Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezzel a kerettel indultam neki az NB1-nek

és õket igazoltam:

Darkon
Rossi a gozmozdony! Most nagyon megyunk elejen beragadtunk kicsit de rossit nem lehet leloni.

Born to win

Mor3llo
hopsz, utolsó mondatomat hamarynak címeztem, csak az kimaradt 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Köszi! Szerencsére már elhúztam az engem üldözõktõl, a 2. helyért küzdök, most megy az Ajax a Heerenveen-hez, aki képes meglepetésekre!
Neked pedig fel a fejjel, meg lesz a benntmaradás 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

gratu😊 bár a tabellát nézve,nem 1 izgi bajnokságod van😊

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Mor3llo
Haha, végre! Az elsõ veresége a PSV-nek a szezonban 😄 volt még 2 kapufánk...sajnos nem mentek be :S

kontratámadás? 4-5-1be vagy 4-3-3ba? ilyen taktika miatt maradtam bent az emdennél,végigtámadta pl a jena a meccset 83.percbe 1.helyzetem gól. csak gyors csatár kell. meg picit a taktikát állitani. föleg idegenbe ajánlom,meg otthon erös csapatok ellen

Kisebb csoda lenne ha bent maradunk. Nekem se megy, csapat is szar, s rengeteg fejest kapunk... :/

😄 szép lett,kár h az eredményeid olyanok,remélem azért a 20 fordulóra meglesz 1 15.hely😊

itt nem egy szó vagy száz szó a lényeg, hanem ki van irva valami, be kéne tartani.

Amúgy aki idejár nagy valószinüséggel fav-ba rakja a topikot, és nagy valószinuség szerint az off is ottvan.

tehát irsz offba és ott is lesz válasz.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Tisztelt elnök úr! Itt a kért csapat jelentés az elsõ hat forduló elteltével.

Amikor idejöttem már akkor döbbenten tapasztaltam, hogy egy edzõn, két kapus edzõn, valamint egy figyelõn kívül nincs senki más a csapatnál. Viszont én nekem ez kevés volt, ezért muszáj volt szereznem a hiányposztokra szakembereket. Így jött 3 edzõ 3 ifiedzõ, egy játékosmegfigyelõ, valamint két erõnléti edzõ - mivel többet nem engedett hozatni, pedig mint látja, igencsak elkélne néhány szakember.

Ezután már elkezdtem a munkámat. A szûk anyagi helyzet miatt nem is számítottam sok átigazolási pénzem, így az adott, 2,5 millió fontból próbáltam gazdálkodni. Barátságos meccseink alatt erõsnek, és összeszokottnak éreztem a csapatot - igaz becsúszott két döntetlen a Preston és a QPR ellenében.
A barátságos találkozók után úgy készültem az idegenbeli Sunderland elleni meccsre, hogy akár meglehet a gyõzelem is... De, mint látja nem lett meg, a csapat nagyon nem volt, és nincs is összeszokva, így 2-1-re kikaptunk... No nem baj, következõ ellenfél a Liverpool, ott majd bizonyíthatunk. Sajnos a csapat itt is értékelhetetlen volt, megértem , hogy csalódott volt a 2-0-ás vereség miatt. Ligakupára nem szeretnék kitérni, hisz arra se lehet büszke a csapat - 1-0 a Southampton ellen... Ezután egy mázlis 3-3 a Blackburn ellen, erre biztos jól emlékszik, hisz gratulált is az 1 ponthoz - ami azóta is az elsõ pontunk sajnos a bajnokságban, hiszen azóta csak kikaptunk, nevezetesen: Arsenal, Manchester United és Bolton... Ligakupát megint csak nem sorolom ide, hiszen a Burnleyt jóval nagyobb arányban kellett volna vernünk mint 1-0 - egy 118. percben szerzett gólnak köszönhetõen...
Úgy gondolom a csapat legnagyobb gondja a befejezés, és a védõk. Igen, a befejezés, hiszen az utóbbi meccseken szépen dolgozzuk ki a helyzeteket, de még a gólvonalról se tudjuk befejelni a labdát - ön is tudja, hogy most Zamoraról van szó. A védõk viszont pocsékok, fõleg a két középsõ védõ. Úgyhogy , ha sikerül bent tartani a csapatot, muszáj lesz egy védõt venni - viszont az nem lenne elég, jövõre újra itt tartanánk.

