Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabocsaba1983
Ha tudja valaki, hogy az egyébként szép képek mitõl lesznek ilyen homályosak, elárulhatná.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Ez milyen bajokság Spanyol második vonal?
Amúgy én is a Man.City-t írányitgatom már amennyire tudom...............Csak én ezeket a játékosokat igazoltam:H,Lloris,Breno,Kroos,Vdv,Adriáno
szabocsaba1983
Helló Managerek!

A tavalyi elõrejelzéssel szemben (18.hely, végeredmény 5. pontazonossággal a feljutó 3. hellyel)idén a 10. helyre várnak minket. Kissé pesszimista jóslat...

3:0 és 7:0-ra! Ha az Mu-t és a Chelsea-t gyözted le igy akkor grat............................de ha egy Hereford-ot meg 1 Wrexhem et........azt kötelezõ..............
Sziasztok!Már töbször láttam h írjátok ennyi meg ennyi idõ volt taktikát csinálni mivel csináljátok??Mert én rámegyek a Create tactic-ra de ott 1 perc alat végzek több idöt nem lenne értelme eltöltenem mert minden angol és nem nagyon vágom....................
king82
Félre a kritikát. Látom valamit az én ötletembõl is felhasználtál. Hajrá és így tovább!

www.bundesliga.de www.kicker.de

zsolt515
Hoppá 1000Bocs mindenkitõl! Nem volt direkt elnéztem a méretezést!

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

kicsit feltolod a védelmet és nem lesz üresség
zsolt515
Na ujabb taktikom, 2 meccsbõl 2-õt megnyertünk vele 3:0 és 7:0-ra! Most Walcott a szélsõ mert Gourcuff sérült!
1 órámba került még össze állítottam de meg lett az eredménye remélem!:D Ismét lehet kritizálni!<#wink><#wink> <#nevetes1>

king82
Sajna nem sikerült jól az Eisenstdt elleni szereplés. 0:1-re kikaptunk ráadásul a gólt az elsõ percben kaptuk. Következõ csapat a PSV lesz. Talán ott javítani tudunk.

zorrobomber
Mindegyik csere jobban tolta mint akit lecserélt :P Kipróbáltam Barazite-t csatársorban, 3-at is verhetett volna.

king82
City vitatkozáshoz annyi, szerintem ne duzzogva agyuk tanácsokat. Ja és ha lehet ne több hozzászóláson keresztül emlegessük fel a dolgokat.
(Na de ezt csak én mondom akit nem kell meghallgatni.)

king82
Menetközben Bielefelddel 2:2 döntetlen majd jön az Eisenstadt még mindig csak barátságos meccsre.
Ja a válogatott is menetel Malájzia legyõzve, negyeddöntõ Japán lesz az ellenfél.

zsolt515
Akkor már értem... akkor van összhangban a csapat ha a mentalítás közel van egymáshoz?

nagytakarítást rendeztem a keretben, mivel februárban ahogy kiestünk az EL-bõl, visszaesett az egész csapat, Urbán 23 órán keresztül gólképtelen volt... majd hozok képet az igazolásokról, csak még most adogatom el a felesleges játékosokat, viszont az érkezõk termelnek rendesen...

Barnabyka
mentalitást közelebb húzod egymáshoz vagy változtatsz valaki posztján egyet.

zsolt515
Az miért van hogy azt mondja az aszisztens hogy nagy az üresség a védõsor és a kéözéppálya között? Hogy tudom ezt kijavítani?

zorrobomber
Eddigi igazolások. Mellor nem hosszabbított, ezért kellett sajnos elengednem, Alloui jött helyette, de csak kényszerigazolás volt, nem az igazi. Képet kérésre rakok be bárkirõl.

zorrobomber
Közben vért verejtékezve küzdök két csatárért, ha az egyik meglesz már minden fasza :)

zorrobomber
4-4-2 elég megbízható idén, érdemes kipróbálni, nagyon rossz nem lesz az eredmény.

miért? ki tiltotta meg? vagy ki gátol meg benne?
zsolt515
Veloso rúgja a csapatban a legjobban a zabadokat de eddig 1-et nem lõtt be!:S:D

zsolt515
hmmm...megjött az ikhlet!:D Játszok a jól bevállt 4-4-2-vel!:D Talán még jó beállításokat is ki tudok találni!:P

zsolt515
Hát 4-3-3-at meg nem tudok játszani!:D

jah tényleg, bocs! :D félrehúz a szemem! :D
de akkor is megkritizállak! :D miért padoztatod? :) Tevezzel, Robinhoval és Adebayorral a keretben luxus egy csatárral játszani...

