Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
De a -4M havi tartozás és a fizu az - 4,4M ,az -8,4M havonta, az egy naptári évben az -100M!!! ha költesz játékosra az is innét megy le, havi részletekre stb.... lehet - 200M font is!!!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Nem a havi törlesztés viszi el, az 4 mila. Az nem olyan vészes. Ez a "nem futball kiadás", meg a pálya karbantartás, ami rohadt sok valamiért, nem rémlik, hogy más csapatnál ennyire fogyott volna a pénz.
Ha a havi 4 milát levesszük, még akkor is havonta 4-5 mila mínuszban lettem volna. A játékosok fizetése sem olyan sok, 1,1 mila hetente.
Nem rémlik, hogy más csapatnál ennyire fogyott volna a pénz.
Alapesetben ha nincs tartozás, sztem egy Liverpoolnak, vagy másik olyan csapatnak, ahol stabilan 45ezer nézõje van meccsenként, nem kellene fogynia a pénznek.
így viszont van benne kihívás bõven:)
McFrost
Mert a klub tartozás nagyon sok és a havi törlesztés elviszi a pénzt. A fizetési keret is a klubszámláról megy el, viszont azt az átig pénzbõl lehet kompenzálni.
Sajnos a játék hibája ez, hogy az átig pénzt nem lehet a klub kasszájába vissza tenni.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Huhh, erre nem számítottam, Liverpool-al elég nagy meglepetés volt:) Nem sok angol volt a csapatban, vagy Angliában nevelkedett.
Egyébként elsõ évemben megnyertem a Bl-t, bajnokságban 3. helyen végeztem, ligakupából azonnal kiestem, Fa kupában pedig az elõdöntõben a Man City ellen 118. percben kapott góllal estem ki. Nem bírom elfelejteni, hogy végig támadtam a meccset, 5 ziccerem volt, nekik meg semmi:) Képekkel nyilván érdekesebb lenne, de képek nincsenek, valamiért nem tudom úgy elmenteni prt scr-el, mint a régiekben. De azért még próbálkozom.
Viszont a pénzem valami iszonyú módon csökkent minden hónapban, átlagban kb. 8 millióval. Eladtam kb. 15 millióért játékosokat, kb. 35 millió volt az év elején az egyenleg, és májusra már -30 millióban voltam. Így sajnos év elején meg kellett válnom egy-két játékostól, hogy a mostani szezon végére ne legyek mínuszban. Most 85 millió van, ennyi elég lesz talán.
Van egy olyan sor a kiadásoknál, hogy nem futball kiadások. Nálam az havi 4 millió, más bajnokságokban mennyi? És miért ilyen sok? :)
McFrost
Igen, én csak kulcs jeleneteket nézem ismétlés nélkül.
Igen, max. 25 fõ, ebbõl 8hazai.

Jah, csak a szöveg megy mint régen? Mondjuk én a helyzeteket is megnézem.
Más valami, angoloknál a 2010-es szezontól új szabály van? Regisztrálni kell játékosokat a bajnokságba? Ugyanúgy mint a Bl-be?
zorrobomber
Bemutatkozott pár új srác, sajnos megint nagyon borul a keret, 8 millió értékben mentek el peremeberek, és nagyon hajt a tûz hogy erõsítsém még-még a keretet. Talán 1-2 igazolásnál meg is borultam, megcsúszott a toll a kezemben a fizetések papírra vetésekor. :) Eddig a drága igazolások bejöttek, kivéve talán Meghni-t, de legalább most kaptam érte egy szakajtó pénzt.

Õt kb. pár napja találtam, pikk-pakk el is jött. Tavalyelõtt 20 gólt vert a Club Bruges-ben. :)

Újabb ex-Lazio-s :)

maffi
tényleg nagyon fiatal. én még nem vettem meg soha sehova, de fórumokon azt olvastam, hogy elég jól tolja. aztán majd eldõl, hogy nálad beválik-e. sok sikert hozzá

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

Huni92
Jó, de nem ér elkérni Frost bácsitól a fotósopp aktiváló kódját <#ejnye1><#nezze>

zyndar
Ha ez megtörténne, akkor megkapod eredetiben tõlem a játékot <#idiota>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Kizúgsz, mint a fene <#nyes><#love11>

zyndar
Helló! :)
Sikerült 4 hónap után állást találni. Izgi lesz <#vigyor>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

DONGUBA
Ertem a problemadat de megelozok masokat.
Biztos szabin voltam:D

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Huni92
Nem érdekel a tarcsi :)
Csak fura. Mint általában.
Mindegy.

Huni92
Jóaz, de ha tipikus vkp-nak szánod, gyúrjál rá a védekezõ edzésre.

DONGUBA
Csak anglia van beallitva nagy adatbazissal igy gyors de ha berakok meg egy ligat lassubb:D
Kivagtam de mutatom a kepet ha gondolod a tarcsimeccsekrol.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Huni92
Okay, most kivágtad magad.