Mondta, hogy térjek ki az egyetlen igazolásomra is, mert nem elégedett. Nos , én sem. Gigliottitól többet vártam, de sajnos eddig nem kápráztatott el, de hiszem, hogy méág fog... Szóval a lényeg: nem támadunk, s a védõink pocsékok... Következik az Aston Villa, igyekszem felrázni a csapatot. Legközelebb remélem nem a 20. helyen tanyázó csapatunkról kell beszámolót írnom önnek... Tisztelettel:

Hamary.

amugy 1 kicsit félreértettem a dolgot,bocs

BBeno2
valaki válasz?

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1193922969&no=33847

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

leirom a reload verzió azt már bann? de azért ha vki gyorsan akar választ kapni,nem hiszem h az offtopicban olyan gyorsan kapna választ. amugy igazad van,de 1 crack szóért bann erös. szerintem.

kösz
5w0rdf15h
Ott a Help topik, ott lehet kérdezni ilyesmivel kapcsolatban. Olyan nehézkes ezt felfogni?? Kibaszott nagy piros betûkkel van kiírva. (Ám crack csak warezhoz van, gondolkodj már mielõtt okoskodsz.)

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

igen, tudom láttam. legközelebb az offba írok, de jó lenne már tudni hogy most akkor miért nem indul el sehogy sem ez a fos. amint valaki megoldja nekem tõlem kitilthatsz mester de legalábbis törölheted a hozzászólásaimat ...
csinálsz a data mappába 1 graphic mappát,és másold be oda😊

Sziasztok! Be volt ide linkelve pár oldallal ezelött egy kb 500 megas face pack, azt tudja vki hogy kell berakni a jatekba?
nekem anno a régi nvidia karimmal vt ez. volt az h vagy megengeded h telepitse vagy mellözöd... hát engedd neki. de ha nem ez akkor passz

azért mert leirta a crack szót? hihetetlen,a directx hiba az eredetiben is simán bentlehet

próbáltam azt is, de nem telepíti, mivel a telepítés alatt álló szoftver nem ment át a windows logo tesztelésen. namost ezzel nem tudom mit lehetne kezdeni
5w0rdf15h
NO WAREZ! WAREZ=BAN

ilyenkor mit tegyek? adjam el a legnagyobb fizetésü játékosokat,töltsem fel ifikkel és kölcsönjátékosokkal? vagy ez helyreáll majd? bár picit most is tulléptem a fizetési határt😄

igaz

Üdvözlet!

directxet tedd fel😊

sziasztok fiuk! megéri a magyaritást fölpasszirozni? föleg a sajtókonfegeket lemagyarositották a srácok?😊

zyndar
Kösz, ezzel elleszek egy darabig, igaz, dolgozni kéne <#idiota>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

BBeno2
bászki akkor valami nem frankó... ugy csináltam hogy felülírtam a german-t (csak ezt ) és FMben meg átálítottam angolra aztán vissza magyarra... az ugy nem jó???

mert nekem még La Liga Roud-up -ot ír.

nekem már körkép.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Darkon
Ezt tudnam javasolni. (Match strategies)

Juve nem normalis 4,7M-ert elengedtek Giovinco-t

Born to win

BBeno2
a Hírek menüpontban a Round-Up ugye még a 93%-osban sincs lemagyarítva??? (csak azért kérdezem, hogy tudja most az van-e rajta vagy csak a 83%-os.)

Magic Boy
Az is jó lesz.
sok sikert az NB1-ben.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

telepítettem a játékot, patch, crack megvolt, elvileg futnia is kéne, DE. amikor indítanám hibát észlel, ezért leáll. megoldás gyanánt a program directx mappájában futtattam a dxsetupot, hátha. ereményül: an internal system error occurred. Please refer to DXError.log and directX.log in your Windows folder to determine problem.

az lenne a kérdésem így költõien, hogy MIVAN ? :/
az NB1-eset tudom már csak 😄
Magic Boy
Grat all!<#eljen>

Egyre többen toljuk Magyar csapattal vagy olyan kiscsapattal aki Magyar csapat szintü vagy gyengébb így szerintem mindenki rakhatna egy keretet (én is teszek a téli átigazolási végén, ha igény van rá), hogy tanulhassunk egymástól.

