104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Lancelot1983 #104301 Ez a 33% ki lesz adva 2017-hez majd? Vagy felhasználjátok a 2018 és/vagy 2019-hez és, amikor közel 100% környékén lesz, akkor lesz kiadva csak az adott verzióhoz, mondjuk FM2019-hez? Ha ez utóbbi lesz, akkor szerinted kompatibilis lesz a 2017 és 2018-hoz is vagy nem?
A szövegnek gondolom az utóbbi években egyre nagyobb részét teszi ki a média rész lenne értelme ezt közel teljesen elhagyni fordítás szempontjából? -
Piko888 #104300 Idei: szöveganyag
Utoljára szerkesztette: Piko888, 2017.10.07. 09:41:29 -
#104299 Fordítóirodától függ. Nagyobb nemzetközi irodák szószám alapján számolnak. -
yamato41 #104298 Karakterszám a lényeg, az alapján van a fizetés. A szórás nagy, minőségtől is függ, szóköz nélkül 1 és 4 Ft közötti árak vannak. -
#104297 Azt lehet amúgy tudni hogy a szószám mennyi? -
#104296 Érdemes azt is nézni, hogy ezt csak egyszer kell kifizetni, és utána "csak" az extra szöveget kell hozzátolni és onnantól van plusz egy nyelvük hosszú éveken át. Persze ennek a fenntartási költsége sem kevés, szóval csak akkor jó buli, ha az adott nyelv sok vásárlót hoz rendszeresen. -
Piko888 #104295 Mi is ledöbbentünk, sajna ebből másként nem lesz magyar verzió csak ha mi megcsináljuk. -
#104294 40-60 misi? Aztarohadt,annyi pénzt leraknánk az SI-nél az asztalra szerintem bevállalnák hogy hivatalosan is benne legyen a magyar nyelv. 170 ezer font azért nem kis pénz szerintem náluk,a komplett cég ér jelenleg 3 millió fontot -
Fonseca #104293 Köszi szépen a kimerítő választ. Durva számok... -
Piko888 #104292 Sajna hivatalos fordításra szinte 0 esély.
A nem hivatalos fordítást folyamatosan csináljuk, jelenleg 33% környékén állunk.
Sajna kevesen vagyunk (3-4 fordító), és megbízható ember nem is nagyon jelentkezik.
Volt olyan hét, hogy 5-en is beléptek, letették a nagy esküt, hogy segítenek, de pár nap és az üzenetekre se válaszolnak.
110.000 sor volt megjelenéskor a szövegállomány, de az már bővült kb 20.000-rel.
Kerestünk fordítóirodát is 40-60 misi között vállalták volna.
Szívesen fogadunk bármilyen segítséget, írjatok rám priviben ha van ötlet.
-
Solt #104291 Benne van az első okoskodásomban a válasz, csak próbáld meg értelmezni a leírtakat! -
Fonseca #104290 Arra gondoltam, hogy hátha vki innen az SG fórumról benne van abban a csapatban, akik elkezdték a fordítást. Az FM Hungary-n ugyanis régóta semmi friss infó nem taláható.
-
#104289 Ha arra gondoltál,hogy gyárilag belekerülne a magyar nyelv,az totál esélytelen -
Solt #104288 -
Fonseca #104287 Szinte vártam, hogyha nem írom körbe pontosan, akkor vki elkezd okoskodni és bele fog kötni. Amit ide leírtál, azt én is tudtam, nem erre voltam kíváncsi. -
Solt #104286 Nem volt ilyen hír... arról volt szó, hogy lehetséges a fordítás és elkezdődik a munka. Rengeteg a fordítani való, nagyon lassan haladnak vele, ne nagyon számíts arra, hogy valaha lesz ebből valami. -
Fonseca #104285 Tavaly novemberben jelent meg a hír, hogy magyar nyelven is elérhető lesz az FM. Azóta nagy a csend.