VAMOS MADRID!

zsolt515
Nem adtam el!

nem kötözködésbõl mondom, de attól mert még "ismerkedsz" a taktikai dolgokkal, attól még nem kell h legyen 8 klasszis belsõ középpályásod (minek annyi?) illetve nem kell eladni a játék egyik legjobb csatárát (Adebayor)...! de nem szólok bele, a te dolgod...csak megjegyeztem <#eljen>

VAMOS MADRID!

így van, de az õ esetében nem errõl kell beszélni...! aki nagy csapattal megy, az nyilván nem fogja nézni a játékosok árait, hanem aki a legjobb azt veszi meg! fõleg ha a Man. Cityrõl van szó...erre a csapatra ez hatványozottan igaz! :D
de nem itt a baj, mert én is nagy csapattal megyek, igaz h csak a 2009-el, de most készülök a MU-val a 2022/2023-as évadra, és én is azt veszek meg szinte aki akarok, mert asszem minden szezon után kapok 170-180 millió eurót igazolni, mégsem vásárolok össze-vissza fejetlenül! nyilván egy keretet a taktikához kell igazítani, és annak függvényében kell kialakítani, de az a példa amit mondjuk írtam az elõzõ hsz-emben szerintem elég nagy fejetlenségnek tûnik... dehát mindenki úgy játszik ahogy õ azt jónak látja...<#eljen><#worship>
áttérve az én játékomra... mint már írtam, a 2022/2023-as szezonra készülök...! itt már jócskán a generált arcok viszik a prímer, nem csak nálam, hanem az összes csapatnál szinete! csak azok vannak még "talpon" akik nagyon fiatalok voltak még a játék elején (20 év alattiak)! nálam a 25 fõs keretben csak Asenjo, Sakho, Situ és Tremolada nem generált játékos! de õket is csak azok ismerhetik IRL akik eléggé benne vannak a futballban, mert nagyon fiatal játékosokról van szó! bár Asenjo már bontogatja szárnyait...!
majd teszek pár képet, ha valakit érdekel...ha nem, akkor is <#action> <#duma>

VAMOS MADRID!

zsolt515
Tudom, hogy sok a klasszis játékos de taktikát még mindig nem tudok csinálni! Addig eljutok, h beállítom a csapat beállításokat és amikor a játékosoknál kell egyenként beállítani h-hogyan passzoljanak stb ahhoz már "hülye" vagyok!:S Ezért még kísérlegezgetek addig a csapat különbözõ formában játszik, volt amikor megvertük a Chelseat 2:1-re akkor örültem hûû mostbiztos jó lett aztán a Boltontól 1:0 és Arsenaltól 3:2-ra kikaptunk!:S

zorrobomber
12 millióm van igazolni és még mindig Sepuya Vujovic a két legértelmesebb csatárom :S

ott a pont, egy csapat nem attól lesz jó, hogy 20 -25 világsztár van benne, lehetnek akár névtelen senkik is, ha csapatként együtt remek az összhang köztük
king82
Na lejátszottam a második válogatott meccsem is. Itt az eredmény:

Azt azért elkel mondani lehetett volna nagyobb is a különbség, de a támadok valami csoda folytán a 16-on belül passzolgatni akartak a gólrúgás helyett.

A közben melegítenek a Dresdeni fiúk is bari meccs 4:0 ide a Heeslingen ellen. A következõ ellenfél a Bielefeld lesz.

