Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eléggé kihalt a fórum. A FB csoport viszont még elég nagy aktivitást mutat.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Ok, értem.
Akkor sallangok nélkül. Androidon két választásod van. A Google Store-os FM Touch, és az FM Mobile. Ennyi.
De ne kergess az őrületbe, most te is ezt írod:
-aki maszatolni akar valamin...Win-es tableten pl.
Most akkor mégis csak a PC-s Touch mehet tableten?
-aki maszatolni akar valamin...Win-es tableten pl.
Most akkor mégis csak a PC-s Touch mehet tableten?
A PC-s Touch egy telivér PC játék, kitűnően játszható egérrel. De megadja a lehetőséget annak is, aki maszatolni akar valamin. Kiválasztja az érintőképernyőre optimalizált skin-t, és boldog lesz. Win-es tableten pl. az egyetlen kézenfekvő megoldás a taperolás. És nem az fm az egyedüli, amelyik választási lehetőséget ad.
Ha ez igaz, akkor itt a lényeg amit nem tudtam;
"A PC Touch és a droidos Touch mivel más platform, a cross save ellenére is két külön játék."
Ezek után már csak az a költői kérdés marad a számomra, hogy mi a francnak PC-re egy érintőképernyőképes program?
"A PC Touch és a droidos Touch mivel más platform, a cross save ellenére is két külön játék."
Ezek után már csak az a költői kérdés marad a számomra, hogy mi a francnak PC-re egy érintőképernyőképes program?
1. Mert Windózon is ott a Google Play, attól még Google Play. Onnan is bármit telepíthetsz androidra. Jelen esetben ráböksz a Football Manager 2017 Touch-nál a fizetésre, és kiírja az eszközeidet. Arra pakolod amelyikre akarod. (Pontosabban amelyikkel kompatibilis.)
2. "Másrészről egyszer már kifizettem miért kellene mégegyszer megvennem."
Nem fizettél érte, mert akkor meglenne. <#smile>#smile> A PC Touch és a droidos Touch mivel más platform, a cross save ellenére is két külön játék. Aki mindkettőn játszani akar, mindkettőt meg kell vennie. Ez van. A mobil verziót sem adják ajándékba, mert valaki megvette a PC játékot.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2017.07.13. 16:52:19
2. "Másrészről egyszer már kifizettem miért kellene mégegyszer megvennem."
Nem fizettél érte, mert akkor meglenne. <#smile>#smile> A PC Touch és a droidos Touch mivel más platform, a cross save ellenére is két külön játék. Aki mindkettőn játszani akar, mindkettőt meg kell vennie. Ez van. A mobil verziót sem adják ajándékba, mert valaki megvette a PC játékot.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2017.07.13. 16:52:19
Sziasztok!
Én PC-n nyomom, táblagépen nem. Steam-en volt nyár elején leárazás, így kb. 3000,-Ft-ért lehetett hozzájutni. A teljes játékkal sajnos nem lenne időm játszani, ott jóval lassabb a játékmenet, de nagyon tetszik. Engem nem zavar, ha valami nagyon aprólékos, csak időhiányban szenvedek. Sajnos abban nem tudok segíteni, hogy hogy kell vele táblagépen játszani. De szerintem sem kell újra megvenni, az őrültség lenne, és logikátlan, ha egyszer már kifizetted. Írj, legfeljebb a steam supportnak, hogy mi a megoldás vagy a menete.
Köszönöm a válaszaitokat az XP-s kérdésre. És Touch-ban van szerintetek olyan „csapategyensúly” skála, vagy bármikor bármilyen összeállításban, felállásban lehet játszatni a csapatot, itt nem számít az összeszokás, összeszokottság?
Én PC-n nyomom, táblagépen nem. Steam-en volt nyár elején leárazás, így kb. 3000,-Ft-ért lehetett hozzájutni. A teljes játékkal sajnos nem lenne időm játszani, ott jóval lassabb a játékmenet, de nagyon tetszik. Engem nem zavar, ha valami nagyon aprólékos, csak időhiányban szenvedek. Sajnos abban nem tudok segíteni, hogy hogy kell vele táblagépen játszani. De szerintem sem kell újra megvenni, az őrültség lenne, és logikátlan, ha egyszer már kifizetted. Írj, legfeljebb a steam supportnak, hogy mi a megoldás vagy a menete.