Van valakinek infója, hogy lesz belőle vmi vagy teljesen elhalt az ügy? -
ozbom #104284 Láttatok már ilyet? A városi derbin történt, több volt a Porto szurkoló, mint aki nekünk szurkol. :D
A bajnokságból tegnap lejátszottam a hátralévő 6 meccsből 5-öt. Egyik meccsen se sikerült nyernünk, 4 döntetlen mellett vereség a derbin.Így az utolsó fordulótól függetlenül a 4. helyet sikerült megszerezni. Kicsit csalódás, mert végig versenyben voltunk a bl helyek valamelyikéért. De összességében jó szezonunk van, mert az El-be azonnal főtáblára jutottunk. Később hozok képet a tabelláról. -
ozbom #104283 A végjátékhoz érkeztünk a csapattal. 6 forduló van még hátra, 3 otthon 3 idegenben. Jelenleg a 4. helyen állunk. Este játszom le a maradék meccseket. Túl lett teljesítve az elvárás. Ami meghozta az új 2 éves szerződést. tabella
mérkőzések
-
yamato41 #104282 Van az úgy, hogy egy játékos senkinek sem kell. Kínáld fel ingyen transzferre és kölcsönbe is. Ha így sem és nagyon felesleges, közös megegyezéssel szerződésbontás, drasztikus esetben kirúgás... -
#104281 Hali!
Én még abszolút kezdő vagyok a játékban. Megnéztem egy rakás toturial videót is, ami azért rengeteget segítette az elindulásban.
Viszont volna néhány kérdésem.:
A spanyol Second Division B4-ben szereplő Recreativo Huelva csapatánál kezdtem. Az a szabály, hogy 23 játékosom lehet a keretben, de én még igazoltam 2 játékost posztokra, mert hiány volt, meg egy fiatal srácot felhoztam az U19-es csapatból is.
Vannak játékosok akiket kölcsönbe küldenék, meg akiket eladnék. 1 már elment kölcsönbe, de viszont akit el akarok adni azért senki nem jelentkezik be, pedig még fel is ajánlottam kluboknak, de semmi. Picit több mint 1 hét van hátra az átigazolási szezonból és ezt a részét le szeretném zárni, hogy regisztrálni is tudjam a többi játékost.
Tudna valaki segíteni ebben, hogy mit csináljak?
Köszi előre is! -
ozbom #104280 Sziasztok!
Végül a Boavista FC csapatára jutott a választásom. Még eddig nem indultam a portugál bajnokságban. Most tartok a felénél és eddig elég jól haladunk. igazolások mérkőzések tabella -
#104279 elméletileg mindig elveszik a vb-t katartól mert így nem kell variálni a játékon... -
#104278 kapja be akkor is a kislábujjam, semmi hasznát nem vettem és ő aratja le a babérokat :D
más - olyat láttatok már, hogy a Katari vébét átvitték Kínába a klubok tiltakozása miatt? -
#104277 inkább örülnél neki, hogy valaki jót cselekszik azzal, amit felépítettél... :D -
#104276 hát de téééényleg :D
a dinamo kijev volt az ellenfél, a beugrós edző 3-0ra verte is őket. Ezzel bekerült a holland hírességek csarnokába a kis szemét, én meg 0 eredményt tudok felmutatni karrierem során. 2 meccsen keresztül vezette a csapatot és már BL győztes edzőnek nevezik, én meg 1 órája koldulok valami állásért, lehet hagyom is a francba, kerestem eleget edzőként :D -
#104275 persze bl-t nyertél volna. Minden kirúgott edző ezt mondta :D -
#104274 anyám ... kirúgtak a liverpooltól :D
sose rúgtak még ki :(
1 bajnoki meccs lett volna még hátra, ha nyerek 3. helynél rosszabb nem lehet, akár az ezüst is összejött volna.
A Mancity állva hagyta a mezőnyt, 1 vereségük volt egész szezonban, 92 pontot gyűjtöttek, utánuk jött a cselzi, liverpool, manu 68-63 pontokkal, szóval az 1. hely sorsa már 10 fordulóval ezelőtt eldőlt.
Ráadásul tavaly 4. helyen hoztam be a csapatot, idén javultunk is.
Jött volna még egy BL döntő, a BL szezonban azért annyira nem voltam kutyaütő.
A playoffban shaktart kivertem, csoportból továbbjutottam (basel, psg, dortmund), utána schalke, tottenham, real kiverése után a dinamo kijev várt volna rám a döntőben (idegenbeli 4-1 után otthon 4-0ra verték a barcát :D)
Piszok bosszantó, mert nagy terveim voltak a csapattal, már be volt tárazva több igazolás is aki jött, simán hoztam volna valszeg a BL győzelmet, szépen alakult a keret is.
