Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Benficával kezdtem egy játékot, portugál bajnokság elég egyhangú volt, bár még veretlenül sem lehetett bajnokságot nyerni...:( :(
Uefa kupában (európa liga) is vitézkedtünk, itt az útunk egészen a döntõig:
emelett sikerült megnyerni a ligakupát meg a portugál kupát is, bár ezeknél elég mákos voltam, mert mindkettõnél az elõdöntõben sporting - porto elõdöntõ volt, én meg a könnyebbik ellenfelet kaptam...döntõbe meg sportinggal játszottam mindkét kupát, ellenük meg érdekes módon nagyon megy a csapatnak....
Most pedig következik a VB a februárban átvett Kamerunk szövetségi kapitányaként...
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Am Grat
Na térjünk vissza a fórum lényegéhez. Szóval ma megint nyomtam egy meccset mert csak ennyire volt idõm Nünberg volt az ellenfél és egy 1:1 sikerült összehozni. Így most 4 meccs után 1 gyõzelem és 3 x a mérlegem a 2. osztályban. Következik a német kupa elsõ forduló remélem ott nyerünk és elindul a szekerünk felfelé. Képeket holnap rakom be.
Ja és egy fontos hír a foci rajongóknak AFRIKA KUPA ma kezdõdik!!!
www.bundesliga.de www.kicker.de
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Neten keresztül lehet keményledni... én is tehetném a fejem úgy mint mindenki más de senki nem teszi mert általában értlemes emberek látogatják a topikot sztem... de ez csak saját véleményem..
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
jól esik majd a kis pihenés!
Lehet h elnézte a topikot!
én csak ajánlottam egy kis zenét kikapcsolódásul az után a nagy vereség után.
tán valami bajod van a scorpions-zal?
Nem szep dolog.
meg új vagyok itt sg-n.
Na ugyes vagy ulj le egyes.

http://tinypic.com/r/35iqiya/6
Hosszú kihagyás után a Charltonnal kezdtem egy karriert. A keret nem volt rossz, de azért kellettek új arcok(Marlon Kinggel jól beszívtam mert 17 meccs után jött egy hír, hogy nem játszhat 2011 áprilisáig).
A feljutást már 10 fordulóval a vége elõtt sikerült bebiztosítani, addig veretlen is voltam, de az utolsó 10 fordulóba kicsit legyengült a csapat és kikaptunk 2x, és 5 döntetlen is becsúszott.
Na de beszéljenek inkább a képek:
Az új szezont ezekkel az igazolásokkal kezdem meg:

Asszem 2 helyre kell csak berakni es felulirni a panelst.
forrás: http://www.webforditas.hu/forditas.php <#nevetes1>#nevetes1>
VAMOS MADRID!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Nagyon jó ez a zúgolódás a fórumban. Közben meg lenyomtam a második Bundes liga II-es meccsem és igen az elsõ X után sikerült gyõznünk is a Rot-Weiss Essen ellen 1:2-re idegenben. Mondjuk az volt a durva, hogy a két gólt az 1. és 3. percben rúgtuk.
Gratula a mindenkinek az eddigi meneteléséhez.
www.bundesliga.de www.kicker.de
panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Avanti Crociati!
Közben folytattam a második szezonom mégis a Palermóval, kb a 10. fordulóban azonban átmentem a Sevillához. Most van fél szezon, a szezon végén majd írok, hogy mi hogy történt.
panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki
Valaki nezzen ip-cimet es kiderul
Ha pedig végeztél a mai napra a krisztusi jó cselekedettel és átsegítetted az idõs hölgyeket a zebrán, akkor úgy érzem mehetnél is, mert nem kell se a vita, se a vádaskodás, se a védelmed.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Elment egy evet a csavo szabira.Errol van privi uzenet is.
Nem mutatta be szezononkent az eredmenyeket.
Az eloitelet rendben es szerintem se kell naponta felhozni.