104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    egy kettőre tudom a választ:
    -igen a 11.3 az utolsó patch, ált. mindig a .3 az utolsó
    -létezik nagyobb a huge db, ami csak egy fájl de pár ezerrel több játékos mint a sima nagy, de jó kérdés h megtalálod e így 2015ben
    -adatbázis frissítést: tudtommal a 12ig szokták csinálni de ahhoz is soká szokott elkészülni, szóval a magyar gyakorlatilag esélytelen
    -nb1-re egy tipp: fmhungary fórumot keresd fel, ott pedig a régi fm11st topickokat ott van külön "ki jön el.."
  • Motolla
    Tudtommal igen, a hármas a legfrissebb patch. Azzal már egészen játszható, bár idegesítő hibák azért vannak a meccsmotorban, ehhez hozzá kell szokni. Én a huge (óriás) adatbázist használom, az FM Hungary weboldaláról lehet letölteni, ahogy egyébként a magyarítást is. Ott leírják, hová kell telepíteni. Ugyanitt találhatod meg az adatbázis-frissítéseket is. Ingyenesen hozzáférhető NB1-es játékosok tekintetében nem tudok segíteni, én mindig kiküldöm gyorsan a scoutokat, és abból dolgozom, akiket találnak - de mások biztosan tudnak mondani pár tippet.
    .
  • koattila44
    Köszi, alapból próbálok udvarias lenni, és nem kinyírni egy topicot:)
  • LasDen #100491
    nem kell ilyen félénken írogatni. Csak írd le nyugodtan a kérdéseid, senki nem fogja érte leharapni a fejed. Ha igen, akkor meg jövök én fehér lovon és szétbaszom a fejüket :D
  • koattila44
    Előre is köszönöm a segítséget :) Mivel a kérdéseim tényleg nagyon alapok, lehet, hogy másokat zavarni fog, természetesen akkor én majd igyekszem privátban feltenni a kérdéseimet (egyébként korábban már írtam neked privátban,de akkor nem kaptam választ). Akkor 1-2 kérdés:
    - Hogy tudom letenni a tálcára a programot?
    - A 11.3. a legfrissebb patch?
    - Létezik-e a large-nel nagyobb adatbázis külön?
    - Hogyan tudom feltenni a magyarosítást, ha steamről töltöttem le?
    - Magyar adatbázis frissítés létezik külön?
    - Kik a javasolt és olcsón vagy ingyen megszerezhető játékosok az NB1-be?