Köszönöm a válaszaitokat az XP-s kérdésre. És Touch-ban van szerintetek olyan „csapategyensúly” skála, vagy bármikor bármilyen összeállításban, felállásban lehet játszatni a csapatot, itt nem számít az összeszokás, összeszokottság?
De miért nézzem win alól a Playt amikor a tableten szeretnék játszani, ezt most nem értem. Másrészről egyszer már kifizettem miért kellene mégegyszer megvennem. Kompatibilitási listát néztem, de nem adok rá mert az is oda van írva hogy Android 4.4.4 kell hozzá. Egy próbát megérne, de mégegyszer nem akarok fizetni azért amit egyszer már megtettem.
Konkrétan tapasztalati mutató nincs. Rejtettben sem. De a mentális értékek magasabbak az idősebb játékosoknál. Az pedig legalább olyan fontos, ha nem fontosabb, hogy ki milyen gyors vagy milyen jól cselez. És növekszik még akkor is, ha a vénember esetleg már lépni alig tud, de még játszik. Ez a tapasztalat, még ha mutató nincs is rá. Persze lehet egy fiatal jobb fejben mint egy idősebb, de alapvetően egy sokat látott játékos megbízhatóbb a fiatalnál.
Vorangee
"Google Play nem is listázza (csak a mobilos verziót ami egyrészt egy teljesen más progi, másrészt külön fizetnem kellene érte)."
A Touch-ért is külön fizetni kell. Ha win alól nézed a Google Play-t, ott lesz. Jelenleg 7199 HUF, de nem fut el bármin: Kompatibilitási lista.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2017.07.12. 10:37:15
Vorangee
"Google Play nem is listázza (csak a mobilos verziót ami egyrészt egy teljesen más progi, másrészt külön fizetnem kellene érte)."
A Touch-ért is külön fizetni kell. Ha win alól nézed a Google Play-t, ott lesz. Jelenleg 7199 HUF, de nem fut el bármin: Kompatibilitási lista.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2017.07.12. 10:37:15
Átlag két percenként egy kapura lövés hat percenként egy kaput eltaláló lövés = 1-2-es vereség...

Utoljára szerkesztette: smylie, 2017.07.11. 16:20:22

Utoljára szerkesztette: smylie, 2017.07.11. 16:20:22
Ebben nem tudok segíteni, de ha már a Touch verziót szóba hoztad; tableten játszol? Ha igen, hogy varázsoltad rá?
Többiekhez is szól a kérdésem; ha megvásároltam dvdn a játékot és a steamben elérem a Touch verziót (mivel DLC-ként járt hozzá) akkor a tabletről fellépve a steambe miért nem tudok vele játszani sem telepíteni?
Google Play nem is listázza (csak a mobilos verziót ami egyrészt egy teljesen más progi, másrészt külön fizetnem kellene érte).
Többiekhez is szól a kérdésem; ha megvásároltam dvdn a játékot és a steamben elérem a Touch verziót (mivel DLC-ként járt hozzá) akkor a tabletről fellépve a steambe miért nem tudok vele játszani sem telepíteni?
Google Play nem is listázza (csak a mobilos verziót ami egyrészt egy teljesen más progi, másrészt külön fizetnem kellene érte).
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy szerintetek van a játékosoknak „tapasztalati” (experience) mutatója a háttérben? Mármint lehet jelentősége ha egy fiatal tinit állítok a kezdőbe vagy egy idősebb játékost, ha az értékeik megegyeznek? És szerintetek ha van ilyen mérce, amit mi nem látunk, akkor meccsek alapján növekedhet ez az érték titokban, vagy már maga a játékos kora után növekedhet? Gondolom ez főleg gyakorlati úton látszik, ha már valaki sokat játszott a gémmel, az érzékelheti.
