Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabocsaba1983
Ki marad baglyozni?

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

inter94
hjajj látszik h már késõ van:D am kapusnak nagyon ajánlom hart-ot aranyat ér^^

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

inter94
*beléjük

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

inter94
Hi all&grat all!én Sheffield united-el vagyok:D már a premier ligába....remélem hosszú karrier lesz,mert nagyon belõjük szerettem:D épp a 4.szezont taposom,uefa csoportban vagyunk,de nem hiszem h továbbjutunk....mindjárt az elsõ osztályt ugrottam.itt a keret

Elsõ év igazolások2.év

3.év

4.év

a jamaikai csávóra nézz rá, aki nekem volt, nem a legjobb de kétméter magas :D, valamilyen Kerr-nek hívták
szabocsaba1983
Fõleg, hogy a Valenciába írt alá <#boxer>

szabocsaba1983
Olcsó, ám annál jobb csatárt tudtok?

Barnabyka
ha rendesen fejlõdik eléggé rendbe lesz millákat hozhat majd. vagy rengeteg gólt.

Fabio Capello
Kalap szar, kukába vele... :DDD

Jó pléja ;) (Y)

szabocsaba1983
Vélemény?

szabocsaba1983
:)

De beleillik a felsorolt kapusok sorába. Lung Jr állat.

DONGUBA
Seggember?:DDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
jaja naon jo

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

szabocsaba1983
Assmannt a Real akarja...

Huni92
Sebastian Viera ingyen, avagy Joe Hart aprópénzért.

Gratula a Las Palmashoz! <#eljen>

báttyó02
lung jr (200kért eljön)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

DONGUBA
Enyema

szabocsaba1983
Ha egy jó (viszonylag olcsó) kapust szeretnétek, én ajánlok egyet: Fábian Assmann

DONGUBA
grt

szabocsaba1983
Nekem is ez lenne a célom jövõre!!!
Megvan a feljutás!

Keret

Gól és gólpassz királyok

39 gól a bajnokságban

A jövõ évtõl viszont tartok. Ha belegondolok, hogy Barca, Real, Sevilla, Valencia...
A legnagyobb gond, hogya húzóemberek idõsek: Marquez 33, Pignol 34, Vega 31, Jorge 30, és õk mind kezdõk.
Márquezt pótolni...háááát...

báttyó02
ígyvan..ráadásul második évbe akár egy messit is ellehet hozzájuk vinni :C

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Huni92
City közepes? Els évben bajnokságot kell nyerni velük. Pénz van dögivel, szóval az nem kihivás. Alacsonybab osztályból indulva egy közepes csapattal, na az kihivás.

zsolt515
A biztos!:D
Barnabyka: Nem is rossz ötlet lehet kipróbálom velük!

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

DONGUBA
luuuuuuuuuuuuuuuuul

zsolt515
Hát olyan közepes szintûvel!:D Olyan Man City szintûvel!

Barnabyka
szép gyõzelem, de elnézve a statisztikát igen X szagú meccs lehetett ez(:

Barnabyka
AS Roma, és mondhatsz róluk véleményt..nem olyan topp csapat de közel sem rossz, és kíváncsi lennék, hogy megéri-e velük.

myl0
Megkezdõdött a Premier liga
A Chelsea ellen simán kikaptunk 3-0ra
A Blackburntõl is kikaptunk tõlük 6-2re
A ligakupában a Watforddal egy 0-0 után büntetõkkel kaptunk ki.
Aztán a következõ bajnokin az Arsenalt fogadtuk változásokat eszközöltem a taktikában és voálá:

DONGUBA
Angol 10. liga az kihivas:)

maffi
milyen csapattal szeretnél? erõsebb? gyengébb? melyik ország? melyik osztály?

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

zsolt515
Áááá... elveszett a mentésem, vagy elromlott..:D a gép vmi olyasmit ír ki hogy hibás a mentés!:S Áááj de nincs kedvem új játékot kezdeni! Meg azt s etom kivel kezdjek új játékot!:D
Vkitõl valami javaslat?

myl0
Nálam szerencsére ez az egész lezajlott árilisig...

Fisicofan
Üdv mindenki, és gratula mindenkinek.
Egy pár hete nem fm-eztem, semmi kedvem nem volt egyik csapathoz se, de most Ausztráliában találtam motivációt, a Central Coast Mariners csapatánál. Eddig csak az ificsapat ellen játszottunk, 7-0-ra gyõztük le õket. Sok igazolásra nincs lehetõségem, mivel a ligába nevezett játékosok összfizetése nem lehet 88460 eurónál több, a legmagasabb fizetésû játékost nem kell beleszámítani, de akkor is szûkös a keret. Két fantasztikus igazolás így is sikerült, Vidukát nem hiszem hogy be kell mutatni, Kasey Wehrmann pedig a norvég élvonalban játszott hosszú évekig, nálunk mindenképp meghatározó játékosok lesznek, ráadásul ingyen jöttek.
A csapat indult az ázsiai BL-ben, de ez még az érkezésem elõtt volt, a csoportkör után rögtön kiestek.

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

Forza Italia
Jól kibaszott velem a vezetõség. Májusba lezárták vezetõség váltás miatt az átigazolásokat és még mindig nem engednek igazolni. Premier League-t úgy kezdem h nem tudok igazolni.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

myl0
Leeds United 2010 - 2011
A szezon elõtt jelentõs átalakuláson ment keresztül a csapat.
Jó néhányan érkeztek a csapatba és a felesleges játékosok pedig távoztak.

