Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BBeno: heinzet én is utálom, az ok ua mint nálad 😄 Balotellit hozzám még 30ért sem akarták engedni 😊 Rossival mákom volt.
Közben vége az idei BL szezonnak. Arsenal elleni döntõben De la Piros góljával nyertünk 1-0ra. Apropó Rubén. Az utóbbi 4 meccsen (VIllarreal, Villarreal, Almeria, Arsenal) kivétel nélkül betalált 😄
A BL Drimitimbe Ramos, Robben, Lovacska és Cardozo került be. Cardozo a BL gólkirálya 13m/12góllal, RvN pedig 8/7tel a 3. lett.
Vmint Cardozo gólja lett a szezon gólja a BLben.
Jön az utsó forduló, Vaelncia ellen. Az ALmeria ellen debütáló Szalai és Bueno itt is kezdõ lesz.
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
23 óra az nem kevés...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Az enyémben nem vásárolta meg 😊
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Dubi, neked meg nagy grat, sok sikert az Európai Ligában.
fradival egy év alatt 92 rangadót játszottunk kb minden évben. nagyon idegesített.
Néhány kép
Keret

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Csak annyi megjegyzést engedj meg nekem, h Heinzet nagyon olcsón adtad el.
Kiveteles eset volt mert DMC nagyon kellett. 2DMC-vel jatszom Senna meg eleg oreg. Szoval ha leosztom vagy 5-6szezonra meg mindig jol kijovunk es ennyiert siman el fog menni ha ugy adodna.
Kozben Adriano 4-5honap<#bdead>#bdead>
Born to win
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
© adeex7
Én elfogadnám, Guti már nem annyira fiatal.
utolsó meccs következik a bajnokságba catania ellen
2009-2010
+ ugye Rossi 22 -ért a nyáron és inyen még Danny Welbeck... nah õt csak poénból igazoltam le mert ingyen jön és gondolmta legyen valaki a Castilla-ba is. még lehet hogy Podolski.t is eltom ingyen hozni...
Nagyon nem megy ez egyelõre :]
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Az Atleticoval tárgyalok Agüero-ért,és kérnek 25 millió jurót+köv.eladás 50%+Guti-t,szerintetek fogadjam el?<#conf>#conf>
Born to win
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Képet róla, ha ennyit kiadtál érte😊
I.Camacho-t nem akartak engedni ezert kivasaroltam de scoutom szerint Veloso-nal is jobb lesz szoval befektetes a jovobe.
Born to win
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
sajna nem nagyon volt idõm a hétvégén efemezni(péntek-szombat baráti összejövetelek😄), de ma pótlok, egész délután veretem neki 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Grat mindenkinek, töltöm Napolit.
9 percet hosszabbított a játék és én pont a 99. percben egyenlítettem 😄
pl most marcelo lesérült 1 hónapra és az értékei drasztikusan lementek. lefele mutat a nyíl is . nem értem. ha felépül akkor visszamennek az értékek???