Másfél óra alatt fél év? :)

DONGUBA
Ya es direkt hatha ettol fejlodik de egy erteke se fejlodott sajnos.

DONGUBA
A tarcsiban minden masnapra lekotottem egy meccset vagy az u18-al vagy egy no name csapattal igy jott ossze neki ha erre gondolsz.Tartalek meccs nem sok volt azert kotottem bari meccseket is.

Mor3llo
Tess:

Megnéztem a tavalyi teljesítményét a Toulouse-ban, piszok jól nyomta. És fõleg az, hogy fiatal!
Remélem megfogja érni a pénzét, bár eleddig egyik igazolásommal sem fogtam mellé!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
Ha azt mondod, hogy kevesebb, mint egy óra alatt letoltál (tarcsimeccsek alapján) 14 meccset, akkor engedélyeddel a képedbe röhögök.

DONGUBA
Elso ideny a pl-ben igy sikerult.

DONGUBA
Csatar nem fejlodott semmit de tarcsiban jol tolta.

maffi
vele jó üzletet csináltál sztem. képet mutatsz róla?

Mor3llo
Moussa Sissoko érkezett 26millió euróért.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

DONGUBA
Lodeiro kecijo

Mor3llo
Vá kéne egy betonbiztos középsõ középpályás, de mindegyiknek olyan csillagászati az ára, egy játékosra meg nem akarom elverni az összes lóvét!

DONGUBA
14meccs 10 gol 7 assist 2 mle.

DONGUBA
Ertem hat tarcsiba raktam eddig ott kiba jol nyomja.

McFrost
Így szép, de az idei efemben ezek a nevenicsek nem dominálnak sajnos....

DONGUBA
Szerinted tenyleg ilyen szar?De miben szar?Elvileg meg fejlodhet 1 csillagot.Az mennyxit jelenthet?

McFrost
Az ilyen hurkák semmit nem érnek sajnos.

DONGUBA
Ertem:<#nevetes1>
De a kerdes nem ez volt<#mf1>

Darthmushroom
XD

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

McFrost
Kib@szott csúnya ez a skin.

DONGUBA
Az a baj jelenleg nem fer be mert ott vvan Mouche es Jo

maffi
Elég jól néz ki. Az ára is elég baráti volt ahogy látom. Majd dobálhatnál képeket a karrierje alakulásáról. Érdekel, mi lesz belõle.

DONGUBA
Sracok most igazoltam....Velemeny?

Mor3llo
Azért én szeretek kicsit jobban belemenni a dolgokba, pont ezaz, amiért nálam egy sima szezon sem 1-2nap...sõt:D

zorrobomber
Detto. Néha majdnem elcsábulok mikor felajánlják mondjuk a Kajmán-szigetek irányítását, aztán ránézek a csumbawamba nevekre és annyit mondok hogy húzzatok a 'csába. Koeman-t meg kb kirobbantani sem lehet a helyérõl. Ritka az ilyen de ez irreális a játékban, irl nem fogja sokáig bírni :)

Darthmushroom
ne engem meg hidegen hagynak a válogatottak a játékba:D akármivel vagyok max a magyar válogatottat fogadnám el mellé. ha meg válogatott akarok irányítani akkor meg fogom és velük kezdem:D

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
Gratula!
Egyébként ezt birom :D Elõre szólok, no offense, csak kicsit fura a szitu: na szóval amikor valaki beirja egy fórumra, hogy mivel már válogatottat is irányit, ezért parázik, hogy elveszi a klubcsapatról a munkát, meg mittom, hasonló okosságok, akkor kajak röhögök :D Ennyire azért nem komoly a téma, max annyi az egész, hogy szezononként 5 meccsel többet kell lenyomni, és 200 kattintással többet kell megcsinálni :)

king82
Még szép, hogy bírod. Csak több idõd fog elmenni mikor játékosokat kell behíni a keretbe és válogatsz. Utána már pofon egyszerû.
Azért mondom mert én meg Ausztráli kapitánya vagyok és nem lett sokkal nehezebb a helyzetem.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Mor3llo
Felajánlották Honduras és Bosznia szövetségi posztját. Elfogadtam a bosnyákokét, kíváncsi leszek, hogy bírom e majd a 2 frontos harcot..

Mor3llo
Hát igen, de elég sok pontot buktam el értelmetlen döntetlenekkel! Majd jövõre...úgy tervezem, igencsak megerõstítem a keretet, fõleg középpályán, pénz az van rá rendesen:D

maffi
Úgy négyen egy kicsit elszakadtatok a mezõny többi részétõl. :D Szép teljesítmény amúgy. Fõleg úgy, hogy 90 ponttal vhol már bajnokot avatnak.

McFrost
Hát lehet állítani, hogy csak a gólokat mutassa, nem kell végig kuksizni a meccseket.

Grat!
De hogy a véreres kolbászba tolsz le egy szezont kevesebb mint 24 óra alatt? :) Nálam 2 meccs egy óra:)
DONGUBA
Gratula<#buck><#eljen><#taps>

Mor3llo
Bajnokság vége: