104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Bajnok veréssel indul a 3. szezon! Az EL-nek hála igen jó neveket sikerült igazolni, de lényegesebb az h 1 ember kivételével (McKay) mindenkit jókora haszonnal adtam el. Rescaldani-n kívül ugyebár mindenki 1m font alatt érkezett az első évben, de még az Argentin is 2,5szeres áron ment el úgy h elégedetlen volt. -
sir_alex #99522 Köszönöm a válaszokat, amelyek most felhergeltek :)
Megpróbálom, de így, hogy írtátok a fél éves limitet, egy picit várnom kell, mert még nincs meg a széria legifjabb képviselője és természetesen csak eredeti jöhet szóba.
Ha jól láttam, minap LasDen melegebb éghajlatra küldte az embereket, abban a "bizonyos" témával kapcsolatban. Privátban kitől érdeklődhetnék?
Utoljára szerkesztette: sir_alex, 2015.01.15. 10:06:36 -
korbin555 #99521 Leparkoltam a tankot.10 meccs óta nem kaptunk gólt. -
csak gratulálni tudok, én tavaly óta nem bírtam összehozni 442t ami működött volna normálisan, pedig taktika tesztnél top csapatokkal szoktam lenni.
am jó látni Lazio bajnoki címet, meg h gyakorlatilag oda vissza picsáztad a merdát :D
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.01.15. 09:12:25 -
korbin555 #99519 Na ugye,hogy működik a 4-4-2.Engem ugyan nem kellett meggyőznöd,mert nem voltak kétségeim,de jó látni ilyet.Szép munka. -
korbin555 #99518 "The demo lasts for 6 in-game months and if you later decide to upgrade and buy Football Manager 2015, your demo career can be carried forward into the full game – so you won’t lose any of your progress! "
Nincs véleményem a 4-4-2-ről,mert a 13-ban használtam utoljára.Azt viszont nem tudom mi ez a misztikum körülötte.Éppen olyan jó lehet,mint bármi más.Nem az számít,hogy van kirakva sakktábla,hanem az,hogy mennyire ütősek a bábuk.Esküszöm,a következő karrierben azt fogok játszani. -
Vajon meg tudlak cáfolni?
Érdekelnek a kritikák. -
ha jól emlékszek félévet tudsz haladni a demóban. nem ad teljes hozzáférést mert sokkal kevesebb bajnokság van engedélyezve benne.
442höz ha megengeded Én is hozzászólok, és a válaszom egyszerű felejtsd el :D fm12 sőt még talán a 13ba is az egyik legjobban működő taktika volt a 442 meg a 424 meg a hasonlók, de már a tavalyiba meg az ideibe is használhatatlan (csak úgy mint kb. a valóságba komolyabb szinteken) egy két kivételtől eltekintve persze. Én is próbálkoztam bár inkább 424t próbáltam tavalyiba meg ideibe is, de még top klubbal is marhaság mert nincs középpálya, ha meg meg két dm van h legyen védekezés is akkor meg túl nagy a szakadék a két csapatrész között. Ahogy néztem külföldi fórumokat 442t úgy használnak h két DM-el és azt is olyan alternatív esetekben ha rém gyenge csapatuk van az ligához képest. -
sir_alex #99515 Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a 2015-ös demóval, időben meddig lehet tolni, valamint teljes hozzáférést biztosít az oroginal játékhoz képest?
Köszi,
A
korbin: a 442-el kapcsolatos véleményed érdekelne, pro és kontra alapon, ha nem veszed zokon a kérdést egy újonctól. (2010 óta fm-ezek, igaz itt, a fórumon valóban zöld vagyok, de régóta követlek benneteket).
Utoljára szerkesztette: sir_alex, 2015.01.15. 08:22:20 -
korbin555 #99514 Az editorral be lehet állítani. -
Lancelot1983 #99513 Köszi a választ, be lehet állítani, hogy a bajnokság csapataiban hány játékos legyen a külföldi? spanyol bajnoksággal kapcsolatban nekem is hasonló érzéseim vannak :) standard 4-4-2 felállás nekem előző verziókban nem ment annyira enyhén szólva, és senki nem nagyon tolja ebben a formációban és kíváncsi lettem volna neked, hogy menne okozna-e kihívást vagy sima ügy lenne. -
korbin555 #99512 Köszönöm,de ez pokoli sok kérdés egy hsz-ben. 
1.Nem volt ilyen mértékű vándorlás a 14-ben.Kötelező volt x magyarnak lenni a kezdőben,és a keretben.Ezt most elfelejtettem beállítani.
2.Itthon kizárt,hogy bárki beelőzzön,mindenki fényévekre van tőlem.Játékerőben,pénzben,de leginkább észben.Az összes gépi menedzser hülye.Ha elég ideig maradok,bárhol meg tudom ezt csinálni.Az ország sem számít,mindenhol lehet dominálni.Csak kitartás és idő kérdése.
3.A 14-ben egyszer nem tudtam címet védeni.De ott és akkor a 3.vagy a 4.szezont töltöttem a PL-ben,még nem volt kiforrott az a csapat.
4.Nem tudom,melyik lesz a következő csapatom.Van egy tervem,szeretném egy karrierben megnyerni mind az öt top ligát.De mindig halasztom,mert utálom a La Ligát(nem a valóságban)Hogy miért utálom,arról fogalmam sincs.Nincs mindenre ésszerű magyarázat.
5.Sosem kezdek gazdag klubnál.Bár idén előfordulhat,hogy egy karrierben változtatok.Lásd 4.pont.Ha annak nekiállok,valamelyik esélyes klubnál kezdek.Nem akarom,hogy 15 évig tartson.A 2. évben már a 2. országban akarok lenni.
6.Mást se csinálok,minthogy csóró,futottak még csapatokat járatok a csúcsra.Idén is felvittem a 6.ligás Bradford PA-t a PL-be.(igaz,közben a nagy szám miatt kirúgott a főnök és visszatöltöttem a mentést.Mea culpa).Az első 3-4 szezon volt az fm-es pályafutásom messze legnehezebb feladata.Annyit szenvedtem a tehetetlenségtől,hogy már fájt.
7.A 4-4-2-vel semmi bajom,de mi abban annyira érdekes,hogy éppen azt erőltessem?
Remélem,nem hagytam ki semmit.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.01.14. 20:26:28 -
Lancelot1983 #99511 grat korbin, 13 illetve 14-ben is volt ilyen légiós vándorlás, mint most? valamint, hogy érzed előfordulhat szerinted olyan, hogy ha egyszer csúcsra érsz egy csapattal, mondjuk a hazai bajnokságban, akkor utána valamelyik csapat a későbbi években néha-néha, átigazolásilag, játékospolitikailag, taktikailag felérjen hozzád, és akár 1-1 bajnoki címet elorozzon vagy legalább megszorítson? gondolom erre minimális esély max inkább a nagyobb bajnokságokban lehet, nem?
melyik lesz a következő csapatod? esetleg nincs kedved, valami nem túl gazdag csapattal lenni, valamelyik nagy bajnokságban mondjuk, 2.-3. osztályban, akit kieső helyre várnak és standard 4-4-2 felállással a csúcsra juttatni? :) -
korbin555 #99510 Vannak igen gyenge laptopok is.Nekem volt egy HP635.Az fm14 fél csillagot adott neki 6 ezer játékosra.A PC-ről átvitt mentéseimmel meg küzdött,mint hangya a faszával.
Ajándékba kaptam 3 éve,mikor kórházban voltam,ezért nem akartam egyből túladni rajta.A szekrényben volt két évig.Tavaly nyáron aztán elcseréltem egy új Beyerdynamic DT990 Pro,és egy alig használt Nook Simple Touch-ért. -
korbin555 #99509
-
Peti2400 #99508 Grat. -
Jön a várt Lionel Road. -
Brentford 2.szezon
Magabiztos újonc évünk volt, végig jó távol a kieső zónától. Persze voltak nagy hullámvölgyeink de voltak nagy bravúrjaink is, így amit ígértem a vezetőségnek azt simán megtartottam a középmezőnnyel. Kapott gólok száma kicsit zavar, mert ennyire nem volt rossz a védelem, de pl. ebből az utolsó 4 meccsen kaptunk 11t az előttünk végző csapatoktól. Amúgy érdekes h Rijkaard milyen simán bajnoki címet nyert a Spurs-el, meg h rajtam a kívül a másik két újonc is milyen simán bent maradt. A kupákba valami hihetetlen szerencsés sorsolásunk volt, szerintem fm-be nem is volt soha ilyen szerencsés. Egy-kétszer persze így is döcögött a szekér de sikerült mind2 helyen döntőig mennünk. A liga kupát mint már írtam egy nehéz meccsen nyertük meg, addig az FA kupát egy nagyon szoros meccsen 11sekkel sikerült, mondhatom h szerencsénk is volt mert a meccs vége fele nagy helyzeteket hagytak ki, de mi meg a hosszabbításban hagytunk ki nagy helyzeteket. A keret elég fiatal de még bőven erősítésre szorul, sajnos van egy két elégedetlen emberem is, meg egy Savitskyim is aki 1,5 év alatt nem kapott munkavállasít.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.01.14. 16:01:48 -
köszi. lassan vége is a szezonoknak, FA kupába hasonló sorsolásnak köszönhetően elődöntőben vagyunk és a második vonalas Derby az ellenfél, szóval még ott is lehet bármi -
így legyen ötösöm a lottón.mielőtt megnyitottam volna a képet már tudtam hogy csak az Arsenal lehetett az ellenfél.Kábé mint párszor a való életben :D és gratula az EL-hez -
Rapid Wiennel bohóckodtam ma, de úgy döntöttek csak átlépek a Brentfordra, és meg is érte, mivel sikerült meglepetést okozni. A meccset ők uralták de komolyabb helyzeteink nekünk voltak így szerintem megérdemelten nyertünk, és jövőre biztos EL részt vevők vagyunk. -
milyen régi laptop h nem fut az új a 15? nekem 4-5 éves gépen simán elfut, pedig akkor se volt már top gép mikor új volt, jó mondjuk nem 100e embert töltök be csak 20-30et. -
StillAwesome #99501 Én karácsonyra leptem meg magam az FM15-el, de amíg egy jobb laptopot nem veszek, addig nem akarom feltelepíteni a régire. Esetleg valaki aki jártas laptop ügyben az tudna ajánlani egyet amin az FM-ek gond nélkül min. 6-7 bajnoksággal gyorsan futnak?
ON: Addig retrózom az fm12-vel. Coventry-vel kezdtem az angol másodosztályban és 4. helyre futottunk be, majd megizzadva, de sikerült feljutnunk a Premier League-be. Németh K. és Soukouna (mindkettő ingyen) vezéregyéniségek voltak elől. Kaptam 15M-t, ami jól hangzott, de elég kevésnek tűnik. Érkezik "ingyen" (1,3M nevelési költség a Chivasnak) Fierro, illetve tárgyalok olyan játékosokkal mint: Wright Phillips, Verratti, Quintero, Dos Santos, Hargreaves, Juhász és vagy 30 fős a Shortlistem hogy kit lenne érdemes idecsábítani. Cél a tagságunk megőrzése. Hátvédekkel gondba vagyok, ajánlást szívesen várok.
-
úristen :O -
korbin555 #99499 Eddig fel sem tűnt,hogy milyen kevés a magyar játékos az NB1-ben.A Vidi ellen játszottam most,11 külföldivel álltak ki.Kicsit utánanéztem,és teljesen kiakadtam.Nálam 8 magyar van a felnőtt keretben,ezzel vezetek.Újpesten van 6,MTK-7,a többinél mutatóban van 1-2.Mivel a liga reputációja elég magas,özönlenek ide az olcsó külföldiek.A Paksnál pl.13!! bolgár van,és csak 1 magyar.Diósgyőrben 10 grúz,szintén 1 magyar.A Honvédnál a fél keret ukrán,a Fradinál az oroszok a spájzban vannak,megtámogatva a szerb partizánokkal,meg hasonlók.
Pedig vannak tehetséges magyarok.(A YR 93.)De vándorolnak ki,tele vannak velük Nyugat-Európa kisebb csapatai.A lengyeleknél is annyi a magyar,hogy 3 komplett csapatot ki lehetne belőlük állítani.(A lengyelek meg jönnek ide.)A jobbakat megértem hogy kimennek,de a hogy a gyengék is?Egyébként külföldön is ez van,nem magyar jelenség.Ahol nincs rá külön szabály,ott több a külföldi mint a hazai.Iszonyat ez a népvándorlás.
Elszúrtam,be kellett volna állítanom,hogy x magyarnak lennie kell a kezdőben.A 14-ben megcsináltam,ott nem is volt ilyen invázió.4 magyarnak kezdenie kellett,és 3 saját nevelésnek lennie kellett a felnőtt keretben.Egész más volt a leányzó fekvése.Akkor is tele volt szeméttel az NB1,de legalább magyar szeméttel. -
elég hasonló ahhoz ami én találtam. sajnos inkább a 14ből lehet sok képet találni róla azért kértem Tőled. figyelőm szerint nem lenne túl drága a brentfordhoz, pedig első a Spurs nálam. Kramaricot szinte biztos h nem tudom majd megtartani már sír a nagyobb fizuért pedig a legjobban kereső 3s között van, csak Pereyra meg Richards keres még annyit (muszáj h volt h engem válasszanak) fizu keretem meg csúnyán mínuszba :D -
korbin555 #99497 Egy másik mentésből, 27 évesen. -
omg nálad már milyen öreg :D meg ráadásul ír lett :D de köszi :D -
korbin555 #99495 -
Korbin majd mikor ráérsz dobsz egy képet Harry Kane-ről. -
korbin555 #99493 A Diónak nagyon jó a 9.hely.Szép teljesítmény egy újonc csapattól.
-
korbin555 #99492 Alapból csak 5.A Loki a fair play miatt kapott egy + EL helyet. -
akkor gondolom nem lehetett annyira jó buli
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.01.13. 15:57:53 -
én úgy lettem most második a Wolfsburggal a BuLi-ban,hogy a legtöbb gólt lőttem,de csak 7 csapat kapott nálam több gólt -
Utley #99489 Hihetetlen, hogy mennyire sok gólt szedünk be....Hiába vagyok a 3. rúgott gólokat tekintve ha olyan homály a védelmem, hogy átlag 4 gólokat kapok...Akármilyen bajnokságot toltam eddig, de ilyen sok gólt szélről belőtt lasztikból nem kaptam...Télen kergetek el pár vakot az fix :) -
Peti2400 #99488 Az új főnök megdobott minket egy 10 millióval -
Látom bugos a játék hisz a DVTK csak 9. lett
-
Meggyőző teljesítmény :) Szép volt. Látom, már 6 magyar csapat megy nemzetközi kupába, nem rossz. -
ilyenkor nem értem a játékot, a kupa meccsen kívül zsinórba 4 bajnokin kikaptunk 1-9s gólaránnyal. erre a bajnokság legnagyobb esélye ellen szerezzük meg a 2. idegenbeli győzelmünket és szakítjuk meg a veresség szériát! -
Pozitívum:
van remény a döntőre :O eddig Brighton,Villa,Bournetmouth,QPR út se volt túl nehéz főleg h utóbbi hármat otthon fogadtuk.