Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
báttyó02
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Fyrex
tiéd nem forog a helyén? ésszel beszélj, ha már nem veszed a viccet.

most meg az arcod, aztán pihenj le, ne feszengj.

Avanti Crociati!

Darthmushroom
nagy lol ami most itt folyik XD

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

DONGUBA
Hihetetlen hogy te ezen elvezel el.
Meghogy masnak ez mekkora poen mert legalabb ugy adnad elo ahogy volt.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Anyad nem csuklik?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

5w0rdf15h
:DDDDDD

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

McFrost
Erõsíccsed meg a védellmedet!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Huni92
Aztakurva :o:o:o
A paint el sem birta már az értékeit, nagyon brutál! <#eljen><#eljen>
És még milyen fiatal, fog õ még fejlõdni :D

Fabio Capello
:DSAF:SA:DF_SAS::D:AS_FS:Dff

Fyrex
bazzeg hihetetlen mekkora mákom van, mit generált nekem a gép :OOOOOO kár h nemtom még leigazolni :[

Avanti Crociati!

Huni92
Mint játékosok, jók, de: azok a középsõ védõk valami nagyon keveset szerelnek. Átlag 0,5 alatt meccsenként, az értékelhetetlen. :)

DONGUBA
A scout progival talaltam es csak a neve miatt raktam be.14 eves 4 ev mire eljonne hozzam addig lehet nem is folytatom ezt a jatekot tehat minek editoroznam meg?:D

Darthmushroom
persze ez vicces h editor nem is nála játszik de megeditorozta... hát ez nagyon LOL...
fõleg h aki mondja kb csak olvasói szinten van itt néha

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

DONGUBA
en meg sosem neztem ilyet hogy kapusnal mezonyszint es forditva.....ez mire jo?Az eletbe nem fogsz kapust vinni a mezonybe.Amugy meg mar volt itt hasonlo kapus mezonyszint problema valamikor.Es legyszi privibe kuldd mar el melyik kepem nem tetszik csakhogy ne tt flameljunk.Vagy ha nem akkor aludj el kisbalazs:D

jajjj hagyjad már magadat
a gép sose fog ilyet generálni 14évesen!!+ mezõny szint 7!!!!?? úúúúúúúúúristen

már régóta figyelgetem a képeidet, most már tuti hogy editorozol
ennyi
DONGUBA
Vtodmit photoshoppold vissza.

DONGUBA
Ja rendben orulok h ezt megosztottad velem.Csak nem sikerult jol megeditoroznom mert nem lett szupersztar es nem nalam van amugy minden rendben.Ja es kisbalazs ne csinald a feszkot feleslegesen.

a neve az biztos, de minden más edit -,-
DONGUBA
??????????
Mirol beszelsz nincs semmi atirva.Ez a neve gyarilag.

az életkort elfelejtetted átírni
DONGUBA
Az istenert nem adjak oda:D
177/125 amugy scouttal talaltam es megfogott a neve.

McFrost
<#mf2><#eljen>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

DONGUBA
Es az oreg BEN HURnak a fia milyen?:DDDDDD

báttyó02
am sry a szar képekért,nemvágom miért ilyen elmosottan menti le az infraview :|

McFrost
<#eljen><#eljen>

báttyó02
ha már generált pléyák,õket muszáj megmutatnom mert kurvajók :D

ezt a srácot még második évemben vettem,akkor még közel se nézett ki ilyen jól,de már akkoris 10misibe fájt,azóta nálam nyomul,ebben az évben pedig a statjain is látszik hogy kb ez a végleges állapota + válogatottba is behívták ami nem kis szó mivel spanyol ..pár hónapo és kezdõdik ittis a vb,remélem jól fogja tolni ottis

aztán a másik nagy fogásom róla már toltam képet,de azóta már 2szezon lement,tavaly 32meccs 18 gólpassz a bajnokságba,ebben az évben is hasonlóan jol tolja

de még van néhány tehetségem,õket 1-2éve vettem,majd kiderül hogy mennyire futnak be

McFrost
Persze.

