Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ngeri
Bizonyítékom van hogy csítel,akit érdekel kap fotót privibe

Ha rendõrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Barnabyka
azért az idénykezdet igencsak álomszerû volt ahogy elnézem. GRAT(:

Forza Italia
ne foglalkozz már velük. Mi tudjuk h nem csalsz

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

McFrost
Ja azt elfelejtettem mondani, hogy az volt a cél, hogy mindenkinek leadjuk a pontot, vártam mikor rúgnak ki, de nem történt meg, sõt szobrot kaptam:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zorrobomber
:D Szalairól dobsz egy képet?

Sysfox
Régi fórum... egy álom. Ott senki sem csíterezett le senkit. Változik a világ, mindig lesznek idióták, ne foglalkozzatok velük. <#beka3>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

McFrost
Természetesen csít és editor az egész, egybõl a PL-ben indultam, a BL-ben túléltük a csoportot de a kiesésben kivert a Real tizenegyesekkel.
Itt egy keretkép, több nagy szárnak átírtam a nevét és így álnéven játszottak. 500 M fontot költöttem, de eléggé elbasztam:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

DONGUBA
Ezt komolyan gondolod?
Meg soha nem vetodott a gyanu arnyeka sem ra te gyagyas pont ot marod meg???

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zorrobomber
A játék jobb lett :)

Huni92
Néha én is belelesek, ha épp nincs amit csinálnom, vagy csak kiváncsi vagyok, hogy mentek akkor a dolgok. Azért nagyot változott a világ rendje azóta. Sajnos.

zorrobomber
Nem szívatnak senkit, egy netuddki benyögte, a többiek meg csak reagáltak. Én is pont ma délután olvasgattam vissza a régi fórumba, jóvót.

zorrobomber
thx!

Darthmushroom
olvas vissza nemrég volt az elsõ szezon h jutott fel meg milyen kerettel...

de azért szép egy olyan tagot szívatnak h cheater aki elsõk között kezdte az fm-t még az elsõ topicba

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
Biztos vagyok benne, hogy a másodosztály tavalyi tabellájáról is tett be képet.

a többi szezonról is adtál képet vagy csak editor?
szabocsaba1983
Utolsó felkészülési mérkõzés:

Palmeiras

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Huni92
Hajaj, kemények vagyunk. Mutasd meg, hogy te egy frissen feljutó csapattal jobb eredményt érsz el! Ja, nem ilyen Newcastle és társai szintûekre gondolok :)

Gratu Zorro!

Dzsoki Jujjing
Hát ez nagyszerû. Gondolom 10 éves vagy azt a fórumra jösz keményíteni mert, az iskolában mindenki téged ver...Meg a te kajád eszik a nagyok... Szerencsétlen... - . -'

panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki

én nem csodálkozom rajta, ahányszor én láttam ide írni, csak flémelt.
Dzsoki Jujjing
Honnan veszed hogy csíter?

panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki

Gunnersboy
veled mivan? :|

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Forza Italia
az mi...

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Ngeri
tudod az a cél ,tönkrebaszni a fórumot

már megint itt vagy, hogy flémelj? <#kocsog>
Ngeri
ezen mi olyan kurva nagy grat? föleg hogy csíter a gyerek 14. helyre büszke lehet..

szabocsaba1983
Hello!

Grat: Debrecen, Doncaster, Charlton, Benfica vezéreinek!

Las Palmas Megkezdi az elsõ elsõ osztályú szezonját!
(másodszorra, elszállt elsõ 5 meccs miatt)

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

McFrost

zorrobomber
<#eljen>

zorrobomber

zorrobomber
grat zorrobomber -.-

McFrost
<#eljen>

DONGUBA
Grat Frost

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

McFrost
<#eljen>

Dzsoki Jujjing
Grat. Ez szép eredmény!

McFrost

McFrost

McFrost
Ez lett elsõre:

zorrobomber

Ezután két Barca-meccs...

zorrobomber
Idei elsõ csoportmeccsen megvan az all-time elsõ gyõzelmem is, eddig csupán a tavalyi egy döntetlenem volt. Mellesleg a a Salzburg 8-2-vel jutott tovább a playoff-ból szóval azért aggódtam. Legközelebb a Werder jön Debrecenbe, amán nagyobb falat lesz.

Fabio Capello
Logomûhely topikban tudsz kérni (Általános fórum)

hogy csináljátok a nevetekhet azokat a mozgó képeket nagyon jók nekem is jol jönne 1.......
HUNLonsdale

Darthmushroom
Newcastle 2.szezon igazolások:

középmezõnybe akarok lenni

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

gilgames00
Hellosztok,van már scout a 10.2-es patchez?Köszi a helpet!

DONGUBA
Rendben leokezom csak utana pl a taktikabeallitasnal nekem megjelentek ilyen betuk a palyan meg apro hibak de nem tudtam hogy hibatlanul muxik.

Dzsoki Jujjing
Nekem is így mûködik.

Barnabyka
de azt a hibát leokézod egymás után kb 10x és minden megy tovább mintha meg se történt volna, maximum annyi gondod lehet vele, hogy nem teljes képernyõbe hanem ablakba fut a játék. (javaslom nyomjad izomból az "OK" gombot egy ideig és jó lesz az.

DONGUBA
Valakinek van mukodo huge database fajlja ami a 10.2-es patchel is mukodik?Mert ami van fmhungaryn pl azt ha bemasolom akkor hibat ir ki.

daver88
karrier kezdésekor is alapból a fiókcsapata a Benficának...ezek szerint portugálban lehet..

DONGUBA
egy osztalyban?Nekem mindig megszakitjak hogy egy osztalyban vagyunk:D