Jut eszembe! A magyarítást ezúton is köszönjük! Hatalmas munka...

Sokkal jobb így játszani... <#worship>

www.smart-bus.hu

zyndar
Nincs kontra beállítva, 4-3-1-2 támadó a taktika. Csatárok pedig egész jók egy francia élvonalhoz: Gignac, Soren Larsen, Cabanas, Raphael Aguiar. Az elsõ 3 ittvan szezon eleje óta, 30 meccsen összesen produkáltak 25 gólt.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Na, jó ez így, hogy van magyarosítás, fõleg az asszisztensnél

5w0rdf15h
Alapból 3d-ben indul, amúgy a kamerabeállításoknál lehet átváltani.

5w0rdf15h
Elsõ körben a két szélsõ védõ visszahúzni. Az egyéni beállításoknál bõven be tudod állítani hogy mikor menjenek elõre és zárjanak vissza. Keita is zárjon vissza általában segíteni a védõket és szûrje a középpályát, egész pályás letámadással pl. Xavi meg pont középen támadás segítés és részben védekezés.

Magic Boy
Grat!

Tudsz mutatni egy keretet?
<#eljen>

tobias88
1. meccsen már érezhetõ a javulás <#merges2>
Mor3llo
Akinek nem kerülnek helyzetbe a csatárok, ne felejtsék el, hogy ha be van állítva a kontratámadás, akkor az egész csapat kissé vissza áll, és csak a saját térfélen próbálnak letámadni...ha nyomást akarunk kifejteni az ellenfélre, felesleges a kontrát bejelölni.

zyndar
Üdv Urak, gratula mindenkinek.
Szerintem sem nagy élmény más taktikájával aprítani. Egyébként is, minden csapathoz alapesetben 1-2 alapfelállást érdemes hozzárendelni, hacsak nem veszel egy fél csapatot.
Én jelenleg a Toulouse-zal próbálkozok, 10 meccs van vissza a bajnokságból és 7. vagyok. Ez nem olyan rossz teljesítmény, viszont a csatárok elég gólképtelenek. Igazán nem is kerülnek sokszor helyzetbe, nem tudom, van-e valakinek hasonló problémája. A felállás egy támadó 4-3-1-2 es hadrend. Még egy dolog. Eddig nem használtam a csapatszintû mentalitást, most viszont a védõk is támadó felfogásban játszanak (a csúszka a 2.vagy 3. támadón áll). Igaz ezt annyira nem értem, egy középsõ védõnél pl. mit jelent a támadó felfogás, mikor nem rohangál elõre.

Fabio Capello
mindkettõ fekszik neki, de értelemszerûen az egyik poszton jobban teljesít mint a másikon, ezt ki kell tapasztalni.

szehi: a kamerabeállításoknál az Elevatedet érdemes beállítani, de ha a videókártyád nem elég jó, automatikusan csak a 2d nézetet engedélyezi a játék.

tobias88
aszisztens írt olyat, hogy tereljük a gyengébbik lába felé a játékost, akkor a láb figyelésénél be kell nyomni a játékos erõsebbik lábát?
Nagyon kiraly lett szerintem eddigi legjobb !

AC MILAN FAN Milano siamo noi

tobias88
nah, meg egy olyan kérdés, hogy például Yaya Toure Vkp/Kp K, akkor mindkét pocícióban ugyan annyit nyújt vagy számít, hogy melyik pozícióban mennyit szokott játszani?
Hali!
Boccs az off-ért de hogy lehet beállitani h 3d mennyen a meccs?
most nézem a takitkád, átjáróház a védelmed... Nuygodtan hozd lejjebb a két szélsõt, és inkább nyilazd õket elõre, míg a középsõ védõket hátra.