Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

catenaccio? azt utálom!😄 az nem bejövõs 😄 biztos, hogy élmény, csak nem nekem!

VAMOS MADRID!

igen elbaszott arcok!😄 mintha ezt mondtam volna!? a helyzet az, hogy a te/ti szemedben/szemetekben csak az "FM-es" aki kis csapattal megy! sztem kéne írni az SI-nek, hogy a 2011-es FM-et már úgy adják ki, hogy csak és kizárólag kiesés ellen küzdõ csapatokat lehessen választani! 😊

VAMOS MADRID!

Próbálj meg egy kiscsapattal kezdeni, tudod milyen jó érzés az, amikor egy nagy csapat ellen az egész meccset kibekkeled, és sikerül elérned egy 0-0-át? Vagy belövöd az egy helyzetedet a Manchester ellen és antifocit játszva 1-0-ra nyersz? 😊 Sokkal nagyobb élmény, mint szarráverni már az elsõ évedben mindenkit

Football Manager forever!

Huni92
Igazad van, elbaszott arcok vagyunk, mert nem tudjuk igazán értékelni azt, ami amúgy alapelvárás 😄
Egyébként az is menõ, ha mindent megnyersz minden évben, de csak akkor, ha elõtte szarból épitettél várat.

Hát a Fradi az egy világklasszis csapat, tõlük kikapni nem szégyen. Viszont most az elõbb egyeztem meg Vukcevic-el, tõle nagyon sokat várok! Ja, és van Damme-ot is leigazoltam, kurva jól fejel, szögletektõl sokat fogok várni a következõ szezonban

az esetek 99%-ban már tudom, hogy milyen döntést fogok hozni (mint most is) csak beírom, mert kíváncsi vagyok más véleményére is...! bár már rájöhettem volna, hogy itt csak az a menõ ha a sz@rból építesz várat, az nem ha megnyersz mindent minden évbe, adott esetben már a 6. szezonban folyamatosan...! bocs a zavarásért, meg a kellemetlen hsz-eimért! 😄

VAMOS MADRID!

Huni92

A Fradi elleni cumó viszont: <#idiota><#vigyor5>

Hali! A Sheffield United-del a 2. évem végére értem!

Gólkirályom, Ched Evans elemében volt, 29 gól+5 gólpassz (5. lett a Premier League góllövõlistáján) és mivel áttértem az 1 csatáros játékban nagy szerep hárult rá, hál istennek nem okozott csalódást. Rudolf is jó volt, csereként beállva õ is sokszor mentette meg a csapatot (15 gól+4 gólpassz). A legjobb még is az 1,3 millió fontért vett Alex Smithies volt, elképesztõ bravúrokat mutatott be. Mindenkinek ajánlom.

Keret+taktika

Eredmények 1. rész

Eredmények 2. rész

Igazolások

Tabella

Ligakupa döntõ 😊

Pár jó meccs:

Arsenal - Sheffield 2-4

Sheffield - M. City 2-1

Aston Villa - Sheffield 2-3

Ligakupa elõdöntõ 1. meccs

Ligakupa elõdöntõ 2. meccs

Ligakupa döntõ 😊

Liverpool - Sheffield 0-2

Sheffield - Wigan 3-2

Sheffield - Chelsea 2-1

Hajrá!

king82
Jó reggelt!

Visszatértem most nyomtam le egy meccset az Ausztrál U23-as keretével. 8-0-ra hoztam India ellen. Na de ez csak mellékes nem sokára jön a Bundes liga 2-es meccsem is. Utána jelentkezem.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Darthmushroom
bírom h elnyomod ideáig a játékot de egy épkézláb döntést nem tudd ól meghozni mindig a fórumon keresztül döntöd el ki jöjjön vagy ki menjen a csapathoz. mikor te játszol te látod a teljesítményüket, tudhatnád nem minden az h milyen értékei vannak.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
Egyforma mindkettõ, tökmindegy melyik marad. Meg egyébként is: mennyit számit, hogy ki megy és ki marad? Semmit. Tele vagy 2x éves generált csodagyerekekkel, akik csak azt nem szopatnak le akit nem akarnak. Komolyan ezen akadsz fent?

Zorro papi: igazad van, és sztem is tiplizz 😊

egy kérdés!
még mindig MU 😄
a köv. szezonra érkezik 2 20 éves csodakölyök (egy szélsõ és egy vkp) ezért meg kell válnom az egyik "idõsödõ" szélsõmtõl...!
Tremolada vagy Víctor maradjon szerintetek?
mind2 még mindig nagyon jó játékos, de csak az 1ik maradhat! 😄
én Tremoladara tippelek, független attól, hogy a most futó szezonban volt egy 4 hónapos kihagyása, aztán miután visszatért az elsõ meccsén ismét lerúgták 3 hétre...!