szerintem a keret összetétele botrányos! már bocs! :D
ezek a játékosok mind klasszisok, ami nem lenne baj, csak egy meccsre a 11 kezdõ mellett "csak" 7 játékost tudsz nevezni, neked pedig ennél sokkal több kiváló játékosod van a keretben...! szerintem te úgy vagy vele, hogy lóvé az van, a jól csengõ játékosokat meg megveszed, nem törõdve azzal, hogy mondjuk az adott poszton már így is "túlterheltség" van...!
csak egy példa: a pálya közepére a következõ játékosok állnak a rendelkezésedre: de Jong, Veloso, Fabregas, Barry, Moutinho, Camacho, Ireland, Adrien! ez 8 - klasszis - játékos, ami még akkor is sok, ha 3 belsõ középpályással játszol...! szerintem! de lehet h én tévedek...
emellett még az sem tetszik, hogy elküldted Adebayort, és h Walcottot jegeled, annak a Gourcuffnek a kárára, aki tény, hogy kitûnõ játékos, de szerintem inkább AMC poszton...ellenben Walcottal, aki a játék egyik legjobb szélsõje...
hozzáteszem ez saját vélemény, lehet, hogy csak én gondolom így...!
de nem cseszegetésbõl írtam! <#ejnye1> mindössze szemet szúrt pár dolog...ennyirõl van szó!

VAMOS MADRID!

king82
Jó reggelt!

Sajna én csak 2007-el tudom tolni ezt bírja a gépem! Nem tudom, hogy 2010-nél milyen játékos elrendezést enged. Én lehet megpróbálnék 1-3-2-2-2 felállást.
Söprögetõ, védõk, középen 2, szélen 2 felfutónak és 2 csat abból az egyik egy támadó lehet.

Mondjuk ezen a képen annyit változtatnék a védöket ha lehet elõrébb hoznám. De ez csak egy ötlet, bár ha eddig bevált a taktikád akkor ne változtass rajta esetleg a posztokon cserélj embert.

zorrobomber
Még nem lépek le, de jövõre lehet el fogok gondolkodni egy hasonló ajánlaton. Mondjuk az esetleges kevesebb pénz mellett is inkább mennék nyugatabbra.

zorrobomber
Kemény.

zorrobomber
Hali all, befejeztem a 3. szezonom!
Bajnokság:

BL:

Bayern ellen idegenben szereztem a pontot.
Ligakupa:

Kupa:

Szezon csapata:

Csak Vujovic-et és Goncalves-t kell betenni és megkapjuk a kezdõ11-em :)

BUÉK nektek:) Ez volt az év elsõ meccse. Majd mentünk Brémába,ahol a 92.percbe kihoztuk döntetlenre. Nem kell izgulnom,poziciót nem tudok rontani még...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

zsolt515
Konvertálod?? Ezt még nem is hallottam hogy lehet megcsinálni?

zsolt515
hmm és kit hoznál hátra söprögetõnek?<#vigyor3>
Vagy honnét vennél ki játékost?

zsolt515
Tudom, h caceres nem baloldali védõ de örültem ha össze tudtam szedni egy védelmet a meccsre mert mindenki sérült volt!

Gnome: 2. voltam csak 2 meccset elvesztettem zsinorban 1:0 és 3:2-re!:S

szabocsaba1983

szabocsaba1983
Helyzetjelentés:

Tabella:
http://kephost.com/images/63tabella.jpg

Forma:
http://kephost.com/images/77forma.jpg

Márquez:
http://kephost.com/images/98marcos.jpg
http://kephost.com/images/88m_2.jpg

szabocsaba1983
Szééééép!

Egy kis helyzetjelentés nálam is:

ez a média egy kissé pesszimista: a tavalyi jóslatuk 18. hely volt, és 5.-ek lettünk pontegyenlõséggel a feljutó 3. hellyel, idén 10. helyre rangsoroltak minket:

A húzóember, még mindíg:

http://kephost.com/view.php?filename=98marcos.jpg
http://kephost.com/view.php?filename=88m_2.jpg

Forza Italia
23 forduló után

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

king82
Hát a csoport talán elsõ helyen is meglehet. Dél Korea és Malajzia van még hátra. Na, hogy utána mi lesz az engem is nagyon érdekel.
Minden meccs után felrakom majd az aktuális eredményt.

szabocsaba1983
Hajrá!

Kíváncsi vok, mire mész erõsebb ellenfelek ellen.

king82
Mint mondtam, most megmutatom a válogatottamat és az elsõ meccsünket:

szabocsaba1983
Reggelt és Évet, meg persze nagy Grat,annak, aki megérdemli ;)!

Idén is Viva Las Palmas!

/közbe olyan skint keres, ami a fórumon is jól látszik/