Én a touch verzióval nyomom. Látom, hogy a teljesnél van olyan mérce, vagy mutató ami mutatja a csapat összeszokást, ha egy formációt és instrukciókat sokat gyakorolják, akkor ez az érték folyamatosan növekszik és ezáltal jobb lesz a csapat összhang is. Touch verziónál nincs ilyen mutató. De szerintetek lehet ebben a verzióban is egy titkos mutató vagy itt minden meccsre külön taktikával is fel lehet állni, nem nézi a program az összeszokottságot?
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
Érdeklődni szeretnék, hogy szerintetek van a játékosoknak „tapasztalati” (experience) mutatója a háttérben? Mármint lehet jelentősége ha egy fiatal tinit állítok a kezdőbe vagy egy idősebb játékost, ha az értékeik megegyeznek? És szerintetek ha van ilyen mérce, amit mi nem látunk, akkor meccsek alapján növekedhet ez az érték titokban, vagy már maga a játékos kora után növekedhet? Gondolom ez főleg gyakorlati úton látszik, ha már valaki sokat játszott a gémmel, az érzékelheti.
Én a touch verzióval nyomom. Látom, hogy a teljesnél van olyan mérce, vagy mutató ami mutatja a csapat összeszokást, ha egy formációt és instrukciókat sokat gyakorolják, akkor ez az érték folyamatosan növekszik és ezáltal jobb lesz a csapat összhang is. Touch verziónál nincs ilyen mutató. De szerintetek lehet ebben a verzióban is egy titkos mutató vagy itt minden meccsre külön taktikával is fel lehet állni, nem nézi a program az összeszokottságot?
sziasztok,
kis segítségre lenne szükségem. Valami miatt (tuti h a taktikám sz.r) a legótvarabb csapatok is szivatják a védelmem állandóan.
FM16, Liverpoolal megyek, és nem egyszer van olyan, hogy akár FA kupa meccsen alsóbb osztályú csapat játékosa úgy húzogat a 16-osomon belül mintha Neymar játszana 3 évesekkel, meg olyan labdákat osztogatnak egymásnak, hogy csak kamillázok sokszor, és naná hogy kilép az ellenfél csatára a 2 bivaly középhátvédem között.
Oké, néha a gyengébb kerettel állok ki, de nem ok arra, hogy ennyivel gyengébb játékosokkal ne bírjanak el.
Rendszeres az, hogy 10-15-20 kapuralövése van az ellenfélnek, és ezt simán megcsinálják a kiesés elől menekülő csapatok is a saját otthonomban.
4231
a 2 szélső védő fel-fel fut, de akkor sem értem. Egy számomra sokkoló statisztika ... 5. helyen állok most 26 meccs után, ezen a 26 meccsen pedig 44/38 a gólarányom. Csak a 4 utolsó kapott több gólt, mint én, viszont a 44 rúgott gól teljesen rendben van, a 20 ponttal előttem lévő MU 3-al rúgott többet.
Szóval mi a fenét tehetnék az ilyen adok-kapok ellen?
kis segítségre lenne szükségem. Valami miatt (tuti h a taktikám sz.r) a legótvarabb csapatok is szivatják a védelmem állandóan.
FM16, Liverpoolal megyek, és nem egyszer van olyan, hogy akár FA kupa meccsen alsóbb osztályú csapat játékosa úgy húzogat a 16-osomon belül mintha Neymar játszana 3 évesekkel, meg olyan labdákat osztogatnak egymásnak, hogy csak kamillázok sokszor, és naná hogy kilép az ellenfél csatára a 2 bivaly középhátvédem között.
Oké, néha a gyengébb kerettel állok ki, de nem ok arra, hogy ennyivel gyengébb játékosokkal ne bírjanak el.
Rendszeres az, hogy 10-15-20 kapuralövése van az ellenfélnek, és ezt simán megcsinálják a kiesés elől menekülő csapatok is a saját otthonomban.
4231
a 2 szélső védő fel-fel fut, de akkor sem értem. Egy számomra sokkoló statisztika ... 5. helyen állok most 26 meccs után, ezen a 26 meccsen pedig 44/38 a gólarányom. Csak a 4 utolsó kapott több gólt, mint én, viszont a 44 rúgott gól teljesen rendben van, a 20 ponttal előttem lévő MU 3-al rúgott többet.
