104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #99723 Grat a Chelsea-hez.(A képek mentésére kitalálhatnál valamit,mert egy homály az összes.) -
korbin555 #99722 A védelemmel tudom mi a probléma.Ott vannak a leggyengébb játékosaim.Már van egy nagyon erős középpályám,és jó csatáraim.Egy beton védelem kell,és rendben leszünk.Juan Jesus mellé jön Murillo,és ezzel lesz két világklasszis belső védőm.A rotációban meg ott lesz Ranocchia és Spendlhofer.Viszont mindkét szélen lyukas a védelem.Életbevágóan fontos lesz két jó szélső hátvédet igazolnom. -
Solt #99721 Ott már nincs, és nem is lesz... balfaszok... :S
@Shelton: Köszi... -
Shelton #99720 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Shelton, 2015.01.23. 21:17:09 -
CD Galaxis.
@McEachran3: azt hiszem bele is rázódtál :) -
Solt #99718 Urak!
Ki honnan vette meg a 2015-t? -
McEachran3 #99717 Azt kifelejtettem, hogy a két szélső védőm világklasszis szinten nyomták végig a szezont. Példa képp jobb oldalon Azpilicuetat játszattam, aki a bajnokságban 34 meccs alatt 275 key-pass-t adott, míg az utána következő első nem Chelsea játékos, Van Persie csak 40-et. Még az első szezon végén a Real el akarta vinni Azpilicuetat 50 millióért, de jól tettem hogy nem engettem el :)
Ja és persze a két szezon alatt már kaptam számos munkaajánlatot, megkeresett a Real, Barca, Dortmund. Csak hogy a nagyokat említsem.
Bocs a tripláért. -
McEachran3 #99716 2.Szezon
Azt sejtettem már az első szezon végén, hogy jövőre jobbak leszünk, de nem is reméltem, hogy ennyire.
Azzal az egy taktikával nyomtuk végig a szezont amit még az előző évben kitaláltam, nem számított, hogy éppen a Reading, vagy a Manchester United ellen játszottunk mindig ezzel a felállással mentünk ki.
A siker hatalmas volt.
A bajnokságot toronymagasan, 19 pont előnnyel, és 116 rúgott góllal, nyertük. Annyi góllal vertük a kicsiket és a nagyokat is, amennyivel éppen akartuk.
A BL-ben már a csoportkörben kiosztottunk egy nagy pofont a Portugál bajnoknak.
Ezzel a lendülettel meneteltünk egészen a döntőid, ahol revansot vettünk a Manchester City-n a tavalyi pofonért.
Folytattam az átigazolási politikámat, és igazoltam néhány fiatal tehetséget. A Bayern bejelentkezett Hazard-ért de nekem eszem ágában sem volt eladni, miután látták, hogy nincs esélyük lecsaptak a jó formában lévő, bár nem túl acélos Schürlére, akiért kaptam 49 milliót. A slusszpoén, hogy összesen csak 3 meccsen kapott szerepet a 49 milliós játékos a Bayernbe, ebből kétszer csereként állt be.
A vezetőség oda, s vissza volt a csapat teljesítményétől, mind a média is. Egy kicsit büszke is voltam magamra.
Kihasználva a nagy bizalmat, félve javasoltam egy új aréna építését, amibe legnagyobb meglepetésemre bele is mentek. Így eladtuk a Stamford Bridget 275 millió fontért, és elkezdődött a Zola Arena építése 57.500 férőhellyel, ami az eddigi 44.500-hoz képest előrelépés.
Kaptunk még 100 milliós szponzort a stadion építésére, így azt hiszem pont nullára jött fel a stadionépítés büdzséje.
A harmadik szezonra az elvárásaim, nem túl nagyok. A BL ha meglesz jó ha nem akkor is, a bajnoki cím megvédése azonban fontos lesz. Illetve szeretnék beépíteni néhány fiatal játékost a nagycsapatba, hogy legyen aki pótolja, Lampardot, meg Terryt ha majd szögre akasztják a cipőjüket.
Az egész szezonban, az eredmények ellenére, bajom volt a csapatmorállal. Mindig valaki lázadozott ellenem a játékidő miatt. Cech, Cahill, Ivanovic, Jackson Martínez stb. Őket még nyáron ki akarom rakni a csapatból, talán Matrínez még marad egy idényt ha csendbe marad.
