Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
Hat nalam olcsobb volt.Meg az elejen.Mutasd mar lecci.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

szabocsaba1983
Nem rossz, de mikor lesz nekem 5 millám átigazolásra? <#vigyor2>

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

DONGUBA
gyerekek egy jatekos ajanlanek a neve Zezinho

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

szabocsaba1983
a következõ meccs:

szeretni fogom ezt a taktikot

szabocsaba1983
Mivel nagyon akadozik a szekér, és az elsõ helyezett jött, taktikát váltottam, olyan mindent egy lapra alapon:

szabocsaba1983
Hi & Grat All!

10 fordulóval a vége elõtt, igen szoros.

king82
Köszi!

Holnaptól lelassul az élet nálam mert jönnek a munkás hétköznapok és a lakás felújítás. Eredményeket és képeket ahogy haladok majd töltöm fel.
Mindenkinek grat és hajrá!!!

www.bundesliga.de www.kicker.de

Water
Grat! <#eljen>
Hasonlót a Dresdenhez is!
Btw: BUÉK ALL!

Forza Juve per sempre!

Forza Italia
0-3 ról álltunk fel

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

king82
Vége az Ázsia kupának. Elõdöntõben Üzbegisztán - Ausztrália 0:2 . Majd következett a döntõ ahol Írán volt az ellenfél. Az eredmény pedig 3:1 .

Menetközben Dresden is játszott egy mecset sajna kikaptunk a PSV-tõl, még a Juve jön aztán kezdõdik a szezon a Bundesliga II-ben.

Barnabyka
jaO.0.. köszi szépen, bocs az amatõr kérdésért (:

zsolt515
TEVEZ!!!<#eljen><#eljen><#vigyor3><#vigyor3>
Erre nem gondoltam volna!

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

vizilabda meccs:D

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

sorti fóruma?
king82
Valaki nem tudna valami jó oldalt ahol mindent lelehet tölteni az FM 2008-hoz! Ja az FM Hungary az megvan ezen kívül valami jó külföldit. Köszi

Barnabyka
Az eddig megjelent patch-et/patch-eket valaki belinkelné?

Fabio Capello
ty ^^

Huni92
Fabio Capello
aztaqrva... O.o

de a skint azért linkelhetnéd :D

king82
Mint ígértem itt a Japán - Ausztrália 1:4

king82
Bazi jó a skin!

Ilyenkor érzem azt,hogy megérett a játék a törlésre!A lemezt is legszívesebben ketté törném!
king82
Jó reggelt!

Japán is kipipálva 1:4-re legyõztük õket. Üzbegisztán a következõ ellenfél. Ha õket is lenyomjuk és a másik ágon Kína nyer akkor olyan lesz mintha az elsõ meccsünket játszanánk újra.
Képet teszek majd fel a Japán meccsrõl is meg a többirõl is.

myl0
Hali all!
Véget ért az elsõ szezonom a Leeds United kispadján.
A bajnokság simán behúzva:

volt olyan úgy kb a 30. forduló környékén h 28 ponttal is vezettünk, aztán "gödörbe" került a csapat és zsinórban 5db 2-2es mérkõzést is játszottunk.
Ebi Smolarek fantasztikusan játszott 49 meccsen 43 gólt és 8 gólpasszt szerzett, emellett 12 mérkõzésen õ volt a legjobb.
Sebastian Viera is a klubbhoz került, de õ a bajnokság közepe felé megsérült 3 hónapra, de amíg játszott addig meglehetõsen jónak biszonyult.
Egyéb érkezõk (mind free): Van Der Meyde, Zenden, Abubakari Yakubu, Nicola Amoroso, Milan Smiljanic és még egy páran kölcsönbe.
A bajnokság mellé begyûjtöttük a Johnstone's Paint Trophy-t is (a Soton ellen 4-3 összesítéssel)
A másodosztályra a fõleg védõsorba tervezek jelentõs átalakításokat, de végül is sztem jelentõsen ki fog cserélõdni a csapat.

