104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
egyszerűen hihetetlen mennyire nem megy idegenben. pedig tavaly majdnem jobbak voltunk mint otthon. Most 7m 1gy 2d 4v és a legnagyobb gáz még rohadtul nincs szerencsénk se. utolsó 3 meccs kieső hely környéki csapatok ellen:
-WHU 3:1 Brentford -közünk nem volt, megérdemeljük
-Newcastle 1:1 Brentford -lefocizzuk őket, szinte végig vezettünk 90+3 egy szöglet után begyötrik az egyenlítést
-Burnley 1:0 Brentford -kiegyenlített meccs, de erre a 84.percben ők találnak egyet mi meg nem -
korbin555 #99482 Kösz.
A koefficiens alapján felmásztunk az első helyre,de reputációban még van hová fejlődni.
A szezont 85M profittal zártuk,de 5 helyet visszaestünk a gazdagok listáján.Az új stadion pénzbe kerül,nincs mese.Bár 52M-t már behoztam.(Azt nem értem,Ribeiro miért a Metaliszthoz írt alá,mikor a fél világ sorban állt érte.Chelsea,Milan,Benfica,Liverpool,hasonlók.Gondolom ott ő lesz a Jani,meg a 91k fizu sem rossz.)Úgy néz ki,a következő 2-3 évben komoly eladásaim nem nagyon lesznek,csak a szokásos tehetségek.Észnél kell lennem a bérekkel.3 ember van aki 40k fölöttt keres,szerencsére nekik hosszú távú a szerződésük.50k fölé nem engedek senkit.Sajnos nincs szponzor,magamnak kell kigazdálkodni minden fillért.Jövő héten repülünk Kínába,egy kis reklámbevételt generálni.Abból is bejött idén 19,5M.Valahogy csak megoldom. -
Elég hullámzó teljesítményünk van, de alapjába véve jól álluk és a 8. helyen állunk. Kramaric úgy játszik ahogy tavaly, csak remélni tudom h idén kevesebbet sérül meg. -
-
korbin555 #99479
Haladás FC.-13.szezon.
Megvan a 2.BL győzelem!A hajamat téptem,mikor 3 gólos hátrányból kiegyenlített az Arsenal,de a hosszabbítás a miénk lett.Fantasztikus meccs volt.A többi a szokásos,azon kívül hogy elvesztettünk egy bajnokit.Németh Márió szerződése lejár,és nem kap újat.32 éves,és veszettül romlanak az értékei.Ezzel az utolsó "valódi" játékos is eltűnik a keretből.A képességei alapján úgyis 9-10 éve megtűrt ember volt.De mivel az NB1-ben jól megállta a helyét,eddig maradhatott.Viheti magával a rekordjait.406 meccs,ebből 332 bajnoki(101 gól.)A közelében sincs senki aki ennyi meccset játszott,és nem is lesz.Az állandó rotáció miatt nincs olyan emberem,aki szezononként 25-26 meccsnél többet játszik.Ennyi idős koráig sem marad senki,nem fogják utolérni.Megy az "örökös" gólkirály Ribeiro is,ő pedig a gólrekordját betonozta be nagyon hosszú időre.Összesen 208 meccs,308 góllal zárt.29 éves,még jó pénzt kapok érte.Fájdalmas döntések ezek,és az is biztos,hogy a BL győzelem ellenére ezért utálni fognak a szurkolók.Ez van,lesznek új legendák a régiek helyett.(A 7 legendából ezzel 1 marad itt.)
Itt pedig egy gól,ami 2.lett az év legszebb góljai között,de mivel az én emberem lőtte,nekem ez a legszebb.
És végül a most befutott Breaking news.
-
hihetetlen mikor úgy dönt a gép h megver.. Knockaert fejel 2 gólt szöglet után.. 9 fejelés meg 7 ugrás 172cmeresen. oké döntetlen még hozzuk erre 90.percbe rúg még egy 30méteres bombát. -
korbin555 #99477 A 3-4.szezon óta nem nyúltam a taktikához.Be van gyakorolva a 3 ősidők óta,de csak egyet használok.Már arról is leszoktam,hogy idegenben,erős csapat ellen kontrára játsszak.Senki nem jobb nálunk,nem alkalmazkodom.Pontosabban talán van 2-3 csapat,amelyik "papíron" nagyobb játékerőt képvisel,de fegyelmezettségben,összeszokottságban a közelemben sincs senki.Ha a most 18-19 éveseim 20-21 évesek lesznek,papíron sem lesz jobb nálunk senki.Meccs közben néha belenyúlok,ha látom,hogy valami nem stimmel,de az sem jellemző.Egyszerűen nincs rá szükség,általában egy-két meccs van egy szezonban ami nem szokott sikerülni.Sajnos jellemzően a BL elődöntők,azokkal valahogy nincs szerencsém.