Köszi, hogy elolvastad mind a kettőt. -
McEachran3 #99715 Mivel beszereztem az FM legújabb példányát, és mivel az első karrierem az új játékkal mindig egy Chelsea-s karrier így bele is fogtam rögtön.
1.Szezon
Az elvárásom a csapattól a bajnoki cím volt, illetve hogy Abra papa se legyen szomorú, egy jó teljesítmény a BL-ben.
A szezon első felében, vagy 4 féle taktikát is kipróbáltam, egyik sem működött. Aztán gondoltam egyet, és egy letámadáson, és gyors támadásokra épülő taktikát agyaltam ki, ami egy kicsit ,,rúgjunk többet mint amennyit kapunk,, taktika lett. Ez sem volt túl meggyőző de végül mégis csak ez maradt.
Csak fiatal játékosokat igazoltam, kivéve Lampard-ot. Őt a fél éves kölcsöne lejárta után megvettem, és az első góljánál felállva ordítottam. Remek teljesítményével igazolta, hogy nem hiába vettem meg. Stones és Ward-Prownse maradt még Lampardon kívül a felnőtt keretben, a többiek mentek kölcsönbe. Mind a két fiatal angol jól teljesített.
A PL-ben az első helyet sorra cserélgették egymás között a Man U, Arsenal, Man City hármas. Aztán a City inkább a kupák mellett tette le a voksát, ezért visszaestek nagyon a bajnokságban, viszont cserébe övék lett a BL, ligakupa, FA kupa hármas, ami nem kis dolog. A hajrára a United ellépett 3 pontra, amit sajnos nem tudtunk már behozni, hiába vertük meg a Liverpoolt nagyon, az utolsó fordulóban.
Az utolsó meccs a Liverpool ellen, már sugallta, hogy mire képes ez a keret ha összeszokik.
A BL-ben már a negyeddöntőben kiestem a későbbi győztes City ellen, az FA kupában, ugyanígy a City búcsúztatott.
Sem a vezetőség sem én nem voltam elégedett ezzel a szezonnal, de tudtam, hogy jövőre tarolni foguk. -
Őszinte leszek persze vannak csapatok akiket nem szeretek és tudok szidni sőt nagyon is tudok (ált. kulturált keretek között persze), de mellette én el szoktam ismerni is ha megérdemli a teljesítményük, nagy ritkán még szurkolni is tudok nekik. Emlékeim szerint Te Chelsea drukker vagy, pl. a Bayern ellen Nektek szurkoltam a BL döntőbe. Meg a londoni kékeket fogjuk rá elfogadtam, egy pool-MU vagy egy shity-MU meccsen viszont tényleg gondba lennék, meg persze egy róma-Lazio meccsen. De szerintem vagyok annyi idős h tudjam türtőztetni magam meg tudjak normálisan közvetíteni, azért a hasonló esetek nem ritkák főleg Magyarországon. -
sir_alex #99713 Sok sikert!
Remélem hamarosan láthatunk, hallhatunk!
"As The Reds Go Marching On! On! On!" ... :) -
McEachran3 #99712 Sok sikert. Kíváncsi lennék, hogyan kommentálnál egy Chelsea-Man City meccset? :D -

OFF:
holnap szurkoljatok, felvételizek délelőtt sport riporternek :D -
Nagyon sok munkám van ebben a csapatban, és sajnálnám abbahagyni. Rengeteg csodálatos játékos, szép eredmények, izgalmas mérkőzések. Bár tudom, ezek lehetnének a 2015-ben is.
Én szeretem a hosszú karriereket, szerintem így lehet felépíteni egy "világot" valahol. Valahogy nem lelném abban örömömet, hogy bármilyen gyenge csapattal 1-2 szezon alatt világverő gárdát építsek. Inkább szépen lassan, de biztosan.
Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2015.01.23. 18:55:08 -
Zenszkij #99709 Ahan...De a Ternanától meg a Genovától, meg a Sampdoriától kikapunk otthon....
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.01.23. 17:54:15 -
Nagyon jó szezon, gratula! Így kívülről azt mondom, hogy a kapott gólokat kell "csak" leredukálnod (mondjuk a felére) és meglesz a bajnoki cím
-
korbin555 #99707
1.szezon.
