Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Eddig nem igazán nézegettem ezt a genie scoutot, ileltve az editort, de most belenéztem, összességében mindent értek, kivéve azt, hogy a CA-be beleszámítanak-e a rejtett tulajdonságok illetve a személyiségi jegyek. (profizmus, ambíció stb.) Erre valaki tudna választ adni? Elkezdtem egy fun karriert, hogy editoros dolgokat próbálgassak. 😊
@Volcanor: Gratu a 2 kupához, jövőre remélem a bajnokság is összejön.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
am tudja valaki hány éves ez a címerük? telefonon foci logós játékba fel se ismertem egy dbig h kié lenne ez 😄
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
2015/2016
3.2-ért jött:
Igazolások.
BL csoport.
BL első meccs.
Második.
Végül a döntőben kaptak csak ki az Arsenaltól.
Bajnokság.
Idén jóval nehezebb volt, Monaco és OM végig ott volt körülöttem, utolsó fordulóban előztem vissza csak.
Liga Kupa.
Kupa.
Statok.
Barbosa.
Golden Boy.
Ben Arfa.
Utoljára szerkesztette: Volcanor, 2014.12.30. 22:26:07
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
Lille-hez a te taktikádat használom néhány módosítással, bár a védelmet sehogy se tudom belőni, 2 év próbálkozás után sem...
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
igazolások
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2014.12.30. 12:35:30

Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2014.12.29. 22:45:52
Tehát első szezon. Kicsit erősnek éreztem egy beszoktató karriert de kacérkodtam a dán karrierrel már a 2014-ben is.Bár csak 12 csapatos a bajnokság de vannak jó csapatok bőven.Én az idén 50 éves Bröndby csapatát választottam.
A keret szó-szó.Főként fiatal dánok pár nagy öreggel (Elmander, Albrechtsen) egy nagyon jó játékossal (Agger) és pár légióssal. Átigazolásra 46 ezer eurót kaptam.Persze eladni senkit maradtak az ingyen igazolhatók illetve a kölcsönjátékosok.Igazolni úgy ahogy sikerült. Riise leigazolását kicsit bántam mert sok volt szerintem, Fenger meghálálta bizalmat, Murray-t rengetegszer agyon rúgták így sok lehetőséget nem kapott, Bertels jól játszott, Fernández a 10 meccses sorozatnál a hátán vitte a csapatot ( kétszer volt olyan hogy a duplája benne volt a 3 legszebb gólban), Ruud pedig öreg kora ellenére hibátlan volt.
A meccsekről sokat nem beszélek (első, második). Voltak nagy győzelmeink volt hogy a Köbenhawn agyon vert minket, volt egy 10 meccses sorozatunk de a hajrában amit előadtunk az valami gyalázat volt.Mindenesetre ez a teljesítményünk a 3.helyet jelentette a tabellán a csapatnak. Végülis a média sem várt tőlünk ennél többet...
A meccsekhez még hozzátartozik hogy a kupában a negyeddöntőig jutottunk, míg az Európa Liga selejtezőben kettős vereséggel búcsúztunk.Egy formálódó csapatnak az kicsit erős volt.A csapatból azért voltak akik kiemelhető teljesítményt nyújtottak: Semb-Berge, Agger.
A jövőbeli tervekről annyit hogy feljebb akarok jutni a bajnokságban illetve illene bejutni az Eu ligába.Remélhetőleg be tudok építeni pár ügyes dán srácot is, egyet már dobott is az akadémia.Talán jó ajánlólevél ha a következő Ebbe Sandként emlegetik.Erősíteni is kell majd bár sok mozgásterem nem lesz a piacon sajnos.
Köszönöm ha elolvastad <#worship>#worship>!
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Még egy meccsem van hátra és összefoglalok
17 meccs, 5-3-9, 24:35, 18p
Nálam az FM-ben:
16 meccs, 5-3-8, 20:26, 18p
Kihoztam azt azért, amit Luhukay. 😊
Hertha - Paderborn 2:0
g: Langkamp, Kalou
Ezzel a 14. helyre jöttünk fel, az elmúlt 3 fordulóban 7 pontot szereztünk.
Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.12.29. 20:13:39
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2014.12.29. 17:50:45
Azt hogyan csináltad, hogy normálisak a csapatok nevei?
Egyébként a 14 is produkált furcsa dolgokat,mikor utólag adtam hozzá országokat az advanced setup mellett.De akkor minden "gyári" beállításon volt,nem használtam külső db-t,arra nem lehetett ráfogni.Mégis mindenféle anomáliák jöttek elő.Volt olyan utólag hozzáadott ország,ahol nem volt kupa,hiányoztak a játékosok statisztikái,Brazíliában nem volt állami bajnokság,meg egyéb nyalánkságok.Inkább gondolok arra,hogy bugok jönnek elő,ha az advanced setup használatban van,és az add remove leagues-ben is cserélgetem az országokat.Már tavaly megfogadtam hogy nem variálok annyit,de nem tanultam belőle.
Gond nincs,a mostani 113000 ember jól megy,és legalább tele a játék tehetségekkel.
néha nekünk is lehet szerencsénk
chelsea oda
chelsea vissza 😊
egy meccsel ez után vége is lett. két teljesen veretlen szezont foglalt magába a sorozat.
Jovic gyerek jól tolja

Utoljára szerkesztette: geo91, 2014.12.29. 15:55:58
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Ha az első meccs nagyon közel van időben,akkor azt előfordulhat hogy már nem lehet.Vagy fiókcsapat elleni,ami tutira le van kötve,és nem lehet vele mit csinálni.De a többit simán lehet törölni.
A Win8 nagyon jól kezeli a memóriát, én azt javaslom bízd rá a virtuális memória kezelést. A másik, hogy a plusz memória vásárlással óvatosan, mert abból lehetnek nyűgök. Én azt javaslom vidd magaddal a laptopot, és teszteljétek is le ott a helyszínen.
www.smart-bus.hu
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Szóval meccsről meccsre változott a játékunk. Mindig figyelve az ellenfelet.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.