104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Zenszkij #100535 Nem haragszom, sőt kíváncsi vagyok mire mennél velük! Ha visszatekersz osztottam meg pár korábbi taktikát, ami nekem bevált. Scouting és kölcsönjátélos, ez a nyerő! -
Zenszkij #100534
-
Borzaskutya #100533 Szerintem, nem kell - ezen a szinten - túl bonyolítani. Faék egyszerűségű 4-4-2 kell minél kevesebb csicsával, egyénit meg felesleges beállítani. ezen a szinten sztem minél egyszerűbb taktikát kell alkalmazni és felsőbb osztályokból kölcsön kell venni kimagasló játékosokat. Játékosok sokkal meghatározóbbak mint maga a taktika. Ezzel el lehetsz az 5öd osztályig, azt nyerve. Csak rá kell szánni az időt a kukázásra (a scout hálózatot meg fejleszteni kell...) -
korbin555 #100532
8.év-félidő.
Kezdtük a tavaszt a BL kiesés szakasszal.Bayern,Barcelona eltüntetve.Előbbi keservesen,utóbbi könnyedén.Ott voltunk az elődöntőben,jött a Chelsea.Nyertünk idegenben 2-1-re,kezdtem reménykedni.Aztán itthon 2-4,és a könnyes búcsú.BL meccsek.A végén a Ruch Chorzów már az idei szezon selejtezője.(Jövőre már nem kell selejteznünk,csoportkörben kezdünk.)
A bajnokságban menetelünk,eddig 1 döntetlen csúszott be.Egy célom lehet,a 100 gól.A kupában pedig ismét címet védtünk.
Meccsek.
Tabella.
A kupagyőzelemmel én lettem a legsikeresebb menedzser Svédországban.Nem meglepő módon itt is találtam egy hazánkfiát.Czeizler Lajos 5 bajnokságot+2 kupát nyert(Norrköping),még a '40-es években.De nyert bajnokságot Portugáliában,és Olaszországban is.A Milánnal ráadásul 44 év után tudott nyerni,1951-ben.Hihetetlen,mennyi jó edzőnk volt a régi időkben.
-
hangabanga #100531 Gondolom, ezen a szinten ( ha nem haragszol, az FC. UNITED lesz a csapat) egy 433 ket futo hatveddel vagy 433 szeles felallassal nem igazan nyero? Orra esik a csapat a tamadasban?
Kezdesnek tudnal mutatni korai eveidbol egy FC United indulo taktikat? Mire a legalkalmasabb a keret, velemenyed szerint? -
Nos, úgy látom eddig 15 letöltés. Ki is próbálta valaki? -
Jo reggelt kollegak.
A multkori pecsi fiasko utan ujrakezdtem a mennyeit, kivalasztva a Vidit.(es egy teljesen mas taktikat)
Az eredmeny alant lathato:
MB1 vegeredmeny
Igazolasok
Ev jatekosa
Pajac WTF
Az egesz idenyben 30-35k koruli fizetesi plafon volt ami Nikolics eladasa es a bajnoki cim utan azonnal 77! ezer lett, 2 millio euros atigazolasi penzzel egyutt.Amit persze nem tudok kihasznalni mert mas liga nincs betoltve, par brazil kiskutyan kivul nem is tudtam leigazolni senkit.Egyedul talan Gyomber a kivetel aki hasznosnak bizonyult.
Azt hogy Heffler es Pajac ilyen atlagot produkalt nem tudom mire velni, kiegeszito emberek szoktak lenni vagy meg annyi sem.Valoszinuleg nem folytatom ezt a karriert mert teljesen irrealis hogy minden jatekos erteke 5-10x-esere emelkedett ev vegere, ennek is koszonheto peldaul hogy Feczesin a 300k-s ertekevel masfel millioert cserelt gazdat.Es nem o az egyeduli, kb 3-5 millio eurot tudnek most osszeszedni hasonlo kutyakbol.
Mas is tapasztalt hasonlot? -
Az egyik középpályásomnak volt egy sárgája, lecseréltem a 63. percben. Akit behoztam a helyére, kiállítják a 69. percben, második sárgával.
-
Tisztelt Managerek,
Lenne kedve valakinek kipróbálni ezt a manapság divatos 4-3-3as taktikát? Messze a leggyengébb kerettel ezeket az eredményeket produkáltuk eddig, második helyen csücsülünk. Néhány fordulóval ezelőtt interjún kaptam a kérdést, hogy vajon bent maradunk-e. Szerintem igen.
ITT A LINK. -
kezdj munkanélküliként. Akkor lehet érdekes -
Annyira utálok új játékot kezdeni.
Bayern és Dortmund az első 2 meccsen...
Ez már a negyedik csapat, akivel kezdek egy nap alatt, eddig mindet töröltem.
