Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
szélsõ hátvédek Abidal és Daniel Alves, de visszajönnek védekezni

- Elõre játék nem megy valamiért
- 1 az 1 -ben alig veszik el a labdát
támadóknál, kpnál nyugodtan vedd le az erõnlétet, s rakd magasabra kicsit az aerobicot. és a lövés edzõsük is legyen erõsenn... Támadás PICIT lejjeb lehet venni.. Védõknél meg a védekezés legyen erõsebb, erõnlét már ott se nagyon fontos...

folytatom a szenvedést FUlhamban

2 védõ? 😄DDDD
tobias88
Hol lehet itt a gond? Játékos utasítás meg a csapat utasítás szerintem jól be van állítva, azt nem linkelem, mert az sok lenne.

taktika
Támadók
Középpályások
Védõk
én edzést neteset használok, mert jobbat nemtudtam csinálni
de taktikám van saját, kettõ is 😄
tobias88
épp ez az, hogy nekem még egy se vált be, de edzést azért még lehetne<#bee1>
Csacsi
Soha nem értettem azokat, akik taktikákat, és edzéseket "töltenek le". najó talán edzést lehet az elején. De ha már taktikát is. Akkor tényleg semmibõl nem álla játék, mint hogy megveszek pár jó játékost, aztán nyomkodom a space billentyût 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fabio Capello
hiába kéred el a taktikát, a 08 óta csapatra szabott taktika van, ami nála mûködik messze nem biztos hogy nálad is beválik.

tobias88
valaki, aki 09ezik és úgy érzi jól játszik, bedobná légyszi a védõ-középpályás-csatár edzését meg a taktikáját?
InfoMester
Tökölit leigazoltam játékoscserében..

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

InfoMester
nameg Bajzát távozni akar..

InfoMester
Reggelt!!ETO hoz megszereztem Lisztes-t..Sipeki a Kaposvárt választotta helyettünk..és van egy tehetséges ifi kapusunk..

:oooo

jóez😊

Am most volt egy meccs, szélsõhátvéd csereként beállt, lõtt egy bombagólt, meg fejelt egyet és a 2. góljára 2 perccel fejel egy öngólt, végén mégis 8.7 lett az osztályzata. (Y)

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Darthmushroom
nagy grat
és amugy is grat mindenkinek

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Fabio Capello
HSV, negyedik szezon, FM06

bammeg nem tudom mivel tápolják a tímet, de megfelel legalább 10 liter redbullnak... utóbbi meccseink:

vs Schalke 7-4 (Bundesliga)
vs Anderlecht 7-0 (BL)
vs Frankfurt 6-1 (Bundesliga)
vs Köln 2 6-0 (Kupa)
vs Duisburg 6-1 (Bundesliga)
vs. PSG 4-1 (BL)
vs Siegen 6-0 (Bundesliga)

Fabio Capello
:A_SD_A::FFAS😄:SA

mekkora? íze? eres? szörös?

tudod,nagy a konkurencia, aztán válogatni kell:C

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Fabio Capello
akkor meg kabbe a pélót 😄

de germany van nekem😛

Fabio Capello
nem 😄

annyi hogy nem Turin hanem Torinó és nem simán zenit, hanem zenit szentpétervár, nem olympiakos hanem olimpiakosz pireusz, stb

elméletileg annyi, hogy pl.

Germany vs Németország

tobias88
Adatbázis magyarítás magyar csapat és városnevekkel (9.1.0 verzió) (BETA!, 2008.november 16.)

Angol nyelvû adatbázisfile a magyarításhoz (9.1.0 verzió) ( 2008. november 16.)

e kettõ között mi lehet a különbség?
Am kijött a 93,4%-os magyarositas, a FAQ-ba a link. ENJOY ÉS BIGTHX MARCOnak😊

és priviben? 😊
most mondanék valamit, hogy kijött vmi a játékhoz, de NEMTESZEM😄

tobias88
Ha sok Re van az infónál, hogy válaszolt a beszédemre, az számít valamit?
tobias88
Nem tud valaki jó fm-taktika elmagyarázó oldalt? Mert Barcával 3. meccs és 1 pont eddig! Edzést meg egyéni utasítást, meg minden mást beállítottam, de valahogy nem akar menni
thx

Üdvözlet!

