104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• sir_alex
  • korbin555
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Erről a nyelvzseni Lomb Kató jutott eszembe.Szerinte a legelterjedtebb nyelv a világon a tört angol.
  • sir_alex
    Köszönöm, ezt a rossz angolom miatt nem értelmeztem.
    Köszi!
  • Darthmushroom
    2. szezonban az eddigi meccseink alapján ha nem is sokkal (1ponttal) de vezetjük a bajnokságot 18 forduló után.
  • korbin555
    A league 2 alatt 99%-ban ez van.Vagy az,hogy rosszak a körülmények,és féltik a játékosaikat.Hiába van anyaklub,ők sem adnak senkit.De a L2-be már a nagy klubok is elengedik őket.Akkor meg azzal lehet gyakran szembesülni,hogy nem hajlandók jönni(főleg a jobbak).De ott már jó eséllyel igen ütős fiatal játékosokkal lehet erősíteni.
  • Zenszkij
    Én ezt hányszor de hányszor láttam már :D.
  • korbin555
    Nem hajlandóak ennyire gyenge focisták közé engedni.
    Hopp,megcsúsztam.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.02.23. 10:26:53
  • Darthmushroom
    ott írja fent: a blackburn azt szeretné ha minőségibb társakkal játszana együtt
  • sir_alex
    Sziasztok!
    Itt mi lehet az oka, hogy a loan opció nem engedélyezett, annak ellenére, hogy a srác a loan listán rajta van?
    Köszi!

• sir_alex
    A Soton az enyém, de idén nem akar adni, mégis csak ez az 5. liga ....

Azt hiszem, megtaláltam a megfelelő védőnégyest .... és a támadópárost :)

Utoljára szerkesztette: sir_alex, 2015.02.22. 18:02:30
  • Zenszkij
    Helyzetjelentés a Sky Bet League 2-ből. Nos hatalmas játékosmozgás volt, szinte a teljes csapatot lecseréltem. Továbbá ügyeltem arra is, hogyha jön egy sérüléshullám se legyen baj. Legjobb szerzeményem Arraial máris lesérült. Elkezdődött az infrastruktúra fejlesztése is. Hiába a béka segge alól csak feljönni lehet :D. Az edzői stáb is alakul. Jól nyitottunk, remélem hasonló lesz a folytatás és elkerülnek a sérülések.
  • Zenszkij
    Nem tudsz másképp. Szerezz be egy affiliate clubbot, azok adhatnak kölcsön játékost
  • dartonite
    Kiprobaltam ezt a taktikat az nb1-ben en is, haat ... :D
    PMFC
    8 meccs: 1 gyozelem, 2 dontetlen 5 vereseg.A mutatott jatek is nagyon gaz, tele vagyunk sarga es piros lappal, (legutobb 9-en fejeztuk be a meccset) szoval egyelore nem oke.Mondjuk az igaz hogy a ligaban majdnem mindenkinek erosebb jatekosallomanya van, igazolni pedig nem lehet mert se penz se fizetesi keret.

Update: most adtam el Balogh-ot a csapat legertekesebb tagjat 500.000 kp+450.000 12 honapra, +50% a kovetkezo transferbol.
    Erre minden jatekosom fellazadt pedig soha nem latott biznisz a Mecsekaljan :D
    Na mindegy, folytatom.Szeretek szenvedni es megoldani ilyen szitukat.
  • Darthmushroom
    emberhátrány ellenére csúnyán kiütöttük őket. rég nem játszottam már de ez még mindig a nagy szériánkhoz tartozik (7:0, 11:0, 6:0, 2:0 és most ez a 6:1)
  • sir_alex
    Köszi!
    Még egy kérdés, ha lehet?
    Miként lehet kezdeményezni játékos kölcsönbevételét azom kívül, hogy a játékos adatlapján a make offer-nél kiválasztom a loan opciót? Arra gondolok, hogy lehet az ügynökökkel kerestetni, vagy valamiképpen a másik menedzser tudtára hozni, hogy szívesen vennék kölcsönbe játékost tőle?
  • Zenszkij
    Köszi, most már egyre nehezebb lesz, de meglátjuk meddig jutunk. Itt a skin.
  • sir_alex
    Gratulálok, igazán szép teljesítmény!
    Zsinórban lépegetsz, ez külön dicséret!
    Mondd, adnál egy nevet vagy linket az általad használt skin-hez, tetszetős.
  • Etelkozi Vata
    Köszönöm a tippeket.
    Nekiugrok még egyszer.
    Valóban gyenge a keret, ezért próbálok mindig két-három 1. osztályos kölcsönjátékost hozni. Főleg a CM poszt hiányos, most megpróbálok egy olyan taktikát, ahova nem kellennek.
    Nem adom fel.
  • korbin555
    Nem ok nélkül rúgtak ki,az biztos.A Vasast a 2.helyre várják,magyarul fel KELL jutnod.Ha a 10.hely környékén parkolsz,az már magában elég,hogy kivágjanak.Az lett volna a csoda,ha megúszod.Akkor fogyott el a türelmük,ez van.

