Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
A tavalyi elõrejelzéssel szemben (18.hely, végeredmény 5. pontazonossággal a feljutó 3. hellyel)idén a 10. helyre várnak minket. Kissé pesszimista jóslat...

www.bundesliga.de www.kicker.de
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
1 órámba került még össze állítottam de meg lett az eredménye remélem!:D Ismét lehet kritizálni!<#wink>#wink><#wink>#wink> <#nevetes1>#nevetes1>

(Na de ezt csak én mondom akit nem kell meghallgatni.)
Ja a válogatott is menetel Malájzia legyõzve, negyeddöntõ Japán lesz az ellenfél.

de akkor is megkritizállak! :D miért padoztatod? :) Tevezzel, Robinhoval és Adebayorral a keretben luxus egy csatárral játszani...
VAMOS MADRID!
VAMOS MADRID!
de nem itt a baj, mert én is nagy csapattal megyek, igaz h csak a 2009-el, de most készülök a MU-val a 2022/2023-as évadra, és én is azt veszek meg szinte aki akarok, mert asszem minden szezon után kapok 170-180 millió eurót igazolni, mégsem vásárolok össze-vissza fejetlenül! nyilván egy keretet a taktikához kell igazítani, és annak függvényében kell kialakítani, de az a példa amit mondjuk írtam az elõzõ hsz-emben szerintem elég nagy fejetlenségnek tûnik... dehát mindenki úgy játszik ahogy õ azt jónak látja...<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
áttérve az én játékomra... mint már írtam, a 2022/2023-as szezonra készülök...! itt már jócskán a generált arcok viszik a prímer, nem csak nálam, hanem az összes csapatnál szinete! csak azok vannak még "talpon" akik nagyon fiatalok voltak még a játék elején (20 év alattiak)! nálam a 25 fõs keretben csak Asenjo, Sakho, Situ és Tremolada nem generált játékos! de õket is csak azok ismerhetik IRL akik eléggé benne vannak a futballban, mert nagyon fiatal játékosokról van szó! bár Asenjo már bontogatja szárnyait...!
majd teszek pár képet, ha valakit érdekel...ha nem, akkor is <#action>#action> <#duma>#duma>
VAMOS MADRID!
Azt azért elkel mondani lehetett volna nagyobb is a különbség, de a támadok valami csoda folytán a 16-on belül passzolgatni akartak a gólrúgás helyett.
A közben melegítenek a Dresdeni fiúk is bari meccs 4:0 ide a Heeslingen ellen. A következõ ellenfél a Bielefeld lesz.
ezek a játékosok mind klasszisok, ami nem lenne baj, csak egy meccsre a 11 kezdõ mellett "csak" 7 játékost tudsz nevezni, neked pedig ennél sokkal több kiváló játékosod van a keretben...! szerintem te úgy vagy vele, hogy lóvé az van, a jól csengõ játékosokat meg megveszed, nem törõdve azzal, hogy mondjuk az adott poszton már így is "túlterheltség" van...!
csak egy példa: a pálya közepére a következõ játékosok állnak a rendelkezésedre: de Jong, Veloso, Fabregas, Barry, Moutinho, Camacho, Ireland, Adrien! ez 8 - klasszis - játékos, ami még akkor is sok, ha 3 belsõ középpályással játszol...! szerintem! de lehet h én tévedek...
emellett még az sem tetszik, hogy elküldted Adebayort, és h Walcottot jegeled, annak a Gourcuffnek a kárára, aki tény, hogy kitûnõ játékos, de szerintem inkább AMC poszton...ellenben Walcottal, aki a játék egyik legjobb szélsõje...
hozzáteszem ez saját vélemény, lehet, hogy csak én gondolom így...!
de nem cseszegetésbõl írtam! <#ejnye1>#ejnye1> mindössze szemet szúrt pár dolog...ennyirõl van szó!
VAMOS MADRID!
Sajna én csak 2007-el tudom tolni ezt bírja a gépem! Nem tudom, hogy 2010-nél milyen játékos elrendezést enged. Én lehet megpróbálnék 1-3-2-2-2 felállást.
Söprögetõ, védõk, középen 2, szélen 2 felfutónak és 2 csat abból az egyik egy támadó lehet.
Mondjuk ezen a képen annyit változtatnék a védöket ha lehet elõrébb hoznám. De ez csak egy ötlet, bár ha eddig bevált a taktikád akkor ne változtass rajta esetleg a posztokon cserélj embert.

Bajnokság:
BL:
Bayern ellen idegenben szereztem a pontot.
Ligakupa:
Kupa:
Szezon csapata:
Csak Vujovic-et és Goncalves-t kell betenni és megkapjuk a kezdõ11-em :)
Vagy honnét vennél ki játékost?
Gnome: 2. voltam csak 2 meccset elvesztettem zsinorban 1:0 és 3:2-re!:S
Tabella:
http://kephost.com/images/63tabella.jpg
Forma:
http://kephost.com/images/77forma.jpg
Márquez:
http://kephost.com/images/98marcos.jpg
http://kephost.com/images/88m_2.jpg
Egy kis helyzetjelentés nálam is:
ez a média egy kissé pesszimista: a tavalyi jóslatuk 18. hely volt, és 5.-ek lettünk pontegyenlõséggel a feljutó 3. hellyel, idén 10. helyre rangsoroltak minket:
A húzóember, még mindíg:
http://kephost.com/view.php?filename=98marcos.jpg
http://kephost.com/view.php?filename=88m_2.jpg

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Minden meccs után felrakom majd az aktuális eredményt.
Kíváncsi vok, mire mész erõsebb ellenfelek ellen.

Idén is Viva Las Palmas!
/közbe olyan skint keres, ami a fórumon is jól látszik/