Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jatekban 4 meccs 10 gol
Realis 😄
Utoljára szerkesztette: zaki, 2014.11.06. 01:43:02
Nekem mondjuk a 14-ben nem működött.Nem engedett a játékon keresztül bejelentkezni a Youtube.De nem is érdekel,van Nvidia Shadowplay,1920x1080p-ben menti amit akarok.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.11.05. 22:47:38
Én mondjuk nem nagyítózom a meccseket.A statisztikákat figyelem állandóan,főleg egy új csapatnál.Az alapján szűröm ki a gyenge láncszemeket.Kiről kapom a gólokat,melyik szélső nem tud beadni,melyik középpályás adja el a labdákat,hasonlók.Elég jól látni,hol vagyunk jók,hol gyengék.A kínai klubomnál is észrevettem,hogy a ferde szemű jobbszélső 15 beadásából 2-3 talál embert.Beállítottam,hogy "exploit the left flank",mert ott Huszti átlagban 20/16-os beadási pontossággal dolgozott.Amíg nem ismerték ki az ellenfelek,addig igen jól működött, Huszti szórta a gólpasszokat.Úgy 6-7 meccs után már odafigyeltek rá,fogytak a gólpasszok,akkor áttettem a jobb szélre,ott is igen jól ment neki.Később meg félidőben cserélgettem a két szélsőt.Hátul is kiszúrtam(nem volt nehéz),hogy a balhátvéd mellől szopjuk a gólokat. Beállítottam neki a "hold position","mark tighter" opciókat,plusz a jobban védekező CM-et átraktam az ő oldalára,BWM beállítással.Elég szépen betömtem a lyukat,utána alig kaptunk gólt arról az oldalról.
Apró dolgok ezek,de élveztem,nem mellékesen meccseket nyertünk vele.Majd ha egyszer 20 klasszisom lesz valahol,akkor nem kell ennyit sakkoznom.Akik nálam nőnek fel,csukott szemmel is tudják a dolgukat.Akit igazolok az meg posztra jön,és a mentális tulajdonságaira is nagyon odafigyelek.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Utoljára szerkesztette: zyndar, 2014.11.05. 21:24:09
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Utoljára szerkesztette: zyndar, 2014.11.05. 20:51:07
Van még néhány hasonló,az Arsenal meg lehet hülyülve,mert mástól is 181M fontot kértek egy tehetségért.Link.Majd megoldják ezt is,nem kerülhet többe egy no name ifi,mint CR7+Messi együttvéve.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ez mi?<#conf>#conf>
Utoljára szerkesztette: Peti2400, 2014.11.05. 19:20:41
Még lesz itt pár meccsem,aztán megyek Európába,egy hasonló tesztre.Svéd,svájci,vagy osztrák csapatban gondolkodom,még nem tudom melyik lesz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
Odegaard a Realnál járt az apjával,most épp legutóbb,ha hinni lehet a híreknek korábban már jártak a Barca edzőközpontjában,és az Ajaxnál is. Persze a papa,meg mindenki tagad,és csak annyit mond "nincs eldőlve semmi"...Szerintem a jövő évi FM-be már valamelyik gigásznál fogunk vele találkozni az ifiben
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.11.04. 16:57:07
Utoljára szerkesztette: gojoci, 2014.11.03. 21:30:37
- Improved balance of the amount of teammates who support players in their unhappiness
- Fixed issue where players would ask to leave for first team football before they simply asked for more first team football
Hirtelen már senki se unhappy.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.11.03. 17:23:56
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Az a baj, szerintem ti ezt úgy kezelitek mintha a teljes játék lenne. Az, hogy a játékosok dúlnak-fulnak, kb pár óra alatt (lehet annyi sem) javítható, és javítani is fogják.
Nem véletlen írtak már majdnem 40 oldalnyi feedbacket a hivatalos oldalon. Ezeket figyelembe is fogják venni, és javítják is, ez egészen biztos.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Szabadságra is öngyilkosság menni,mert egy tucat dúló-fúló ember fogad,hogy ignoráltuk a vélt,valós sérelmeiket.És mivel akkor már nem lehet reagálni a bánatukra,garantált a palotaforradalom.Mert az elégedetlenség ragályos mint a pestis,egy ember viszi magával akár az egész keretet is.
A "nyerő" taktika pedig nálam abból állt,hogy mindenkinek nekiestem,ellenféltől függetlenül,még idegenben is.Ez majdnem mindig elég volt,hogy bármelyik középcsapattal fél szezon alatt 10+ pont előnnyel vezessem a bajnokságot.
Én már befejeztem a Bétát,megvárom a kész játékot.De ha valakinél ezek a bugok nem jönnek elő,akkor az már most a világ legjobb játékával játszik.Nekem sajnos várnom kell péntekig.Remélem csak addig.
Jah és nálam senki sem unhappy.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A scouting is hulladék még, hot prospectet egyet se talál évek óta a scoutom, pedig egy három csillagost nem lenne túl nehéz. Jah meg van olyan scoutom, aki már egy éve készül a bevetésre, közben az orrom elöl halásszák el a jobbnál jobb fiatalokat bagóért a riválisok. Ha én venni akarok valakit aki 16 éves, az meg 33 meg 40 millió euro, még egy hulladék Genktől is. VICC. Ha ez így marad ebből Gscout lesz, nem fogok vele szenvedni.
A taktika kábé annyi, hogy direct passzal és attackinggal mész előre, és belövöd a labdát az ellenfél védelme mögé. Komoly változtatásra szorul a béta. Jah és még valami. Vannak olyan szalaghírek, amik folyamatosan újra és újra megjelennek. More time to keep Rafael promise pl hetente jön fel, holott Rafael már nem is a csapat tagja. Rengeteg az öngól, lesgól. 11-est nem lehet védeni és sorolhatnám. 20 ponttal vezetem a ligát, majd a tökutolsó Wes Brom vág nekünk 6-ot. Hagyjuk....
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.11.03. 12:24:24
Az összes eddig általam hiányolt dolog belekerült. Végre mindennek súlya van. Én még egy FM-ben sem tapasztaltam, hogy ennyire "szót fogadnak" a játékosaim.
A letámadást tényleg megcsinálják. Okosabban is kell bánni ezzel, mert könnyen emberhátrányt alakíthat ki hátul egy rosszul kivitelezett pressing.
A legkisebb változtatások is hatalmas különbséget jelentenek...és meccseket dönthetnek el.
Eddig nem volt 2 ugyanolyan meccsem. Mindegyiken egy "alap" felállással futottam ki....de finomhangolni kellett minden meccs közben és mindig mást.
Idén ha ez így megy tovább, nem lesz plug and play taktika....van egy olyan érzésem. Ami nem baj...mert ha nincs..az azt jelenti, hogy taktikailag hatalmasat fejlődött a játék.
Utoljára szerkesztette: Mougrimm, 2014.11.02. 21:20:17