Egyébként nem vagyok róla meggyőződve,hogy attól a kerettől reális elvárás a feljutás.De meg lehet csinálni,a 10.hely pedig tényleg elfogadhatatlan.Kezdhetnél februárban,és lenne 5 hónapod begyakorolni a taktikát.Lejátszanál 15-16 edzőmeccset,lehetőleg idegenben,azzal kereshetnél egy kis pénzt is.A nagy gond inkább az,hogy nincs fitness trainer,és hozni sem lehet.Márpedig ha az nincs,unhappy lesz mindenki az edzés miatt.De ha egy jól begyakorolt taktikával kezded a szezont,akkor előnyben leszel a többiekkel szemben.
    Múltkor is mondtam,hogy ez egy trükkös feladat.Nehéz,de nem mondanám,hogy reménytelen.
  • Etelkozi Vata
    Köszi, természetesen mindhárom karrierben többféle felállással próbálkoztam, mindig volt 3.
    Igaz, hogy mindig szarul álltam, de a 2. karrierbe például amikor elkezdett menni a játék, jöttek az eredmények, nem tudom miért rúgtak ki.
  • Darthmushroom
    kirúgásokon szerintem nem szabad meglepődni ilyen helyezéssekkel, mivel ha jól tudom ott alap elvárás a feljutás kivívása.

am tanácson: próbálj meg teljesen más irányba elmenni a felállással meg a taktikával mint eddig, meg alapból ne 1t csinálj hanem 2t egy hazai támadóbb felfogásút meg idegenbe egy kicsit védekezőbbet.
  • Etelkozi Vata
    Kezdek teljesen kétségbe esni. Vagy én vagyok totál fogalmatlan a játékhoz, vagy a Vasas tényleg reménytelen... Harmadszorra futok neki, de nem megy.
    1. próbára esett-kelt a csapat, mindenki mindenért megsértődött, morál a béka segge alatt, kb. 12 forduló után a 10. hely környékén voltunk, kirúgtak.
    A 2. próbálkozás jobban fájt, mert az őszi utolsó meccsen a Zetét 4-1 vertük, a téli felkészülés jól sikerült, tavasszal Csákváron nyertünk 2-0-ra, kezdett összeállni a taktika, a játék, elégedett játékosok, bejöttünk az első 10-be, erre szó nélkül kivágtak. Ezt máig sem értem, miért???
    3. próbálkozás, most a 8. forduló után még nem nyertünk meccset, hazai pályán a 15. Soroksár lesimázott minket 2-0-ra, mi tök utolsók vagyunk. Előtte hazai pályán 3-1-re megyünk a Sopron ellen, kapok egy pirosat a 75. percben, a vége 3-3. Már akkor felment bennem a pumpa, a Sori meccset már nem is nyomtam végig, idegből alt-f4 a 2. gólnál.

Mi a tökömet lehet tenni???
    Valaki pro megnézhetné, ő mit csinálna a Vasassal, csak olyan tipp szinten (alapfelállás, taktika), már ha van kedve.
    Hálás lennék.

Köszi
  • Zenszkij

Jó reggelt menedzser kollégák! :D Grat Zyndar, szép teljesítmény, jövőre fel kell kötni a gatyát, kíváncsi leszek mit sikerül elérned a Compostelával. 10 millió nem kevés, abból már szépen lehet erősíteni! Én is befejeztem a szezont az F.C. Uniteddel. Sikerült ismét toronymagasan megnyerni a bajnokságot, így hát jöhet a Sky Bet League 2, ami az első olyan állomás ami úgy gondolom komoly megmérettetés lesz.

