104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#104341 A Barcanal tenyleg 70m€ az indulo transfer budget? Elsö jatekom mindig a Barcae,annyibol azert osszelehet rantani a keretet (ami IRL nem sikerult...) -
rg60 #104340 Hello!
Van Nb3-as kiegészítő az Fm 2017-hez?
Köszi
-
#104339 yóóvan gyerekek, elég lesz... -
yamato41 #104338 Nagyon megkérlek és a lehető leghatározottabban felszólítalak, hogy NE tulajdonítsál nekem olyat, amit nem írtam, nem gondolok. Ez nagyon aljas dolog, hogynemondjam övön aluli. Sokkal durvább jelzőt ellene írnom, de nem használom ugyanazt az aljas taktikát, amit te.
NEM mással van problémám, mint egy olyan dolognak a megjelenésével a játékban, aminek az égegydata világon semmi köze nincs sporthoz, hanem politikához. -
korbin555 #104337 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nemi identitás nyílt felvállalása a legritkább esetben politikai indíttatású. Mozgalom támogatása sem feltétlenül.
Propaganda pedig a Movember is, a játékhoz sincs köze, de nem emlékszem felháborodásra. Neked mással van problémád.
Első blikkre én is kiakadtam mit keres ez itt, de 2 mp. alatt túlléptem rajta. Semmi különleges, a sporthírek is mindig leközlik, ha valaki felvállalja a másságát. És nem korhatáros, gyerekek is olvassák. Bár épp a gyerekben nincs előítélet, azt a felnőttektől tanulja. Te a toleranciát láthatóan nem ismered, vettük az adást. Ordenáré káromkodás nélkül is megértettük volna. -
yamato41 #104336 Mivel ez nem politikai fórum, ezért nem fogom részletezni, de a szexuális identitás erőszakos elfogadtatása egy jól körülírható politikai eszmerendszer eszköze. Politikai fegyverként használják politikai ellenfeleikkel szemben. A szexuális identitás privátum. Nem tartozik az enyém másra, másé énrám. Nem tartok jobb színésznek, politikusnak, tudósnak bárkit azért, mert ismerem a szexuális identitását (nyilván addig a pontig, amíg az törvényes, pl. nem erőszakos, vagy kiskorú ellen irányuló). Ergo semmilyen releváns információt nem hordoz, hanem puszta politikai propaganda. -
Lancelot1983 #104335 Ezt én sem értem a közhírré tétele az miért politika? Szerintem a valóságban sajnos van létjogosultsága az ilyen úgy nevezett "coming out"-oknak az ismertebb embereknél. Mi ebben a gyomorforgató mocsokság? Propagandának, propaganda, de mitől alávaló? -
yamato41 #104334 Sajnos nagyon nincsen igazad. A Brexitnek van hatása a focira, ennek nincs. Az "áttérés" magánügy, a közhírré tétele politika. Gyomorforgató mocsokság, semmi köze ehhez a játékhoz, egyszerűen egy alávaló propaganda. Még egyszer a píszí k*rva anyjukat! -
korbin555 #104333 Így közölte Jacobson az örömhírt, hogy áttért. Ez nem politika, az a Brexit volt. -
Solt #104332 -
yamato41 #104331 Alapvetően azért, mert egy politikai üzenetet vittek bele egy játékba. Persze, lehet bagatellizálni a dolgot, de attól még jelen van. Undorító jelenség. -
Lancelot1983 #104330 Én mondjuk azt nem értem, hogy amiatt az üzenet miatt, ami nem tudom saccra 5-10 évente megjelenik kb egyszer a csapatodnál, és akár egy kattintással át lehet ugrani, hogy lehet annyira kiakadni, hogy egy ilyen káromkodásokkal teli hozzászólást írj. :)
Egyébként én sem raktam volna be a játékba, mert szerintem sem ad hozzá semmi extra élményt a focis játékhoz. -
hamary #104329 Ejj, de régen jártam erre. :) Idén jó , ha több időt tudnék fordítani a játékra. Minden évben megvettem, de volt olyan, amivel csak 10 órát játszottam :( -
yamato41 #104328 http://www.bbc.com/sport/football/41796686
Menjenek a píszí kurva anyjukba. Ki a f*szt érdekel, hogy Józsi a Bélát kupakolja-e, vagy "a" Icát? K*rvára nem tartozik ez a sporthoz. Négy fal magánügye. Ez is jól mutatja, hogy az emberiség jócskán megérett a kipusztulásra. -
korbin555 #104327 Ha konkrét óhajod van pikcsör ügyben, jöhet. Egyébként nem tudok semmit. Játszani kellene. -
#104326 Na milyen a gamma? Aki bétázik dobhatna fel 1-2 képet :) Én idén nem rendeltem elő,megvárom a megjelenést
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.10.29. 09:06:31 -
korbin555 #104325 Máris van Real Names Fix. -
Piko888 #104324 Köszi szépen -
korbin555 #104323 ITT a nyelvi fájl, amit kértél. -
Piko888 #104322 Van BETA!!!!! -
#104321 Legkésőbb pénteken, sokan inkább a holnap-holnaputánt valószínűsítik.
