Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csapat:
átigazolások (tamás, frimpong, laudrup, adorján, sanogo, paget, kouassi, grigore, baychev)
keret egyik fele
másik fele
Bajnokság és meccsek:
tabella
meccsek egyik fele
másik fele
bl (és el) meccsek
bl csoport
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Csapat:
átigazolások (klever, tamás, orsic, milnar, pamic, simao, delac, fejzullahu)
keret egyik fele
másik fele
Bajnokság és meccsek:

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Ha feljutsz nem lesznek többé anyagi gondjaid.A 2 Bundásban már van egy rakás pénz.5 Milliókat osztogatnak még a kiesőknek is + vannak TV pénzek is.
Ahogy azt korábban említettem, a Dynamo Dresden csapatával kezdtem neki komolyabban az ideinek. A keret egyáltalán nem rossz, de azért 3 embert kellett igazolnom, természetesen ingyen jöttek. Az első fordulókban keresgéltük a végleges taktikát, ami végül szerintem pazarul sikerült, legalábbis az első 21 forduló alapján.
Saját tulajdonságaimat a liga szintjéhez igazítottam, de nem gondoltam ilyen magas licenszre. Szerintem sima lesz ez a liga, viszont a csapat felét elvesztem, mert nincs pénz még új szerződésekre sem.
Utoljára szerkesztette: zyndar, 2014.11.14. 19:19:04

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Még fiatal zsenge ifjú koromban láttam egy Puskást játszani (talán) a Népstadionban valami öregfiúk mérkőzésen (TV-ben). Az "öregnek" akkora pocakja volt, hogy megért menni a pályán, a futásról nem is beszélve. De olyanokat cselezett, hogy majdnem besz*rtam a TV előtt! A többieknek fogalmuk nem volt, hogy hol van a labda néha. Ez annyira megmaradt bennem!
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
www.smart-bus.hu
Hogy mit ért el játékosként és edzőként,azt megtalálni itt.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.11.14. 12:57:48
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.11.14. 12:32:20
greek players teases him that he can't kick the ball in the basket from where he was , 1 minutes after ball goes into the basket while the whole team went dead quiet , ball was given to him for a second time , into the basket again, it went. True story. One of the best if not THE BEST
Aztán jött egy játék,hogy a fiataloknak a kapufát kellett eltalálniuk tízszer egymás után,és választhattak,hogy az edzők közül ki legyen ebben az ellenfelük.
Természetesen az öreg kövéret választották,- mesélte Best.Law még meg is kérdezte a srácokat,hogy szerintük az öreg kövér edző hányszor fogja eltalálni a kapufát.A legtöbben azt mondták,hogy kevesebb mint ötször.Best azt mondta, hogy tízszer.
Aztán az öreg kövér edző odalépett,és kilencszer egymás után telibe kapta a kapufát.A tizedik lövés előtt felpörgette a labdát a levegőbe, mindkét vállán és a fején is megjáratta,majd sarkával maga elé pörgette és utána telibe rúgta a kapufát a pipánál.
Mindenki néma csöndben állt,majd az egyik srác megkérdezte,hogy ki ez az ember.Neked ő Mr. Puskas- válaszolta elmondása szerint Best."
Nekem ez még új volt.