Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amúgy a hotfix óta a gólok feltöltése youtube-ra is gázos nálam. feltölti a videót, aztán mikor megnéznéd, csak a pályát mutatja, a játékosokat nem...
Kicsit nevetséges, hogy félidőben vezetek 3-0-ra idegenben és megfordítják 10perc alatt a 2.félidőben...Ha ez egyszer történne meg még csak-csak elfogadom, de hogy 4forduló alatt 2x... Sebaj 2025-re át kell vennem a hatalmat Cambridge városában 😄
kupatavasz! (ahogy ismerem a játékot, minimum a real-t kapjuk az EL-ben)

mindjárt más 😊

az új vezetőség nem sajnálja a pénzt a fejlesztésekre

LasDen
amilyen Nagy, olyan sötét...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
Forditva lenne erdekes, ha Debreceni megvenne a Debrecent 😄

<#nevetes2>

bakkerman
made my day <#taps>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zaki
😄DDDD

LasDen
"Tettem, amit tennem kellett." - mondta viktor Fischer miközben bilincsben vewzették el a rendőrök a meccs után....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

<#banplz>
bakkerman
az egész játéksorozat legmocsadékabb és legaljasabb szokása

zaki
Aj lav disz gem

zaki
thx. en is igy szoktam, ha magyar csapattal tolom. osszes keleti meg balkant be 😄

zaki
nem rossz... milyen bajnoksagok vannak bejelolve nalad?

a bl pénzből kapott átigazolási keretből inkább masszív fizukeretet faragtam, hogy lecsaphassak az ilyen kaliberű, ingyen igazolható játékosokra. évi 50%-os fizuemeléssel írt csak alá, ami azért húzós lehet pár év múlva... de remélhetőleg hasonló ütemben fog nőni a fizukeret is, így nem lesz majd megterhelő a klub "pénztárcájának".

Budapest Honvéd - 2016/2017

Csapat:

átigazolások (klever, tamás, orsic, milnar, pamic, simao, delac, fejzullahu)

keret egyik fele
másik fele

Bajnokság és meccsek:

zyndar
Geraaaaa!!!!

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Jó öreg Baines.

Volt "szerencsém" az Eurosport 2-n két meccset is élőben nézni az Indiai ligából.A színvonal gyenge NB1-es,a játékosok meg NB2-esek.Mégis van hajtás,néző,a légiósok meg olyanok amilyenek.Magára valamit adó ember oda nem megy.Csak kivénhedt sztárok,meg kalandvágyó, máshová nem kellő senkik.Vadócz remekül fogja ott érezni magát.Jól fog keresni,és nem kell rettegnie hogy valami nagy bajuszos szikh kiszorítja a csapatból.Karácsonyra meg itthon is lesz,mert vége a bajnokságnak.
zyndar
Köszi. És valóban, micsoda pénzek lesznek! 😄

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Ez igen!
Ha feljutsz nem lesznek többé anyagi gondjaid.A 2 Bundásban már van egy rakás pénz.5 Milliókat osztogatnak még a kiesőknek is + vannak TV pénzek is.
zyndar

zyndar

Ahogy azt korábban említettem, a Dynamo Dresden csapatával kezdtem neki komolyabban az ideinek. A keret egyáltalán nem rossz, de azért 3 embert kellett igazolnom, természetesen ingyen jöttek. Az első fordulókban keresgéltük a végleges taktikát, ami végül szerintem pazarul sikerült, legalábbis az első 21 forduló alapján.

Saját tulajdonságaimat a liga szintjéhez igazítottam, de nem gondoltam ilyen magas licenszre. Szerintem sima lesz ez a liga, viszont a csapat felét elvesztem, mert nincs pénz még új szerződésekre sem.
Utoljára szerkesztette: zyndar, 2014.11.14. 19:19:04

Szegény gyerek 5 próbálkozásból sem talál be üres kapura. Hát nem egy mennyei szint a csávó... 😄
bakkerman
kihagytad hogy az első 6 gól fejben megzavarta a játékosait,és nem tudtak váltani időben,ezért úszott el a döntetlen lehetősége

LasDen
"Láttam pozitív dolgokat a pályán. A srácok jól járatták a labdát, míg a védelem többségében jól mozgott. Döntetlent érdemeltünk volna." - mondta Geo, a Honvéd edzője, csapata 8-2-es Unitedtől elszenvedett veresége után.

zyndar
Azigen hapsikám 😄

na igen. a lőtt gólok számán kívül nem igen van pozitívum... 😄

zyndar
Megbokrosodott a 4. számú csatárom...<#vigyor>

Zenszkij
xar a felbontás, hogy lehet javítani?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Volcanor

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

zyndar
Ez de kemény, ha igaz 😄

Sysfox
Ez kamu egyébként?