Az év elején az elnök bejelentette h lemond a posztjáról és kapva kapott az alkalmon a Szurkolói Szövetség nevû egyesület h átvegye az irányítást a klubnál egy gazdag üzletember vezetésével.
A bajnokság nem indult valami fényesen a bajnokság felének elteltével csak a 15 helyen álltunk.
Aztán Ebi Smolarek bejelentette, hogy távozni akar a klubtól, a játékosok pedig sorra azért panaszkodtak, hogy aggodnak az egyetértés hiánya miatt.
Smolareket decemberben felajánlottam 5 M Fontért, végül a Fulham vitte el 3 Millióért helyette érkezett Deryshire 900e fontért az Olimpiakosból akiCallejónnal karöltve igazi csodákat hajtott végre az ellenfelek kapúi elõtt.
Aztán több zátonyra futott próbálkozás után A Szurkolói szövetség átvette az irányítást a klubnál 6 Millió fonttal hozzájárulva az egyesület vagyonához.
Februárban megkörnyékezett a Tottenham, de vissza utasítottam.
A bajnokság vége igencsak szorosra sikerült és a renkivül jó eredmények hatására sikerült kivívni az utolsó még rájátszást érõ helyet, mondjuk ehhez kellett az is h a Scunthorpe kikapjon az utolsó körben:

Aztán következett a Cristal Palace elleni osztályozó meccs, ahol az elsõt 1-0ra nyertük így a másodikon elért 2-2 elég volt ahhoz, hogy a rájátszás döntõjébe kerüljünk, ahol a Wigan volt az ellenfél. Izgalmas meccsen 3-2re nyertünk és feljutottunk a Premier Ligába.

Huni92
Nem estünk ki. Gyakorlatilag ennyi pozitivum mondható el az elsõ, Premier Ligában eltöltött idényünkrõl. Utolsó fordulóban biztositottuk be a bentmaradást.
Ligakupából a 3. körben kiestünk, FA Kupában viszont a negyeddöntõig meneteltünk. A késõbbi gyõztes Everton ellen 1-3-mal estünk ki.
Két nagy gyõzelem volt a szezonban igazából, a Pool és a Chelsea elleni.
Azt hiszem, beszédes az a tény, hogy a 38 meccsen bekapott 81 gól ellenére is a kapus, Viera hozta össze a legmagasabb átlagot a bajnokságban! Szemrebbenés nélkül lemondtam volna errõl a címrõl.
Tabella
Igazolások
Csapat

Huni92
FM 2010 NEW YEAR CUP!!!!!

Megrendezésre kerül a Magyar Új Év köszöntõ kupa, mely Január 8-10 között zajlik. Várunk minden új játékost, bõvítve ezzel közösségünk létszámát!

A jelentkezéshez nem kell mást tenned, mint beregisztrálni a http://www.esl.eu/hu weboldalra, kötölteni az adatokat és feltölteni egy képet, majd az alábbi linknél a jelentkezés gombra kattintani!

Nem árt ha mIRC-re is feljöttök. Ez egy cset program amelyet minden FM játékos használ a könnyebb lebonyolítás érdekében!
Quakenet szerver, #hungary.fm csatorna.
http://ranglista.clns.hu/wp-content/uploads/mIRC-fm.zip

http://www.esl.eu/hu/fm2010/news/109536/

Forza Italia
Irány a Premier League

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

lol :DD hát sok szerencsét mindenesetre!
barcikán kicseréltem a keret 90%-át, igazoltam egy rohadttehetséges ukrán csatárt, aki 12 meccsen 12 gól produkált, a kasszában 7 millió euró van és mégis az utolsók voltunk a bajnokságban, bármit csináltam 3 gyõzelemnél nem futotta többre a bajnokságban, úgyhogy lemondtam és elszerzõdtem a Chesterfieldhez a Coca Cola League 2 kiesõjelöltjéhez :D
van, az fm realtime editorba van külön minifmrte és mûködik az új peccsel
McFrost
Szerintem nincs, www.fmscout.com amúgy.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

25 évesen is így néz ki:D
szabocsaba1983
Vége elõtt 4 fordulóval

a többit holnap

DONGUBA
Hat jo de mar a portonal van nem az eredeti csapatanal vaze aze draga:D
De utos

szabocsaba1983
Zezinho

bár az értéke 3.1 milla (font), de mivel 19 éves, tuti 6-7 alatt nem is adják el.

Tehát, amint mindig, most is a Portsmouth-szal lennék. Az elsõ évben a cél a felsõ ház, a másodikban már az UEFA, s onnan ki tudja... Mindehez sajnos nekem szükséges a segítség. Béke, irigyelem azt, aki enélkül is megoldja, nekem sajna kell...
szabocsaba1983
Hihetetlen! Fordítottunk!

3 meccs alatt 13 lõtt gól

Üdv mindenkinek. Rég nem volt idõm játszani (harminc felett sajna necces idõt szakítani magamra), s most meglepõdve látom, hogy nincs dzsiniszkaut a 3-as patchhez (legalábbis én nem találom). Annak örülnék tehát, ha valaki segítene rajtam. Elõre is köszönöm, elnézést, ha ez úgynevezett FAQ.
zsolt515
hmmm... PL-ben sikerült feljönnöm a 3.-dik helyre a félévi 6. nagyon rossz 6. helyrõl 67 pontom van 32 forduló után a Liverpool és a Chelsea 68 ponttal áll elõttem! Bl-ben negyeddöntõs vagyok és az Angol kupában elõdöntõs! A BL-ben 8-3 összesítéssel mentem tovább a Valenciát vereve most jön az Everton! A Pl-ben is lehetünk még bajnokok ha így folytatjuk sztem!:D