Meglepetés nem történt.Volt a Juve,meg a többiek.De a többiek közül mi lettünk a legjobbak.Szezon végén pedig kétszer is elkaptuk a Zebrákat,ebből az egyik a kupadöntő volt.Bár a végén már alibiztek,az utolsó 4 meccsükből egyet sem tudtak megnyerni.De ez legyen az ő bajuk.
A három legjobb játékosom(az osztályzatok alapján),Kovacic,Icardi,és a kölcsön balbekk Clichy lett.Kovacic 8 gól 14 assziszt,és a 7,61-es átlaga a második legmagasabb a ligában.Mellé megkapta az év idegenlégiósa címet is.Icardi 32 góig jutott,a szurkolók szavazata alapján az év játékosa lett.Clichy pedig 9,63 szerelést produkált meccsenként.Hernanes 8 gólt rúgott,ebből négyet szabadrúgásból,és övé az év gólja is.Íme.Említést érdemel még az anchor man Gary Medel,aki 231 labdát szerzett,és 85%-os pontossággal meg is tudta játszani azokat.
De azért olyan is akad,akivel nem voltam teljesen elégedett.Első helyen Gabbiadini,aki összehozott 30 meccsen 13 gólt és 9 gólpasszt,de ezt a 34 éves Palacio is majdnem megcsinálta,feleannyi meccsen.A 44%-os kapura lövési arányával pedig messze a leggyengébb csatárom.Ő a kihagyott helyzetek világbajnoka.Helyzetkihasználásban még a 18 éves Bonazzoli is sokkal jobb nála.
Csapatszinten miénk a legtöbb rúgott gól,de sokat is kaptunk.Ezen lesz mit javítani.Szögletből 8 szerzett,és 8 kapott gól,ez utóbbival a nem túl hízelgő első helyen végeztünk.Miénk még a fair play díj,csak 32 sárga,és 1 piros(Clichy).
Summa summarum,elégedett vagyok.De jövőre ennél több kell,és erősíteni fogok.4-5 meghatározó embert mindenképpen szeretnék hozni.Meglátom mit tehetek.Pénz van,és nem habozok elkölteni.
A két nyafogó emberem pedig még mindig morog magában,pedig ott leszünk a nemzetközi kupában.Az ígéret teljesítve lett,idióták!
-
fordjee #99706 Tabella
Meccsek
Taktika
10 forduló után egész jól állunk. Napoli nagyon meglódult, ami nem igazán jó hír, mivel a Juvétól is hasonlóra számítok.
3 féle taktikát használok, mindhárom szinte ugyanolyan. Hazai pályán 2 csatárral játszom, idegenben 1-el, illetve van még egy változata ennek a felállásnak, ott a szélsők védekező szélsők, meg az egész taktika is a védekezésre van kihegyezve, idegenben erős csapatok ellen használom, illetve ha vezetek és úgy érzem, fogok még gólt kapni.
Kovacic 14 kulcspassza nem rossz teljesítmény, kár, hogy minden kihagytak:) -
korbin555 #99705 Szopás.Ranocchia és Kovacic sérült,de ez akkor is "unacceptable".Tabella.Viszont a kupadöntőben ott leszünk. -
korbin555 #99704 Gratulálok.Jövőre meglesz a PL,én mondom.(úgyhogy ne told el)
-
Brentford 4.szezon
Ismét elégedett lehetek mivel az elvárt EL helyezés helyett szinte végig harcban voltunk a bajnoki a címért, sőt tavasszal nagyon sokáig vezettük is a tabellát. Sajnos a hajrát megint nem bírtuk, az utolsó 4 meccsen 7 pontot szereztünk még a United zsinórban 16!!! bajnokit nyert meg köszönhetően a Depay-Januzaj-Berardi hármasnak. A kupa szerepléseinkkel is elégedett lehetek, nehéz meccseken de sikerült megnyernünk a második liga kupánkat .Még a BL-be újonc létünkre is elődöntőt játszottunk ahol akár egy kis szerencsével tovább is mehetünk volna. A keret nagyon egyben van egyedül kapus poszton vannak gondok, de ha úgy állunk a nyáron akkor nem számít majd mennyibe kerül megpróbálok igazolni egy klasszis kapust és akkor jövőre a bajnoki címért való küzdelmet tűzöm ki célul. -
korbin555 #99702 Nem jól gondolod.Előkerülnek azok a "valódi" játékosok is,akiket most nem látok.Ahogy megjelent Argentína,az eddigi 35 ezerről 40 ezerre ugrott a játékosok száma.Tavaly megnéztem a San Lorenzo keretét,és a tartalékban alig találtam embert.Az első keretben is csak az ismert játékosokat.Most,hogy be van töltve,minden valódi játékos előkerült,az összes Argentin csapatnál.Nyáron további 6 ország lesz aktív,és akkor már 64 ezer játékos lesz elérhető.Valódi és generált.Ha pl. most megnézem bármelyik NB1-es klubot,nincsenek játékosaik.A Haladásnál csak egy ember van-Kopunek.A Fradinál is csak az ismertebb légiósok.De ha betölteném az NB1-et,előkerülne az összes valódi játékos.Így működik,ez a sovány adatbázis hátránya.
