Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Holnaptól lelassul az élet nálam mert jönnek a munkás hétköznapok és a lakás felújítás. Eredményeket és képeket ahogy haladok majd töltöm fel.
Mindenkinek grat és hajrá!!!
www.bundesliga.de www.kicker.de

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Menetközben Dresden is játszott egy mecset sajna kikaptunk a PSV-tõl, még a Juve jön aztán kezdõdik a szezon a Bundesliga II-ben.
Erre nem gondoltam volna!

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Japán is kipipálva 1:4-re legyõztük õket. Üzbegisztán a következõ ellenfél. Ha õket is lenyomjuk és a másik ágon Kína nyer akkor olyan lesz mintha az elsõ meccsünket játszanánk újra.
Képet teszek majd fel a Japán meccsrõl is meg a többirõl is.
Véget ért az elsõ szezonom a Leeds United kispadján.
A bajnokság simán behúzva:
volt olyan úgy kb a 30. forduló környékén h 28 ponttal is vezettünk, aztán "gödörbe" került a csapat és zsinórban 5db 2-2es mérkõzést is játszottunk.
Ebi Smolarek fantasztikusan játszott 49 meccsen 43 gólt és 8 gólpasszt szerzett, emellett 12 mérkõzésen õ volt a legjobb.
Sebastian Viera is a klubbhoz került, de õ a bajnokság közepe felé megsérült 3 hónapra, de amíg játszott addig meglehetõsen jónak biszonyult.
Egyéb érkezõk (mind free): Van Der Meyde, Zenden, Abubakari Yakubu, Nicola Amoroso, Milan Smiljanic és még egy páran kölcsönbe.
A bajnokság mellé begyûjtöttük a Johnstone's Paint Trophy-t is (a Soton ellen 4-3 összesítéssel)
A másodosztályra a fõleg védõsorba tervezek jelentõs átalakításokat, de végül is sztem jelentõsen ki fog cserélõdni a csapat.
En 1860-al kezdtem mar fel szezon lement 1 vagyok de epphogy.Augsburg ugyanugy all mint en.
Tavalyi szezonban,elég simán feljutott a csapat,megnyerve a Bundesliga 2õt. (Lauternel eggyüt...) A Bundesliga 1-es szezonomra,nem akartam hatalmas változásokat,egy csatárt akartam mindenképp,egy balbekket,jobbekket,középpályást és szélsõket. Real Madridból jött Raúl, majd Gekas,Salukvadze,Carlos Alberto is csatlakozott a kerethez. De sajnos az eredmények nem akartak jönni. Inkább mentális problémák voltak a csapatnál. Ált,sima meccseket buktunk el az utolsó 10percben... Ugyhogy a téli szüneten a megtisztelõ 18.helyen tanyáztunk. Gyözelem nélkül. Majd a 20.fordulóban szerencsés játékkal (23-3 volt a lövések száma) 0-1 el behoztuk a Hoffenheim ellen idegenben. Ettöl azt reméltem hogy elkezdünk végre lepkedni. Bajnokság vége fele már csak a 16.hely elérése volt a cél,amit az utolsó fordulóban bajnokveréssel (sima 2-0) bebiztositottunk. így nézett ki a tabella
Majd a play-off következett és a Mainz. végülis megérdemelt bentmaradás. (1-0,1-1). De az szomorú hogy nekünk 1 meccsen volt 7 ziccerünk,ellenfélnek 2 és nyertek 5-0ra.. Mondjuk ilyen nem volt sok,de nagyon sok ziccer maradt ki. Azt a gólkülönbségböl is lehet látni,hogy nem volt olyan rossz a csapat igazából...
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

Igy iranyitani se tom oket:)
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
Neked is Hajrá meg Mindenkinek!
Lehet, az elõbbi nincs átméretezve?
(és ahogy nézem, mindenkié homályos)
Azért Beckham egy kicsit túlzás...

Egyszer minden sorozatnak vége szakad...
Levante-Las Palmas 3-2.
/képet nem teszek, mert olvashatatlan lesz :( /