-
Sziasztok, a 14hez való kitpack-ot lehet használni a 15höz? -
Zenszkij #100523 Mért ne lehetne? Nincs cash a kasszában, így csak ingyen tudnánk bérelni. De nem mentek bele. 6 éve próbálkozok, hogy affiliate klubbunk legyenek, de nem kellünk nekik. A City hamarabb adott kölcsönjátékost ingyen mint ezek a mamlaszok. -
hogy lehet valamit bérelni, ha ingyen van? o_O -
Zenszkij #100521
"Ma felhívott valami Duncan Stewart egy kis manchesteri csapattól, valami FC United vagy mi a fene, azt akarta, hogy ingyen bérelhessék az Old Traffordot, míg felépül a szánalmas stadionjuk. Kik ezek a szerencsétlenek?"
Jobb ha megjegyzed a nevünket öcsi....hamarosan érkezünk! :D -
Amikor elolvasom az írásaidat, mindig kapok egy kis visszajelzést, hogy megéri a fáradságot, mikor szarból kell várat építeni.
@Zenszkij: Eddig mint a kés a vajban, csak így tovább. -
Én mindig a Tactical felé megyek el, azok fontosabbak szerintem és a determination, level of discipline és motivating minden edzésre hatással van, a det. pedig a kommunikáció során is jól jön. -
Zenszkij #100517
Kivégeztem a Sky Bet League 1-et is! BAJNOK A CSAPAT. Irány a Championship. Már csak egy lépésre van a nagy rivális Manchester United!
Háttér 1, háttér 2, háttér 3. Szereztem bagóért egy ászt, Lawrence. A csapat legjobbja lenne, ha a felkészülési meccsen nem töri el a lábát LOOL. 4 hónap pihenő....9 K-ért jött. Pénzügyileg van gond, bővítjuk a stadiont, addig a Boltonnál vendégeskedünk. Kár pedig felhívtam telefonon Glázer majmot nem-e engedik át az Old Traffordot a hazai meccseink kedvéért. Körberöhögött.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.26. 21:23:04 -
Zenszkij #100516 teljesen mindegy, én középen hagyom -
hangabanga #100515 Köszi!
Még az lenne a kérdésem, hogy amikor el kell dönteni a Tracksuit és a Tactical értékek közötti egyensúlyt, azt hová érdemes helyezni?
-
Zenszkij #100514 Ami illik a csapatodhoz, valami egyszerű felállást. 4-4-2, vagy 4-5-1 védekező középpályással. nagyon lent direkt passz, később labdabirtoklás. -
hangabanga #100513 Sziasztok!
Most vettem meg a 15-öt és kérdezném, hogy alsó ligákban milyen menedzseri stílussal érdemes nekivágni?
Köszönöm a segítséget! -
korbin555 #100512 Sikerült rádumálnom.Mondtam neki,hogy nálunk a világon mindent elérhet.3,9M-t fizetek érte,majd 1 év múlva jön.Fizetést meg 6,5k-t kért,ami vicc.Már 16 évesen 15 gólt rúgott,a scout is agyba-főbe dicsérte.Frank López.
Bele is izzadtam ebbe a bizniszbe,holnap folytatom.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.02.26. 13:48:24 -
korbin555 #100511
7.év.
Nehezen bírom megszokni ezt az április-november bajnokságot.A szezont most is a BL folytatásával kezdtük.Kivertük a Juvét,aztán kiestünk a Real Madrid ellen.Hajszálon múlt,hogy nem mentünk tovább,két nagyon szoros meccs volt.
Itthon a veretlen bajnokság múlt hajszálon,de egy zakót sikerült beszednünk.És csodák csodájára elbuktuk a Szuper Kupa döntőt is a Malmö ellen.Nagyon nem érdekelt,és a vezetőséget sem.Ilyen apróság miatt nem cseszegetnek egy legendát.Időközben ugyanis az lettem.Megvan a klub 18.bajnoki címe,az ősi ellenség Göteborg már csak eggyel van előttünk.
Az új BL szezonban megint besétáltunk a csoportba,és első helyen továbbmentünk a Dortmund,és a Milan előtt.
Tovább izmosodtunk anyagilag,a klub értéke már 73M.Az új átigazolási pénz 21,5M,a bérkeret pedig 384k.Ez utóbbinak kb.a felét használom,de most nőni fog,mert több emberrel is hosszabbítani fogok.A három legmagasabb átlagot hozó játékosom:Boubas,a gólkirály Koridze,és Kabwe.
Eddig dilemma előtt álltam,mert klasszis svédek nem nagyon akarnak előkerülni.De ahogy a külföldiek saját nevelések lesznek(3 év),vagy svédek(5 év),egyre könnyebb dolgom lesz.9 svéd kell a meccskeretbe.de baj így sincs,már szinte az egész keret saját nevelés.Lassan megkezdhetem kirostálni a gyengébb svédeket(akik mondjuk csak nálam gyengék).Januárban érkezik egy Uru wonderkid CM,aki már másfél éve aláírt.Moreira már nyár óta itt van,és most fűzöm az agyát egy 17 éves Chilei csodacsatárnak,de nehezen akar kötélnek állni. -
a játék mappája a steam mappába van a mélyén. a másik része meg a dokumentumokba -
koattila44 #100509 Köszönöm a válaszokat Dushroomnak és Motollának!
