Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BBeno2
ronaldo mennyiért ment oda?

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Markov
Ezzel én sztem be is fejeztem "POÉN" karrieremet, amig nem jön ki a 100% os magyarítás, és majd azzal kezdek egyet vmi közép csapattal talán Angliába.<#hawaii>

una volta per sempre INTER!

Fabio Capello
nagygrat 😊

fuck. Ha ez se jó, hazamegyek:
kép 1

kép 2

Markov
Nos, végetért a 2. szezonom és sikerült TRIPLÁZNI!!!

-BL

-La Liga

-Spanyol Kupa

u.i.: a Spanyol Szuper Kupát és a KlubVB-t is megnyertem!<#taps>

una volta per sempre INTER!

Döntetleneztünk:

Ez mind szép és jó, de a helyzetarány:

Mi a fene gond van... Két gól szélrõl kapunk, nem szerlnek a szélsõk.. A támadók rendre eladják a labdát.

BBeno2
én pl használnám 😄 de ezt most hagyjuk.

grebber
AZÉRT NEM TUDSZ SZABADSÁGRA MENNI, MERT WAREZ VERZIÓVAL JÁTSZOL! !! Ez lol van aki használja is ezt a funkciót?

Next PC upgrade: 2022

Mor3llo
Áhh, pedig mekkora meccs volt...kb így szarra nem mentem 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

giorgio81
Hulk

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

gabber_saviola
Keirrison, Cassano

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Benzema 😛

Forza Italia
mondjatok nekem egy jó csatárt a Mu-ba aki sok gólt rúg. Berbatov és Rooney 600 perce nem szerzett gólt. Tevez hozza nekünk a meccseket de egyedül nem fogja mindig.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

edzõi jelentés menüpont

vmvr
játszik a srác, méghozzá nem is rosszul😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Mor3llo
Szép estét, gratula mindenki!
Itsuka, hajrá, várjuk a holnapi beszámolót 😊
Nálam éppen az otthoni kb mindent eldöntõ Ajax meccs következik.Ha nyerünk, nagy lépést teszünk afelé, hog befogjuk a 2. helyet.De Guzman természetesen a meccs elõtt sérült le, pedig nagy formában volt mostanság, de sebaj, játszhat az ifjú megatalent, Wijnaldum😄 a meccs elõtt olyan médiaháborúk folytak...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

InfoMester
hasselbaink vádliszakadás 4 hónap..:SSS

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

tobias88
Olyan kérdésem lenne, hogy más játékosnál ugye a megfigyelõ megtudja mondani meddig fejlõdik meg hasonló, de a saját játékosokról ezt a jelentést hogy lehet megnézni?
BBeno2
dani parejo-t (ha nálad van) játszasd mert irgumburgum lesz. a REAL jõvõ KP-sa 😄

gabber_saviola
Szia. A hiba nálad az tuti, de hogy micsoda az jó kérdés. 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sziasztok! Lenne egy kérdésem, még pedig az, hogy amikor elindítanám a meccset egyszer csak lefagy.......:S

ha valaki tudna segíteni azt megköszönném........
gabber_saviola
na végre vki nyomja a QPR-el <#eljen>

BBeno2
ok . sry.

vmvr
remélem ezután visszatér végre a jó forma, kellett már egy ilyen gyõzelem😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

InfoMester
beno,gabber,karajj ezt nem rá értettem..hanem összeségében..elég hülyén fogalmaztam ezért lehet félreérthetõ volt..

giorgio81
Sziasztok! Befejeztem az elsõ évemet a Tetenhammel. Elég döcögõsen indult, majd az egész elsõ félév a taktika megtalálásával és finomhangolásával telt. A 10. forduló után a 18. helyen álltunk 6 ponttal (1 gyõzelem, 3 döntetlen, 6 vereség) - Lásd # 33337
Aztán szépen lassan elkezdtünk felfele törni, félévkor jött Dzsudzsi és a nagy zöld szörny a Portótól (Hulk) és jöttek az eredmények, mígnem a 38. forduló után a White Hart Lane közönsége ünnepelhette a BL indulást éri 4. helyet.
Az UEFA kupában a Milan vert ki az csoportkör utáni elsõ egyenes kieséses körben.
A 2009/10 szezon elején odaadtam a Barcának Modric-ot 42,5M-ért, most gyorsan kell találnom valakit helyette, nem tudnátok valakit ajánlani (feltólt MC posztra)

Íme néhány kép:

http://s1b.directupload.net/images/081123/8tyldgbz.jpg

http://s6b.directupload.net/images/081123/7g8glvkr.jpg

http://s3b.directupload.net/images/081123/itekrigh.jpg

http://s4b.directupload.net/images/081123/6q2f2pjk.jpg

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

leigazoltam Rajczi Petit Barcikára, ez is nagy csoda 😄
valaki nem tud 1 jó játékost a bundesliga 3ba? védö legyen😄 kikaptunk 3-2re idegenbe a sokkal erösebb offenbach ellen,a védelmem 1 tragédia,hiába jött Bauer és Hillenbrand😞 na további sok sikert a menedzsereknek,jóccakát majd hnap jelentkezek nagy bánatotokra😛

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

állj már le :\
gabber_saviola
mit szenvedsz? ott van, hogy PROMO

BBeno2
ez egy promo 😄
nyugi nem progi. egy videó a progiról.

InfoMester
gondolom ha valakit érdekel megkeresi magának..nem hangoztatja hogy Scoutot használ..sztem szégyen ha scoutot használsz és még dicsekedsz is a kapott eredménnyel..

HUNLonsdale
akit érdekel:

Genie Scout Promo

nem hiszem el. 2,1milliós adosságunk van,nem tudok igazolni senkit és sérülnek le csak a fiuk. más lehetöségem nincs,mint tartalékcsapatoktól kölcsönbe kérek védõket. mert mondjuk a bochumi 8-0ás zakó mindent elmond a csapatomról.

BBeno2
Opareeeee 😄 a jövõ jobbhátvédje.

Miért van az, hogy bármilyen taktikával játszok, nem tudunk eljutni az ellenfél kapujáig, mert folyton eladjuk azt a rohadt labdát?

Darkon
Ehh Govinco-t a Juve odaadja 6,5M euroert<#fejvakaras>

Born to win

Zsolti9014
ja, még annyi: egyet igazoltam csak: Balzaretti a Palermoból.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Elsõ képet teszem a 09-bõl.
Nem sokat toltam még, de eddig nem idegesített fel a játék semmivel (csak korábban indításnál, meg a demo).

Hajrá Magyarország!

tobias88
Cassano-ból jól bevásároltál
tobias88
Mondjuk ez tényleg zavaró, bár én nem figyeltem az átigazolási pletykákat! Amúgy ha megveszi a Bayern B, a gép gondolom felviszi az elsõ csapathoz, mert érzékeli, hogy jó játékos!?
inter94
Igazolások

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Hát így 😛 Mintha a Bayer Münchenrõl lenne szó.

tobias88
mármint hogyan?
Hibája a játéknak, tartalék csapatokat elsõ csapatnak veszi

Karácsonyra jön az uj gép meg fm ( ha jó ) Ezért vki komolyan ( nem 2 mondatban ) letudná irni hogy eddig milyen a 09 ?

hogy a 3.osztályú Bayern tartalék leakarja igazolni Naldot...

DONGUBA
mi itt a problema?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

ez most vicc?😄

adeex7
nem próbálkozol be CR7-nél? 😄