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
Kérdés, hogy milyen messziről kell eltalálni a kapufát, mert az nem derül ki a történetből. 30 cm-ről én is eltalálom tízszer, de a 16-os vonaláról szerintem 10-ből 1-szer, 2-szer talán sikerülne. Ebből kiindulva Puskásnak miért ne sikerülhetett volna 10-szer?

Még fiatal zsenge ifjú koromban láttam egy Puskást játszani (talán) a Népstadionban valami öregfiúk mérkőzésen (TV-ben). Az "öregnek" akkora pocakja volt, hogy megért menni a pályán, a futásról nem is beszélve. De olyanokat cselezett, hogy majdnem besz*rtam a TV előtt! A többieknek fogalmuk nem volt, hogy hol van a labda néha. Ez annyira megmaradt bennem!

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

LasDen
ez a durva, hogy a világháború előtt meg egy ideig után is tele volt a világ a magyar edzőkkel (játékosokról nem beszélve). ma meg már a grönlandi másodosztályig sem jutnak el...

Tono34
Fehérváron a meccs? Hemi nem csináltatott még stadiont? 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

az erősítéseknek hála, idén végre sikerült bejutni a bl-csoportkörbe

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Voltak nekünk nagy varázslóink Öcsi bácsin kívül is.Schaffer "spéci" azzal szórakoztatta a Róma nézőit,hogy 50 évesen,edzőként néha kint maradt meccs után,és öltönyben,antilopbőr cipőben rugdosta le a felső kapufára fellógatott sétapálcákat a 16-osról.20-25 ezer ember bámulta a varázslót,mert hibázni nem nagyon tudott.A cirkuszon kívül még arra is maradt ideje,hogy bajnokot csináljon a Rómából,először a történelmükben.
Hogy mit ért el játékosként és edzőként,azt megtalálni itt.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.11.14. 12:57:48
bakkerman
nagyon sok mendemonda kering Puskásról,de én speciel ezt a sztorit eltudom hinni,ha valaki akkor ő még "pocakosan" is akármikor megtudta lőni a kapufát,ha álmából keltették fel akkor is.
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.11.14. 12:32:20

while managing panathinaikos puskas in his old days arrives at a basketball court for some event with the football team , puskas is standing at the center of the field when one of the
greek players teases him that he can't kick the ball in the basket from where he was , 1 minutes after ball goes into the basket while the whole team went dead quiet , ball was given to him for a second time , into the basket again, it went. True story. One of the best if not THE BEST
LasDen
Ki mondta, Puskás?

zaki
mese...

OFF:"George Best egyszer elmesélte,amikor Bobby Charlton,Denis Law és a már pocakos Puskás társaságában egy fociakadémián tanítottak Ausztráliában.Best elmondása szerint a fiatalok nem tudták,ki az a Puskás,nem tisztelték,sőt még gúnyolódtak is a testsúlyán.

Aztán jött egy játék,hogy a fiataloknak a kapufát kellett eltalálniuk tízszer egymás után,és választhattak,hogy az edzők közül ki legyen ebben az ellenfelük.

Természetesen az öreg kövéret választották,- mesélte Best.Law még meg is kérdezte a srácokat,hogy szerintük az öreg kövér edző hányszor fogja eltalálni a kapufát.A legtöbben azt mondták,hogy kevesebb mint ötször.Best azt mondta, hogy tízszer.

Aztán az öreg kövér edző odalépett,és kilencszer egymás után telibe kapta a kapufát.A tizedik lövés előtt felpörgette a labdát a levegőbe, mindkét vállán és a fején is megjáratta,majd sarkával maga elé pörgette és utána telibe rúgta a kapufát a pipánál.

Mindenki néma csöndben állt,majd az egyik srác megkérdezte,hogy ki ez az ember.Neked ő Mr. Puskas- válaszolta elmondása szerint Best."

Nekem ez még új volt.
zyndar
Nálam a match fittness % ki is van rakva a condition mellé. Szvsz 75% kell, hogy kezdő lehessen.