Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAMOS MADRID!
VAMOS MADRID!

Football Manager forever!
Egyébként az is menõ, ha mindent megnyersz minden évben, de csak akkor, ha elõtte szarból épitettél várat.

VAMOS MADRID!

Gólkirályom, Ched Evans elemében volt, 29 gól+5 gólpassz (5. lett a Premier League góllövõlistáján) és mivel áttértem az 1 csatáros játékban nagy szerep hárult rá, hál istennek nem okozott csalódást. Rudolf is jó volt, csereként beállva õ is sokszor mentette meg a csapatot (15 gól+4 gólpassz). A legjobb még is az 1,3 millió fontért vett Alex Smithies volt, elképesztõ bravúrokat mutatott be. Mindenkinek ajánlom.
Keret+taktika
Eredmények 1. rész
Eredmények 2. rész
Igazolások
Tabella
Ligakupa döntõ 😊
Pár jó meccs:
Arsenal - Sheffield 2-4
Sheffield - M. City 2-1
Aston Villa - Sheffield 2-3
Ligakupa elõdöntõ 1. meccs
Ligakupa elõdöntõ 2. meccs
Ligakupa döntõ 😊
Liverpool - Sheffield 0-2
Sheffield - Wigan 3-2
Sheffield - Chelsea 2-1
Hajrá!
Visszatértem most nyomtam le egy meccset az Ausztrál U23-as keretével. 8-0-ra hoztam India ellen. Na de ez csak mellékes nem sokára jön a Bundes liga 2-es meccsem is. Utána jelentkezem.
www.bundesliga.de www.kicker.de
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Zorro papi: igazad van, és sztem is tiplizz 😊
még mindig MU 😄
a köv. szezonra érkezik 2 20 éves csodakölyök (egy szélsõ és egy vkp) ezért meg kell válnom az egyik "idõsödõ" szélsõmtõl...!
Tremolada vagy Víctor maradjon szerintetek?
mind2 még mindig nagyon jó játékos, de csak az 1ik maradhat! 😄
én Tremoladara tippelek, független attól, hogy a most futó szezonban volt egy 4 hónapos kihagyása, aztán miután visszatért az elsõ meccsén ismét lerúgták 3 hétre...!
VAMOS MADRID!
Nekünk a Bl-ben még mindig kevés babér terem, itthon meg nincs már sok kihívás, úgyhogy ha jön egy jó ajánlat valahonnan, élni fogok vele...

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Madridban 2-1 es vereség otthon pedig hosszabbításban kiharcoljuk a döntõt. Elsõ évünk a Bl-be és döntõt játszunk.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Juve per sempre!
ennyi^^
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
http://noob.hu/2010/01/30/csere_0.JPG
VAMOS MADRID!
VAMOS MADRID!
6 forduló van hátra + bl + kupa utána jövök a képekkel
Forza Juve per sempre!
Kezdtem egyet a francia 3. osztályban, a szebb napokat is megélt Stade Reims csapatával.
Igazolások
Elsõ tétmeccs

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
És az elsõ meccs:
Kicsit mákos de szerintem ellenük belefér...
Forza Juve per sempre!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Nagy grat Huni! Hogyafaszba?! BL-döntõ? PL 3. hely? Ez igen!
Én is hoztam 'egysmást 😊
[url="http://noob.hu/2010/01/30/medel1.jpg"]Medel1
[url="http://noob.hu/2010/01/30/medel3.jpg"]Medel3
Táblicskawww.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Zsir.Honnan is jott a csavo?Internacional?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Seggfej mind!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8