Szóval mi a fenét tehetnék az ilyen adok-kapok ellen?
liszensz
Sziasztok
Football Manager 2017-ben (2016-ban is) nincs német válogatott, legalábbis a Touch verzióban. Érdeklődnék, hogy ez valami beállítás beli probléma vagy licence beli esetleg (vagy valami más)? Német játékosok sosem utaznak le a meccsekre és a nationalelf kerete is kamu nevekből áll.
Football Manager 2017-ben (2016-ban is) nincs német válogatott, legalábbis a Touch verzióban. Érdeklődnék, hogy ez valami beállítás beli probléma vagy licence beli esetleg (vagy valami más)? Német játékosok sosem utaznak le a meccsekre és a nationalelf kerete is kamu nevekből áll.
kis off, de tegnap óta van már virágbolti is :)
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Vigasztaljon hogy a PSG is három ezüst után nyert végre. <#kacsint>#kacsint>
<#mf1>#mf1>

Hazai szinten elég magabiztosan uralkodunk,
Legutóbb ez volt.
A többi csapatban alig van magyar játékos, a jobbak nálam vannak, vagy külföldön.
Legutóbb ez volt.
A többi csapatban alig van magyar játékos, a jobbak nálam vannak, vagy külföldön.
Már az is mák, hogy ezzel a kerettel egyáltalán nemzetközi kupában indulhattál<#eplus2>#eplus2>
Egyébként grat. innen mér a döntőt is be kell húzni és végül is akkor is idegenbeli több góllal nyersz :)
Nem követtem mostanában a topikot, szándékosan csak magyar játékosaid vannak?
Többi csapat mennyire erős a bajnokságból, és így te milyen eredményeket értél el az elmúlt 7 évben hazai szinten, így tisztán magyarokkal?
Egyébként grat. innen mér a döntőt is be kell húzni és végül is akkor is idegenbeli több góllal nyersz :)
Nem követtem mostanában a topikot, szándékosan csak magyar játékosaid vannak?
Többi csapat mennyire erős a bajnokságból, és így te milyen eredményeket értél el az elmúlt 7 évben hazai szinten, így tisztán magyarokkal?
Egymás után három párharc idegnben szerzett több góllal eldöntve. :)
Mi a mák ha nem ez?

Utoljára szerkesztette: smylie, 2017.06.17. 19:59:37
Mi a mák ha nem ez?

Utoljára szerkesztette: smylie, 2017.06.17. 19:59:37
Kb. egy éve próbáltam, hasonló végeredménnyel. Nekem ugyan simán feltelepült win 10-re, csak éppen nem indult el. Próbáltam xp módban, csökkentett színmóddal, semmi. Mondjuk nagyon nem bosszantott fel. Csak néhány, azóta már nyugdíjas pofát akartam megnézni, nem akartam játszani.
Windows 7-re is probáltam,de ott is ezt irja!
Igen
Kompatibilitás probléma lehet. Win10?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ez mit jelent?Ez miatt nem telepíti a 2007-t!Van rá megoldás?
Summary not available.
This may be a result of an invalid summary type request --e.g. requesting an install summary when an uninstall has occurred.
Summary not available.
This may be a result of an invalid summary type request --e.g. requesting an install summary when an uninstall has occurred.
túl nagy a kép. Nem tudom elolvasni a betűket...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Sziasztok! Ez mit jelent?Nem tudom telepíteni az eredeti Fm 2007-et!Ha valaki tudna segíteni annak megköszönném!
Utoljára szerkesztette: nono28, 2017.06.17. 12:13:19

Részemről a két linkelt webshop rendben van. A CJS egy időben az fm hivatalos forgalmazója is volt, nem kamu bolt. A G2A-ról vannak rémhírek, de fél tucat kódot vettem ott, és semmi problémám nem volt.
A menetet leírták előttem. Kódot veszel, és aktiválod a Steam-ben. Konkrétan: bal alsó sarokban "játék hozzáadása - termék aktiválása." Beírod a kódot, a többit intézi a Steam. Letölti, telepíti...játszol.