Darthmushroom-A két emlegetett szamár nálam is benne volt a játékban.
Nem is miattuk bővítettem.Volt ott még másik 4-5 ezer,akiket eddig nem láttam.Nem jól fogalmaztam.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.01.23. 11:06:37 -
Petteri #99701 Na szóval. Remélem most már enged képet linkelni, a régi profilom elveszett (köszi SG... :D ), szóval egykoron néha-néha Petterssonként írtam és jobbára read only üzemmódban működök, működtem.
Hosszú keresgélés után ismét Angliában kezdtem. Az előző szériában nagyon megtetszett a Preston, illetve a League 1 és a Championship hangulata, ezért ismét itt kezdtem. A választásom most nem az északiakra esett, hanem egy, egykoron a magyar sajtóban is sok hírt kapó csapattal a Sheffield Uniteddel kezdtem.
Szóval egy rövid sztori egyelőre csak a bajnokság elejéről!
A csapat ugye annak a McCabe családnak a tulajdona, aki egykoron a Fradit is birtokolta. Viszont a tulajdonosi körben már ott van az a Abdullah bin Musa'ed bin Abdulaziz Al Saud, aki szaúdi üzletember, illetve herceg. Ez még a közeljövőben, ha minden a tervek szerint alakul, akkor jót is jelenthet.
Sheffield United
A manager profilt egy egykori angol játékosról mintáztam, méghozzá nagy kedvencemről, James Beattieről:
James Beattie
Az igazolásokat próbáltam úgy a csapatra szabni, hogy már ebben az osztályban is egy domináns a focit játszó csapat jöjjön össze. Ehhez a vezetőség partner volt, pár bőven 30-on túli játékostól megváltam és hoztam olyanokat, akikben a jövőben is lehet potenciál. Kivéve Bothroyd, de ő meg személyes kedvencem és eddig nem is bántam meg a leigazolását.
És egy rövidke helyzetjelentés a bajnokság első öt meccséről, illetve a felkészülési meccsekről:
Fortuna nem volt hozzánk kegyes, hisz mind a Bristol, mind a P'borough, mind a Coventry, illetve a Preston elég domináns gárdának számít a ligában, de úgy gondolom, hogy sikerült jól kezdenünk a szezont, amire a későbbiekben lehet építeni.
-
-
szomorú de valszeg elúszott ezzel a bajnoki cím, hiába vezettünk szinte egész tavasszal. a MU nyert és meglépett 3 pontra, ráadásul 1el kevesebbet is játszott. A második hely se lesz egyszerű mert csak a jobb gólkülönbségünknek hála vezettünk a Chelsea előtt 3 meccsel a vége előtt. Sebaj a BL-be van esélyünk bosszút állni a MUnak az elődöntőben. -
2017/2018
Igazolások.
Liga Kupa.
Francia Kupa.
Bajnokság.
Bajnokság statok.
Még sosem volt egyetlen cserecsatárom se gólkirály...
BL csoportkör.
BL-fa.
Statok.
Conan.
A Juvétől hoztam, erre már rinyált év végén, hogy ő bizony menne. A Juvéhoz.
Ben Arfa.
Malcolm.
Golden Boy.
Franciák VB-kerete.