Összesen három meccsen szenvedtünk vereséget, ebből kettő otthon történt. Az Oxford 0-4-re vert hazai pályán. Az első bajnokit is elbuktuk idegenben a Lincoln ellen (4-1), a Grimsby is megvert minket otthon 1-2-re, egyébként hengereltünk! A kupákból ismét hamar távoztunk, mivel a csapat akkor pihent, ez nem is csoda, majd lesz idő egyszer remélem, mikor arra is koncentrálhatok. Mi kaptuk a legkevesebb gólt a ligában, szám szerint 34-et ami egy 46 meccses szezonban ritka. A csapat magját Assenso, Smith, Thomas, Goss, Hoare, Wood, Fleetwood és Lyness alkotják. Goss a Manchester Unitedtől jött ingyen, a csapat legjobbja. A kölcsönjátékosok zseniálisak voltak, érdemes volt 4-5 órát rászánnom a kukázásra, egyértelmű, hogy ez volt a siker titka.

Pénzügyileg jól állunk, sikerült profitot termelni, habár stadionbővítésre felvettünk egy kis kölcsönt, de a League 2 szabályai miatt bővíteni kell, nincs mese, a pálya talaja is katasztrofális, azt is újra kell húzni. Affiliate Klubbot nem sikerül találni, lehet már nem is fogunk, de próbálkozok. Jövőre is a kölcsönjátékosokra szeretnék építeni, remélem a liga reputációja miatt már többen szóba fognak velem állni.
    Idén 17.-ek voltunk a Vanarama Premierben az éves elköltött fizetés tekintetében. A 2.21 milliót elköltő Harrogate, aki első ezen a listán csak 8. lett. Nem minden a pénz. Az is látható az alábbi ábrán, hogy míg a Conference North-ba történő feljutásunkkor a fizetések alig nőttek, addig idén már nagyon megugrott a grafikon. Jövőre keményebb lesz sokkal az élet, cél a stabil középmezőny.

A bajnokspiráns Wimbledont oda vissza 4-0, 0-4 vertük. Később a playoff finale-ban a Braintree ellen elbukták a feljutást a hosszabbításban. Marad a tenisz.

Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.22. 10:35:29
  • Petteri
    "they will probably improve the decisions with backpass to goalie that often results in corner..."

ha már csak ennyit javítanak, annak én fogok örülni... ez kurva idegesítő, amikor mondjuk Hummels úgy játssza vissza a labdái 20%-át a kapusnak, hogy abból szöglet lesz, abból meg gól, pedig semmi oka nem lenne rá...
  • Pethy23
    Szerintem fölösleges ezt lefordítani mert kb olyan mintha én itt leírnám hogy szerintem mi lesz a patchben. Az illető úgy kezdi hogy: "Én nem hiszem hogy", ebből látszik hogy ez a valaki egy mezei user aki gömbből jósolt éppen.

Utána meg folytatja hogy: "Ők valószínűleg javítani fogják..."

Ilyet minek ide belinkelni...
  • fordjee
    EZ mit is jelent? Vannak sejtéseim, de az angolom nem valami jó.
    Korbin, remélem nálam nem kap pirosat:) Én mindig csak figyelmeztetek pirosnál, bárkinek becsúszhat, kettő is egy évben, nem baj az, ha néha kicsit keményebbek. Idáig nincs vele gond szerencsére.
    Dodo szerintem hamar el fog menni tőlem, Insua és Nagatomo előtte van a sorban, sok esélye nincs, hogy játsszon. De még az is lehet, hogy megkapja a lehetőséget és ki tudja, talán élni fog vele.

• Volcanor
    Hivatalos fórumról:
    "i don't believe anything significant will change. the biggest thing will be looking into behavior of 4 men defences against 3 men narrow attack as atm i don't think the ME is able to cope in this situations.

they will probably improve the decisions with backpass to goalie that often results in corner and i few other things, but don't think anything major. they are probably balancing ton of stuff already."
  • korbin555
    Gratulálok.
  • korbin555
    Ó,a jó Dodó.Először engem is azért cseszegettek,miért hoztam a csapathoz(pedig közöm nem volt hozzá).Utána meg azért,hogy miért adtam el.Amíg nálam volt nem is nagyon játszott,mert egyfolytában sérült volt.A mostani svéd karrieremben is ránéztem.Az MU-nál van,de összesen már majdnem 3 évet volt kórházban.Akkor is éppen sérve volt,mikor néztem.

