Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utoljára szerkesztette: geo91, 2014.11.18. 17:02:31

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Az "until fit" addig tart,amíg utol nem éri magát a játékos erőnlétileg.Ha elérte a megfelelő match fitnesst,akkor automatikusan megszűnik az elérhetősége a tartalékcsapat számára.(pl. sérülésből visszatérő kezdőjátékosnak,kevesebbet játszó rotációsnak,tartaléknak)
Az "ongoing" folyamatosan elérhetővé tesz.(ez jó egy ifinek,aki már elfér a felnőttek között,de még kevés lehetőséget kap.)
A zárójelben lévők csak tippek.

Sikerült letudnom a szezon maradék meccseit, az élen nem változott a helyzet. Maximum annyi, hogy a bajnokság első felében produkált 0,71-es meccsenkénti kapott gólátlagot sikerült 1,41-re feltornázni. No, nem panaszkodok, a média 7. helyre várt, jók voltunk.
A csapaton belül több kiemelkedő teljesítmény volt, de azért kiemelném az alábbiakat:
Zeldenrust, az elején nem volt kezdő, pofázott is érte, beraktam, bentragadt.
Stefaniak, fiatal német, adnék neki új szerződést, de a 2 hónappal ezelőti sikertelen tárgyalás óta nem áll velem szóba.
Müller, aki folytatta a gólgyártást, pedig elég fostalicska értékei vannak. Kapott is csilivili új szerződést.
Sabah, a megbízható oszlopa a védelemnek.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Utolsó előtti forduló, az már eldőlt, hogy bajnok nem leszek és 4.-nél rosszabb sem, de azért nem mindegy, hogy 2. vagy 4.
Erre jött ez a meccs. Videót nem tudok youtubra feltölteni, mert csak egy üres pályát mutat (idegesítő), így képekkel illusztrálom csalódottságom és idegeskedésem tárgyát.
köcsöganyád
Eléggé fontos lett volna ez a győzelem, meg is tettünk mindent, de ezek szerint 4. helyezettnek kell lennem.
tabella
Van még egy forduló, kíváncsi leszek, visszakapom-e.
Nevetséges.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Meccsek
Idegenben nem megy. Egy ideig ment, aztán nem történt semmi, de most már nem megy. Mindenki össze-vissza szopat.
Jó lenne, ha a következő patch-ben csinálnának valamit a távoli lövésekkel, a szögletekkel, meg azzal, hogy egy előre vágott labdára a védőm sétál, a csatár meg 50 méterről megelőzi és bevágja. Rohadt idegesítő.
Mondjuk az emberi természet már csak ilyen,ezek a blamás vereségek sokkal tovább megmaradnak bennünk,mint amikor sima győzelem a vége.Én sem vagyok kivétel.Azon melegében még a személyem elleni merényletnek veszem az ilyen "csodákat".Aztán persze lenyugszom.
a, támadólag lépek fel,akkor kinyílunk,és ők kihasználják a hazai pálya előnyét,és gólt lőnek
b, kimegyek counter beállítással,magunkra húzzuk őket (a sztárcsapat a kiesőjelöltet),és megint csak gól a vége
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.11.16. 18:31:18
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Most megyünk Franfurtba xopni.
A következő szezonra a fizetési keretem 20,5k lenne,igazolásra pedig továbbra sincs egy fillér sem.(a 4.szezonban!)Tehát garantált,hogy ebben a szezonban sem tudok előrelépni.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Itt legalabb nem kell orakig szorakozni az igazolasokkal 😄
Celtatol kaptam ki eddig 3-2-re. Barcat itthon megcsiptuk 1-0-ra, amugy inkabb a kisebb csapatokkal toltam eddig. Ev vegere ugyis lecsuszunk, de remelem valahogy a 4-be odaferunk. BL selejtezoben sikerult 1-4-rol kiszopni 7-4-re a Lilletol, ugyhogy most az EL-ben szerencsetlenkedem :c
Senkit nem fogok eladni a kulcsjatekosok kozul, lesz@rom, hogy duzzogni fognak. Igazolni nem tudok a helyukre senkit. Nagy baszk plejakat figyelem, ha valaki el akar igazolni megprobalok lecsapni rajuk, felteve ha lesz penz 😄
A jatek porog, mert csak az 5 topliga elsoosztalyat raktam be. FM14 legutobbi patch, 14/15-os atigazolasokkal, szoval mar egy Herreraval pl kevesebbek vagyunk.
Eddig Aduriz 11 meccs 10 gol, Muniain 12 meccs 8 gol. Ha megserul az egyik mar mehetek is a levesbe.
Ha ez nem jöhet szóba,akkor egyet tehetsz.Beállítod az ifiknek,hogy csak x percet játszhatnak a tartalékban.Ha 20 percet beállítasz,biztos nem fognak kezdeni.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Utoljára szerkesztette: Peti2400, 2014.11.15. 22:35:25
Én játszom(közben két TV-n mennek az EB selejtezők),csak nem írok beszámolót.Közben úgyis munkanélküli lettem,mert szezon végén ultimátumot adtam a tulajnak,erre kirúgott.Van egy mentésem másfél hónappal korábbról,felveszem újra a fonalat.
Meccsek
Chelsea kikipálva 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
www.smart-bus.hu