rõl csak annyit hogy õt IRL beli utálatom miatt adtam el mert nagyon idegesít mikor szerencsétlenkedik. az nem érdekelt hogy mennyiért megy csak menjen valahova.

Huni92
Hozzám jön Rossi 13,25ér majd a nyáron. Történt ugyanis, h szerzõdést hosszabbitottak vele, azt levitték a kivásárlásiját 😄DD

Csak annyi megjegyzést engedj meg nekem, h Heinzet nagyon olcsón adtad el.

BBeno2
mondjuk engem pont a 50 % nem érdekelne mert Agüero-t ha lenne esélyem megvenni akkor élete végig játszatnám.. szal eladni nem adánm el. Guti helyzete inkább aggaszt mert hogy passz 20 labdakezelés 20 stb stb ráadásul pont egy ATMA-nak eladni... hááát inkább méltósággal vonuljon vissza a REALból mint az ATMA-ból...

Darkon
Enyem is😊
Kiveteles eset volt mert DMC nagyon kellett. 2DMC-vel jatszom Senna meg eleg oreg. Szoval ha leosztom vagy 5-6szezonra meg mindig jol kijovunk es ennyiert siman el fog menni ha ugy adodna.
Kozben Adriano 4-5honap<#bdead>

Born to win

de hova? Guti? ottvan Sneijder, VdV is az õ posztján, csatár meg kell a madridba. aztán meg nem hiszem hogy el kéne adni agüt😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

InfoMester
nehogy elfogadd..Guti még mindig jó playa..meg ot van a köv eladás 50% a is..

a Los Angeles Galaxy vinni akarja Lanichecket tõlem barcikáról 😄DDDDDD
Hát remélem, ez eddig gyengus...

© adeex7
Én elfogadnám, Guti már nem annyira fiatal.

inter94
nembaj😊lesz ez még jobb is😊
utolsó meccs következik a bajnokságba catania ellen

BBeno2
Átigazolások 2008-2009

2009-2010

+ ugye Rossi 22 -ért a nyáron és inyen még Danny Welbeck... nah õt csak poénból igazoltam le mert ingyen jön és gondolmta legyen valaki a Castilla-ba is. még lehet hogy Podolski.t is eltom ingyen hozni...

Inter - Napoli 2-0

Nagyon nem megy ez egyelõre :]

Azért elég jó, de én sose tudok kiadni ennyi pénzt valakiért😄 Zsidó az FM-es lelkem😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

adeex7
na most gondban vagyok!!
Az Atleticoval tárgyalok Agüero-ért,és kérnek 25 millió jurót+köv.eladás 50%+Guti-t,szerintetek fogadjam el?<#conf>

BBeno2
jó szar vételt csináltam Niahttal. kivásároltam 20 M ért . igaz lõtte a gólokat de nem annyit amennyit elvártam tõle ugyhogy eladtam .. szerencsére majom AS roma megvette 16 ért . 30 évesen. nagy mákom volt. Rossi-t kivásároltam 22-ért és vettem egy csodagyerek védõt. egy chilei-t. nah õ 20 M volt. lehet õt is megfogom bánni. de inkább dobok egy képet.

Darkon
Sok volt a tulertekelt ingyenelo😊 Inkabb legyen egy szuk minosegi keret, mint egy bo teli botlabuakkal.

Born to win

Darkon
Meg nem nagy szam csak 19eves

Born to win

forgalmas nyár 😄
5w0rdf15h
Jó kis kiárusítás volt 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Camacho😮OOOO

Képet róla, ha ennyit kiadtál érte😊

Darkon
Kezdem az uj szezont eleg nagy volt a jovesmenes.

I.Camacho-t nem akartak engedni ezert kivasaroltam de scoutom szerint Veloso-nal is jobb lesz szoval befektetes a jovobe.

Born to win

ahaaha, ezt hivják offnak, OTT AZ OFFTOPIK BAZDMEG FASZÉ VAGY HÜLYE!!

rvn
Nehogy már akárki is megszabja h milyen képeket vagy akár milyen kommenteket irht be valaki...

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Mor3llo
huh, szép vasárnapi napot mindenkinek, és természetesen gratula all!
sajna nem nagyon volt idõm a hétvégén efemezni(péntek-szombat baráti összejövetelek😄), de ma pótlok, egész délután veretem neki 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Az igeeeeen 😄

Grat mindenkinek, töltöm Napolit.

hááááááát beszarás 😄
9 percet hosszabbított a játék és én pont a 99. percben egyenlítettem 😄
Huni92
ofkorsz 😄 am meg ez tényleg nyilvánvaló, h mi miatt van.

újratoltam, 4-0 lett. ez igy tiszta.

adeex7
nekem meg elõjöttek szûk másfél hét utána sérülés bug...real vagyok(voltam) ugye,és 3 meccs alatt 7(!!!) alap emberem tûnt el...Balotelli,Raul,Ramos,Diarra,Sneijder,Drenthe,meg még valaki....asszem visszarakom a 08-at....:SSS

BBeno2
hát peeeerszeeee 😄

akinek a tizikkel baj van az eredetivel jatszik?

BBeno2
ezt mutattam tegnap is hogy Arsenal-lal játszottam. tizik voltak és a legvégén Almunia hibázott. nyertem. másnap mikor nézem az eredményt már Eboué-nak írta hogy büntetõt hibázott. ez akkor nagy hiba .

BBeno2
kösz😄 akkor megnyugodtam. féltem hogy marcelo-nak ezzel annyi😄

adeex7
ez már a 08-ba is így volt,ha huzamosabb ideig sérült,akkor visszafele fejlõdik,de aztán ha felépül visszamegy!

Huni92
Gyerekeeek.....ez besz*rás.....Villarreal ellni kupadöntõ, jobbak vagyunk, de 1-1, 11esek jönnek, ott Ramos és Guti is hibázik. Villarrealé a kupa. Vagy mégsem? Meccs után kiirja, h Real Madrid b 1-1 Villarreal. Nézem, wtf? FM átirta a 11eseket, igy engem hozott ki gyõztesnek. Ofkorsz újratöltöm, és lejátszom a meccset újra, h legyen tiszta az egész.

kraawz
persze

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

BBeno2
az normális hogy mikor sérült egy játékos akkor az értékeit lefele mennek???

pl most marcelo lesérült 1 hónapra és az értékei drasztikusan lementek. lefele mutat a nyíl is . nem értem. ha felépül akkor visszamennek az értékek???

BBeno2
ígyvan 😄 más eredmény aligha lehetne😄

InfoMester
reggelt!! de abbol csak 3 gyözelem..gondolom volt 3x 1-0os gyözelem 1x 0-0 döntetlen és 2x 1-0 vereség..jól mondom??