Balotelli egyetlen alkalommal volt játékosom.Egy ideig minden rendben volt,jól játszott,a gólokat is rúgta.Aztán kiállíttatta magát.Elsőre nem szoktam büntetni,őt is csak figyelmeztettem.De rögtön felháborodott,és átadólistára követelte magát.Meggyőzni nem lehetett.Másfél hónap múlva jött a 2.piros,ami után már zsebbe nyúlt.És ennyi volt.Nem jött edzésre,úgyhogy kivágtam a csapatból.Nem én vittem a klubhoz,már ott volt,de az asszisztens is megmondta,hogy nem való a csapatba.Szerinte a társai sosem fogadják be a hozzáállása miatt.A szurkolók is örültek,mikor megszabadultam tőle.
  • zyndar

Csak nagyon röviden a második szezonról. Egy szedett-vedett gárdával masíroztunk végig a másodosztályon, a kezdőben összesen 4 saját játékossal. A taktika nagyon el van találva, ennyi volt a siker kulcsa, meg gondolom az, hogy elvárások nélkül játszhattunk. Az eddig 25 ezres fizukeretet 100 ezerre emelték, ehhez jön még 10 millió elkölthető zseton, jövőre kolbászból lesz a kerítés.

Érdekesség, hogy a feljutás utáni 1 hétben 11 állásajánlatot (1 2) kaptam, ilyen talán még nem volt.
  • Darthmushroom
    nekem is így rémlett, ha jól emlékszek a 14be utána teljesen újra kellet csinálnom az addigi taktikám mert olyan szinten nem működött h már az nevetséges volt.
  • zyndar
    Nekem tetszik, jó a hangulata és vicces. Jöhet még.
  • korbin555
  • fordjee
    Ödegaard bekezdett:) Változtattam egy kicsit, advanced playmaker helyett trequrarista lett, eddig eléggé bejött ez a változtatás.
    Szuperkupa győzelem, megvédtük a címünket.
    Első bajnoki.
    Az átigazolási piacon belelendültünk. Lucas Romero-t sajnáltam eladni, de záradék volt, így kénytelen voltam elengedni, Jött helyette Verratti, kevesebbért, ráadásul olasz, így szerintem jól jártunk.
    Podolski ugye elment a kölcsön után, helyére Balotelli érkezett. Én szeretem és a Pool-ban, illetve az Eb-n is nagyszerúen játszott, ráadásul ő is olasz, jó vétel volt, mellesleg ő is nagyszerű formában kezdte a szezont. Fierro pedig jó áron ment el nagyon, fele annyiért jött Mitrovic, akit már tavaly is le akartam igazolni, de Fierrot választottam.
    Balanta-t pedig azért engedtem el, mert fizetés emelést kért, miután bejelentkeztek érte. Mustafinak adtam, heti 160 körül keres, Balotelli is, Balanta-t már nem tudtam ilyen szerződéssel megkínálni. N'koulou jött helyette, olcsón, érzésem szerint megfelelően fogja pótolni.
    Dodo pedig előre le volt zsírozva, persze elégedetlenek a vezetők, hogy leigazoltam, de hát mit tudtam tenni. De ez Korbinnál is így volt azt hiszem.
    Remélem idén összejön a Bl döntő illetve a címvédés, az előjelek elég jók, a taktika zseniális és saját, úgyhogy nagy az öröm és boldogság:)
  • Pethy23
    Tévedsz. Itt a tavalyi februári patch, látszik hogy mennyit javítottak a match engine-en, nem csak egy sima adatbázis frissítés szokott ez lenni.
  • LasDen #100419
    FIGYELEM!
    Úgy döntöttem, hogy a mai nap az, amikor megosztom veletek legújabb kreálmányom. Próbáltam megtalálni a legjobb alkalmat, mikor többen vannak, de valahogy nem sikerült. Olvassátok el, aztán várom a véleményeket... :)
    UNTITLED

A hosszú folyosón a beszűrődő tömeg zaját csak a kopogó stoplis cipők és a játékosok egykedvű vitatkozása töri meg. Míg a játékosok az öltözők felé haladnak, addig én az egyik legjobb öltönyömben a pályára tartok. Ahogy súlyos léptekkel elhaladnak mellettem próbálok vidám arcot vágni a vereséghez.
    "Fel a fejjel fiúk! Még nem buktunk semmit..."
    De többen szóra se méltatnak, csak belecsapnak a kezembe és mondják a magukét tovább. Míg mások legalább próbálnak valami vigyort magukra eröltetni és hasonlóan pozitívak maradni. A kijáró végén aztán egy ismerős alak tűnik fel. A szakállas, tréning ruhás fazon az öcsém, Tom. Egy igazi edző zseni, csak néha képes irgalmatlanul elbaszni mindent.
    "Kedves öcsém, mi történt?" - kérdeztem kedvesen, de mindketten tudjuk, hogy nincs ok rá. Ő meg persze csak szó nélkül rázza a fejét, mintha most érkezett volna.
    "Totálisan megsemmisítettek, ennyi..."
    "Akkor gratulálok, kedves öcsém." - szúrtam oda.
    "Köszönöm szépen..." - válaszolt tipikus szófukar módon. Mikor valamit elbasz, akkor szokott ennyire befordulni.
    "Rendben, majd hétfőn folytatjuk."
    Szóra se méltatta, csak intett még egyet és elballagott ő is befelé. Utána még én is vetettem egy utolsó pillantást a kiürülő stadionra, majd én is a kijárat felé indultam. Megérte lejönni...