A helyemre meg ilyeneket nézett ki a média hogy pako ayestarán, steve mclaren, eddie howe - sok sikert nekik :D
A leginkább zavaró, hogy ilyen a valóságban nincs ... szerintem soha az életben nem rúgtak még ki úgy edzőt, hogy beígért egy bajnoki címet, de csak 2-3. lesz, cserébe viszont megnyeri a bajnokok ligáját. Szívem szerint kinyomtatnám a kirúgó levelet és egy SI-s emberke arcába vágnám. Na mindegy, life goes on ... -
geo91 #104273 végre :D
-
Fonseca #104272 Köszi. Az oldalon szereplő videókat pont nemrég láttam a youtube-on, de az fb oldalnak nem jártam utána. -
#104271 FM Kockák.. -
Fonseca #104270 Melyik csoportra gondolsz? Nem vagyok egy nagy facebook használó, jobban szeretem az ilyen klasszikus fórumokat. -
#104269 facebookon van egy csoport, az aktív -
Fonseca #104268 Lehet, hogy hihetetlen, de sosem használtam még.
Másrészt ezen az oldalon kívül már nem nagyon látok olyan magyar közösséget, ahol van némi aktivitás. Talán itt még érdekel is valakit
A régi sorozatokkal sok szezont végigvittem, most nosztalgiából újra leporoltam az FM-et. Kár, hogy ennyire leült már ez a fórum is, az FM Hungary-ről nem is beszélve -
Solt #104267 Köszönjük, de miért nem steam műhelybe töltöd fel? -
Fonseca #104266 Megcsináltam a játékban szereplő 286 magyar csapat logóját. Ha vki esetleg szintén a magyar bajnoksággal nyomulna
Logocsomag
Utoljára szerkesztette: Fonseca, 2017.09.15. 23:21:16 -
ozbom #104265 Meggondoltam magam és nem folytatom a magyar válogatott mentésemet. Majd egyszer, ha lesz hozzá kedvem. Így viszont egy másik mentésen gondolkozom. Még soha nem indultam a portugál bajnokságban és arra gondoltam, hogy a Belenenses, Boavista, Braga hármasból valamelyik klubot választom és megpróbálom letaszítani a nagy hármast a trónról. Egy kérdésem is lenne, aki indult már a portugál bajnokságban, van benne kihívás és élvezetes lehet egy ottani karrier? A másik gondolatom az olasz 2. osztályból juttassak fel egy kis csapatot az első osztályba. Itt a Virtus Entella, velük a tavasszal már játszottam az fm előző részében. A másik a SPAL csapata lenne vagy a Pro Vercelli, amin gondolkozom. Esetleg egy Pisa jöhet még szóba. -
#104264 túlléptem a szerkesztési 5 percet :(
az FM legizgalmasabb része, az átigazolási szezon...
2016/17 - Liverpool
távozott
Skrtel - Bordeoux - 5 millió
Gourcouff - Middlesborough - 9 millió
Ricky Alvarez - Inter - 9 millió
Danny Ings - Napoli - 10
Milner - Mancity - 14
Leiva - Benfica - 18
Balotelli - Napoli - 20
Sturridge - Mancity - 40 millió
139 millióért adtam el
érkezett
Higuain - Napoli - 68 millió (bár ment helyette Balotelli és Ings, szóval mondhatjuk h ingyen volt)
Rugani - Juventus 48
Lucas - Atletico - 35
Wanyama - southampton - 28
Renato Sanches - Benfica - 18 (kb Leiva helyett)
Tielemans - Anderlecht, 1 évig még ott maradt, 14 millió
Ronaldinho - Nice - 750 ezer, vicc
Borsos Attila - Videoton :D
Boateng - Schalke - ingyen
Ljajic - Inter/Roma - ingyen (20 meccs/13 pont) -
#104263 jaaaaj de jó bizniszt sikerült nyélbe ütnöm...a Liverpoolhoz hoztam 68 millióért Higuaint, viszont úgy, hogy 50 bajnoki után jár 43 millió a Napolinak, most 86 millió eurót ér a srác.
29 éves, lenyom nálam 1,5 évet 45 bajnoki után eladom és igazából 25 millióért lett egy világklasszis csatárom :D
9 bajnokin 8 gól, 1 gólpassz, kezdi visszahozni az árát. -
ozbom #104262 Lemaradt a fele az írásomnak, úgy néz ki nem szereti, ha telefonról írok.
Szóval a grúzok után Venezuelát fogadtuk és játszottunk 0-0-át. Majd az észteket vertük 2-0-ra. Ezek után következet Feröer-szigetek válogatottja és magabiztos játékkal 5-0-ra kiütöttük őket. Szalai itt is jól játszott. Képeket rakok fel, ha véget ér az év.