Idén sokat játszottak az ifik is... -
Gratula!
Javíts ki, ha tévedek, de szerintem attól nem lesz több valódi játékos, mert betöltöd az országot. Csak olyanok jelennek meg, akik az adott liga szintjén vannak, de generáltak (különírva :D ). -
Grat. Juve kicsit beteg. am ehhez a két argentinhoz nem kell betölteni az országot :D legalább is nálam mindig látszanak pedig soha nincs betöltve am nagy fogás mind2. -
korbin555 #99695
Félidő.
Meccsek.
Serie A.
Mindenki happy,mert sok gólt rúgunk,ami eddig ismeretlen volt errefelé.A két hét szünetben meggyógyultak a betegek,először a szezonban nincs sérültem.És a morál is kezd egy csapathoz hasonlítani.Bár Ranocchia és Jonathan még mindig "slight concern".Mivel muszáj volt megígérnem nekik,hogy kijutunk a nemzetközi kupába,gondolom amíg el nem érjük,meg is marad náluk.A betöltött Argentin ligának köszönhetően télen két új embert hoztam a középpályára.Gastón Romero(8M),és a DM Kranevitter(7M).Ez a Romero srác rettentő erős mentálisan,nem mellékesen világklasszis,és még fejlődni is fog.Nyáron pedig jön Murillo(15,25M).Eloroztam a Man.Utd elől.Előre kell néznem,mert arra nincs esélyünk,hogy a Juvét idén megelőzzük.A takarítást is tovább folytattam,elzavartam rengeteg embert.Volt aki sírt,volt jó néhány akinek fizetnem kellett hogy eltűnjön,de az nem létezik,hogy 100 ember legyen a tartalékban.+Kuzmanovic is repült,elment Pármába.A legalacsonyabb átlagot hozta,akik pedig csak ennyire képesek,mind kezdhetnek remegni.A célom már egyértelműen a 2.hely,és a kupát sem veszem félvállról. -
-
Solt #99693
-
Az átvariált védekezés bejött, egészen ihletett formában futballozunk
-
korbin555 #99691 Nem annyira a karrier hosszára értettem,mint inkább a ragaszkodásra a 12-höz.De 10+ éves karrier is elég ritka madár. -
Köszi, de ezt éppen te mondod?
-
Azzal is játszom, bár most abbahagytam a Hertha karriert kicsit. -
korbin555 #99688 Cumi.És nem elég hogy kikaptunk,egyetlen szélső hátvédem maradt.A Modena ellen barkácsolnom kell gyorsan egy 3 védős felállást.
Talán megérezte a főnök,hogy mennyire szenvedek,adott egy kis zsebpénzt.Szükségem is lesz rá,ha nem is idén. -
korbin555 #99687 Eljutottam a 10.fordulóig,és a Juve kezd meglógni.(De erre előre is fogadni mertem volna.)
Meccsek.
Serie A.
Taktika.
Sajnos beütött a dögvész,Handanovic után kidőlt a két kezdő szélső hátvédem is.Mivel a balhátvéd posztra nem tudtam olyan embert igazolni,amilyet szerettem volna,így kölcsönbe jött Clichy.Jól is játszott,amíg le nem sérült.Vidic-et pedig meglepő módon sikerült eladnom,még augusztusban.Kiplakátoltam 0€-ért,és több kapásom is lett.Végül elment a Swansea-hez rotációsnak.
Palacio már nem kelt el,de már nem is bánom.Előbb Icardi sérült le,majd Bonazzoli.Jó a beugró öreg csatár a háznál.Azért nem bánnám,ha nem sérülne le még több ember.Már így is bajban vagyok szélső hátvéd poszton.Elméletileg 10 napon belül felépülnek,de abba még beleesik két meccs.Utána két hét szünet.A padra felhozott ifikapus pedig 0 meccsel is le tudott sérülni.Most szedhetek elő egy másikat.
-
korbin555 #99686 Gratula,jól bírod. -
Gratulálok. Az összefoglaló pedig igényes, rendezett.
Mostmár jöhet a 15', vesd bele magad ebbe is!
-
FM 2012 - Blackburn Rovers 2023-2024
Azért csak nyüstölöm tovább az FM2012-es karrieremet, nem bírom abbahagyni a csúcson. :)