Hétfő van, ami azt jelenti, hogy a Plymouth Argyle klubháza meg van őrülve. Én pedig éppen a halálba tartok. Egyre nehezebbek voltak a lépteim, ahogy az elnök irodája egyre magasabbra tornyosult előttem. Pedig már több tucatszor megtettem ezt az utat az elmúlt egy évben, de ez az első, hogy egy ilyen vereséget meg kell magyaráznom. A hatalmasnak tűnő ajtón túl egy méghatalmasabb iroda tárul elém. Ez nem az az iroda, ahol van egy íróasztal meg egy üveg kávézó asztalka és kész, itt dugig van töltve a szoba. A relikviák, képek és a többi mesélni tudnának az itt történtekről, de az én problémám a hajlott korú iróasztal mögött űlő tulajdonos az, James Brent. Nem sokkal volt idősebb nálam, és tipikus üzletember megjelenése volt. Barna, egyenes haj, szemüveg és persze egy drága öltöny. Az arca is olyan telt volt, látszott rajta, hogy szeret élni.
    "Jó reggelt Frank, ülj le!" - állt fel. Kicsit meglepődtem, mert ezután a beszélgetés nem is érintette a mérkőzést vagy egyáltalán a klubot. Szeret egyből a tárgyra térni minden köntörfalazás nélkül. Most meg volt szó a családról, ételekről és autókról is. Teljesen belefeledkeztem a dolgokba, mikor hirtelen zengett a szoba attól, ahogy az asztalra csapott.
    "Mi a fasz volt ez?" - szabályosan rázkódtam a székben, míg a szemeim kikerekedtek. A szemei összeszűkültek és csak rám koncentráltak, míg az inge széle csak úgy lógott. Mit sem törődött ezzel, csak nézett.
    "A helyzet az, uram" - próbáltam összeszedni magam a sokkból. "Hogy még nem volt alkalmam beszélni Tomm- Walden edzővel a mai nap során. De biztosíthatom, hogy -"
    "Nincs de!" - vágta a mondatom közepébe. Megtorpanva emeltem rá a tekintetem.
    "Az öccse és maga a Premier Leaguet ígérte nekem 2 éve."
    "Igen uram."
    "Hát akkor ne három fordulóval a vége előtt basszák el. Leszarnám, ha nem hazai pályán kaptunk volna négy gólt a kicseszett utolsótól. Most futhatunk a kurva Watford után. Nyerjék meg a hátralévő meccseket vagy mehetnek a picsába."
    "Igen uram."
    "Akkor húzzon vissza dolgozni!"

