Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
és ezért vettem meg inkább a gmg-n
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.11.02. 11:02:17
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amúgy azt látom, hogy nagy király lett belőle, szép. De akkor is, lehetne gyorsabb...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.11.01. 18:18:42
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Az a szopcsi, hogy ezt ha visszatöltöm se tudom megoldani. Benatia meg nem tudja elfogadni a bocsánatkérésem, hogy rohadna meg... <#hehe>#hehe>
Persze fel van háborodva, hogy kihagytam a keretből, így el akar igazolni... <#gunyos1>#gunyos1>

Azt én kétlem,hogy Kalmárból nagy játékos lesz.Most egy kicsit óvatosabb voltam,háromszor is betöltöttem,hátha nála sem fix a PA érték.De mindháromszor 132-t adott ki.Ez magyar szinten jó,de nyugaton egy nulla.Bundesliga 2-es játékos,semmi több.Ettől még lehet 100 válogatottsága,mert a többi fiatal sajnos még ennyire sem jó.
Az egyetlen valóban Tamás Krisztián a Milan tartalékból,aki sokra vihetné,az ő PA értéke 143.De 19 éves,és még mindig csak 90-nél tart. Balhátvéd létére nem tud szerelni(7),nem bír koncentrálni(7),csak futni(15).Gyakorlatilag esélytelen,hogy elérje a 143-at.Novothny,Otigba 20,21 évesek,lelassult a fejlődésük,de még mindig ők a legjobb fiatalok.Ők a mi jövőnk a játék elején.Irány a VB?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
na most kipróbáltam a dolgokat a crash dumps ellen,kiváncsi vagyok...
Még nem tudom merre tovább,de hajlok rá,hogy megvárjam a kész játékot.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.10.30. 21:06:31
Utoljára szerkesztette: gojoci, 2014.10.30. 19:15:45
Más.Most éppen a Dinamo Bukarestnél tevékenykedek,de itt is meggyűlt a bajom a morállal.Ha eladok valakit,a fél csapat felháborodik,ha valakit nem engedek el,akkor meg az a baj.Alexe mégis jött új szerződésért,meg is kapta volna,de az ügynöke akkora pénzt kért magának, amit nem engedett a board.Most 17 ember ki van rám akadva,hogy nem akarok új szerződést adni Alexének.A team meeting sokat nem ért,3 ember már nem very poor,hanem okay.Közben 7 ponttal vezetjük a bajnokságot,de ez sem számít,szinte az egész bagázs elégedetlen.Még a tartalékban lévő átadólistásoknak is sokkal jobb a morálja,mint a kezdőjátékosoknak.
Egyébként ismerem ezt a saccolós PA dolgot,csak elfelejtkeztem róla.Random generálja a gép egy rakás embernél.Egész komoly eltérések is lehetnek ugyanannál a játékosnál, különböző karrierekben.