Első nekifutásból ennyi, még egyszer köszi.
  • Motolla
    Szia, én azzal játszom, mióta megjelent, úgyhogy szívesen segítek, akár privátban, akár itt a nyilvánosság előtt. Ez utóbbi két előnye, hogy egyrészt a többiek kijavítanak, ha hülyeséget írok, másrészt mások is infóhoz jutnak, ha esetleg most kezdik az ismerkedést a 11-gyel.
  • korbin555
    Update 15.3.0 - részletek.
  • koattila44
    Sziasztok,
    Steamen letöltöttem az fm2011-et (azért ezt,mert egyszerű játszhatóság szempontjából ezt a javaslatot kaptam). Baromi sok és amatőr kérdésem lenne, volna itt valaki aki segítene nekem privátban, néhány (valószínűleg) teljesen alapkérdést tisztázni.? Nagyon hálás volnék érte :)
  • Volcanor
    Köszi. :) Grat neked is!
    A mentés marad, de most kezdek egy újat a friss patch-el. Lehet visszatérek valamikor, Ferguson-t beelőzni...
  • geo91
    kijött a 15.3.0
  • Darthmushroom
    grat. szép, sikerekben gazdag karrier (volt?)
  • Pethy23
    Lehet akkor engem azért szívat a játék mert mindig sunday league focistaként kezdem :D
  • Motolla
    Sziasztok, Zenszkij kedvéért jelzem, hogy én is jelenleg az FC United menedzsereként tevékenykedem.
    FM11-gyel játszom, az aktuális karrieremet a lehető legnehezebb feltételekkel indítottam: nevesincs edzőként, félprofi játékosmúlttal, munkanélküliként, angol sokadosztályban.
    Hát, mit mondjak? Szopi-nyali az eleje. Pedig nem vagyok kezdő a játékban: az FM 2007-nél kapcsolódtam be, és elég intenzíven játszom azóta is a különböző verziókkal. Tudom, itt még viszonylag ismeretlen vagyok, az indexes hasonszőrű fórumon írogattam sokat még Mr. Quijote és Mekk_Elek néven, onnan ismerhet, aki járt arra, amíg még aktív volt az a topik.
    Szóval itt a Wrexham volt az első állomás, 2010 nyarán, ott a kiesés elkerüléséért vívtunk élet-halál harcot, és, bár bennmaradó helyen voltunk féltávnál, januárban reflexszerűen, önvédelemből lemondtam, agyvízfelforrás miatt. Rögtön alkalmazott is egy ír csapat (ahol ugye a szezon télen kezdődik), itt az első évben bennmaradtam velük a legalsóbb ír ligában, a másodikban már a középmezőny elejét tűztem ki célul, és, mivel féltávnál még mindig csak a középmezőny mögött lihegtünk, megint csak lemondtam.
    Ekkor jött - 2012 júniusában - az FC United megkeresése. Itt is a bennmaradás van célul megjelölve (Blue Square North Liga ), ami biztosan meglesz, hiszen jelenleg 12 forduló után 13.-ak vagyunk a 22-es tabellán.
    Itt érzem először, hogy a taktikámból, elképzeléseimből viszontlátok bármit is a pályán. Valahol korábban olvastam, hogy a játékosmúlt beállítása felel meg tulajdonképpen a játéknehézség fokozatainak, de mivel eddig minimum válogatott focistaként kezdtem minden karriert, most először szembesültem vele, hogy félprofi múlttal valóban évekbe telik, míg kivívom a "respektet", addig tojnak nagy ívben a fejemre. Úgyhogy most semmi villámkarrier (segédeszközt, pl. Genie Scoutot amúgy sem használok), vért izzadva lépek előre fokról fokra.
    Szerencsére úgy vettem át a csapatot, hogy messze az engedélyezett keret alatt voltak a fizetések, így gyakorlatilag minden posztra vehettem egy-egy jobb játékost, "kimaxolva" a 2400 euró / hét keretet. Vezetőségváltás is volt a nyáron, szerencsére maradhattam, az új elnök fűt-fát ígért, és a fű be is jött: fejlesztette az utánpótlásképzést.
    Itt tartok most 2012 novemberében.
  • Volcanor

2023/2024

Igazolások.
    Francia Szuperkupa.
    Európai Szuperkupa.
    Klub-VB.
    Bajnokság.
    Francia Kupa.
    Liga Kupa nem jött össze, St Etienne ellen estünk ki, a negyeddöntőben(?).
    BL-csoportkör.
    Sorozatban 3.
    Statok.
    Aranylabda.
    World Player of the Year.
    Sousa.
    Pogba.
    Coman.
    Sterling.
    Astruc.
    Zárate.
    Malcom.
    Tielemans.
    Raul.
    Francia kezdő 11. :)

Még a nyarat lenyomom szerintem, a 2 Szuperkupát megpróbál behúzni, utána jöhet az új karrier.
  • sir_alex
    Áprilisi tréfának sem rossz .... :)

Tisztában vagyok vele, hogy a 28. fordulót követően komoly lejtmenetbe kezdtünk, de azt hiszem, az utolsó 4 mérkőzést tekintve sikerült "stabilizálni" a helyzetet és szinte biztos vagyok benne, hogy elértük volna még az 5. helyet, a játék összeállt és a morál is tényleg helyre jött, ráadásul 4 forduló volt csak hátra, de a türelem, eddig tartott ..., a fene vinné el.
    Utoljára szerkesztette: sir_alex, 2015.02.25. 13:28:37
  • sapjack
    Az érzés mikor BL-be a középhátvéded mester 3 -mast lő az Arsenalnak .. :DDD Marquinhos