Azt hiszem Frankie épp most van rapporton a Nagy Embernél. Bár ő intézi ezeket, de mégsem tudok az edzésre koncentrálni. Szerencse, hogy Geo egy több, mint alkalmas segédedző és kérés nélkül átveszi az irányítást. George "Geo" Slow a segítőm egy volt játékos, bár ezen a megjelenésen gyorsan túl adott. Alig múlt 30, de akkora, mint egy ház. Nem vicc, szerintem megette a csaját vagy ilyesmi. Amekkora feje van, annyi tudás is van benne. Néha még nálam is zseniálisabb ötletei vannak.
    "Mehetnek!" - passzoltam le a melót Geonak, aki öles léptekkel fordult is a játékosok felé, míg én az irodám felé indultam. Tudom, hogy durván mellényúltam. Persze Frankieboy tartja majd a hátát miattam, de erre nincs mentség. A földet bambulva az irodám felé kavarogtak a gondolataim. Egyszer a Blackpool meccs pillanatai elevenednek fel, aztán meg már a Boltonról képzelgek. Az volt a para, hogy borzalmasan mellé nyúltam a Pool játékosok formájával kapcsolatban. És a sajátjaiméval is.
    Eddig minden klafa volt, így kicsit a fejembe szállt. Szombatig a kiszámíthatóság volt az irány elv. Akit a csapat képes volt, azokat ütöttünk. Már rég az asztal mögött ültem, mikor feleszméltem. úgyhogy végül gondolataimat az asztalon heverő papír rengetegbe temetem. Jelentések, kérvények és szerződésekkel vacakolok, mikor Frankie besétál az irodámba, persze most sem kopogna. Nem szól semmit, várja, hogy észre vegyem. Egy perc is eltelik, mire feltekintek.
    "Mi van, mit akarsz? Nem látod, hogy dolgom van?" - poénkodok, hátha lazul kicsit. De persze ő csak feszít a puccos öltönyében szelíd mosollyal az arcán. Utálom, mikor játsza a megértőt.
    "Tudom, nem úgy alakult a meccs, ahogy azt szerettük volna, de még nincs minden oda." - már magyarázkodom, pedig még nem is mondott semmit.
    "Enyhe túlzás, hogy nem úgy alakult. A meccs előtt nagyon lazáztál, hogy a negyed osztályig rúgdaljuk őket. Nem érdekel az elnök lebaszása, a média szarakodása vagy bármi, csak az, hogy miért." - vezette elő magát a tipikus visszafogott, de eréjes módján.
    "Nem szeretem ezt, jól tudod, de a meccs Tocicon ment el. De ezt gondolom észrevetted."
    "Nem volt nehéz. Még azt is elszórta, amit nem lehetett. Te is jól tudtad, hogy borzalmas formában van. Miért játszott egyáltalán?"
    "Mert úgy számoltam, hogy Jonson mellette a középpályán megoldja, míg neki sikerül javítania a játékán. Nem így lett, így buktunk. De persze nem csak rajta ment el..." - próbáltam védeni Tocicot, bár nem nagyon lehetett. Egyszerűen elszarta a meccset, nincs mit szépíteni. Frankie már mondta volna, de én gyorsabb voltam és folytattam. "Alex és Ricardo is a széleken a kezükre játszottak. A Pool magukra húzta őket, aztán hirtelen mögéjük játszották a labdát. Ők meg nem világklasszisok, hogy ezt javíthassák. Csapatként győzünk és együtt is bukunk."
    "Ezt a riportereknek mondd majd, engem nem hat meg. Csak annyit mondj meg, hogy a Bolton erre mire számíthatunk?" - kérdezte a tipikus ironikus módján. Annyira szeretem ilyenkor.
    "Győzelemre..." - zártam rövidre az egészet. Nem akartam tovább folytatni az értelmetlen beszélgetést. Persze Frankie is vette a lapot úgyhogy elviharzott, amint kiejtettem a szót a számon. A lábam fel-alá járt, míg a kezem az asztalon dobolt és én üres tekintettel néztem a Bolton kezdő csapatát a monitoron. Nem a hogyan forog a fejemben, hanem a biztos-e. Az első nem várt vereség miatt kétségek merültek fel bennem...

Természetesen ez egy nagyon alfa írás, de ha a topiknak van rá igénye, lehet folytatás. Köszöntem szépen a figyelmet :)
  • korbin555
    Nem lesz már semmiféle patch,sem update.Jön a szokásos téli adatbázis,és ennyi.A játékba nem nyúlnak bele.
  • korbin555
    Nem volt olyan régen kedd.Az a norvég pedig svéd.Majd kedd-szerda táján felveszem a fonalat
    Még kell pár nap,mire végzek a sorozataimmal.Egyenként csak azokat nézem,amik annyira nem érdekelnek.A jobbakat szokás szerint megvárom,míg összegyűlik az egész évad.Aztán hangulattól függően jön a darálás.Most ilyen hetem van.Amúgy is kell a hely a külső HDD-n,mert iszonyat helyet foglalnak.Némelyik évad 40+GB.Ami létezik 1080p-ben,azt nem vagyok hajlandó mezei 720-ban megnézni.
  • LasDen #100416
    isteni vagy :D
  • Zenszkij
    Játszottam már az idei játékban a Manchester Uniteddel, a világverő Milanommal és a Romaval is a nagy csapatok közül, de észre se vettem, hogy a parked the tank achievement még nem volt meg. Most meglett, nem gondoltam volna, hogy az FC Uniteddel a Vanarama Premierben fogom ezt elérni, de 10 meccse nem kaptunk gólt és villant az acsi.

Pedig az alsó ligák nem arról híresek, hogy kevés lenne a bekapott gól :D.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.21. 19:56:34