Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fiókcsapatok

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

DONGUBA
Miert van az a masik ket csapat kek szinnel?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

daver88
Üdv!!!

Benficával kezdtem egy játékot, portugál bajnokság elég egyhangú volt, bár még veretlenül sem lehetett bajnokságot nyerni...:( :(

Uefa kupában (európa liga) is vitézkedtünk, itt az útunk egészen a döntõig:

emelett sikerült megnyerni a ligakupát meg a portugál kupát is, bár ezeknél elég mákos voltam, mert mindkettõnél az elõdöntõben sporting - porto elõdöntõ volt, én meg a könnyebbik ellenfelet kaptam...döntõbe meg sportinggal játszottam mindkét kupát, ellenük meg érdekes módon nagyon megy a csapatnak....

Most pedig következik a VB a februárban átvett Kamerunk szövetségi kapitányaként...

zsolt515
Nekem lesz 2nap síszünetem... és akkor majd öszzeszedem magam és kezdek egyet a Romaval! Felteszem a patchet stb és akkor majd kedek egyet!:D A City-is mentésemet még nem sikerlüt kihevernem...:D

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

zsolt515
Hát már nincs reggel...:D
Am Grat

king82
Jó reggelt!

Na térjünk vissza a fórum lényegéhez. Szóval ma megint nyomtam egy meccset mert csak ennyire volt idõm Nünberg volt az ellenfél és egy 1:1 sikerült összehozni. Így most 4 meccs után 1 gyõzelem és 3 x a mérlegem a 2. osztályban. Következik a német kupa elsõ forduló remélem ott nyerünk és elindul a szekerünk felfelé. Képeket holnap rakom be.

Ja és egy fontos hír a foci rajongóknak AFRIKA KUPA ma kezdõdik!!!

www.bundesliga.de www.kicker.de

lassan már offtopik lesz ebbõl is
DONGUBA
ya de ez csak flémet kelt az ilyen droidok mint figyelek

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zsolt515
Hogyne örülnék..:D
Neten keresztül lehet keményledni... én is tehetném a fejem úgy mint mindenki más de senki nem teszi mert általában értlemes emberek látogatják a topikot sztem... de ez csak saját véleményem..

DONGUBA
Hat jo csak a sok okos koztuk te is orultok neki hogy mekkora asz a csavo mert beszol.Igy nagyon kemeny biztos eloben is az

zsolt515
hmmm... biztos jól esik neki... de az õ dolga...

DONGUBA
Annyira ugyes vagy hogy bejossz es beszolsz remelem jol erzed magad.

Mor3llo
:DDDDDDDDDDDDD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zsolt515
Ez igazán szép volt!<#taps><#mf1>

úgy van, menj el inkább szabadságra!
jól esik majd a kis pihenés!

zsolt515
Sztem felesleges volt belinkelni!

DONGUBA
na vege nem folytatom.

te meg mirõl beszélsz?

DONGUBA
Ya elsuti azt ami masnak meg elmegy.

zsolt515
ja... direkt csináltad akk bocs!

zsolt515
figy-elek!!<#vigyor5><#vigyor5><#taps>
Lehet h elnézte a topikot!

nem értem mire gondolsz...
én csak ajánlottam egy kis zenét kikapcsolódásul az után a nagy vereség után.
tán valami bajod van a scorpions-zal?

DONGUBA
Latom mikor regeltel de egybol bejossz es megmarsz engem?
Nem szep dolog.

nevem elek, ték elek.
meg új vagyok itt sg-n.

DONGUBA
Te meg ki a rák vagy figy-elek?:DDDD
Na ugyes vagy ulj le egyes.

van jobb ötletem:

http://www.youtube.com/v/7rwuRGXQ5-g&hl

DONGUBA
Hat regen egtem ekkorat foleg hazai palyan:(

Barnabyka
<#eljen>
Hajrá.

DONGUBA
Akko 2-0 es tovabbmentel.gogogogogooooo

A BL-ben csoport 3.-ak lettünk a Liverpool és a Real mögött de megelöztük a wolfsburgot......Az europa cupábol kiverük a Galatát......és most jön az everton elleni visszavágó.......de nem sok remény füzök a továbbjutáshoz mert kikaptunk 3:1-ra idegenben...............
Barnabyka
és a BL? (: ..velük igazá az kihívás szvsz.