DONGUBA
Jo csak vicceltem gondolom levetted.

McFrost
Lehet igazad lesz :D
Csakhogy õ 199PA és most 177 CA.

DONGUBA
Így szép, de az idei efemben ezek a nevenicsek nem dominálnak sajnos....
Klasszikusokat csak szo szerint szabad idezni:)

McFrost
25M-ért vettem:

Én is egybõl lehozom, mert, ha rásérül akkor viszont jó pár hónapra kidõlhet... Csak akkor hagyom fent, ha a % nem esik le nagyon, és max 15 perc van hátra... :)

www.smart-bus.hu

egy olyan kérdés vetõdött fel bennem, hogy ha a egy játékos meccs közben sérül le, de még folytatni tudja a játékot akkor a sérülés idõtartamát befolyásolja-e ha a pályán hagyom? én úgy szoktam csinálni, hogy ha tehetem akkor 1bõl lehozom a játékost, még akkor is ha a kondija nem esik le, csak simán "tapaszos" lesz...!
de van egy olyan érzésem, hogy ez random...tévednék?

VAMOS MADRID!

Huni92
2 szögivel feljöttek 2-2-re, de Buonanotte ma kivégzést tartott. 2 gól, 1 gólpassz.
kép
elsõ gólja:

Huni92
Nem szarral gurigázik :o
gabrihelnek gratu :)

zorrobomber
Rennella elsõ bajnokija:

http://www.youtube.com/v/9yISRzSLy8w&hl=en_US&fs=1&

Fabio Capello
uhh, kicsit javíts a képminõségen, mert ez elég borzalmas

Elsõ NB3-as évem (a média a legutolsó helyre várt)

Huni92
Nálam is volt, és most, hogy mondod, érdekes is, hogy megadta. Eddig nem tûnt fel, hogy voltak ott páran :D

Barnabyka
hányszor-de hányszor volt olyan ,h az ilyet nekem les miatt nem adta meg :/
(mellesleg nice)

Huni92

Mor3llo
BL-csoport...elég simának tûnik elsõre!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
Volt nálam anno Kolozsváron, elég faszán csapta.

szabocsaba1983
Hy & Gratt!!

Látom, Anichebét más is kipróbálja <#buck>

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

myl0
Köszi, megnézem

Barnabyka
Taktikánál a játékosok fölött legördíted a nézet menüt és ott mindent személyre szabhatsz.

myl0
Szép napot Urak!
Az Asszisztensem meccs közben, azt írja mondjuk Gipsz Jakabról, hogy túl nagy tempóban játszik, ezért idõ elõtt elfárad, egy másikról meg azt, hogy túl alacsony tempóban tolja. Egyes játékosokra nem lehet tempót állítani csak globálisan az egész csapatra, nem? Vagy lehet, csak én nem látom. Help me pls

Jah, és nálam Ukrajna lett a világbajnok:) Ennek örömére leigazoltam Enkét, ha már a realitásoknál tartunk:)
Persze, sok minden hozzájön még ehhez. A lényege annyi, hogy a havi kiadások a Poolnál kb. 20 millió havonta, a bevétel meg csak 10-11. Majd megnézem, hogy mikre ment még el a pénz, adó, meg ilyen hülyeségekre, csak nekem irreálisan soknak tûnik, hogy a kölcsön nélkül is havi 4-5 mila mínusz lett volna. És nincs esély arra, hogy ezen változtassak, max. ha mindenkinek 0 lenne a fizetése, akkor jönne ki havi 0-ra, plusz a 4 milla hitel:)
Este majd kielemzem ezt az egészet:) Meg összehasonlítom majd, hátha esetleg valaki rak be ide képet a pénzügyi helyzetrõl:)