Az fmscout.com pedig arról ír, hogy vannak pletykák mai (okt. 24.) béta-megjelenésről. -
korbin555 #104320 Nincs. -
Piko888 #104319 Ok köszi, ezek szerint nincs előtöltés? -
korbin555 #104318 Mihelyt elérhető lesz a játék, megkapod. Valószínűleg jövő hét pénteken. -
Piko888 #104317 Hi!
Le tudod tölteni, ha igen lécci küld el example.ltc fájlt.
Documents\Sports Interactive\Football Manager 2018\languages könyvtárban van.
A magyarítás miatt szeretném megnézni a fájlt, hogy mennyi változás van a 17-hez képest.
Köszi, Piko -
korbin555 #104316 Kiírja a Steam, ha elérhető lesz a Béta. Addig csak dísz a könyvtárban.
A kódom pedig innen származik: muve.hu Mit ne mondjak, jó drága. Béta ide vagy oda. Bár ahogy most utánanéztem, máshol se sokkal olcsóbb. A 13 a felébe került, persze azóta van Touch, meg a 60 SI alkalmazottból lett 100. De legalább a közel 1 milla eladott 17-ből futotta most licencre is. Lesz német válogatott, 4 évre megszerezték a jogot. De elvileg csak a következő kiadástól. A 19-ben lesz német nyelv, és hivatalosan is kapható lesz a játék Németországban. -
geo91 #104315 de hülye vagyok, most nézem, hogy már rég megkaptam mail-ben :D de ugye letöltődni csak akkor fog, ha már van béta -
korbin555 #104314 Nem tudom honnan származik a kód, ajándék. Az öcsém küldte tegnap este email-ben, a közelgő szülinapom alkalmából. Aktiváltam, de nem tudom Béta-e. Majd megkérdezem hol vette.
Mondjuk nem hiányzott. Az előzővel 2 hónap után befejeztem, február óta pedig nincs is a gépemen fm. A szabadidőm most is annyi mint amikor 2200-2500 órákat toltam bele, de egy másik, még inkább időrabló hobbit találtam magamnak. -
geo91 #104313 amúgy szép gyűjtemény, nekem csak a 2011-től van meg -
geo91 #104312 hogyhogy ott van a 2018? én még nem kaptam meg a kódot, pedig előrendeltem a bétásat (persze tudom egy hét múlva jön kb) -
McEachran3 #104311 -
korbin555 #104310 -
nono28 #104309 Szia!
Köszi szépen!Megnézem hátha most már sikerül! -
Fonseca #104308 Szia,
A youtube-on vannak jó kis videók a különböző csomagok beillesztéséről.
Ez pl. egy ilyen, amit keresel: -
nono28 #104307 Jó estét!
Tudna valaki segíteni?A játékos képekkel vannak gondjaim.Kicsomagolom a faces mappába és a játékban nincsenek benne.Esetleg tudna valaki segíteni?Előre is köszönöm! -
#104306 én ezért nem nézem a meccseket hanem only commentary -
rg60 #104305 Igaz legalább nem láttam, de lehet angolozni közben -
#104304 A CM-ben nem volt match engine, még nem volt mit szidni, most legalább kiadtad a dühöd. -
rg60 #104303 Hello!
Na szóval!
Fm 2017 a sorozat utolsó darabja amit megvettem, soha többet nem vagyok hajlandó pénzt fizetni ezért a játékért!
Ennyi szart amit ebbe a játékba belepakoltak az több mint felháborító.
10 meccset játszottam le 11 gólt kaptam,7 et úgy hogy az ellenfél 16 osánál támadtunk kapuralövés ami lepattant az ellenfélről,kontra gól.
3 gól,ugymkaptam hogy felszabadított a játékosom de 2 a saját játékosomat lötte telibe egyszer az ellent.
1 távolo bombát is kaptam egy olyan játékos lőtte akinek a távoli rugás értéke 8.
Játékosom és az ellenfél fut a labdáért játékosom megáll. Miért? Kb 1 meccen 15x előfordul.
Most ez igy hirtelen.
Jah nem ma kezdtem én még a chamionship managerrel indítottam -
Piko888 #104302 Pár ember már teszteli és küldi a javítandó dolgokat.
Reméljük a lefordított részeket most is át tudjuk emelni a 2018-ba. A 17-ben is kb. 20000 sor van a régebbi FM-ekből.
A social média szövegállománya tényleg nagy részt tesz ki, az elején még mindenki szabadon választhatott blokkot, de most már hanyagoljuk ezeket és a többire feküdtünk rá.