Igy álunk a Celticel........és amár nincs messze a vége................
http://tinypic.com/r/35iqiya/6
Hali!

Hosszú kihagyás után a Charltonnal kezdtem egy karriert. A keret nem volt rossz, de azért kellettek új arcok(Marlon Kinggel jól beszívtam mert 17 meccs után jött egy hír, hogy nem játszhat 2011 áprilisáig).
A feljutást már 10 fordulóval a vége elõtt sikerült bebiztosítani, addig veretlen is voltam, de az utolsó 10 fordulóba kicsit legyengült a csapat és kikaptunk 2x, és 5 döntetlen is becsúszott.
Na de beszéljenek inkább a képek:

Az új szezont ezekkel az igazolásokkal kezdem meg:

DONGUBA
Beraktam a huge databaset ugy mint eddig....eddig jo volt ujraraktam ma a wint es megint ujra fm update es huge database es uj jatek kezdesenel ezt irja ki.
Asszem 2 helyre kell csak berakni es felulirni a panelst.

nem valami adatbázis hiba?
"megpróbált érvénytelen oszlopban létrehozni céleszközt"

forrás: http://www.webforditas.hu/forditas.php <#nevetes1>

VAMOS MADRID!

báttyó02
hát ilyen nagyba még nem láttam<#idiota>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

DONGUBA
Szasztok ilyet lattatok mar????MI EZ???

king82
Jó reggelt!

Nagyon jó ez a zúgolódás a fórumban. Közben meg lenyomtam a második Bundes liga II-es meccsem és igen az elsõ X után sikerült gyõznünk is a Rot-Weiss Essen ellen 1:2-re idegenben. Mondjuk az volt a durva, hogy a két gólt az 1. és 3. percben rúgtuk.

Gratula a mindenkinek az eddigi meneteléséhez.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Dzsoki Jujjing
eddig egy tök jó fórum volt ez, nem tudom minek jöttél be f*szoskodni. csinálj valami vita topicot, és ott oltsd a többieket, ha te erre élvezel... ne itt pattogj mert ez nagyon nem menõ, hogy bejösz bunkóskodni... "nah cs tesa"

panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki

verjed már ki magad arra hogy mondassz valamit és a többi majom pedig téged istenit mint nem tom ki vagy..egy nagy nulla.oltogatsz másokat mer máshogy játszik mint te.nah cs tesa

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Fyrex
ne aggódj nem vagy te itt senki, mi meg nem csinálunk belõled valakit, akik itt fórumoznak régóta azok értik a viccet, és értik az alapját is :) te meg csak égesd magad kis barátom, meg növeld az e-peened. nah szevasz

Avanti Crociati!

Dzsoki Jujjing
Nemértem mi értelme a veszekedésnek. na mind1.

Közben folytattam a második szezonom mégis a Palermóval, kb a 10. fordulóban azonban átmentem a Sevillához. Most van fél szezon, a szezon végén majd írok, hogy mi hogy történt.

panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki

DONGUBA
yaya raerek en ilyen piti dolgokra.....bar szabin vagyok:DDDDDDDDDDDD
Valaki nezzen ip-cimet es kiderul

honnan tudjam, akár a tiéd is lehet...
Huni92
Erre rájöttem, csak nem jövök rá, kinek a regje. Pedig azt az aláirást hótbiztos, hogy láttam már.

DONGUBA
és kié?

alreg
az a baj, hogy te vádolsz itt mindenkit nyalással meg egyéb finomságokkal, miközben te még tudatába se vagy mi történt vagy nemtörtént és te így véded már már úgy, ahogy saját magukat szokták védeni az emberek.

Ha pedig végeztél a mai napra a krisztusi jó cselekedettel és átsegítetted az idõs hölgyeket a zebrán, akkor úgy érzem mehetnél is, mert nem kell se a vita, se a vádaskodás, se a védelmed.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

DONGUBA
Kiegeszitve!!!!!
Elment egy evet a csavo szabira.Errol van privi uzenet is.
Nem mutatta be szezononkent az eredmenyeket.
Az eloitelet rendben es szerintem se kell naponta felhozni.