Destro meg 1 szerűen meg állíthatatlan :D Destro
  • Darthmushroom
    Nem unatkoztam a nyári szünetben:
    A semmiből jött egy tulaj váltás, így ismét holland kézben van a klub. Az igazolások terén nagy mozgás volt, de pozitívan jöttünk ki főleg annak fényében h a jobb játékosoknál a következő eladás 50%ka is minket illet majd. Idén is az első meccsünk a szuper kupa volt, ami játszi könnyedséggel nyertünk meg a legnagyobb rivális ellen.
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.02.25. 13:06:13
  • Darthmushroom
    akartam mert az első évről se írtam rendes beszámolót, de mire oda jutottam h vége a szezonnak már nem volt kedvem hozzá :D
  • Zenszkij
    Grat! Szép teljesítmény! Olvastam én is azt a régi sztorit a csapatodról, de te felülmúltad. Szép szép. Gondolom akkor most a BL a cél. Sok sikert! Néha rakhatnál hosszabb beszámolót is ;).
  • LasDen #100475
    ez meg nem az FMHUngary. Akinek véleménye van az küldjön neki privátot! :)
  • cech19960320
    Mi az amit te megváltoztatnál az FMHungary.hu-n? Szerinted mitől válna jobbá az oldal?

Külső, belső, felépítés, stb.

véleményeket kommentbe várjuk!
  • sir_alex
    Nem tamogat semmit a vezetoseg, hogy a franc essen belejuk, sot, ki is csusztam a playoff-bol. Ha ez igy marad a szezon vegen is, tuti kirugna innen is ...
  • geo91
    1860 münchenes karrieremnél ő az egyik physio-m, az rb leipzigtől hoztam
  • Darthmushroom
    Nem hittem volna mikor elkezdtem a mentést, h már a második évben bajnoki címet fogunk ünnepelni. talán nehezebb lett volna update nélkül amikor nincs itt a kínai tulaj, mert biztos h kevesebb pénz lett volna, de így is csak 12mt költöttem úgy h ebből 7m játékos eladásokból lett visszaforgatva.
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.02.24. 13:58:39
  • zyndar
    Az első női staffom :)
  • Zenszkij
    Köszi, sok sikert Nektek is. Alapból 3ezres a stadion most ötezresre bővítettünk. Holnap rakok képet! Scout rendszerről Darthmushroom jól írt, ez a lényege.
  • zyndar
    Mint a talajvíz, gratulálok!
  • sir_alex
    Koszonom, ez hasznos volt, latszik, hogy nem ismerem ezt a jatekot kello alapossaggal.
    Reggel ra is nezek!
    Utoljára szerkesztette: sir_alex, 2015.02.23. 20:50:01
  • Darthmushroom
    scout rendszer maximalizálása szerintem nem az h annyi scoutod van mint amennyi lehet, hanem h kérni a vezetőségtől h távolabbra is ellehessen küldeni őket vagy külföldieket felvenni h attól nőjön a belátható terület (akár edző akár scout)
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.02.23. 20:47:59
  • Darthmushroom
    Grat! a háttérről tudnál képet rakni? mekkora lesz a stadion? meg mekkora az új alapból?
  • sir_alex
    Oszinten gratulalok, ugyes manager vagy!
    Kerhetnek kepet az idei evi taktikadrol es a beallitasokrol, s ha nem tul nagy keres, kivancsi lennek, hogy adsz a playaknak is kulon utasitasokat vagy a csapat eleg volt?
    Mit ertettel a scout rendszer maximalizalasan?
    Nalam ahanyat engedelyeznek, tartok is.
    Nalam messze nem ilyen fenyes a helyzet, most a 3. helyen allunk, a Cambridge vezet valami 6-7 ponttal, bajnoki cimrol nem is almodozhatok, orulok, hogy ha meglesz a playoff ...
    Emlkeszem korbin szavaira, gyorsan pucolni kell az alsobb ligakbol, mert ellenkezo esetben evekre itt lehet ragadni. Nekem ez a masodik szezonom az 5. Ligaban, de ugy latom, nem az utolso ....
    Mindegy, hanem rugnak ki, akkor maradok, termeszetesen, azert ennel sokkal alhatatosabb vagyok, de a moral az most mindent visz ....
    Amit elrontottam, az a kolcsonbe elhozhato jatekosok aktiv felkutatasa ...., de tanultam belole. Most, felidot kovetoen mar sokerult 4 jatekost hoznom, igaz nem nagyagyuk, de a pad hosszabb lett ...
    Hu de nehez, innen a beka segga alol :)
  • korbin555
    Annyira nem lehet sz@r az Inter,hogy 1-2 nyugdíjas ne menjen ki a meccsre.
    Nézd meg a Preferences résznél,hogy be van-e pipálva a Crowd and seats!Ha ott a pipa,és nem jó,akkor gubanc van.Futtasd le a játékfájlok épségének ellenőrzését!
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.02.23. 20:02:27
  • LasDen #100462
    mert senki nem kíváncsi egy ilyen béna csapatra :D
  • zsoma79
    Inter-el... a nézőtér csont üres... miért? :O
  • Peti2400
    Attól függ hogy melyik csapattal vagy?
  • zsoma79
    Mi okból üresek mindig a lelátok? Nincsenek nézők :( Tudja valaki az okát?
  • Peti2400
    Köszi szépen.
  • geo91
    75%-ra növelték a játékoseladásokból a transzfer büdzsébe vándorló pénz százalékát
  • Peti2400
    Bocsi srácok de egy kéréshez fordulnék hozzátok.Az angolom nem tökéletes és nem mindig tudom érteni, valaki volna szíves leírni mit jelent ez?:

