Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ki ugat?:)

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Huni92
szánalmas vagy :)

hahó fyrex hol vagy?? huni szeretne xd áradattal elönteni meg persze a szokásos nyalással<#banplz>

Huni92
Nyah, graulálok. Ügyes vagy, mostmár elmehetsz játszani a parkba.

zsolt515
Ez mire jó?<#nemtudom>

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

megérkezett a 3-as számú nyalógép.köszönjük részvételét.véleménye nem érdekel

Huni92
Történetesen van vicc benne. Az, hogy nem érted, az a te egyéni problémád. Nem gond, elõfordul az ilyesmi.

de azér valljuk be mintha kötelezõ lenne odarakni 20 xd-t hogy igen csináld még ezt mer semmi vicc nincs benne de mégis csináld..

Kiegészítve:

Elment szabira, a gép játszott helyette és a saját gyõzelmeként mutatta be a szezonokat.
Aztán van még elõitélet vele szemben, de nem kell naponta felhozni.

Az XD meg nem majmolás, hanem egy smiley mint a te :)-d.

Szóval nem para ha nem érted:)

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

DONGUBA
Engem se de ez van itt ezen sokaig nevetnek:)

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

he-he....valahogy igy sem fog meg a nagy vicce:)

DONGUBA
Elindultam az angol 10. ligabol es volt hogy elmentem szabira es a gep jatszott helyettem es azota meg a vicceskedes ezen.Na most mar erted.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

valaki elárulja ez hol volt vicces?:S valahogy nem értem,lehet én vok hülye, v csak majmolásból xd-ztek..

Hát ezen már gondolkodtam én is.........1 Szélsõ Hátvédre+középsõ és 1 csatárra lenne szügségem...........Meg lehet h beruházok 1 kapusba mert ez a Buruc valami csodakapus......elindul kifelé labdával és elvesziktöle..........az õsi rivális Rangers ellen pont emiatt lett 1-1............
szabocsaba1983
Halihó!

Elveszett a mentésem, hála a 3 fájlos mentésért, így csak 3 felkészülési és 4 bajnoki veszett el.

Újrajátszottuk:

benfica

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

trnokikoma
halihó managerek
megjelent már magyarul a TacticalTheorems10?
http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=1118

nem lenne rossz húzás, bár lehet, hogy találnál jobb csatárt is
Ez már komoly!!Grat!Szerintetek Podolskit megérné leszerzödtetni a Celticbe mert Dzsudzsi,N'Gog,Podolski 3masra akarok alapozni................ebböl 2 megvan poldihercegre eggyenlöre nincs money........
zorrobomber
retteg a Barca lol

king82
Jó reggelt!

Na lement az elsõ Másod osztályú meccsem 0:0 lett a vége a Freiburg ellen. Követ kezõ meccsen remélem javítunk.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Sziasztok!Grat mindenkinek!A Celtic-et irányitom leszerzödtettem Dzsudzsákot+ David N'gog-ot.......A Bajnokságban 10 Mecsböl 9 Gyözelem 1 Döntetlen......
A Bl-Ben már rosszab a helyzet Real,Liverpool,Wolfsburg,al kerültem össze 1 csoportba.Madrid ellen hazai pályán 2:3-ra kikaptunk,Pool ellen 1 X, és a Wolfsburg ellen is 1 X....Kezdem úgy érezni h meg kell elégednem a csoport 3.helyével,és europa cupában folytatnom a vitézkedést........(Vagyis remélem)
na csak vége lett<#idiota><#idiota><#idiota>
DONGUBA
Nem baj lenyelem.

zorrobomber
Szerintem szokd meg mert ezt már nem vakarod le magadról :)

DONGUBA
Nem sertodtem meg hatalmas volt csak mar picit sok.
A smajli lemaradt az elobb

Darthmushroom
nehogy azt mond h nem volt vicces mert szerintem nagyon az volt, és mások szerint is. és ezen nem kell megsértõdni vicc volt

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

DONGUBA
Hu ez nagyon ott volt gecinagy vagy.

_ASD_AS_D_ASD_ASD
báttyó02
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

degeci<#vigyor1>

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Fyrex
vagy mert nem találtak az irodádban xDDDDDDDDDDDDD

Avanti Crociati!

DONGUBA
Varhato volt:D
Bar engem sose paraztattak valtasnal mert kecijo vagyok:DDDDDDDDDD

Forza Italia
na eldõlt maradok:D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fabio Capello
ha jók az eredményeid, vszeg maradsz, minden elnökváltásnál fosatják a managereket... :D

Forza Italia
Heh hihetetlen. Szarból építettem várat a Leedsnél erre most vezetõségváltás megtörtént az elnök kijelentette h valószínûleg új edzõt akar hozni. Pedig 70m ad átigazolásokra.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

DONGUBA
karaj:D
Gratula

Forza Italia
Elsõ Premier League szezonunk

king82
Jó reggelt!

Sajna az utolsó barátságos meccsünk se jött össze Juve lenyomott 0:3-re. Legközelebb képpel jelentkezek a keretrõl és az elsõ Másod osztályú meccsrõl. Remélem az jobben megy majd.

Grat mindenkinek!!!

www.bundesliga.de www.kicker.de

inter94

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Barnabyka
Én a Roma-val tolom. Igen érdekes mert jó az alapcsapat, viszont semmi pénz nincs az elején igazolni tartalék meg kevés van és ami van is szinte mind sérült.

Dzsoki Jujjing
tehát olaszoknál

panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki

Dzsoki Jujjing
Maradok az oalszoknál kezdek egyet a Genoával. Megpróbálok valami nagyot alkotni :D

panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki

Middlesbrough
DONGUBA
Genoa
Psg

Dzsoki Jujjing
Na most felidegesített a Palermo, úgy döntöttem kezdek egyet valaki mással. Kit ajánlanátok? Legfeljebb 2od osztály, olasz,angol vagy spanyol...

Kedvenc csapatom toltad a Premierbe ezért óriási grat:) És mindenki másnak is:D
Fabio Capello
nemrossz, magyarba simán megteszi :D

zorrobomber
Most vettem ennyiért, még nem csökkent az ára. Eredetileg jobbszélsõnek szántam, barátságos meccseken még ott tolta, aztán elöl elfogytunk, kipróbáltam, egyelõre ottragadt :)

Fabio Capello
lol, töröltem :D

dioufról van kép vhol, vagy löknél egyet?

zorrobomber