Azért a fontos meccsek előtt mindig odafigyelek,van-e az ellenfélnél gyenge pont.Fáradt ember,kényszerből berakott tapasztalatlan játékos,vagy ifi,ilyesmi.Ha van ilyen,akkor szándékosan rájátszom.Vagy éppen veszélyforrás.Ilyen a PSG,mert a két szélsőjüknek 19 és 20 a gyorsasága.Ellenük a két szélső védőm nem mehet előre.Ők is tudnak futni,de ennyire azért nem.Piszok erős csapatuk van,az elmúlt 6 évben 3 BL-t nyertek.A Chelsea-ben meg van egy AM,aki 30 méterről lövöldözi a bombagólokat.Arra ráuszítom a terrier Anchor Man-t,a gatyát is leszedi róla.De már csak a BL kieséses szakaszára kell odafigyelnem.Ez pár meccs,a többit lehozzuk izomból.Ha 13 év nem elég,hogy világklasszis csapatom legyen,akkor sosem lesz.A BL mégis más,nüanszok dönthetnek,emiatt mindig lesz izgalom a játékban.Meg ott van még az fm faktor,mert a 60 kapura lövés ellenére is ki lehet kapni pl.a Balmazújvárostól.Az NB1 arra jó,hogy a morál mindig az egekben legyen.Mindenki egyfolytában boldog a nagy győzelmek miatt.Most a BL csoportban becsúszott egy 2-3 a Metaliszt ellen,de még akkor is vigyorgott mindenki(rajtam kívül). -
remélem idén is jól sikerült erősíteni mert a sokkal magasabb fizu keret miatt középmezőnyt ígértem. am érdekes h nem várnak kieső helyre minket (16.hely) -
Utley #99475 Köszönöm az infót! Lassan érik egy Cook karrier :) -
Te így 2027-ben variálsz még a taktikán vagy már 10 éve ugyanaz? -
korbin555 #99473 Nem zargatsz.
Nem sok infót találok róluk.Nálam most 2027 január 1 van.2026-ban 1 meccsük volt,Vanuatu ellen egy 0-5 barátságos.Ahogy megyek vissza az időben,2023-ban volt nekik egy Pacific Games B csoport,de csak zakó zakó hátán.Győzni csak véletlenül tudnak.2019-ben a Wallis&Futuna korallzátony ellen arattak egy dicsőséges,3-1-es győzelmet.Amennyire én látom,nem jutottak ki sehová.Mert gondolom a Pacific Games,meg az OCE Nations Cup-on minden kókuszdió válogatott indulhat.Új-Zéland ellen egy meccset sem játszottak,azt legalább megúszták.
A világranglistán a 205.helyen állnak.Előttük a Virgin Szigetek,mögöttük Bhután. -
korbin555 #99472 Kurva nehéz megtalálni az egyensúlyt egy új csapatnál.Kínlódtam én is,de ilyen gondom itt már nincs.Gyakorlatilag az egész csapat saját nevelés,velük nincs problémám.Megszokták a rotációt,nem pofáznak,1-2 kivételtől eltekintve lojálisak is.Sokat melóztam mire idáig jutottam,de nem volt elégedetlen emberem hosszú évek óta.7-8 éve nem jött hozzám senki reklamálva,hogy valaki érdeklődik utána.Néha nyafog 1-2 ifi,hogy menne kölcsönbe,de azzal nem tudok mit kezdeni.Piszok jó a csapategység,egyetlen játékos van a csapatban,aki nem gyerekként került ide.A többit mind 16-17-18 évesen hoztam.Itt nőttek fel,együtt játszanak az ifi óta,barátságok szövődtek,ismerik egymás gondolatát is.Most már nagyon könnyű dolgom van.Ezek a srácok(meg az idősebbek is)sikeresek,sosem voltak mellőzve,ragaszkodnak a klubhoz,elégedettek a sorsukkal.Nincsenek irreális igényeik,könnyű velük tárgyalni.Kivétel persze itt is akad,de azt egyből eladom.Aki meg eléri a 28-at,az úgyis piacra kerül.Lehet akár legenda,mennie kell.Eddig 7 ember érdemelte ki a legenda státuszt(+én),de ebből 4 már nem itt játszik.Valahonnan ki kell termelnem a béreket,ha már a szponzor ismeretlen állatfajta errefelé.Az utánpótlásom meg kimeríthetetlen.Szó szerint.