DONGUBA
Grt.
En 1860-al kezdtem mar fel szezon lement 1 vagyok de epphogy.Augsburg ugyanugy all mint en.

KSC 2010/2011

Tavalyi szezonban,elég simán feljutott a csapat,megnyerve a Bundesliga 2õt. (Lauternel eggyüt...) A Bundesliga 1-es szezonomra,nem akartam hatalmas változásokat,egy csatárt akartam mindenképp,egy balbekket,jobbekket,középpályást és szélsõket. Real Madridból jött Raúl, majd Gekas,Salukvadze,Carlos Alberto is csatlakozott a kerethez. De sajnos az eredmények nem akartak jönni. Inkább mentális problémák voltak a csapatnál. Ált,sima meccseket buktunk el az utolsó 10percben... Ugyhogy a téli szüneten a megtisztelõ 18.helyen tanyáztunk. Gyözelem nélkül. Majd a 20.fordulóban szerencsés játékkal (23-3 volt a lövések száma) 0-1 el behoztuk a Hoffenheim ellen idegenben. Ettöl azt reméltem hogy elkezdünk végre lepkedni. Bajnokság vége fele már csak a 16.hely elérése volt a cél,amit az utolsó fordulóban bajnokveréssel (sima 2-0) bebiztositottunk. így nézett ki a tabella
Majd a play-off következett és a Mainz. végülis megérdemelt bentmaradás. (1-0,1-1). De az szomorú hogy nekünk 1 meccsen volt 7 ziccerünk,ellenfélnek 2 és nyertek 5-0ra.. Mondjuk ilyen nem volt sok,de nagyon sok ziccer maradt ki. Azt a gólkülönbségböl is lehet látni,hogy nem volt olyan rossz a csapat igazából...

Liverpool volt az eslõ mi meg a másodikak pont egyenlõséggel.Mondanom sem kell milyen fontos volt ez a meccs.
DONGUBA
Probalom koszi.

én kitöröltem, aztán mikor kiléptem és újraindítottam a játékot, már jó volt
új játéknál
DONGUBA
Ugy latszik nem.
Igy iranyitani se tom oket:)

DONGUBA
Mentett allasnal is mutatja majd?

szabocsaba1983
Nagyon fontos gyõzelem! Így már a köszöbön van a feljutás!

Szerintem jól sikerült a szezon elõtti bevásárlás!Cél a felsõházba kerülés!:D
törlöd a fake.lnc-et
DONGUBA
Gyerekek a nemet valogatott hogy latszodjon mit kell csinalni?

Na vége lett a KSC-s karrierem 2.szezonja. Ennyire nem gyözni akaró bandát sose irányitottam...

A Fulham és a Seffild már tud azért valamit...........Grat Mindenkinek!
zsolt515
Kösz! Remélem nem csak 2 meccsig voltak jobb eredmények! Na megyek aztán tolom tovább!:D
Neked is Hajrá meg Mindenkinek!

zsolt515
Óóóóó az lenne a jó de sajnos nem a Fulhamet 3-0-ra és a Seffildet 7-0ra!:D

szabocsaba1983
Érdekes, hogy az #58431-es éles, az #58450-es pedig nem.
Lehet, az elõbbi nincs átméretezve?

szabocsaba1983
Régebben a teljes képek is 750-re méretezve szép élesek maradtak. Nem tudom, mi lehet!

(és ahogy nézem, mindenkié homályos)

szabocsaba1983

Azért Beckham egy kicsit túlzás...

DONGUBA
lehet a meret miatt

szabocsaba1983
El vannak szédülve...

szabocsaba1983
Igen.

Egyszer minden sorozatnak vége szakad...
Levante-Las Palmas 3-2.

/képet nem teszek, mert olvashatatlan lesz :( /