A "gyári" editor ott van a Steam kellékek között. Ha megvan a játék, hozzáférsz. Vagy veszel plusz pénzért másikat, de YR emeléshez felesleges pénzkidobás.
A menetet leírták előttem. Kódot veszel, és aktiválod a Steam-ben. Konkrétan: bal alsó sarokban "játék hozzáadása - termék aktiválása." Beírod a kódot, a többit intézi a Steam. Letölti, telepíti...játszol.
A "gyári" editor ott van a Steam kellékek között. Ha megvan a játék, hozzáférsz. Vagy veszel plusz pénzért másikat, de YR emeléshez felesleges pénzkidobás.
Nem kell lezedni "valahonnan". Veszel steam keyt keyshopban, azt beírod a steambe, letölti mindenestől.
http://www.allkeyshop.com/blog/compare-and-buy-cd-key-for-digital-download-football-manager-2012/
http://www.allkeyshop.com/blog/compare-and-buy-cd-key-for-digital-download-football-manager-2012/
Nem tudom, ha nincs dvd olvasóm már, akkor azt úgy lehet feltelepíteni hogy leszedem "valahonnan", majd megveszem a steam kulcsot hozzá? A youth rating-et felraknám 75-re a magyaroknak.
Ha jól tudom csak eredetinél lehet ezt megcsinálni. Vagy rosszul tudom?
Ha jól tudom csak eredetinél lehet ezt megcsinálni. Vagy rosszul tudom?
És ez a két oldal mennyire megbízható?
Nincs osszegzesi ertek. Ez egy osszetett jatek, nem arkad. Ez van. Minden poszthoz mas tulajdonsagok kellenek. Ha osszegzo tulajdonsagot akarsz,a fifazz, ez mas elmenyt nyujt,a lenyege a sok adatban, tulajdonsagban es statban rejlik. Ha lenne osszegzo ertek,a az fm-es tarsadalom felhaborodna,m ez nem az a jatek.
Lehet:D de azert megprobalnam,akkor nem lehet gondolom beallitani? Kiscsapatoknal eleg szopo veginyalazni,h most az enyem ebben jobb az uj abban lenne jobb,szoval egy osszegzesi ertek jobb lenne.
Ud, ha nem tudsz 20+ ertekbol rajonni,h most jobb jatekos vagy nem? akkor inkabb valassz masik jatekot,m az fm nem neked valo! szivesen
Udv Urak, elkezdtem jatszani a fm manager 17-el(mobilos valtozat) az lenne a kerdes,h a jatekosok statjat,h tudom beallitani egyszerubbre?szamomra furcsa,h 20+ ertekbol jojjek ra,h most jobb jatekos vagy nem?koszonom
Az Fm 2012-t még meg lehet valahol vásárolni?
meg hatot nyaltál, Neuer túl van értékelve, és az FM tudja ezt
Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2017.06.08. 22:05:34
Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2017.06.08. 22:05:34
Az a gyanús, ami nem gyanús!
Mindketten adtunk szerződést és a játékos döntött. Ez igazából csak később volt gond, amikor a top fiataloknak kezdö játékos szintű fizetést adtunk, hogy a másik elől el tudjuk vinni.
Igazából ez a terv ezzel a karrierrel hogy mire megyek csak magyar játékosokkal. Most is a volt Man. U.-s Blackett az egyetlen légiós. Vannak szép eredmények, csak a védelem nagyon gyenge, sok gólt kapunk. Meg hát támadó a taktika is
Az szép. <#eljen>#eljen> Valamit én csinálok akkor retek szarul, mert klasszisokkal jobb kerettel sehol sem vagyok, nem hogy El döntőben, tegnap kaptam ki épp a Villareal-tól 4:2-re a második kieséses körben.
És négyet vágott Neuer-nek. :)

Szerintem egész jó kis játékos. És elég tevékeny részt vállalt abból is hogy EL fináléba jutottunk.
NB1ben csodákra képes egy kis gyorsaság, de itt tényleg valami mágia lehet a háttérben :)
Mocsok gyenge játékos még nb1-es szinten is <#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#wow1>#wow1>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!