Éppen most ajánlottam szerződést egy japán DL wonderkidnek.Szezon végén csatlakozik-Oshima.Van már 96 meccs a lábában,pedig még csak 18 éves.3,5M€+ 1M€ 20 meccs után,ennyibe került.Ha jól emlékszem,ez a harmadik legnagyobb összeg,amit játékosért adtam ebben a karrierben.De az edzőim szerint "minden pénzt megér".Márpedig van itt egy rakás világklasszis,van mihez viszonyítaniuk.Viszont így a már 10 éve itt játszó Dél-Afrikai Lumkana menni fog.28 éves,17,5M az ára,kapok érte vagy 20-25M-t.Annak egy részéből meg hozok újabb tehetséges gyerekeket,1-2M-ért "darabját".És a körforgás folytatódik.... -
Utley #99471 Bocsánat, hogy én is zargatlak, de rá tudnál lesni a Cook-szigetek válogatottjára, hogy játszanak 2018-as VB selejtezőt, esetleg ki is jutottak? :)))) -
Azzal pl, meg ahogy idősebb lesz, fejlődik. De a tutoringgal vigyázz, legalábbis én saját káromon tanultam: ha az "oktatónak" kisebb a determination értéke, mint a "tanulónak", akkor a fiatal játékos det. értéke csökkenni fog jó eséllyel. -
00mate #99469 Egy játékosnak a mentális tulajdonságait mivel tudnám fejjebb tornászni (FM 12)? Gondolom a tutoring segítségével, bár nekem eddig sok eredménye nem volt. :D -
Hülye ez a sajtó része, megszoktuk... :) De nem csak az. A Brugge után hívott a Rennes és én mentem. Sok a sérült, legjobb csapattal nem is tudtam még kiállni, a csereemberek értelemszerűen játszanak. Az egyik csóka, backup státusszal a meccsek több, mint felén kezdett, 2szer bejött csereként és pofázik, hogy nem játszik eleget. 2 hét alatt 3an voltak nálam, hogy ilyen-olyan csapat érdeklődik irántuk és BL-ben akarnak játszani. Megbeszéltük, hogy várjanak egy évet, ha nem jutunk BL-be, akkor mehetnek. Ezt el is fogadták. Erre leromlik a csapatmorál, hogy miért bánok így xy-al. Még a vezetőség is behívatott, majd még aznap team meeting. Hagyjatok már dolgozni, az istenit. 6 forduló alatt 16 pontot szereztünk, emiatt persze senki nem akar beszélgetni.
Utoljára szerkesztette: zyndar, 2015.01.12. 09:52:20 -
korbin555 #99467 Megkaptam az új szerződést.Négy évet ajánlottak,3,9k fizetéssel.Kizsaroltam 4,2-t,és csak két évet voltam hajlandó hosszabbítani.
Érdekes az is,ami a hírekben megjelent.Kereki híres a gyalázatos kiesésről,amit a Dinamo Kijev ellen,az előző BL szezonban szenvedett el.Valóban csak emiatt lennék híres?Vicces ez a sajtó.Azért csak nyertem már egy BL-t. -
korbin555 #99466 Nálam 179 a PA értéke.Nem fix érték,tehát változhat,de világklasszist lehet csinálni belőle.Ajánlott mellé egy jó oktató,aki a mentális értékeit megdobja egy kicsit.Érdemes odafigyelni rá,jobb lehet mint Benzema. -
Köszi. Nem rossz, lehet többet fog majd nálam játszani, hogy fejlődhessen. -
korbin555 #99464 -
Tudna valaki képet mutatni Wesley Said-ról 2020 után? -
korbin555 #99462 31 játékost adok a magyar válogatott keretekbe.A VB-re Pintér tőlem kivitt hetet.de a felnőtt válogatott 23 játékosából legalább 16-17 az én játékosom volt.Néhányra nem is nagyon emlékszem.A többség a felnőtt csapatom közelébe sem jutott.
Mondjuk jól leszerepeltek,a csoportból sem jutottak tovább.Portugália 0-1,Guinea 8-0,Spanyolország 1-2,és ennyi volt.17. hely a világranglistán,de semmi jó eredmény.Pedig van egy csapatra való nagyon jó játékos,csak nem akarja észrevenni őket ez a hülye.De a 33 éves Radót azért kivitte.Az ifiben is találok jobbakat nála.Sőt,csak jobbakat találnék.Az U19 nyert egy EB-t pár éve,azokból lehetne válogatni,de hát ez van.Pinyő,az Pinyő.