VAMOS MADRID!

zorrobomber
grat!
Nekünk a Bl-ben még mindig kevés babér terem, itthon meg nincs már sok kihívás, úgyhogy ha jön egy jó ajánlat valahonnan, élni fogok vele...

Forza Italia
Kép lemaradt

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Ez hihetetlen még most se fogtam fel.
Madridban 2-1 es vereség otthon pedig hosszabbításban kiharcoljuk a döntõt. Elsõ évünk a Bl-be és döntõt játszunk.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Huni92
Pár napja láttam valakit, 19 hónapra offos volt. Néztem, hogy mivan.

nekem egyszer volt egy srác a honvédban, 11 hónapra sérült le... :C már nem emlékszem mi volt a baja.
Water

Forza Juve per sempre!

inter94
bocs😄
ennyi^^

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
3 hét alatt 3 lábtörés. Reális, na.

Water
Nájsz... Nálam is sérült a fél csapat nyugi!

Forza Juve per sempre!

Köszi, akkor itt a link:
http://noob.hu/2010/01/30/csere_0.JPG
Huni92
http://noob.hu

Ha segítesz hogyan kell feltenni 20 kb-nál kisebb képet akkor teszek fel, csak nem tudom feltenni amit csináltam :S A táblázat meg 18,7 kb 😄
Asenjo - Radunovic - Sídnei - Goikoetxea - Busquets - Jonathan Dos Santos - Rogic - Gai Assulin - Martínez - Hobbs - Facskó. A mezõnyjátékosok mind saját nevelés és ezt érték el a Bl csoportkörben 😊Egyszer se cseréltem be Messiéket, csak a B-bõl felhozott + embereket. Ja és Facskó magyar 😄
dobsz egy képet azokról a bizonyos cserékrõl akik végigjátszották a csoportkört?

VAMOS MADRID!

Huni92
Az bizony gól 😊

Sziasztok! Barcával vagyok, de úgy próbálok játszani, hogy az utánpótlásból felhozott srácok alkossák a csapat magját. 23-as keretem van, és a Bl csoportkört a cseréim játszották végig, íme:
ez oldalháló nem? vagy nem azt kell nézni? 😄 <#conf>

VAMOS MADRID!

Huni92

Forza Italia
grat mindenkinek

6 forduló van hátra + bl + kupa utána jövök a képekkel

Water
Elsõ évben? Az érdekes, mert átigazolási pénzt nem kaptam + van egy 70 milliós adóssága a klubnak... Lehet elnökváltás volt. Olyat láttam már a West Ham-nél mikor nem velük voltam.

Forza Juve per sempre!

Huni92
Jóaz 😊

Kezdtem egyet a francia 3. osztályban, a szebb napokat is megélt Stade Reims csapatával.
Igazolások

Elsõ tétmeccs

McFrost
Nálam a Weat Ham : Pjanic-Hamsik-Rossi triót simán megvette.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Water
Hi & grat all! Kezdtem egyet a West Hammel. Még a Tevez, Mascheranos korszakban voltam velük gondoltam kipróbálom most is. Középcsapat, pénz semmi, kölcsönökkel ügyködtem: Igazolások
És az elsõ meccs:
Kicsit mákos de szerintem ellenük belefér...

Forza Juve per sempre!

szabocsaba1983
Idén sem a gólokkal van a gond

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

szabocsaba1983
Hogy beálljak a sorba, és magamat fényezzem <#eplus2>, hozzátenném, ez heti 160 ezer fontból van. Mondanom sem kell, a ligában ez a legkevesebb. A Barcánál egy pléja keres ennyit...

szabocsaba1983
Reggelt!

Nagy grat Huni! Hogyafaszba?! BL-döntõ? PL 3. hely? Ez igen!

Én is hoztam 'egysmást 😊

[url="http://noob.hu/2010/01/30/medel1.jpg"]Medel1
[url="http://noob.hu/2010/01/30/medel3.jpg"]Medel3
http://noob.hu/2010/01/30/tn/barca_1-1.jpg" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />Barca ellen
Táblicska

DONGUBA
Nalam igy nez ki.Persze editor utan😄DDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Huni92
Jahm.

DONGUBA
<#mf1><#mf1><#mf1>
Zsir.Honnan is jott a csavo?Internacional?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Huni92
DONGUBA
Grat sandrorol kuldjel mar egy kepet pls.

Huni92
DONGUBA
Nem seggfejek csak Fyrex buziskodik.

McFrost
Igazad van, ne hagyd hogy ezek a kis csicska köcsögök basztassanak!
Seggfej mind!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

DONGUBA
A helyen forog csakmar unalmas hogy mindig engem talalsz meg es mar unom.UNOM!!!!!!