Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Elment szabira, a gép játszott helyette és a saját gyõzelmeként mutatta be a szezonokat.
Aztán van még elõitélet vele szemben, de nem kell naponta felhozni.
Az XD meg nem majmolás, hanem egy smiley mint a te :)-d.
Szóval nem para ha nem érted:)
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Elveszett a mentésem, hála a 3 fájlos mentésért, így csak 3 felkészülési és 4 bajnoki veszett el.
Újrajátszottuk:
benfica
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
megjelent már magyarul a TacticalTheorems10?
http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=1118
Na lement az elsõ Másod osztályú meccsem 0:0 lett a vége a Freiburg ellen. Követ kezõ meccsen remélem javítunk.
www.bundesliga.de www.kicker.de
A Bl-Ben már rosszab a helyzet Real,Liverpool,Wolfsburg,al kerültem össze 1 csoportba.Madrid ellen hazai pályán 2:3-ra kikaptunk,Pool ellen 1 X, és a Wolfsburg ellen is 1 X....Kezdem úgy érezni h meg kell elégednem a csoport 3.helyével,és europa cupában folytatnom a vitézkedést........(Vagyis remélem)

A smajli lemaradt az elobb
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Bar engem sose paraztattak valtasnal mert kecijo vagyok:DDDDDDDDDD
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Gratula

Sajna az utolsó barátságos meccsünk se jött össze Juve lenyomott 0:3-re. Legközelebb képpel jelentkezek a keretrõl és az elsõ Másod osztályú meccsrõl. Remélem az jobben megy majd.
Grat mindenkinek!!!
www.bundesliga.de www.kicker.de
Jô<3
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki
panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki
Psg