Fmhungaryn körbenéztem és sokat segít:)
Ami még a technikai gondom, hogy feltelepítés után egyszerűen sehol sem találom az fm 2011 komplett mappáját, hanem csak egy részlegeset, ahol csak a db,filters,games,match,tactics,schedules,sounds mappákat találom meg,sehol egy data vagy pl. training mappa..Ez lehetséges, hogy a steam letöltés miatt van így? Vagy mi lehet a probléma?
A másik nagy kérdésem edzéssel kapcsolatos, hogy 1 hónap alapozó edzés után már kellene javulnia a játékosok abilityjének? Mert egyenlőre semmi sem látszik. -
korbin555 #100508 Persze az is kevés.Talán a gyerekeknek elég kakaós csigára. -
Miért, az, hogy a fő mezszponzor évi 278k-val szúrja ki a szemed, az jobb? 
Még havonta is kevés lenne. -
Nagyon szépen haladsz, csak így tovább. -
korbin555 #100505 Azt meg soha nem értettem,hogy mire jó egy 6,6k szponzor.Akkor inkább ne legyen,mert ez viccnek is rossz.Ha ennyire rosszul megy annak a helyi vállalatnak,akkor ne akarja játszani a Joe bácsit. -
korbin555 #100504 Ez lemaradt:
-
korbin555 #100503
6.év.
Elsőnek jött a tavalyról maradt Európa Liga.A Lyont-t megoldottuk,de a következő körben az elméletileg könnyebnek tűnő Bordeaux ellen kiestünk.Itthon pedig már a közelünkben sincs senki.Svéd kupa,és Szuperkupa.A bajnokság is teljesen sima volt.Néha kavartak be sérülések,de már annak sincs jelentősége.Túl erősek lettünk,kezd emlékeztetni a magyar karrierre.De sajnos nem csak ez,hanem a játékosaim árai is.Egy Hollandiában kölcsönben lévő 18 éves srác többet ér,mint a legjobb játékosaim.
A nagy teszt a BL volt,ahol könnyedén jutottunk a csoportba,és most már tovább is léptünk.Kis szerencsével elsők is lehettünk volna,de közbeszólt a balsors.Kiesett a legjobb csatárom,meg a 4 középhátvédből 3.A bajnokságban ez nem lett volna probléma,de a Chelsea nem Halmstad,vagy Malmö.Az összetákolt csapat 2-1-re kikapott,de nagyon elégedett voltam velük.Főleg mert az egyik DM játszott középhátvédet.A folytatásban jön majd a Juventus.
A jó eredmények mellett a klub is szépen fejlődik.Már megelőztük a helyi rivális Göteborgot a nézőszámban.Két telt házunk volt,a kihasználtság pedig 86%.Folyamatosan javul a háttér is,de ott még lesz munka.A 2.leggazdagabb Skandináv klub vagyunk az F.C. Köbenhavn után.A következő szezonra 12,1M-t kaptam igazolni,és 206k a bérkeret(átcsoportosítás után 10,4M és 240k).Szezon előtt két ember érkezett pénzért,Koridze,és Hoon.Kiegészítőnek ingyen Falah,+ néhány kallódó gyerek az ifibe.Belőlük nem sokat nézek ki,jó eséllyel mind piacra kerül majd.Transfers.A játékoskereskedéssel még várnom kell,mert aki eddig pénzért jött,az majdnem mind kevesebbet ér mint amennyibe került.
Ezzel utolértem magam,jelenleg a 7.évet tiprom.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.02.25. 20:44:55 -
zsoma79 #100502 Köszi :) egy re-install megoldotta a problémát :D -
Grat! -
korbin555 #100500
5.év.
Az előző szezonhoz hasonlóan itthon megint vittünk mindent.A BL-ben elértük a csoportot.Kiestünk,de a 3.hellyel megyünk az EL-be.Ellenfél a Lyon lesz.Kaptam 6,5M-t igazolni,és 120k lett a bérkeret(Az átcsoportosítás után 4,6M,és 157k lett belőle).
-
Zenszkij #100499 szép! -
korbin555 #100498 Kösz.
(Mindjárt jön az 5.év.) -
gratu! -
korbin555 #100496
4.év.(Már előbbre járok,de nem volt kedvem írogatni.)
A tavalyi 3.hely után megvan az első bajnoki cím.Kupa,szuperkupa szintén behúzva.Az EL-ben elértük a csoportkört,ahonnan kipottyantunk.De hozott egy kis pénzt,460k lett az igazolási keret,és 3.helyen állunk a svéd klubok pénzügyi listáján.
-
A kicsi, kissé megújult fixtures ablakban nem jelzi a 2 Szuperkupa meccset, csak ha rámegyek a Lille fixtures-re. Hirtelen meglepődtem, hátha elmaradnak az új patch miatt...
Utoljára szerkesztette: Volcanor, 2015.02.25. 19:21:01