Na jó,mára ennyi.Megy a Green Bay-Dallas,kell a változatosság. -
korbin555 #99461 Néha velem is viccelődik a játék.És még örülhetek,hogy nem kaptunk ki.A 87.percben egyenlítettünk egy malac öngóllal.A két csatárom meg 5,8 és 6,0-ás osztályzatokat kapott.Némelyik ember azt gondolja,az NB1-ben elég a mezt kivinni a pályára.Főleg a tök utolsó újonc ellen.Most megúszták egy figyelmeztetéssel,de legközelebb zsebbe nyúlnak.Nem csak dicsérni tudok,büntetni is.
Különben is az utóbbi időben a főnök szerint nem játszunk elég szórakoztató játékot.Ami azért túlzás,mert az eddigi 8 bajnokin rúgtunk 30 gólt.Elég türelmetlen pasas a tulaj,az ukázt megint kiadta.Valami alapja ugyan van,de garantálni nem tudom neki.Már 3 éve hasonló a helyzet,mégsem sikerült megcsinálni.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.01.11. 17:46:15 -
az szép... -
Alig haladok a Lille mentéssel, szerintem nevetséges lett az idei rész, pl legutóbbi 2 meccsünk:
Első.
Második.
November vége van, de már 5-6 ilyet produkált. -
Te legalább továbbmentél -
ilyenkor tudnék hányni a játéktól...még ha mi is jutottunk tovább,de akkor is -
Solt #99456 Dehogy... csak ironizáltam! :))) -
korbin555 #99455 Mi a....?Te el tudod olvasni ezt a rovásírást?
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.01.11. 11:28:59 -
Solt #99454 Ez nagyszerű hír, már alig vártam... :D -
korbin555 #99453 Vajon mi okból kérik ezt a fiatal játékosok?Már nem először találkozom vele.
Kiesés elkerülése?
Miről beszél ez a gyerek?
-
cech19960320 #99452 Igen, pont ezért változtatunk mi is :) -
korbin555 #99451 A németek sem engedik a fordítás reklámozását.Kitiltják a fórumról aki nyilvánosan megosztja,és még jelszóval is védik.(de nem nehéz megtalálni a jelszót,inkább csak formalitás)Egyébként még nem végeztek,jövő hét végére ígérik.
A héber viszont már kész van:
-
cech19960320 #99450 Köszönöm szépen LasDen! Mostantól változik az információk megosztásának a módja :) -
szerintem a készítők kérésére, legalább is fmkockáknál az egyik készítő is kiírta. -
Mi történt? -
Mostantól a továbbiakban kéretik mellőzni minden hozzászólást a magyarítással kapcsolatban! Különben... -
Solt #99446 Szuper! :)
Viszont lenne egy észrevételem... az a "szárnyhátvéd", annak inkább szélsőhátvédnek kéne lennie... :) -
Befejeztem a 3. évemet karrier módban. A Vojvodinánál lemondtam és 2 napnyi munkanélküliség után Brüsszelben találtam magam. A betöltött ligák között nagyjából fokozatosan szeretnék haladni és a belga pont megfelelt ennek a feltételnek, így a FC Brugge ajánlatán nem volt mit gondolkodnom.
A keretben összesen 2 szélső volt, így eredetileg egy 3-5-2 mellett tettem le a voksomat. Ebbe a formációba már többször beletört a bicskám, nos, most is. A szezon elején alulmaradtunk a BL selejtezőben a veretes Viktoria Plzen ellenében, totál impotens játékkal. Ekkor döntöttem el, hogy még nem késő a korábban mutatott 4-3-3at megcélozni és ehhez be is vásároltam. Jovicot muszáj voltam megvenni, nagy liebling lett a csóka. A bajnokság sima volt, viszont a csapat a legerősebbek egyike volt már előttem is:
A rájátszásban szintén jól ment:
Játékos statisztikák
A kínos BL baki után az EL-ben folytattuk, ahol nagyon meggyőző teljesítménnyel a legjobb 4 között találtuk magunkat. Itt a Nice volt az ellenfél, az odavágón otthon simán 3-0ra nyertünk, már egészen hátradőltem. Hiba volt. A visszavágón sikerült 8-4re kikapnunk, egyszerűen tehetetlen voltam. Így még soha nem estem ki, azt hiszem.
A legjobbak: Jovic Söderqvist Castillo Knudsen
Nem valószínű, hogy maradok, a francia liga hívogat, interjún is voltam már. -
liverpool19 #99443 plusz azt sem árt figyelembe venni, hogy a bérletesek száma mindkét évben nagyjából 42 ezer volt, szóval az első évben kicsit több, mint 5 ezren tudtak jegyet venni, a másodikban pedig 18 ezren.