Üdvözlet!

a kép és hang beállításoknál ki kell venni az egyedi azonosítók mutatását
Nemtudom mik a számok,amugy jobb szélsõ támadó-2m e simán elkülönítették átigazolásokra-amugy kiselejteztem az elején,hogy ne legyen sok felesleges fizetés

Üdvözlet!

Maikel Araujo-bra 24 éves

Üdvözlet!

HUNLonsdale
Miért számok vannak a gyerek neve alatt? Nem látom mien poszt. Ja és honnan van az a 2misi?

Hát fradival feljutás megvan,kupákat buktuk!most igazolgatok,2m euro van rá.Megpróbálok valami nagyot szakítani.Bl gyõztes a Barca volt ,uefa-Villareal +felbukkant egy tehetség is!!!!

Üdvözlet!

HUNLonsdale
Ki van magyar csapattal? Van valakinek valami jó igazolása?
Fehérvárral ki van? Mert ez a Vujovic nagyon jóó.

azthittem a regginával vagy😄 gratu

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

5w0rdf15h
új game 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

BBeno2
te aztán gyorsan tul tudsz adni a playakon 😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

tobias88
hogyan kell regisztrálni játékost??? Oda van írva, hogy nem játszhat, bár a következõ mérkõzésen játszhat, ha idõben regisztrálják rá!
Huni92
Hát a szerencse tényleg mellénk állt ^^ Végre nem az van csak, h a gép makkol xD

BBeno: igen, a Mallorcas. még januárban átadóra sirta magát, 11,5 misi nem volt sok érte. És, mint az alábbi ábra mutatja, egyelõre megérte megvenni.

Amúgy -annak ellenére h van 230 misi igazolni- lezártam az igazolásokat, elég hamar.
Ugye jött Arango, Rossi 13,25ért, Altidore a Castillaba 750k+5 misiért, Hildebrand 3,1 millióért,.

Távozott Guti 11ért a Chelseabe, Raúl 12,5ért a Villarrealba (ott ontja a gólokat természetesen), Diarra 15,5ért Arsenalba, Robben pedig 40,5ért szintén az Ágyúsokat választotta.

Nem esküszöm meg arra, h mindenkit felsoroltam, de már nem megy az FM, igy 1-1 név kihagyása megeshet 😊

jó8 nektek, és sok szerencsét azoknak, akik játszanak! pá-pá

Ehh... Bár bemehetett volna a negyedik is, akkor 4-3 ide 😛

Grat Huni

BBeno2
arangooo???? WTF????

mallorca-s??

ez olyan mint nekem volt. ajkával szenvedtem csak,és itt emdenben azért sokkal jobban megy. pedig a blackburn elleni meccsed jó volt😄 fm07be volt nekem olyan,1860al voltam,barimeccs az Arsenal ellen, nyertem 3-0ra de a kaput eltaláló lövések 3-20 volt.

hát szerencséd is volt...nagy grat😊

Sunderlanddel azért elég jól ment =(

Huni92
Egyik SzuperKupa döntõ
Másik SzuperKupa döntõ

Barca ellen 1. meccsen negyed óra alatt 2-0ra vezettünk Sneijder duplájával, aztán a 85. p körül Abidal jó 29rõl kilõtte a ficakot (9es távoli ^^)
Majd a vv-n jött Arango és a fejese 😄

BBeno2
hát akkor az már tényleg poén karrier😄 annyi pluszt azárt nem tud adni egy ronaldo...

Markov
125M -ért <#nyes> de ha egyszer van pénz, meg kiváncsi voltam rá.

una volta per sempre INTER!

gyenge csapattól ne várj sok sikert,verd meg a hull szintü csapatokat,14-15 hely meglesz biztos,föleg gerával😄 max,majd igazolsz oda

kezdj 1et most a kickers emdennel😊 igazából 2. a csapat meg is van rá a keret😊 jó csapat,Aidoo forever😄