• Zenszkij

Kivégeztem a Sky Bet League 2-t is. Nagy meglepetésre sikerült behúzni a bajnoki címet, ami valljuk be nem volt elvárás idén, viszont olyan jól igazoltam és hoztam kölcsönjátékosokat, hogy sikerült elérnünk ezt az újabb bajnoki trófeát. Meccsek 1, meccsek 2.

Amint azt látjátok valami elképesztően szoros volt a bajnoki hajrá, tétje ugyan nem sok volt, mivel az első három itt automatikusan feljut, de ha már mi vezettük a tabellát, szerettem volna behúzni. Őszintén mondom nem rajtunk múlt, mert miután meglett a biztos feljutás a fiúk jó szokás szerint kiengedtek, és csak pontazonossággal lettünk bajnokok a Fleetwood előtt, akik ugyanúgy bukdácsoltak, mint mi. Sebaj, a fontos, hogy megvan a feljutás, az már csak hab a tortán, hogy a bajnokság is. Kupákban jó szokás szerint hamar elvéreztünk, de valami Johnstone's Kupát megnyertünk, melynek a döntője a Wembleyben volt, egy Sky Bet League 1-es középcsapat, a Swindon ellen. Döbbenetes játékkal 6-1-re iskoláztuk őket. Nem rossz ajánlólevél a League 1-hez. A szezon végével viszont ismét nem vagyok elégedett, ezek a kiengedések nem tetszenek, még akkor se, ha már csak eszmei tétje volt a mérkőzéseknek. Ez nálam nem megengedett. Sokszor már védekeznem kellett otthon a meccs hajrájában, hogy ne kapjunk ki.

Pénzügyileg is jól állunk, habár idén picit túlléptem a fizukeretet, de sajnos a siker áldozatokat követel. Ismét bővítik a stadiont, és az edzőközpont is fejlődik. Most már van értelme tehetséges játékosok kinevelésének. A két legjobbam a jövőre is maradó Arraial és Nissen. Magasan túlmutattak ezen a ligán, remélem jövőre is megállják a helyüket. Idén már a hetedikek voltunk az éves fizetések tekintetében, láthatjátok, hogy lassan azért zsebbe is kell nyúlni a sikerért. Amit tanácsolni tudnék az alacsony ligákban vitézkedőknek az az, hogy óriási hangsúlyt kell fektetni a scout rendszerbe. Engem 8 kölcsönjátékos a magasabb ligákból cipel a hátán, megspékelve pár ilyen csatár tehetséggel. Ez lehet a siker kulcsa. Jövőre meglátjuk mi lesz, már nem merek jóslatokba bocsátkozni. Az viszont igaz, hogy egyre könnyebb jó kölcsönjátékosokat hozni, akikből egyszerre 8 lehet (majdnem egy komplett csapat) a klubnál.