Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és õket igazoltam:

Born to win
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Neked pedig fel a fejjel, meg lesz a benntmaradás 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Amúgy aki idejár nagy valószinüséggel fav-ba rakja a topikot, és nagy valószinuség szerint az off is ottvan.
tehát irsz offba és ott is lesz válasz.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Amikor idejöttem már akkor döbbenten tapasztaltam, hogy egy edzõn, két kapus edzõn, valamint egy figyelõn kívül nincs senki más a csapatnál. Viszont én nekem ez kevés volt, ezért muszáj volt szereznem a hiányposztokra szakembereket. Így jött 3 edzõ 3 ifiedzõ, egy játékosmegfigyelõ, valamint két erõnléti edzõ - mivel többet nem engedett hozatni, pedig mint látja, igencsak elkélne néhány szakember.
Ezután már elkezdtem a munkámat. A szûk anyagi helyzet miatt nem is számítottam sok átigazolási pénzem, így az adott, 2,5 millió fontból próbáltam gazdálkodni. Barátságos meccseink alatt erõsnek, és összeszokottnak éreztem a csapatot - igaz becsúszott két döntetlen a Preston és a QPR ellenében.
A barátságos találkozók után úgy készültem az idegenbeli Sunderland elleni meccsre, hogy akár meglehet a gyõzelem is... De, mint látja nem lett meg, a csapat nagyon nem volt, és nincs is összeszokva, így 2-1-re kikaptunk... No nem baj, következõ ellenfél a Liverpool, ott majd bizonyíthatunk. Sajnos a csapat itt is értékelhetetlen volt, megértem , hogy csalódott volt a 2-0-ás vereség miatt. Ligakupára nem szeretnék kitérni, hisz arra se lehet büszke a csapat - 1-0 a Southampton ellen... Ezután egy mázlis 3-3 a Blackburn ellen, erre biztos jól emlékszik, hisz gratulált is az 1 ponthoz - ami azóta is az elsõ pontunk sajnos a bajnokságban, hiszen azóta csak kikaptunk, nevezetesen: Arsenal, Manchester United és Bolton... Ligakupát megint csak nem sorolom ide, hiszen a Burnleyt jóval nagyobb arányban kellett volna vernünk mint 1-0 - egy 118. percben szerzett gólnak köszönhetõen...
Úgy gondolom a csapat legnagyobb gondja a befejezés, és a védõk. Igen, a befejezés, hiszen az utóbbi meccseken szépen dolgozzuk ki a helyzeteket, de még a gólvonalról se tudjuk befejelni a labdát - ön is tudja, hogy most Zamoraról van szó. A védõk viszont pocsékok, fõleg a két középsõ védõ. Úgyhogy , ha sikerül bent tartani a csapatot, muszáj lesz egy védõt venni - viszont az nem lenne elég, jövõre újra itt tartanánk.
Mondta, hogy térjek ki az egyetlen igazolásomra is, mert nem elégedett. Nos , én sem. Gigliottitól többet vártam, de sajnos eddig nem kápráztatott el, de hiszem, hogy méág fog... Szóval a lényeg: nem támadunk, s a védõink pocsékok... Következik az Aston Villa, igyekszem felrázni a csapatot. Legközelebb remélem nem a 20. helyen tanyázó csapatunkról kell beszámolót írnom önnek... Tisztelettel:
Hamary.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1193922969&no=33847
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Üdvözlet!
sziasztok fiuk! megéri a magyaritást fölpasszirozni? föleg a sajtókonfegeket lemagyarositották a srácok?😊
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
mert nekem még La Liga Roud-up -ot ír.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Born to win
sok sikert az NB1-ben.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
az lenne a kérdésem így költõien, hogy MIVAN ? :/
Egyre többen toljuk Magyar csapattal vagy olyan kiscsapattal aki Magyar csapat szintü vagy gyengébb így szerintem mindenki rakhatna egy keretet (én is teszek a téli átigazolási végén, ha igény van rá), hogy tanulhassunk egymástól.
Sokkal jobb így játszani... <#worship>#worship>
www.smart-bus.hu
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Tudsz mutatni egy keretet?
<#eljen>#eljen>
Szerintem sem nagy élmény más taktikájával aprítani. Egyébként is, minden csapathoz alapesetben 1-2 alapfelállást érdemes hozzárendelni, hacsak nem veszel egy fél csapatot.
Én jelenleg a Toulouse-zal próbálkozok, 10 meccs van vissza a bajnokságból és 7. vagyok. Ez nem olyan rossz teljesítmény, viszont a csatárok elég gólképtelenek. Igazán nem is kerülnek sokszor helyzetbe, nem tudom, van-e valakinek hasonló problémája. A felállás egy támadó 4-3-1-2 es hadrend. Még egy dolog. Eddig nem használtam a csapatszintû mentalitást, most viszont a védõk is támadó felfogásban játszanak (a csúszka a 2.vagy 3. támadón áll). Igaz ezt annyira nem értem, egy középsõ védõnél pl. mit jelent a támadó felfogás, mikor nem rohangál elõre.
szehi: a kamerabeállításoknál az Elevatedet érdemes beállítani, de ha a videókártyád nem elég jó, automatikusan csak a 2d nézetet engedélyezi a játék.
AC MILAN FAN Milano siamo noi
Boccs az off-ért de hogy lehet beállitani h 3d mennyen a meccs?